old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Αυτό με το 10 ευρώ ταξί ελπίζω να είναι "τυπογραφικό" λάθος και να διορθωθεί άμεσα...
Αυτό με το 10 ευρώ ταξί ελπίζω να είναι "τυπογραφικό" λάθος και να διορθωθεί άμεσα...
Ξέμειναν από οδηγούς??Να στείλω βιογραφικό αν είναι..Αυτό με το 10 ευρώ ταξί ελπίζω να είναι "τυπογραφικό" λάθος και να διορθωθεί άμεσα...
Aπό την στιγμή που υπάρχει incall δεν με απασχολεί το ταξί
Επειδή έχω κακομάθει τελευταία, το μόνο που με απασχολεί είναι το πόσο στενή είναι!
Παρεμπιπτόντως να ευχαριστήσω το γραφείο που εισάκουσε τις κραυγές αγονίας που μπορεί να ήταν κι ολίγον τι ενοχλητικές ορισμένων (γκουχ, γκουχ) μελών του σάιτ να αυξηθούν οι κοπέλες που κάνουν ίνκωλ.
Αντε σου'φεξε...
Τώρα έχω το ανάποδο πρόβλημα: Με 'ποια να πάω, με 'ποια να ιδωθώ, ποιανής τα μάτια να θωρώ, 'ποια θα διαλέξω, σύντροφος να μου σταθεί, για μία ώρα ερωτική;
Τώρα έχω το ανάποδο πρόβλημα: Με 'ποια να πάω, με 'ποια να ιδωθώ, ποιανής τα μάτια να θωρώ, 'ποια θα διαλέξω, σύντροφος να μου σταθεί, για μία ώρα ερωτική;
Ακολούθησε τα εξής αλάνθαστα βήματα φίλε νικοστρατο
1. δες ποια ΔΕΝ έχει κριτική
2. φόρα κράνος
3. κάνε τον ... κασκαντέρ!
4. πόσταρε κριτική
ΑΝ είναι θετική θα σου παραθέσουμε διθυραμβικά likes, χαμογελούντα smileys, εύγε κτλ ότι τραβάει η ψυχή σου
ΑΝ φας φόλα θα γράψουμε μοιρολόγια και θα σου δώσουμε τιμές ένδοξου αγωνιστή ο οποίος έπεσε στο καθήκον
την καλησπέρα μου και ελπίζω να έχουμε το ίδιο χιούμορ
ο γερο-h_harryk69
Μάλλον θα πάω την επόμενη βδομάδα ή το Σάββατο αν έχω χρόνο, μην φέρουν και καμιά άλλη αφού αδειάσουν δύο δωμάτια ;) .
Λυπάμαι αλλά οι φωτογραφίες δεν λένε ούτε το 50% της αλήθειας
οτι γαμας εσυ θα το γαμαω κ γω, τελος!
Μονο G.F.E με photos στο 90% , μια χαρά
Λυπάμαι αλλά οι φωτογραφίες δεν λένε ούτε το 50% της αλήθειας