BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.311
- Πόντοι
- 27.636
Αποκλείεται κοπέλες σαν την Irina, Marina, Dasha, να μην είχαν όση δουλειά νόμιζαν να είχαν, κι όμως έχουν ημερομηνίες αναχώρησης.
Μιας και είναι παρασκευή και μάλιστα ιδιαίτερη Παρασκευή και ματώνουμε πετσάκια, να το αναλύσουμε λίγο αυτό? Για να περάσει η ώρα, όχι τίποτα άλλο. Αφού λοιπόν ο Burt Simpson αποκλείεται να μην εχει όση δουλειά νόμιζε ότι θα έχει, τότε για ποιο λόγο το κάνουν? Από συνάπεια? Επαγγελματισμό? Λόγιαλ κούστομερ (όπως λένε τα Ρωσίδα) μανατζμέντ? Φέρνω pop corn!Αποκλείεται κοπέλες σαν την Irina, Marina, Dasha, να μην είχαν όση δουλειά νόμιζαν να είχαν, κι όμως έχουν ημερομηνίες αναχώρησης.
Μιας και είναι παρασκευή και μάλιστα ιδιαίτερη Παρασκευή και ματώνουμε πετσάκια, να το αναλύσουμε λίγο αυτό? Για να περάσει η ώρα, όχι τίποτα άλλο. Αφού λοιπόν ο Burt Simpson αποκλείεται να μην εχει όση δουλειά νόμιζε ότι θα έχει, τότε για ποιο λόγο το κάνουν? Από συνάπεια? Επαγγελματισμό? Λόγιαλ κούστομερ (όπως λένε τα Ρωσίδα) μανατζμέντ? Φέρνω pop corn!
Εγω νομιζω οτι οσες ερθουν για συγκεκριμενο χρονικο πλαισιο και το γραφει και στο site εχει να κανει με βιζα που ληγει κτλ.Μιας και είναι παρασκευή και μάλιστα ιδιαίτερη Παρασκευή και ματώνουμε πετσάκια, να το αναλύσουμε λίγο αυτό? Για να περάσει η ώρα, όχι τίποτα άλλο. Αφού λοιπόν ο Burt Simpson αποκλείεται να μην εχει όση δουλειά νόμιζε ότι θα έχει, τότε για ποιο λόγο το κάνουν? Από συνάπεια? Επαγγελματισμό? Λόγιαλ κούστομερ (όπως λένε τα Ρωσίδα) μανατζμέντ? Φέρνω pop corn!
Μιας και είναι παρασκευή και μάλιστα ιδιαίτερη Παρασκευή και ματώνουμε πετσάκια, να το αναλύσουμε λίγο αυτό? Για να περάσει η ώρα, όχι τίποτα άλλο. Αφού λοιπόν ο Burt Simpson αποκλείεται να μην εχει όση δουλειά νόμιζε ότι θα έχει, τότε για ποιο λόγο το κάνουν? Από συνάπεια? Επαγγελματισμό? Λόγιαλ κούστομερ (όπως λένε τα Ρωσίδα) μανατζμέντ? Φέρνω pop corn!
Εγω νομιζω οτι οσες ερθουν για συγκεκριμενο χρονικο πλαισιο και το γραφει και στο site εχει να κανει με βιζα που ληγει κτλ.
Οτι δεν παιζει να κατσει παραπανω αρα το γραφουν απ την αρχη για να ξερει ο πελατης ποσο καιρο εχει να αποφασισει αν θελει να τσιμπησει το κατιτις του.
Αυτη την εντυπωση εχω τουλαχιστον.
Ρε παίδες τι διάολο , αόρατοι ειμαστε; Σαν τον Κωσταντάρα που ζήταγε ενα ποτήρι νερό και δε του δινε κανεις νιωθω. Γίνεται να μην έχει δοκιμάσει κανεις ούτε μια από τις δύο ή τουλαχιστον μια απόψη; δε ζητάω δανεικα.Παιδια κανεις;;;
Ρε παίδες τι διάολο , αόρατοι ειμαστε; Σαν τον Κωσταντάρα που ζήταγε ενα ποτήρι νερό και δε του δινε κανεις νιωθω. Γίνεται να μην έχει δοκιμάσει κανεις ούτε μια από τις δύο ή τουλαχιστον μια απόψη; δε ζητάω δανεικα.
Αρα δεν εχει παρει κανεις από εσας ; το περίεργο ειναι ότι ούτε καρτέλα καποιας απο τις δυο κοπελες ειδα ούτε καν μια αναφορά δεδομένου ότι φαινονται όπλα σε σχεση με αλλες του γραφειου που εχει γινει και χαμός. Κλείνω προς το γραφείο γιατί φαίνεται αξιόλογο σε σχέση με αλλα και πιο fola-proof. μπορει να κανω και λαθος βεβαια.Ίσως αυτός που ψάχνεις να μην γράφει εδψ
Αρα δεν εχει παρει κανεις από εσας ; το περίεργο ειναι ότι ούτε καρτέλα καποιας απο τις δυο κοπελες ειδα ούτε καν μια αναφορά δεδομένου ότι φαινονται όπλα σε σχεση με αλλες του γραφειου που εχει γινει και χαμός. Κλείνω προς το γραφείο γιατί φαίνεται αξιόλογο σε σχέση με αλλα και πιο fola-proof. μπορει να κανω και λαθος βεβαια.
