andronikos3
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 153
- Like
- 12.866
- Πόντοι
- 30.373
Anastashea εγω θελω να μαθω αν ειναι δυναμη.Ολο κλεισμενη ειναι...
εχω καλυτερη ιδεαΑν θέλετε να την σπάσετε στην Berna, ακυρώστε και κλείστε Lili. Και αυτή 160 είναι, αλλά τουλάχιστον θα έχει σπαστεί η Berna.
χαχαχαχαχαχαχαχαααα
Ρωτήστε τα βουνά γιατί!
για να φτασεις μεχρι το βρακι πρεπει να βαλεις το χερι στην τσεπη ανναπουρνακοΣταμάτα βρε σατανά και θα αναγκαστώ να βάλω το χέρι μου... στο βρακί της.
Καλό προς μέτριο κορμί (εκπτώσεις από φωτός), πρόσωπο αρκετές εκπτώσεις από ότι βλέπεις στις φωτό (θεματάκι στην οδοντοστοιχία για όσους κοιτάνε λεπτομέρειες), πολύ ένταση και πάθος, μηδέν τεχνική. Μετά από χρόνια μπορεί να είναι αστέρι, σήμερα έχει πολύ δουλειά ακόμη για να εντυπωσιάσει.Anastashea εγω θελω να μαθω αν ειναι δυναμη.Ολο κλεισμενη ειναι...
Τώρα αν πω ότι μόνο γυναίκα και ειδικότερα, μόνο η ίδια η Λίλυ μπορούσε να το σκεφτεί αυτό, θα γίνω πολύ κακός?εχω καλυτερη ιδεα
να πουμε να μπει η Λιλι 165 να σπαστει ποιο πολυ
κοινη λογικη ρε τζακΤώρα αν πω ότι μόνο γυναίκα και ειδικότερα, μόνο η ίδια η Λίλυ μπορούσε να το σκεφτεί αυτό, θα γίνω πολύ κακός?
δεν ξερω ετσι ειπε ο τζακκαι γιατί να γίνει όλο αυτό?? για ποιο λόγο δηλαδή να "σπαστεί" η Berna?? @geroksouras
προφανώς κάτι έπαιξε ή κάτι λεχθηκε με την Berna και έγινε αυτό... πάντως είναι στο στυλ σου...πρέπει να δοκιμάσεις γέροδεν ξερω ετσι ειπε ο τζακ
εγω απλα το συνεχισα
ρε συ το ξερειςπροφανώς κάτι έπαιξε ή κάτι λεχθηκε με την Berna και έγινε αυτό... πάντως είναι στο στυλ σου...πρέπει να δοκιμάσεις γέρο
θα σε παώ εγώ ρε..εγώ δίπλα ξέρεις...Σασάκιρε συ το ξερεις
εγω γαμαω κοντα μου
δεν απομακρυνομαι
αντε κανενα Σαββατοκυριακο να παω λιγο πιο μακρυα
εσυ εισαι για καμια φρυνη το πολυθα σε παώ εγώ ρε..εγώ δίπλα ξέρεις...Σασάκι
είσαι κατάπτυστος. είσαι απερίγραπτος. είσαι αηδιαστικός. είσαι τι να πω...εσυ εισαι για καμια φρυνη το πολυ
οδηγοςείσαι κατάπτυστος. είσαι απερίγραπτος. είσαι αηδιαστικός. είσαι τι να πω...
έτσι...ευτυχώς με βγάζεις από τη δύσκολη θέση να τα λέω εγώοδηγος
γυφτοπρομοτορας
εκβιαστης
social media manager
κι εσυ εισαι μπουφοςέτσι...ευτυχώς με βγάζεις από τη δύσκολη θέση να τα λέω εγώ
είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...κι εσυ εισαι μπουφος
εσυ κερδιζεις γιατι περασες το μαλλι με οβερλαϊ και ξεχωριζει η καραμπογιαείπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...
Πιπακιαςοδηγος
γυφτοπρομοτορας
εκβιαστης
social media manager
εσυ τι πεταγεσε;Πιπακιας
Ιδιοκτήτης γραφείου