Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Μη δίνεις σημασία στους ξεμωραμένους φίλε!
Μη δίνεις σημασία στους ξεμωραμένους φίλε!
Ρε εξωχώριε παίχτη, ΒΑ Ευρώπη την έχεις σακατέψει. Άσε και μας να γλύψουμε κανένα .... κόκαλο!
Τη συγκεκριμένη κοπέλα που τίθεται θέμα υγείας την έχω δει 4 φορές τους 2 τελευταίους μήνες με πιο πρόσφατα πριν 1 εβδομάδα . Δεν έχω κανένα πρόβλημα σε τίποτα .
Εσυ φίλε που βγήκες πρωί πρωί να πανικοβαλεις κόσμο για ψάξου καλύτερα . Μήπως λέω εγώ τώρα έχεις πρόβλημα σε άλλο σημείο του σώματος . Και ο εγκέφαλος στο σώμα μας είναι . Να προσέχουμε τι λέμε και ποιοι μας λένε να τα πούμε άλλη φορά .
Λουιζα .Διευκρινίζεις για ποιά μιλάς; την Μισέλ που έφυγε και πήρε μεταγραφή;
Ή την Λουίζα που παραμένει στο ρόστερ....;;;
Ρε εξωχώριε παίχτη, ΒΑ Ευρώπη την έχεις σακατέψει. Άσε και μας να γλύψουμε κανένα .... κόκαλο!
απο τοτε που τη γαμησα της εχω μεινει αξεχαστος φαινεται κι ολο εδω ξαναρχεται.
Γι αυτό σ´ αγαπάμε Glamour!
Θα γίνει μάχη όταν έρθει...
Γι αυτό δεν προλαβαίνουμε τα κορίτσια του Glamour, τις ξεπατώνουν οι Vlandis, popv και bliz, νισάφι πια!
ευτυχως που την ειχα προλαβει στο πρωτο της τουρ
Δεν λες τίποτα, στην Αθήνα είναι ήδη overbooked - όχι απλά fully booked - από βλανδή και ποπόφ και μόνο...
Η Milena εφυγε; Στο σαιτ ελεγε οτι θα φυγει 26/06 και ειχα σκοπο να τη συναντησω, μηπως αλλαξαν τα πλανα και δεν προλαβα;