alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Για μετα λεω.Μέχρι τετάρτη είναι νομίζω...
Για μετα λεω.Μέχρι τετάρτη είναι νομίζω...
Τι κανουμε λεει?γιατι απεχετε? αφου συμφωνειτε με την πολιτικη ΠΑΣΟΚ?
μάλλον ό,τι εννοείς.ποια είναι η πλήρης καταστροφή μποςς;
ότι σε ταϊζει το μέγκα;
Και λίγο μετά νομίζω λέει,υπάρχει ένα ακόμα διάστημα,θα σε γελάσω τώρα,αν θες θα ανοίξω το καταστατικό αύριο κ θα σε πω...
''Υπερασπιζόμαστε την οικοδόμιση του σοσιαλισμού'' λέει ολοκάθαρα πάντως,όχι τον Στάλιν που βάζεις ΕΣΥ σε παρένθεση.
Για μετα λεω.
Δε θες να μεινεις στο ευρω? για να μεινεις στο ευρω λοιπον προϋποθεση ειναι να περασουν ολα τα μετρα που λεει το ΠΑΣΟΚ....αρα συμφωνεις!Τι κανουμε λεει?
Αυτοι ειναι θυματα του μεγαλου κεφαλαιου ρε συ.Παντως δεν ειδα κανεναν αριστερουλη να ριχνει στον καιαδα τους απεργοσπαστες Πακιστανους που δουλευουν στις ιδιωτικες εταιρειες καθαριοτητας.... ;)
σε διλλημα τα αριστερα φασιστακια...
Βρήκαν νταξ. Είναι ανασφάλιστα τα πάκια λέει.Παντως δεν ειδα κανεναν αριστερουλη να ριχνει στον καιαδα τους απεργοσπαστες Πακιστανους που δουλευουν στις ιδιωτικες εταιρειες καθαριοτητας.... ;)
Αν ήθελε να πει για τον Στάλιν θα έλεγε για τον Στάλιν,λες να είχε πρόβλημα;;;αφου λεει 1917 εως 1940 εννοει το σταλιν ασχετα εαν δεν το λεει γιατι αυτος κυβερνουσε...και για αυτον αναφεροταν η ερωτηση του πρετεντερη...
γεννήθηκα στην ευρώπη 500 χρόνια από την κατάρρευση της αυτοκρατορίας των ίνκας
Το ΠΑΣΟΚ ειναι υπερ του ευρω.Δε θες να μεινεις στο ευρω? για να μεινεις στο ευρω λοιπον προϋποθεση ειναι να περασουν ολα τα μετρα που λεει το ΠΑΣΟΚ....αρα συμφωνεις!
εχεις καμια αντιρρηση?
γιατι αυτοι της μαρφιν τι ηταν?του μικρου κεφαλαιου?Αυτοι ειναι θυματα του μεγαλου κεφαλαιου ρε συ.
Η Ελλαδα ας πουμε?Δεν είναι καθόλου πολλά.
Υπάρχουν κράτη που ... ανασυστάθηκαν περισσότερα από 1500 χρόνια μετά!!
Μέχρι και ... 1878 χρόνια (ακριβώς) μετά !!!!!!!!!!
Παντως δεν ειδα κανεναν αριστερουλη να ριχνει στον καιαδα τους απεργοσπαστες Πακιστανους που δουλευουν στις ιδιωτικες εταιρειες καθαριοτητας.... ;)
Βρήκαν νταξ. Είναι ανασφάλιστα τα πάκια λέει.
Ότι δεν αφήνουν να ξεφορτώσουν τα σκουπίδια το πρόσεξε κανείς ή μπα;Αυτοι ειναι θυματα του μεγαλου κεφαλαιου ρε συ.
δοσιλογοι της εργοδοσιας.γιατι αυτοι της μαρφιν τι ηταν?του μικρου κεφαλαιου?
Δεν εισαι ενημερωμενος.Ότι δεν αφήνουν να ξεφορτώσουν τα σκουπίδια το πρόσεξε κανείς ή μπα;
δεν παει ετσι τυπε ;)Το ΠΑΣΟΚ ειναι υπερ του ευρω.
Εγω ειμαι υπερ του ευρω.
Αρα ειμαι ΠΑΣΟΚ. Ωραια.
Αυτο θυμιζει εκεινο το ωραιο με το μπουζουκι και το οργανο, το ξερεις φανταζομαι.
Αν δε δω ιστορική ανάλυση λιθοξόου δεν πιστεύω τίποτα εθνομπολσεβίκε!
Έχεις δίκιο τύπε...
Μαλακία μου.
Και εγώ είμαι Ίνκας και μου ανήκει η χερσόνησος του Γιουκατάν!
Το ότι μιλάω ελληνικά, γεννήθηκα στην ευρώπη 500 χρόνια από την κατάρρευση της αυτοκρατορίας των ίνκας, είμαι καυκάσιος και δεν έχω περάσει καν τον ατλαντικό είναι λεπτομέρειες μπροστά στον αυτοπροσδιορισμό!
Φέρτε πίσω μουνιά μεξικάνοι το Γιουκατάν!
Ε, αφού το λέει ο Ιος, άλλη μια απόδειξη ότι είμαι στραίητ!
Τακήμιασες ωραία απόψε πάντως...δοσιλογοι της εργοδοσιας.