Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.396
- Πόντοι
- 46.423
Εν τω μεταξύ έχεις γράψει και αποθεωτική κριτική.
Ξεχνιούνται βρε αυτά ???
Γρήγορα στον γιατρό ...
Έχει περάσει βέβαια και πάνω από ένας χρόνος, από τότε έχω δει ουκ ολίγες ...
Επιβεβαιώνω πλήρως τον mpm.123456Άρα συνοψίζοντας έχουμε να κάνουμε με κοπέλα με 2 κριτικές μια κακή και μια αποθεωτική.
Ο ένας μάλλον δεν ήξερε να την χειριστεί, ο άλλος o αγαπητός @mpm.123456 βρήκε τα κουμπιά της.
Υπαρχει ηδη μια Anasteisha γι αυτο της αλλαξαν το ονομαΕπιβεβαιώνω πλήρως τον mpm.123456
Εκλεισα πριν δω τον συσχετισμό Celin/Anasteisha και τις αντικρουόμενες κριτικές. Ομολογώ ότι, αν τις είχα δει, δεν θα έκλεινα. Τελικά όλα καλά. Βέβαια το πήγα χαλαρά με την κοπέλα, επειδή είναι λίγο κρυωμένη.
Κακή πρακτική από τα γραφεία (δεν είναι μόνο το Glamour) να αλλάζουν τα ονόματα των κοριτσιών σε επόμενα τουρ.
Επιβεβαιώνω πλήρως τον mpm.123456
Εκλεισα πριν δω τον συσχετισμό Celin/Anasteisha και τις αντικρουόμενες κριτικές. Ομολογώ ότι, αν τις είχα δει, δεν θα έκλεινα. Τελικά όλα καλά. Βέβαια το πήγα χαλαρά με την κοπέλα, επειδή είναι λίγο κρυωμένη.
Κακή πρακτική από τα γραφεία (δεν είναι μόνο το Glamour) να αλλάζουν τα ονόματα των κοριτσιών σε επόμενα τουρ.
Υπαρχει ηδη μια Anasteisha γι αυτο της αλλαξαν το ονομα
Καθόλου γεματούλα. Σώμα λεπτό όσο πρέπει (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα), με ωραίες καμπύλες, ψηλή, μακριά πόδια. Βυζί C ή C-, φυσικό (σπανίζει πλέον), στη θέση του. Αρκετά τατουάζ, εμένα δεν με ενόχλησαν.Στο πρόσωπο και σώμα τι βαθμολογία θα της έβαζες ?
Είναι μήπως λίγο γεματούλα ?
Thanks !!!
Άρα συνοψίζοντας έχουμε να κάνουμε με κοπέλα με 2 κριτικές μια κακή και μια αποθεωτική.
Ο ένας μάλλον δεν ήξερε να την χειριστεί, ο άλλος o αγαπητός @mpm.123456 βρήκε τα κουμπιά της.
Δύσκολη περίπτωση αλλά τέτοια δύσκολα πιτσιρίκια στα κατάλληλα χέρια ίσως γίνουν δυναμίτες.
Θα μας πει και ο @Annapurna που κατάφερε το Κριστινάκι.
Συνάντηση με Αλίσα κ γω ότι λέει ο φίλος από πάνω συμφωνώ απόλυτα επιτέλους μια κοπέλα με αξιοπρέπεια σεβασμό σπανίζει η αξιοπρέπεια στις κοπέλες πλέον.. είδος προς εξαφάνιση!σε αφήνει να το ζήσεις γρήγορα αργά άγρια χαλαρά ακολουθεί τον Ρυθμό σου σώμα για τα δικα μου θέλω απίστευτο ιδιαίτερο που δεν συναντάς συχνά..όλα πολύ καλά μετα από καιρό επιτέλους..
Καθόλου γεματούλα. Σώμα λεπτό όσο πρέπει (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα), με ωραίες καμπύλες, ψηλή, μακριά πόδια. Βυζί C ή C-, φυσικό (σπανίζει πλέον), στη θέση του. Αρκετά τατουάζ, εμένα δεν με ενόχλησαν.