Αρα δεν εχει παρει κανεις από εσας ; το περίεργο ειναι ότι ούτε καρτέλα καποιας απο τις δυο κοπελες ειδα ούτε καν μια αναφορά δεδομένου ότι φαινονται όπλα σε σχεση με αλλες του γραφειου που εχει γινει και χαμός. Κλείνω προς το γραφείο γιατί φαίνεται αξιόλογο σε σχέση με αλλα και πιο fola-proof. μπορει να κανω και λαθος βεβαια.
Μπούτι δεν έχουν κλείσει.Αποκλείεται κοπέλες σαν την Irina, Marina, Dasha, να μην είχαν όση δουλειά νόμιζαν να είχαν, κι όμως έχουν ημερομηνίες αναχώρησης.
Προφανώς γίνεται και για τους δύο λόγους. Όποιος δεν έχει προλάβει να τις δει για να τρέξει, αλλά και για ενημέρωση. Εγώ δεν το βρίσκω κακό πάντως.Μιας και είναι παρασκευή και μάλιστα ιδιαίτερη Παρασκευή και ματώνουμε πετσάκια, να το αναλύσουμε λίγο αυτό? Για να περάσει η ώρα, όχι τίποτα άλλο. Αφού λοιπόν ο Burt Simpson αποκλείεται να μην εχει όση δουλειά νόμιζε ότι θα έχει, τότε για ποιο λόγο το κάνουν? Από συνάπεια? Επαγγελματισμό? Λόγιαλ κούστομερ (όπως λένε τα Ρωσίδα) μανατζμέντ? Φέρνω pop corn!
Εγω νομιζω οτι οσες ερθουν για συγκεκριμενο χρονικο πλαισιο και το γραφει και στο site εχει να κανει με βιζα που ληγει κτλ.
Οτι δεν παιζει να κατσει παραπανω αρα το γραφουν απ την αρχη για να ξερει ο πελατης ποσο καιρο εχει να αποφασισει αν θελει να τσιμπησει το κατιτις του.
Αυτη την εντυπωση εχω τουλαχιστον.
Η Dasha φεύγει όντως λόγω βίζα και θα επιστρέψει νομίζω 1η Σεπτέμβρη. Αν συγκράτησα καλά και η Ιρίνα φεύγει λόγω visa, αλλά μάλλον θα κρεμάσει παπούτσια, η μάλλον ζαρτιέρες. Έχω την εντύπωση ότι και στην Μαρίνα παίζει να της έχουν πάρει το Ουκρανικό διαβατήριο και να έχει μόνο ρωσικό. Έχω την εντύπωση ότι μου είχε πει κάτι τέτοιο, αλλά πάνε βδομάδες και δεν θυμάμαι σίγουρα.Μια χαρά τα είπε ο Jason. Το πιο πιθανό είναι να λήγει η βίζα τους και πρέπει να αναχωρήσουν. Ειδικά οι Ρωσίδες, για την Μαρίνα που είναι Ουκρανή αλλά μένει Ρωσία, δεν ξέρω, και λίγο μας ενδιαφέρει.
Η Pamela έχει 4 κριτικές φίλε, τόσο πρόσφατες, όσο και από όταν ήταν στο GDE. Για την Celine, μόλις έγραψε ο συναγωνιστής από πάνω.Ρε παίδες τι διάολο , αόρατοι ειμαστε; Σαν τον Κωσταντάρα που ζήταγε ενα ποτήρι νερό και δε του δινε κανεις νιωθω. Γίνεται να μην έχει δοκιμάσει κανεις ούτε μια από τις δύο ή τουλαχιστον μια απόψη; δε ζητάω δανεικα.
Η ανανέωση δεν είναι κακό πράγμα, αρκεί να έχουμε τον περισσότερο καιρό αξιόλογο ρόστερ. Επίσης είναι καλό και για τις κοπέλες να φεύγουν για λίγο καιρό να ηρεμούν.Αυτό με τα ρωσικά διαβατήρια πολύ άδικο. Λες και φταίει ο λαός για τον πόλεμο
Κακο και για εμάς που φεύγουν τα κορίτσια
Αυτό με τα ρωσικά διαβατήρια πολύ άδικο. Λες και φταίει ο λαός για τον πόλεμο
Κακο και για εμάς που φεύγουν τα κορίτσια
Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι ότι έχει αυξηθεί η ποσότητα αλλά όχι και η ποιότητα.
Το σχόλιο είναι γενικό και δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο γραφείο.