Για να το γράφω !
Γιατί δοκίμασα και εγώ και πλην του ότι δεν είναι η μπεμπέκα των φοτός,πατημένα άντα, και ντύνεται εντελώς μα εντελώς αντιτουριστικά/αντισεξουαλικά για εσκορτ με τέτοιο κόστος (η ξέμπαρκη Σουηδέζα τουρίστρια ένα πράγμα) δεν μπορώ να τις προσάψω τίποτα άλλο...
Πίπα και με και χωρίς κράνος, με χέρι χωρίς χέρι , Cob cif ελέυθερα, χωρίς μα και μου, και φιλιά στο στόμα για τους ενδιαφερόμενους -εγώ δεν παίρνω ποτέ για αυτό και προσπαθούσα να τα αποφύγω-, αντέχει στη σκληρή μεταχείριση- (Έλενα 923 για όσους γνωρίζουν) και 10 λεπτά προτού ολοκληρωθεί η ώρα αντί να ξεκινήσει το ντύσιμο πήγε να ξεκινήσει τη μάχη....
Αγγλικά πολύ καλά ( σε σχέση με τις υπόλοιπες του πρακτορείου που παίζεις το παιχνίδι των λυγμών...) ωραίο τυπάκι (απο την Ουκρανία από ότι μου είπε και φίλη της Αντελίνας).
Στο θέμα της εμφανισης έχει πέσει επεξεργασία ( όχι στο σώμα αλλά στο πρόσωπο) όπου στις φοτός δείχνει 10 χρόνια μικρότερη..) οπότε αν δε σου έκανε κλικ λόγω εμφάνισης το καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και γω το σκέφτηκα για μια στιγμή όταν άνοιξα την πόρτα...
Αν θα ξαναέπαιρνα... Όχι γιατί δεν επαναλαμβάνω ποτέ, όπως έχω ξαναπεί, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (-Βella/Izabella από rouge, η συγχωρεμένη Lolita (που γνωρίζουν οι παλαιότεροι..) που έχουν να κάνουν περισσότερο με προσωπικά κολλήματα/αδυναμίες παρά με τις κοπέλες αυτές καθεαυτές..)