Πρόσωπο πολύ όμορφο, οι φωτό είναι ακριβείς. Μάλιστα, την είδα άβαφτη και λίγο ταλαιπωρημένη από το κρύωμα. Αν βαφτεί, φαντάζομαι θα φυσάει.
Βαθμολογία θα έβαζα 9άρια και στα δύο, συμφωνώ με mpm.123456
Με αυτή τη λογική είμαι κι εγώ κοκορετσιανός
Για να σοβαρευτούμε τώρα, το συγκεκριμένο γραφείο κατά καιρούς έχει φέρει καλά κομμάτια. Αλλά δυστυχώς αρκετές καίγονται μετά από 1 εβδομάδα και είτε την κάνουν είτε κάθονται να δουλέψουν κάτω από ύποπτες συνθήκες.
@Annapurna καταλαβαίνω τον θυμό σου και μαζί σου είμαι, αλλά μην βγάζεις και μετριότητα ένα κορίτσι που τις πρώτες μέρες που ήταν εδώ ήταν η χαρά προσωποποιημένη. Μην ξεχνάς ότι τα ίδια λέγανε για Alicia προς το τέλος και εμείς αμέσως σπεύσαμε τα τους διαψεύσουμε γιατί ήταν καταπληκτική.
Τα ίδια μου είχαν κάνει και από το Vip και δεν ξανασχολούμαι μαζί τους.
Τι σχέση μπορεί να έχει η Aliciα ή η Francesca με αυτό το μέτριο κατά τη γνώμη άβγαλτο Ουκρανάκι.
Όλοι το βάφτισαν όμορφο αλλά απλώς αυτό που τους γοήτευσε ήταν το νεαρό της ηλικίας της και τίποτα παραπάνω.
Η εικόνα που μου παρουσίασε ως call girl που περιμένει έναν πελάτη ήταν επιεικώς απαράδεκτη.
Άλουστα και λιγδιαμένα μαλλιά.
Το δωμάτιο βρώμαγε απο τη κλεισούρα ενώ εγώ πεντακάθαρος με τις κολόνιες μου.
Μάλιστα την συνάντησα μετά απο 10 μέρες break ακριβώς για να την πετύχω ξεκούραστη.
Η συμπεριφορά του γραφείου δε ήταν 3 φορές απαράδεκτη γιατί τόλμησα να ακυρώσω τη συνάντηση.
Δηλαδή αν δεν μας αρέσει ένα κορίτσι είμαστε υποχρεωμένοι να το συναντήσουμε ???
Μη παίρνεις το μέρος τους γιατί και οι φωτογραφίες ορισμένων από τα κοριίτσια τους είναι φούλ φωτοσοπιαρισμένες.
Μαύρο απο μένα στο GDE.
Και στο κάτω κάτω της γραφής καλό κάνω στους επόμενους πελάτες για να φροντίσει το γραφείο τα κακώς κείμενα.
Δεν παίρνω το μέρος τους, μην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου.
Απλά ανάφερα πώς η συγκεκριμένη κοπέλα τις πρώτες μέρες που ήταν εδώ ενδεχομένως είχε πολύ καλύτερο παρουσιαστικό σε σχέση με τώρα.
Και στο γκλάμουρ έχω συναντήσει κορίτσια μερικώς απεριποίητα, ονόματα όμως δε θα πω.
Στα άλλα νέα της μέρας, θα παρακαλέσω το γραφείο να φέρει την παρακάτω.
Από τα φαινόμενα, η Sienna βγήκε από τον κατάλογο και απο΄ τα προσεχώς. Λες; Αν είναι έτσι, να ζήσει και να ευτυχήσει η κοπελάρα!Ανεπιβεβαιωτες πληροφορίες που φτανουν στα αυτια μου αναφερουν ότι χάνουμε καποιο κορίτσι απο το ρόστερ για πολυ καλο σκοπο!! !!!!!!
Αν αληθευεουν, τα συγχαρητηρια μου στην κοπέλα.
Από τα φαινόμενα, η Sienna βγήκε από τον κατάλογο και απο΄ τα προσεχώς. Λες; Αν είναι έτσι, να ζήσει και να ευτυχήσει η κοπελάρα!