Δεν μιλώ για την Σιεννα!Από τα φαινόμενα, η Sienna βγήκε από τον κατάλογο και απο΄ τα προσεχώς. Λες; Αν είναι έτσι, να ζήσει και να ευτυχήσει η κοπελάρα!
Η Σίεννα εχει παντρευτει τα τετραποδα της.
Δεν μιλώ για την Σιεννα!Από τα φαινόμενα, η Sienna βγήκε από τον κατάλογο και απο΄ τα προσεχώς. Λες; Αν είναι έτσι, να ζήσει και να ευτυχήσει η κοπελάρα!
Δεν μπλεκει με τετοια η Sienna.Δεν μιλώ για την Σιεννα!
Η Σίεννα εχει παντρευτει τα τετραποδα της.
Εχει καταλάβει ήδη της ζωής της το παιχνίδι.Δεν μπλεκει με τετοια η Sienna.
Αλλη φαση,ειναι η κοπελα
Από το υπάρχον ρόστερ ??Ανεπιβεβαιωτες πληροφορίες που φτανουν στα αυτια μου αναφερουν ότι χάνουμε καποιο κορίτσι απο το ρόστερ για πολυ καλο σκοπο!! !!!!!!
Αν αληθευεουν, τα συγχαρητηρια μου στην κοπέλα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα, φανερή ξεπέτα συν ότι σε δικό μου ραντεβού δεν είχε ούτε πετσέτες στο δωμάτιο και μου είπε να σκουπιστώ με χαρτί τουαλέταςΛοιπόν μάγκες καλημέρα σας.
Με αφορμή την συνάντηση που επιχείρησα να έχω με την πολυσυζητημένη Freya του GDE έχω να πω τα εξής.
Δεν αφορά βέβαια αυτό το γραφείο αλλά το GDE και την απαράδεκτη συμπεριφορά του.
Καταρχήν απορώ γιατί το κορίτσι το βάφτισσν όμορφο ?
Ενα μέτριο Ουκρανάκι είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.
Όπως την είδα εγώ δε τελείως απεριποίητη και ατημέλητη σαν παραδουλεύτρα μου φάνηκε.
Δυστυχώς το κορίτσι με την γενικότερη εικόνα της ίδιας και του δωματίου της μου έδωσε την εντύπωση μιας πρόχειρης ξεπέτας.
Βρώμα στο δωμάτιο.
Κανένας σεβασμός προς τον πελάτη.
Το ίδιο και το γραφείο με τη συμπεριφορά του.
Το γραφείο (GDE) οφείλει να συμβουλεύει και να ελέγχει ειδικά τα νεαρά κορίτσια για το παρουσιαστικό τους και όχι να τα δικαιολογεί.
Συγνώμη αν σπαμάρω.
Μη γίνεστε κακοί με τη Sienna!
Ας είναι καλά να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή της, εγώ της εύχομαι τα καλύτερα.
Προσωπικα εννοουσα οτι η κοπελα ειναι φουλ ανεξαρτητη η ετσι δειχνει..Μη γίνεστε κακοί με τη Sienna!
Ας είναι καλά να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή της, εγώ της εύχομαι τα καλύτερα.
Η παρακάτω βοήθησε με...Κάτι μου θυμίζει...Δεν παίρνω το μέρος τους, μην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου.
Απλά ανάφερα πώς η συγκεκριμένη κοπέλα τις πρώτες μέρες που ήταν εδώ ενδεχομένως είχε πολύ καλύτερο παρουσιαστικό σε σχέση με τώρα.
Και στο γκλάμουρ έχω συναντήσει κορίτσια μερικώς απεριποίητα, ονόματα όμως δε θα πω.
Στα άλλα νέα της μέρας, θα παρακαλέσω το γραφείο να φέρει την παρακάτω.
Έχω καταλάβει ότι δεν εισαι Ελλάδα. Που τα ξέρειε τότε ρε μπαγάσα όλα αυτά;Θα ξαναμπεί η Σιένα σύντομα.
Πολύ πολύ καλό παιδί.
Ψυχούλα από τις λίγες.
Aκόμα περιμενει το ταξιδι που της εταξες.Θα ξαναμπεί η Σιένα σύντομα.
Πολύ πολύ καλό παιδί.
Ψυχούλα από τις λίγες.
Να πάρει σειρά...Aκόμα περιμενει το ταξιδι που της εταξες.
Σκέψου που είσαι εσυ και που αυτη. Και μετα μου λεέτε ότι είμαι κακός.
ΣΚεψου τι μυαλο εχει σε σχεση με αυτη που είσαι τωρα. ΚουκουτσιΝα πάρει σειρά...
Αλλα την αγαπάω ρε γιατί είναι ψυχούλα από τις λίγες...
Και ναι είσαι στριμμένος close to 50 πουτανιαρης
Οταν ανεβάσεις 10 κριτικες θα σου πω!Από το υπάρχον ρόστερ ??
Σκληρός και τζεντλεμαν πουτανιαρης...ΣΚεψου τι μυαλο εχει σε σχεση με αυτη που είσαι τωρα. Κουκουτσι
Τετοιες αγαπες όσες θες φιλαρακι. Κουνα τα 50ρικα στο αερα και ολες θα σε αγαπησουν.
Η παρακάτω βοήθησε με...Κάτι μου θυμίζει...
Natalya Krasavina