tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Πίπες σέρβις... Του Ρενέ την κριτική κρατάμε μόνο
;)
Τυπε τον Ρενε τον πετυχα σε ενα ξενοδοχειο πριν αρκετα χρονια οταν κανανε οβερμπουκ ενα μωρο. Ειναι μεγαλυτερος και απο τον Χορχε............
ΥΓ. Ισως πιο αντικειμενικος απο τους υπολοιπους
εγω ξερω οτι το overbooked ειναι οτι ολα τα ραντεβου της ειναι κλεισμενα.οπως η συναυλια ειναι sold out ενα πραμα....Αν και βγαίνω off-topic τι σημαίνει οβερμπουκ;;; Κλείσατε δηλαδή την ίδια κοπέλα την ίδια ώρα από μαλακία του γραφείου;
Αν και βγαίνω off-topic τι σημαίνει οβερμπουκ;;; Κλείσατε δηλαδή την ίδια κοπέλα την ίδια ώρα από μαλακία του γραφείου;
Τυπε τα καλα πιπινια στο Παρισι οταν εχουν περαση, ουτε 15 λεπτα μεταξυ ραντεβου δεν τους δινουν, και αν ο προηγουμενος καθυστερησει ο επομενος ειναι εξω απο την πορτα.
ΥΓ. Τωρα αν δεν στειλει μηνυμα το μωρο οτι εφυγε ο προηγουμενος δεν σου δεινουν αριθμο δωματιου η κωδικο διαμερισματος. Το Αμουρ Ρους απο περσυ τις βαζει σε διαμερισματα, αλλα οι υπολοιποι Ρωσοι χρησιμοποιουν ακομα ξενοδοχεια.
Τυπε τον Ρενε τον πετυχα σε ενα ξενοδοχειο πριν αρκετα χρονια
ρε συ γαμιόσουνα και με τον Ρενέ?
και δεν τον πίστευα όταν μου τα' λεγε η παλιοσειρά...
κι όμως εγώ Λουσεντ μου σε υπερασπίστηκα...
Ρενέ του λέω δεν είναι πούστης το παιδί...
λίγο μεγαλομανής... λίγο μαλακάκος μωρέ...
κατά βάση καλό παιδί...
Και πού να μην βάζαμε κατευθείαν και το link με τις κακές κριτικές..
Τότε πόσο θα ζητούσε?
200?!?!?!? Και το 140 για μισάωρο incall είναι αστείο τη στιγμή που στο Παρίσι το είχε 150.
Φοβερή έκπτωση..
Σε καμία περίπτωση δεν επιρρίπτω στο γραφείο(που κάνει προσπάθειες κ μπράβο τους) καμία ευθύνη για την τιμή, μιάς και είμαι σίγουρος πώς το κοριτσάκι αυτό δεν θα δέχτηκε να δουλέψει με λιγότερα.
Την έκοψα για κωλοχαρακτήρα κ αγενέστατη, από το λίγο που μιλήσαμε τότε στο Παρίσι.
Α και μην ξεχνιέστε,τα 180/h είναι δίχως CIM/CIF το οποίο χρεώνεται +50.
Και μην περιμένετε από κοπέλα που έχει διατελέσει ct Amour-Russe στο Παρίσι,να κεράσει CIM,CIF.
Δεν πα'να της πάτε και ανθοδέσμες με αρκουδάκια εσείς οι αγαπούληδες..την ίδια αντιμετώπιση με όλους θα έχετε.
Μια χαρά τυπακι είναι, ευγενική κ χαμογελαστή .
Το πρόσωπο κατώτερο των φωτογραφιών αλλά όμορφο. Γυρίζεις να την κοιτάξεις σίγουρα.
Αγγλικά φορ δε ντικ κ η πιπα της...αεροπιπα. Στο σεξ συμμετέχει, με καθοδήγηση βέβαια. Δάχτυλα φιλιά με το παραπάνω κ ωραίο στήθος.
CIM από ct εκ Παρισίων μ έχει κεράσει πάντως χωρίς ν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου.