Έχει έρθει πάλι νομίζωαυτο το μεζεδακι δεν το δοκιμασε κανεις?
Δεν έχει καμία κριτική;
Έχει έρθει πάλι νομίζωαυτο το μεζεδακι δεν το δοκιμασε κανεις?
Δεν είναι σωστό να διώχνονται άτομα με ένα κακό σχόλιo η μια κακή κριτική. Βλακεία του Glamour , ο κάθε κακόβουλος χρήστης η παράγων του ανταγωνισμού μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Άλλο είναι να διώξεις κάποια μετά από μια εβδομάδα όπου θα 'χεις βγάλει ασφαλή συμπεράσματα και αλλo την δεύτερη μέρα . Ο νοών νοείτωΗ tatyana που έφαγα τη φόλα μέσα σε 2 μέρες βγήκε από το προγραμμα και από τα προσεχώς.
Μάλλον την πήραν χαμπαρι στο γραφείο.
Και που ξερεις εσυ ποιος ειναι ο λογος που την εδιωξαν? λες με ενα σχολιο να την εδιωξαν? Δε νομιζωΔεν είναι σωστό να διώχνονται άτομα με ένα κακό σχόλιo η μια κακή κριτική. Βλακεία του Glamour , ο κάθε κακόβουλος χρήστης η παράγων του ανταγωνισμού μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Άλλο είναι να διώξεις κάποια μετά από μια εβδομάδα όπου θα 'χεις βγάλει ασφαλή συμπεράσματα και αλλo την δεύτερη μέρα . Ο νοών νοείτω
Την εχεις παρει?Το αντίθετο θα έλεγα. Ίσως παρέλειψαν να το βαλουν
Αν είναι να περιμενει μια εβδομαδα όπου τουλάχιστον κατά μέσο όρο 10 πελάτες θα έχουν κλαψει τα χρήματα τους,καληνύχτα!Δεν είναι σωστό να διώχνονται άτομα με ένα κακό σχόλιo η μια κακή κριτική. Βλακεία του Glamour , ο κάθε κακόβουλος χρήστης η παράγων του ανταγωνισμού μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Άλλο είναι να διώξεις κάποια μετά από μια εβδομάδα όπου θα 'χεις βγάλει ασφαλή συμπεράσματα και αλλo την δεύτερη μέρα . Ο νοών νοείτω
Δεν είναι σωστό να διώχνονται άτομα με ένα κακό σχόλιo η μια κακή κριτική. Βλακεία του Glamour , ο κάθε κακόβουλος χρήστης η παράγων του ανταγωνισμού μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Άλλο είναι να διώξεις κάποια μετά από μια εβδομάδα όπου θα 'χεις βγάλει ασφαλή συμπεράσματα και αλλo την δεύτερη μέρα . Ο νοών νοείτω
Περιμένω τουλάχιστον 2 μεταγραφές αεροδρομίου να καλύψουν Μαρίνα και Ιρινα!
Ιρινα μας χαιρετάει μεθαύριο και Μαρίνα στις 5/5.Μα ακόμα εδώ είναι
Ιρινα μας χαιρετάει μεθαύριο και Μαρίνα στις 5/5.
Μια εβδομαδα διαφορά.
φεύγουν οι 2 επιθετικοί μας
Και Με μονο 200 ευρω κ 180 αντιστοιχως ?Βάλε +1 μέρα βρε.
Θα ήταν αδύνατο να κάτσουν για πάντα, αλλά θα τιμηθούν πάλι.
Ανέβασα κριτική σήμερα....αυτο το μεζεδακι δεν το δοκιμασε κανεις?
Για Irina είσαι σίγουρος; Διότι στην καρτέλα της στο site αναφέρεται ότι αποχωρεί μετά από 1 μήνα. Συγκεκριμένα ότι θα εργάζεται ως τις 27/05. Έχει γίνει λάθος εκ παραδρομής;Ιρινα μας χαιρετάει μεθαύριο και Μαρίνα στις 5/5.
Μια εβδομαδα διαφορά.
φεύγουν οι 2 επιθετικοί μας
Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.Νομίζω οτι στις κοπέλες που μπαινει ημερ/νια αποχώρησης ίσως δεν είχαν την δουλειά που περίμεναν ή γενικά δεν δούλεψαν τόσο ή ειχε πτώση η δουλεια και τωρα κοιτανε να σώσουν την παρτίδα
Κολλησα και εγώ.Για Irina είσαι σίγουρος; Διότι στην καρτέλα της στο site αναφέρεται ότι αποχωρεί μετά από 1 μήνα. Συγκεκριμένα ότι θα εργάζεται ως τις 27/05. Έχει γίνει λάθος εκ παραδρομής;
Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο.
Ειδικα για Μαριναι και Ιρινα που για να βρεις ραντεβου κανονιζεις για μια εβδομαδα μετα.
Καλο ειναι να ξερει ο πελατης ποτε αποχωρει μια κοπελα για να κανονιζει το προγραμμα του. Ετσι δεν εχουμε και απογοητευσεις :-)
Παιδια κανεις;;;Το μωρό αυτό το εχει δοκιμάσει κανείς; εχω ψάξει παντού στο forum δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά. Φαίνεται υπέρμουνο αλλα από υπηρεσίες δεν ξερω πως θα εβγαινει, την ψηνω για κλείσιμο ΣΚ , αν ξερει κάποιος θα με σώσει
επίσης σκέφτομαι εναλλακτικά,
(καθαρά επειδή δίνει κουλούρι)
Νομίζω οτι στις κοπέλες που μπαινει ημερ/νια αποχώρησης ίσως δεν είχαν την δουλειά που περίμεναν ή γενικά δεν δούλεψαν τόσο ή ειχε πτώση η δουλεια και τωρα κοιτανε να σώσουν την παρτίδa
Αυτο και επιπλέον ενημερώθηκαν από τους αγαπούληδες ότι λόγω Πάσχα η Αθήνα θα είναι όπως στο 28 days, και για να μην βαράει μύγες μας λέει «μην ελπίζεις θα είμαι εδώ μετά το Πάσχα, χώστε τώρα γιατί επόμενη γύρα το καλοκαίρι, μετά την Μύκονο» (την Σαντορίνη την είδανε και τους βγήκε ξυνή)Μην ξεχνάς όμως ότι η Μαρίνα ήταν εκτός τοσες μέρες. Οπότε ενημερώνει για να εχει σιγουρα κοσμο τις όποιες μέρες της μενουν. Να μην "χαλαρώσει" το κοινό δλδ. Συνήθως ομως έβλεπα να βάζουν ημερομ. σε κοπέλες που είχαν "χαμηλή" απόδοση. Μου έτυχε με 2 κοπέλες. Απο εκεί κρίνω. Επισης είναι τοσα κορίτσια λογικό ειναι το ενδιαφέρον να διασπαται και κάποιες να μένουν με λιγότερα ραντεβού.