Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.380
- Πόντοι
- 25.186
μαλλον εκτος απο τις κοπελες, εχει τα ψυχολογικα της κι η τηλεφωνητρια...Ξέρει κανείς γιατί δεν απαντά στα τηλέφωνα σήμερα
μαλλον εκτος απο τις κοπελες, εχει τα ψυχολογικα της κι η τηλεφωνητρια...Ξέρει κανείς γιατί δεν απαντά στα τηλέφωνα σήμερα
Δεν έχουν τίποτα για σήμερα αναστενάζουν οι σουμιεδεςμαλλον εκτος απο τις κοπελες, εχει τα ψυχολογικα της κι η τηλεφωνητρια...
σκεψου τί αγαμια υπαρχει για να ειναι κλεισμενο ενα μετριοτατο ροστερ...Δεν έχουν τίποτα για σήμερα αναστενάζουν οι σουμιεδες
Το αουτσιντερ που εγινε φαβοριεν τω μεταξυ ο αλλος εχεις μπει πρωτη 5αδα για μεγαλυτερος μαλακας του 2023... Με λιγη βοηθεια παει για πρωτη 3αδα, Λιγο δυσκολο βεβαια αλλα οχι ακατορθωτο
Κατι τετοια ακουει κι ο Τσιπρας κ να δεις που θα εμφανιστει παλι να σωσει το συριζα, την αριστερα κ μετα τη χωρα..... Ευλογησον!Η αναγνώριση μπορεί να αργεί αλλα στο τέλος πάντα έρχεται
πας να μας Lola νεις εσύ ε;Κατι τετοια ακουει κι ο Τσιπρας κ να δεις που θα εμφανιστει παλι να σωσει το συριζα, την αριστερα κ μετα τη χωρα..... Ευλογησον!
Σταματα εσυ ρε προβοκατορα.... Εχασε κ η Αρσεναλ σημερα με πιστολιασμα... Φακ.πας να μας Lola νεις εσύ ε;
κάτι με λέει ότι τον ψήφισες εσύ με 25 κλώνουςΤο αουτσιντερ που εγινε φαβορι
Αν παιξουν play off τους εχει πιστευω
@@@ ειναι κλεισμενο, εμενα μου αραδιασανε ενα κατεβατο αλλα μια δυο που ηθελα δεν ηταν φρεε.σκεψου τί αγαμια υπαρχει για να ειναι κλεισμενο ενα μετριοτατο ροστερ...
καμια ναυαρχιδα αυτη τη στιγμη στο glamour.. Ολες κατω του 7-8
κανονικα επρεπε να εχουμε πηξει στο μουνι, για να βγαλουν λεφτα οι πουτανες για τις γιορτες.@@@ ειναι κλεισμενο, εμενα μου αραδιασανε ενα κατεβατο αλλα μια δυο που ηθελα δεν ηταν φρεε.
Οντως χαλια μαυρα
τιποτα. στο yourangels μονο mila κι ινεσα, στα αλλα χαοςΣυμφωνω απολυτα... και για να ειμαστε δίκαιοι και στα υπολοιπα γραφεια ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα... ψαχνεις να γαμησεις και δεν υπαρχει τπτ ρε μλκς
εγώ το καλό παιδί προβοκάτορας;;;Σταματα εσυ ρε προβοκατορα.... Εχασε κ η Αρσεναλ σημερα με πιστολιασμα... Φακ.
Να λέμε πάλι καλά που για ένα διάστημα είχαμε ταυτόχρονα Sasha Dasha Paris και λίγο μετά και την Dida από τους δίπλα.
Λείπει η ποιότητα τώρα ναι, αλλά ίσως γίνει η έκπληξη στις γιορτές.
Ναι ρε εχω κατεβει και με πανο στο συνταγμα, vote paparounasκάτι με λέει ότι τον ψήφισες εσύ με 25 κλώνους