BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.507
- Πόντοι
- 27.636
Κατσε να φωνάξω τον Ελ Μουφαλβανωρ να δεις εσύ!
Και που σαι! Γράφτηκε κριτική για ανενεργό κορίτσι άλλου γραφείου! Τρελά πράγματα!
Κατσε να φωνάξω τον Ελ Μουφαλβανωρ να δεις εσύ!
Παιζει ρολο και το μεγεθος!Προσωπικά είχα περάσει πολύ καλά μαζί της. Γαμιόταν υπέροχα από το κωλαράκι της. Αν φίλαγε κιόλας θα την έβλεπα ξανά.
Τα έχω γράψει. Ξεγελά ότι δεν έχει αντοχές, αλλά δεν έχει μα και μου ούτε κόφτη. Η Βερόνικα θέλει κάτι δυνατό για να γίνει Βερονικάκι.
Από κει και πέρα η τελευταία της κριτική δεν νομίζω να είναι αληθινή, από κει και πέρα ο καθένας τα συμπεράσματα του. Εδώ έγραψε αναληθή πράγματα για την Κατρίνα και τα ξέρω από πρώτο χέρι.
Παιζει ρολο και το μεγεθος!
@Srek7,Ψάχνω ήδη για χάρακα!Παιζει ρολο και το μεγεθος!
@Srek7,Ψάχνω ήδη για χάρακα!
Ευχη και κατάρα με τις πληρωμενες να ξέρεις@Srek7,Ψάχνω ήδη για χάρακα!
Που θα πάει,θα γυρίσει η Σασα!
Από ένα 24ωρο @Annapurna/Srek7(μόνο αν έχει πάει Γαλλία η οικογένεια)/@big/@telos1/@Horny...άντε και εγώ και μερικοί
φίλοι ακόμα,πάει το 10ημερο!
Λάθος Big παραθέτεις αγαπητέ!
Άμα γυρίσει η διαγαλαξιακή κοπελάρα, θα πρέπει για μια εβδομάδα τουλάχιστον να είναι στα προσεχώς, διαθέσιμη για εμάς δηλαδή, αποκλειστικά.
Κρατηστε την Σασα εσεις.Που θα πάει,θα γυρίσει η Σασα!
Από ένα 24ωρο @Annapurna/Srek7(μόνο αν έχει πάει Γαλλία η οικογένεια)/@big/@telos1/@Horny...άντε και εγώ και μερικοί
φίλοι ακόμα,πάει το 10ημερο!
Κρατηστε την Σασα εσεις.
Εγω θέλω άλλη ! Την κουμπαρα
Φαίνεται πολύ ήρεμο gfe...Ετσι και διαβάσω κριτική για Alexa με μαλλιοτραβήγματα, μπρος/πισω, καναπέδες full υγρά πίπες μέχρι δακρύων κλπ...
θα πάρω τα βουνά!
Αυτή η Natali... αχ αυτή η Ναταλι...Διάβασα κριτική για Veronica,καί έχω μείνει παγωτό!
Τέτοια εξέλιξη....μπράβο!
Αυτές τις φάσεις μόνο με Natali(AGN) τις έχω κάνει!
μα γιατί χτυπάς τον τοίχο? εμένα αυτά με τα ass to mouth μου συμβαίνουν καθημερινά! το δε καλύτερο είναι σε ντούοΚαλά ο θεούλης κώλο - μουνί - μουνί - κώλο με ενδιάμεσες στάσεις στόμα ....
Το κουρίτσ πρέπει να έφαγε την μερέντα της με το κουτάλι της σούπας
Τσουτσουριάσαμε με τον τύπο
είναι μπραζίου πήγε να δει την μαμά τηςLOLaaaaaa !!!!!!
αν επιστρέψει στο γκόμενο τι να το κανω ?είναι μπραζίου πήγε να δει την μαμά της
όταν επιστρέψει θα της πω τα χαιρετίσματά σου...
ε... άμα πεταχτείς μέχρι την Πόλη... και έχεις κρατήσει καλές "σχέσεις" όλο και κάτι γίνεται...αν επιστρέψει στο γκόμενο τι να το κανω ?
Στο γραφείο για δουλειά παίζει να το ξαναδούμε το μωρό ? Ή το χάσαμε το κορμί για πάντα ?
Την Ναταλι που έχει σταματήσει λέμε; Γιατι έχει κ άλλη..Αυτή η Natali... αχ αυτή η Ναταλι...