Δεν έχω πρόβλημα να τα ζητάνε στην αρχή. Αν το καλοσκεφτείς μάλιστα, εάν κάποια αγχώνεται με αυτό το θέμα, καλύτερα να τα πάρει στην αρχή και να ηρεμήσει, παρά όλη την ώρα να σκέφτεται εάν θα πληρωθεί ή όχι και να χαλάσει η συνάντηση. Σημαντικό αυτό που αναφέρεις με τις ώρες όμως. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν δηλαδή έχω κλείσει π.χ. για τρίωρο, εάν μου ζητήσει η κοπέλα τα λεφτά στην αρχή, τους δίνω λεφτα μόνο για μία ώρα. Συνήθως σου λένε ότι είναι για τρεις ώρες το ραντεβού, οπότε τα λεφτά μπροστά για 3 ώρες. Απαντώ εξίσου ήρεμα και ψυχρά, ότι μπορεί στην μία ώρα να αποφασίσω να το λήξω για οποιονδήποτε λόγο. Επιμένουν αναρωτούμενες προσβεβλημένες που δεν τις εμπιστεύομαι ότι θα επιστρέψουν τα χρήματα για τις δύο ώρες που δεν κάτσουν. Προφανής και η δική μου απόκριση, ότι όσο δεν με εμπιστεύονται αυτές ότι θα πληρώσω στο τέλος, άλλο τόσο δεν τις εμπιστεύομαι και εγώ ότι θα επιστρέψουν ότι χρειαστεί να επιστρέψουν. Ωραία όλα αυτά για να γελάμε βέβαια, αλλά κάπως έτσι πάει περίπατο η συνάντηση, μην κοροιδευόμαστε. Απλά ο καθένας έχει τις παραξενιές του και ο καθένας "αρπάζεται" με διαφορετικά θέματα ή τρόπους. Συνοψίζοντας, δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα δίνω μπροστά, απολύτως κανένα πρόβλημα και να τα μετράνε. Ειδικά σε κάποιες πονηρές (συνήθως ουκρανίδια) που πουλάνε και ερωτικό παραμύθι...απολαμβάνω να τους χαλάω το story λέγοντας κάτι του στυλ "έλα, κόψε το δούλεμα που δεν με βλέπεις σαν πελάτη, εδώ πριν από λίγο κοίταγες εάν είναι αυθεντικά τα πενηντάρικα". Πρόβλημα έχω όταν τεμπελιάζουν ή όταν η πραγματικότητα απέχει από τις φωτογραφίες (προς το χειρότερο).