anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 506
μελετάτε τας γραφάς.
..KAI BEBAIA, ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΑΦΙΕΣ...
μελετάτε τας γραφάς.
Οταν η οργή είχε φτάσει στο απροχώρητο εκείνο τον Ιούνιο και ο κόσμος ήταν έτοιμος να μπουκάρει , το ΚΚΕ σαν ένας από τους ταγούς του συστήματος πρόταξε τα στήθη του και έσωσε το κοινοβούλιο και τους εθνοπατέρες .
Οποιος ήταν εκεί ξέρει.
Ποτέ δεν θα ξεπλυθεί αυτή η ντροπή.
οταν ανελαβε η μπουεφα και ο αντικειμενικος στεκας την αναγνωρισε τυπε
Να ελέγχεις καλύτερα τις πηγές σου.Το ΚΚΕ εξακολουθεί να μη δίνει λογαριασμό!
ΚΚΕ: Το μόνο κόμμα για το οποίο δεν έχουμε στοιχεία είναι το Κομμουνιστικό. Ο Περισσός δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν! Εδώ και χρόνια αρνείται να δημοσιοποιήσει οποιοδήποτε οικονομικό στοιχείο και δεν υπόκειται σε έλεγχο. Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι αυτή τη στιγμή είναι το πιο πλούσιο κόμμα στη χώρα μας! Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως έλαβε φέτος κρατική επιχορήγηση 2,6 εκατ. ευρώ και πέρυσι 4,6 εκατ., ενώ οι εισφορές των βουλευτών των μελών και των φίλων για το 2011 κυμαίνονται στα 5,7 εκατ. ευρώ.
το κομμα του λαου χαχα
ρε τυπε μιας και μιλας για σκανδαλα, την συχνοτητα του 902 ποσο την αγορασατε και ποσο την πουλησατε;; εσεις δεν τα χωνατε σε ολες τις κυβερνησεις οσο αφορα τις συχνοτητες;;;καλα κανεις.οταν του ΚΕ πριν καιρο ζητησε ονοματοποιηση μετοχων χετηκαν ολοι.
εδω ο αλλςο σαν εδωσε 20+ σκανδαλα πασοκ νδ,συριζα και βαλε στα τοσα ποστ και εσει ςπετατε μαλακιες σε φαση ο Γιελτσιν αυτο,ο Σταλιν εκεινο,το 902 συχνοτητα κακο πραγμα και απαντηση @@.τετοιοι ειστε.
με εναν δεξιο οταν μιλας ειναι σαν να μιλας σε ντουβαρια.καλοι μονο για τα παρτυ στις σχολες ...
για να παμε και σε σενα, αφου το κ.κ.ε ειναι το κομμα του εργατη,αγροτη,φοιτητη γιατι δεν εδινε τον κατωτατο που ευαγγελιζεται στους εργαζομενους του 902 και του ριζοσπαστη;; γιατι αφου ειναι κατα των απολυσεων επελυσε εργαζομενους απο 902 και ριζοσπαστη;; εδωσε αποζημιωση αυτη που επικαλειται οτι πρεπει να παιρνουν οι εργαζομενοι η αυτη που λεει ο νομος;; μπορεις να μου πεις γιατι κατακεραυνωνει λαμογια οπως ο θεμος γιατι στο τυπογραφειο του τυπωνονται ολα τα εντυπα του;;Να ελέγχεις καλύτερα τις πηγές σου.
Τα συνολικά έσοδα του ΚΚΕ άγγιζαν το 1.189.079 ευρώ, εκ των οποίων το 1.095.367 προέρχεται από την κρατική επιχορήγηση.
Πάμε τώρα παρακάτω,γιατι μυαλό δεν βάζεις...
Απάντησε στα παρακάτω,
Το 2001 το ΠΑΣΟΚ για να καλύψει ένα χρέος 2,8 δισ. € δημιούργησε το πράσινο δομημένο ομόλογο του 2001 με τις 18 τράμπες. Δομήθηκε ένα ομόλογο-τέρας ονομαστικής αξίας 6,1 δισ. Ευρώ και πάνω σ' αυτό "παίχτηκαν" 18 τράμπες (swaps). Το οφειλόμενο ποσό, από τους λάθος χειρισμούς από 2,8 δισ. ευρώ ανήλθε στα 54 δισ. ευρώ.
