melancholia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 915
- Πόντοι
- 361
Ωραίο το ουκρανακι
Λείπει η ποιότητα τώρα ναι, αλλά ίσως γίνει η έκπληξη στις γιορτές.
Δύσκολο όταν σε παίρνει απ τα μούτρα με το που μπει μέσα και την ενοχλούν όλαAdelina θέλει με το μαλακό .
Πάρτην με το μαλακό , να γίνει μούσι να την ξουρίσεις
Σε μένα δεν το είπαν και την πάτησαΠάντως στο κέντρο μου έδωσαν την ίδια συμβουλή που μου είχαν δώσει με την Kristina. Αρκετά ψυχρή και δύσκολη.
Οπότε προσπέρασα. Γιατί να χάσεις χρόνο προσπαθώντας να τις ξεκλειδώσεις;
Paris γύρνα ή έστω τηλεφώνα. Ή έστω Sasha.
Και μένα crazy με είπε αλλά αναγκάστηκα να τη διώξω στο 20λεπτοΤην ιδια εμπειρια ειχα και γω αλλα φαντασου εφτασα σε σημειο την αντελινα να μου λεει χαμογελοντας you are crazy
Ειχε γαμηθει καλα θυμαμαι εχει ιδια συμπεριφορα με την κιρα δυσκολη μεν αλλα μεταφορφωνεται στην πορεια σε καλη γαμιολα
Σε μένα δεν το είπαν και την πάτησα
ade-lina μη μας βγει μονο
Στις γιορτές σπάνια έρχονται αφίξεις μετά τις 15 Ιανουαρίου έρχονταιΑς ελπίσουμε ...
Δεν μας σκέφτονται δώρο εορτών, bonus που θα τα χαλάσει ο Έλληνας ;
Για αυτό εξαφανίστηκε η Sasha έμαθε ότι την ψάχνεις για ραντεβούπολυ αργα, μολις βγηκα απο ψυχιατρο... μου ειπε να κανω σεξ καθε 6 ωρες με τη sasha για να ξεπερασω το σοκ
με πρόχειρους υπολογισμούς θα μάντευα 20-30Είσαι καλός πελάτης; Έχεις πάρει πολλές γκλαμουρίτσες;
Ποσα 6ωρα?πολυ αργα, μολις βγηκα απο ψυχιατρο... μου ειπε να κανω σεξ καθε 6 ωρες με τη sasha για να ξεπερασω το σοκ
Έχει ξαναέρθει...Όμορφη νέα άφιξη
α εισαι κι εσυ τρελαρας δλδ...Ποσα 6ωρα?
Για να γνωρίζω
και σε μένα ο ψυχολόγος τα ίδια είπε!
τις κριτικες της "νεας" αφιξης τις διαβασες ??Όμορφη νέα άφιξη
για ενα καθαρο κουτελο ζει στη σοβαροτατη κοινωνια του bou, πρεπει να το προστατεψει παση θυσια..Σας ευχαριστουμε για την υποστηριξη που δωσατε στον δικο μας ανθρωπο και εφτασε 4η θεση ,
Λογω κλαψομουνιασματος δε θα συνεχισει γιατι ζητησε να αφαιρεθει απ το διαγωνισμο
Φοβηθηκε μηπως στο τελος του δοθει ο επισημος τιτλος
Κάνεις λάθος!α εισαι κι εσυ τρελαρας δλδ...
μου ειπε μεχρι να βγει off η σασα..
Και αν την δεις πρώτος να της πειςγια ενα καθαρο κουτελο ζει στη σοβαροτατη κοινωνια του bou, πρεπει να το προστατεψει παση θυσια..