EliasK1974
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2021
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Το glamour ρε παίδες κάνει incall τον τελευταίο μήνα ή μόνο εγώ τρώω πόρτα;
Αν και έχω καιρό να κάνω ραντεβού νομίζω ότι κανονικά κάνουνΤο glamour ρε παίδες κάνει incall τον τελευταίο μήνα ή μόνο εγώ τρώω πόρτα;
Ακριβώς αυτό μου είπαν από το γραφείο και για τις δύο και εμένα για να με προστατεύσουν και το εκτίμησα δεόντως!Πάντως στο κέντρο μου έδωσαν την ίδια συμβουλή που μου είχαν δώσει με την Kristina. Αρκετά ψυχρή και δύσκολη.
Οπότε προσπέρασα. Γιατί να χάσεις χρόνο προσπαθώντας να τις ξεκλειδώσεις;
Τρελή του γιατρού κανονικότατα είναι!Αντελινα .Δεν ειναι ψυχρη , ειναι τρελη!!
Αλλα αν σου κατσει καλα η φαση ειναι μεγαλη καυλα!
Και γω το σκεφτομαι να την ξανα δω αν και ειχα περασει σουπερ
Μιλάμε για κοπέλα με φοβερά θέματα ψυχικής υγείας. Διπολική φουλ .Την ιδια εμπειρια ειχα και γω αλλα φαντασου εφτασα σε σημειο την αντελινα να μου λεει χαμογελοντας you are crazy
Ειχε γαμηθει καλα θυμαμαι εχει ιδια συμπεριφορα με την κιρα δυσκολη μεν αλλα μεταφορφωνεται στην πορεια σε καλη γαμιολα
Μαλακα μακριά από Adelina!σημερα εχω melina, adelina....κι ο,τι τελειωνει σε ina ( καλα που δεν ειναι στο ροστερ ο καραφλας ο collina )
ισως κυριακη
Ειναι τρελη και συμφωνουμε ολοι σε αυτο , εμενα με ρωταγε ενα σωρο ακυρες ερωτησεις γιατι πηρες εμενα λεει, γιατι αυτο γιατι εκεινο , το μπανιο στο ξενοδοχειο σου ειναι μικρο, ,Ακριβώς αυτό μου είπαν από το γραφείο και για τις δύο και εμένα για να με προστατεύσουν και το εκτίμησα δεόντως!
Τρελή του γιατρού κανονικότατα είναι!
Μιλάμε για κοπέλα με φοβερά θέματα ψυχικής υγείας. Διπολική φουλ .
Ο μόνος λόγος πιστεύω που καταφέρατε και εσύ και ο Sinman να την γαμησετε δεν είναι γιατί εσείς την ξεκλειδωσατε, αλλά γιατί την πετύχατε τελείως συμπτωματικά στην δική της δεκτική φάση, αλλιώς μπορεί να μην σας άφηνε καν να την αγγιξετε όπως έκανε σε άλλον.
Μιλάμε για παράνοια η Adelina.
Πραγματικά η κοπέλα θέλει ιατρική βοήθεια!
Γάματα!Ειναι τρελη και συμφωνουμε ολοι σε αυτο , εμενα με ρωταγε ενα σωρο ακυρες ερωτησεις γιατι πηρες εμενα λεει, γιατι αυτο γιατι εκεινο , το μπανιο στο ξενοδοχειο σου ειναι μικρο, ,
λογω καυλας την εγραψα στα παπαρια μου και αγνοησα ολα αυτα και την γαμησα ,δε ξεκλειδωνεται αυτη ρε
Μπροστα στη μαλβινα απ τα στουντιο ομως ειναι γατακι , η μαλβινα ειναι τοπ φολα αχυστος ειχα φυγει
Τοσο χαλια ρε? στειλε πμ να μου πεις λεπτομερειες μη σπαμαρουμε εδω στο νημαΓάματα!
Άλλη πρόσφατη περίπτωση από στούντιο, του γιατρού κατάσταση πάλι, είναι η Αλιονα από Βριλησσού 46, Τριγγέτα κλπ!
Θυμάσαι που τα λέγαμε, ε πήγα για δοκιμή. Για Δρομοκαΐτειο άμεσα!
Τρελή του γιατρού κανονικότατα είναι!
Μιλάμε για κοπέλα με φοβερά θέματα ψυχικής υγείας. Διπολική φουλ .
για τον αστείρευτο πλούτο και την απρόσκοπτη παροχή κοκαΐνης τι άποψη έχεις?
πολυ αργα, μολις βγηκα απο ψυχιατρο... μου ειπε να κανω σεξ καθε 6 ωρες με τη sasha για να ξεπερασω το σοκΜαλακα μακριά από Adelina!
Ή θα την πετάξεις έξω με τις κλωτσιές ή θα σε στείλει αυτή στον ψυχίατρο!
Ινεσα στα προσεχώς θέλωΠρέπει να βρίσκονται αυτη τη στιγμή σχεδόν όλες οι διπολικες , αψυχολόγητες , περίεργες , δύσκολες και με περίεργες συμπεριφορες εργαζομενες στο ρόστερ του glamour . No thanks δε θα πάρω …
Με απόκρυψη καλεις;Ξέρει κανείς γιατί δεν απαντά στα τηλέφωνα σήμερα
Φυσικά όχι είμαι λίγο χαζός τύπε αλλά όχι τόσοΜε απόκρυψη καλεις;