Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.841
- Πόντοι
- 46.423
Λοιπόν μάγκες καλημέρα σας.
Με αφορμή την συνάντηση που επιχείρησα να έχω με την πολυσυζητημένη Freya του GDE έχω να πω τα εξής.
Δεν αφορά βέβαια αυτό το γραφείο αλλά το GDE και την απαράδεκτη συμπεριφορά του.
Καταρχήν απορώ γιατί το κορίτσι το βάφτισσν όμορφο ?
Ενα μέτριο Ουκρανάκι είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.
Όπως την είδα εγώ δε τελείως απεριποίητη και ατημέλητη σαν παραδουλεύτρα μου φάνηκε.
Δυστυχώς το κορίτσι με την γενικότερη εικόνα της ίδιας και του δωματίου της μου έδωσε την εντύπωση μιας πρόχειρης ξεπέτας.
Βρώμα στο δωμάτιο.
Κανένας σεβασμός προς τον πελάτη.
Το ίδιο και το γραφείο με τη συμπεριφορά του.
Το γραφείο (GDE) οφείλει να συμβουλεύει και να ελέγχει ειδικά τα νεαρά κορίτσια για το παρουσιαστικό τους και όχι να τα δικαιολογεί.
Συγνώμη αν σπαμάρω.
Με αφορμή την συνάντηση που επιχείρησα να έχω με την πολυσυζητημένη Freya του GDE έχω να πω τα εξής.
Δεν αφορά βέβαια αυτό το γραφείο αλλά το GDE και την απαράδεκτη συμπεριφορά του.
Καταρχήν απορώ γιατί το κορίτσι το βάφτισσν όμορφο ?
Ενα μέτριο Ουκρανάκι είναι και τίποτα το ιδιαίτερο.
Όπως την είδα εγώ δε τελείως απεριποίητη και ατημέλητη σαν παραδουλεύτρα μου φάνηκε.
Δυστυχώς το κορίτσι με την γενικότερη εικόνα της ίδιας και του δωματίου της μου έδωσε την εντύπωση μιας πρόχειρης ξεπέτας.
Βρώμα στο δωμάτιο.
Κανένας σεβασμός προς τον πελάτη.
Το ίδιο και το γραφείο με τη συμπεριφορά του.
Το γραφείο (GDE) οφείλει να συμβουλεύει και να ελέγχει ειδικά τα νεαρά κορίτσια για το παρουσιαστικό τους και όχι να τα δικαιολογεί.
Συγνώμη αν σπαμάρω.