Στα πρακτικά της δίκης για την Siemens στο Μόναχο είναι καταγεγραμμένο ότι για τις δουλειές της Siemens στην Ελλάδα δόθηκαν μίζες περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής είναι σίγουρο ότι ένα εκατομμύριο εξ’ αυτών μεταφέρθηκε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, μέσω Τσουκάτου. Ο υπουργός Μεταφορών, επίσης, των κυβερνήσεων Σημίτη, Τάσος Μαντέλης, αποδείχθηκε ότι είχε δωροδοκηθεί από την Siemens με 300.000 ευρώ. Το αδίκημα παραγράφηκε.
Να μην ξεχάσουμε τέλος την, με κωδική ονομασία του FBI «Επιχείρηση Ζορμπάς», μεγαλύτερη επιχείρηση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που, με πρωταγωνιστή τον κύριο Γιώργο Ανωμερίτη, είχαν στήσει περίτεχνα ανώτατα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Νέα Υόρκη από το 1983 μέχρι της 21 Ιουνίου του 1989 που γράφτηκε το άδοξο τέλος της μεγαλύτερης οικονομικής απάτης, όπως χαρακτηριστικά έγραφε ο Αμερικάνικος Τύπος, με λεία περισσότερα από 730.000.000 $, με 12 υποκαταστήματα της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ Τράπεζας στις ΗΠΑ και θύματα την ομογένεια!
Η ΓΣ της «Ραδιοτηλεοπτικής» πήρε την απόφαση για την πώληση, για την οποία ενημερώθηκε το ΓΕΜΗ (εμπορικό μητρώο), πριν υπογραφεί το συμβόλαιο. Στη συνέχεια, όπως ορίζει ο νόμος, πληρώθηκαν οι φόροι στην εφορία, υπογράφηκε το συμβόλαιο και έγινε η γνωστοποίηση του συμβολαίου στο ΕΣΡ.ρε τυπε μιας και μιλας για σκανδαλα, την συχνοτητα του 902 ποσο την αγορασατε και ποσο την πουλησατε;; εσεις δεν τα χωνατε σε ολες τις κυβερνησεις οσο αφορα τις συχνοτητες;;;
αβαβα, σε ρωτησα ποσο την αγορασε και ποσο την πουλησε, το κ.κ.ε δεν ελεγε οτι οι συχνοτητες ειναι κτημα του λαου;; τους εγαζομενους γιατι τους απελυσε;;εσεις δεν ειστε κατα των απολυσεων;;Η ΓΣ της «Ραδιοτηλεοπτικής» πήρε την απόφαση για την πώληση, για την οποία ενημερώθηκε το ΓΕΜΗ (εμπορικό μητρώο), πριν υπογραφεί το συμβόλαιο. Στη συνέχεια, όπως ορίζει ο νόμος, πληρώθηκαν οι φόροι στην εφορία, υπογράφηκε το συμβόλαιο και έγινε η γνωστοποίηση του συμβολαίου στο ΕΣΡ.
Θα προτιμούσες να βάλει λουκέτο και να μείνουν απλήρωτοι οι εργαζομενοι ?
8-10 σελιδες πισω εχει την απαντηση σε οτι ρωτας...ρε τυπε μιας και μιλας για σκανδαλα, την συχνοτητα του 902 ποσο την αγορασατε και ποσο την πουλησατε;; εσεις δεν τα χωνατε σε ολες τις κυβερνησεις οσο αφορα τις συχνοτητες;;;
καλα κανεις.οταν του ΚΕ πριν καιρο ζητησε ονοματοποιηση μετοχων χετηκαν ολοι.
εδω ο αλλςο σαν εδωσε 20+ σκανδαλα πασοκ νδ,συριζα και βαλε στα τοσα ποστ και εσει ςπετατε μαλακιες σε φαση ο Γιελτσιν αυτο,ο Σταλιν εκεινο,το 902 συχνοτητα κακο πραγμα και απαντηση @@.τετοιοι ειστε.
με εναν δεξιο οταν μιλας ειναι σαν να μιλας σε ντουβαρια.καλοι μονο για τα παρτυ στις σχολες ...
