andronikos3
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 153
- Like
- 12.836
- Πόντοι
- 30.373
Εμενα κατι μου λενε οι φωτο αλλα την φοβαμαι ξενερωτη.Ελεγα μπας και αλλα ατυχησαΌχι, γιατί από φωτός δεν μου λέει κάτι. Θα έπρεπε?
Εμενα κατι μου λενε οι φωτο αλλα την φοβαμαι ξενερωτη.Ελεγα μπας και αλλα ατυχησαΌχι, γιατί από φωτός δεν μου λέει κάτι. Θα έπρεπε?
Wow!!!
Τι παιζει ρε μαγκες; Οι μισες 70+ κιλα και σκαει το υπερφιτ;
Αλλα 13000views εχει. Αρα εχει ξαναρθει;
Συγνωμη δασκαλε...Νεαρέ,
Εχουμε ξαναγράψει για τη συγκεκριμένη.
Wow!!!
Τι παιζει ρε μαγκες; Οι μισες 70+ κιλα και σκαει το υπερφιτ;
Αλλα 13000views εχει. Αρα εχει ξαναρθει;
Στο δεύτερο βιντεακι περισσότερο μου αρέσει η αλληΚαι πήγε στα 200.
Επειδή ξέρω να αναγνωρίζω το πραγματικά γυμνασμένο σώμα, έχει πέσει πολύ photoshop. Δείτε τη διαφορά σώματος, στήθους. Αδύνατη και γυμνασμένη ναι, αλλά με κοιλιακούς πέτρα με τίποτα.
Ας πάει κάποιος παίχτης να μας πει.
Καλημέρα.
200?? Καλα νταξει, θα σας ειδοποιήσουμε πες τηςΚαι πήγε στα 200.
Επειδή ξέρω να αναγνωρίζω το πραγματικά γυμνασμένο σώμα, έχει πέσει πολύ photoshop. Δείτε τη διαφορά σώματος, στήθους. Αδύνατη και γυμνασμένη ναι, αλλά με κοιλιακούς πέτρα με τίποτα.
Καλημέρα.
Αυτή η αγελάδα αυτό το γάλα κάνει αυτήν την εποχή. Και τα 160-200 γίνονται κανόνας. Αλλά να σε ρωτήσω. Το πρώτα τα λεφτά γιατί ενοχλεί; Εγώ στα βόρεια που μεγάλωσα πάντα πλήρωνα αρχή και μου έγινε συνήθεια. Αλλά θα με πεις άλλο η ΑθηναίοιΑυτή την στιγμή έχουμε
Lika,ειναι τόσο καιρό που έμαθε να γράφει Ελληνικά
Lana,υπέρβαρη
carmen,το ίδιο
victoria,Elina,Tina ,camile,Keyla,Dana,ομοίως
Katrina,μην της μιλάς γιατί μπορεί να θυμώση και δεν είναι σωστό!
Αν ήθελα να πηδήσω χοντρή θα πήγαινα στα Bodyline!
Μόνο μια αποδεκτή υπάρχει από όλα τα γραφεία και
σε λίγο η ουρά θα φτάνει μέχρι την Συγγρού.
Φαίνεται ότι τα γραφεία και τα κορίτσια μας περνάν για μαλακισμένους
κουασιμόδους που δεν είχαν γυναίκα στην ζωή τους.
Κατά την γνώμη μου και ΧΑΡΗ τους κάνουμε που ασχολούμαστε!
Αντε τώρα Δευτεριάτικα.
Α! ξέχασα first maney
1.Βοράς ή νότος δεν έχει σημασία,μια ενιαία χώρα είμαστε.Αυτή η αγελάδα αυτό το γάλα κάνει αυτήν την εποχή. Και τα 160-200 γίνονται κανόνας. Αλλά να σε ρωτήσω. Το πρώτα τα λεφτά γιατί ενοχλεί; Εγώ στα βόρεια που μεγάλωσα πάντα πλήρωνα αρχή και μου έγινε συνήθεια. Αλλά θα με πεις άλλο η Αθηναίοι
Το πρώτα τα λεφτά γιατί ενοχλεί;
Ετσι είναι !1.Βοράς ή νότος δεν έχει σημασία,μια ενιαία χώρα είμαστε.
2.Ακριβώς,επειδή το γάλα δεν είναι πλούσιο σε ποιότητα γκρινιάζουμε
3.Εμαθα πάντα να δίνω πρώτα τα λεφτά αλλά εκεί που πρέπει να με γνωρίσουν
όχι εκεί που έχω δώσει ένα καλό διαμέρισμα.