κοψε τα φληναφηματα και απαντα, ποσο την αγορασε και ποσο την πουλησε,απλα πραγματα, για τα εντυπα του αρχιλαμογιου θεμου μουγκα ε;; οταν ο λαλιωτης αναλαμβανε γραμματεας του πασοκ και ερχοταν στο περισσο να υποβαλειο τα σεβη του στην αλεκα δεν ειδα να τον πετατε εξω αφου ηταν γνωστο το τι ειχε φαει, αληθει η αλεκα με κατι λιγα ευρω καταθεσεις τα διδακτρα στο κολλεγιο πως τα πληρωνε;;8-10 σελιδες πισω εχει την απαντηση σε οτι ρωτας...
επισης αφου ειστε τοσο γαματοι οι πασοκοι και νδ...γιατι οι βουλευτες σας δεν παιρνουν τα λεφτα που πιστευουν οτι ειναι ο πραγματικα κατωτατος?οι βουλευτες του κκε αυτα παιρνουν και τα αλλα σοτ κομμα...δεν ειδα κανα δεξιο που ουρλιαζει να παιρνουν ολοι 350 να παιρνει ο ιδιος τοσα..αλαλ να ουρλιαζουν για εξτρα και επιδοτησεις και λοιπα ολοι μεσα...
Εχει σημασία πόσο πούλησε τις υποδομές του ?αβαβα, σε ρωτησα ποσο την αγορασε και ποσο την πουλησε, το κ.κ.ε δεν ελεγε οτι οι συχνοτητες ειναι κτημα του λαου;; τους εγαζομενους γιατι τους απελυσε;;εσεις δεν ειστε κατα των απολυσεων;;
ρε πας καλα;;;; ποιες υποδομες;;; την συχνοτητα πουλησε, αερα κοπανιστο, να αλλαξετε γεννοσημα, ακου υποδομες , πουλησε και την επιπλωση;;;οταν απολυει καποια επιχειρηση γιατι κανετε συμπαρασταση διαμαρτυριας εξω απο αυτη;; στους δικου σας απολυμενους κοανατε;;;;Εχει σημασία πόσο πούλησε τις υποδομές του ?
Προκειμένου να πληρώσει τους εργαζομένους του και τα ασφαλιστικά ταμεία,προέβει σε αυτη την κίνηση.
Ειναι σαν να εχω εγω μια βιοτεχνία,να αναγκαστώ σε απολύσεις εργαζομένων και επειδή δεν έχω χρήματα να τους δώσω για την αποζημίωση που δικαιούνται,να πουλήσω ενα σπίτι που εχω,ώστε να καλύψω τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ.
Και έρχεσαι εσυ τώρα να μας πεις τι ?
Γιατι πλήρωσε τις υποχρεώσεις του το ΚΚΕ ?
Εισαι σοβαρός ?
Εχει σημασία πόσο πούλησε τις υποδομές του ?
Προκειμένου να πληρώσει τους εργαζομένους του και τα ασφαλιστικά ταμεία,προέβει σε αυτη την κίνηση.
Ειναι σαν να εχω εγω μια βιοτεχνία,να αναγκαστώ σε απολύσεις εργαζομένων και επειδή δεν έχω χρήματα να τους δώσω για την αποζημίωση που δικαιούνται,να πουλήσω ενα σπίτι που εχω,ώστε να καλύψω τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ.
Και έρχεσαι εσυ τώρα να μας πεις τι ?
Γιατι πλήρωσε τις υποχρεώσεις του το ΚΚΕ ?
Εισαι σοβαρός ?
Βγαίνει ο aigeas στο bourdela.com και με στόμφο δηλώνει οτι το ΚΚΕ πούλησε την συχνότητα και όχι τις υποδομέςρε πας καλα;;;; ποιες υποδομες;;; την συχνοτητα πουλησε, αερα κοπανιστο, να αλλαξετε γεννοσημα, ακου υποδομες , πουλησε και την επιπλωση;;;οταν απολυει καποια επιχειρηση γιατι κανετε συμπαρασταση διαμαρτυριας εξω απο αυτη;; στους δικου σας απολυμενους κοανατε;;;;
Γιατι ο Έλληνας έμαθε να ειναι λαμόγιο.Ολα καλά στο ΚΚΕ. Είχες ποτέ την απορία γιατί παίρνει αυτά τα ποσοστά;