Κατόπιν αυτοψίας μπορώ να βεβαιώσω ότι οι κοιλιακοί είναι αληθινοί. Ωστόσο δεν είναι λεπτή, είναι τσουπωτή. Κώλος πεταχτός, σε στυλ Καρντάσιαν. Αναρωτήθηκα αν έχει κάνει πλαστική γλουτών, ωστόσο από το ζούληγμα δεν ένιωσα κάτι πρόσθετο. Πόδια γεμάτα, ιδίως στις γάμπες. Στήθος φτιαγμένο, αλλά με καλή δουλειά. Δέρμα σφιχτό, μάλλον περισσότερο λόγω ηλικίας παρά γυμναστικής. Το συμπέρασμά μου είναι ότι είναι γυμνασμένη, αλλά δεν είναι γραμμωμένη. Το σύνολο είναι πολύ ελκυστικό, ιδίως λόγω όμορφου προσώπου (για τα γούστα μου, μου αρέσουν οι μπουμπούκες).Και πήγε στα 200.
Καλημέρα.
Και στα του σέρβις;καλή;Κατόπιν αυτοψίας μπορώ να βεβαιώσω ότι οι κοιλιακοί είναι αληθινοί. Ωστόσο δεν είναι λεπτή, είναι τσουπωτή. Κώλος πεταχτός, σε στυλ Καρντάσιαν. Αναρωτήθηκα αν έχει κάνει πλαστική γλουτών, ωστόσο από το ζούληγμα δεν ένιωσα κάτι πρόσθετο. Πόδια γεμάτα, ιδίως στις γάμπες. Στήθος φτιαγμένο, αλλά με καλή δουλειά. Δέρμα σφιχτό, μάλλον περισσότερο λόγω ηλικίας παρά γυμναστικής. Το συμπέρασμά μου είναι ότι είναι γυμνασμένη, αλλά δεν είναι γραμμωμένη. Το σύνολο είναι πολύ ελκυστικό, ιδίως λόγω όμορφου προσώπου (για τα γούστα μου, μου αρέσουν οι μπουμπούκες).
Κατόπιν αυτοψίας μπορώ να βεβαιώσω ότι οι κοιλιακοί είναι αληθινοί. Ωστόσο δεν είναι λεπτή, είναι τσουπωτή. Κώλος πεταχτός, σε στυλ Καρντάσιαν. Αναρωτήθηκα αν έχει κάνει πλαστική γλουτών, ωστόσο από το ζούληγμα δεν ένιωσα κάτι πρόσθετο. Πόδια γεμάτα, ιδίως στις γάμπες. Στήθος φτιαγμένο, αλλά με καλή δουλειά. Δέρμα σφιχτό, μάλλον περισσότερο λόγω ηλικίας παρά γυμναστικής. Το συμπέρασμά μου είναι ότι είναι γυμνασμένη, αλλά δεν είναι γραμμωμένη. Το σύνολο είναι πολύ ελκυστικό, ιδίως λόγω όμορφου προσώπου (για τα γούστα μου, μου αρέσουν οι μπουμπούκες).
Ναι, είναι λίγο περίεργο το σώμα της. Ενώ έχει κώλο και μπούτια, η μέση είναι δαχτυλίδι. Γι' αυτό έφερα το παράδειγμα της Καρντάσιαν. Οι κοιλιακοί πάντως έχουν όγκο. Το περίεργο είναι ότι δεν διέκρινα άλλους μυς, π.χ. στα χέρια ή στους ώμους.Τσουπωτός άνθρωπος με κοιλιακούς κομματάκι δύσκολο να υπάρχει, θα πρέπει το ποσοστό λίπους, τουλάχιστον στις γυναίκες να είναι πολύ χαμηλό. Για να έχει λοιπόν, κάτι ψεύτικο θα είναι. Μπορεί να κάνω λάθος και να είναι όντως πολύ γυμνασμένη.
Εδώ υπάρχουν γυναίκες τσουπωτές αλλά πολύ γυμνασμένες, οπότε μπορεί και να είναι έτσι. Θα τη ρωτήσω πόσα κιλά squat κάνει.
Αλλά για να λες ότι το σύνολο είναι όμορφο, έτσι θα είναι, οπότε δεν έχω λόγο να πω κάτι διαφορετικό. Για πες από υπηρεσίες;