mpm.123456
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 168
- Like
- 12.040
- Πόντοι
- 30.738
Αγγλικά μιλάει ? Καπνίζει ? Πίνει?
Από όσο θυμάμαι όταν την είχα δει αρχές του 2020 περιορισμένα.
Αγγλικά μιλάει ? Καπνίζει ? Πίνει?
Καλό είναι αυτόΔεν γνωρίζω γιατί μιλήσαμε μόνο τη γλώσσα του σώματος
Το 20αρικο δεν κανει διαφορα, ποσο μαλλον για οσους ειναι του φανατικοι του ' σπορ.'
Την διαφορα "ισως" θα την κανει οταν καλες περιπτωσεις, που πιθανον να ερθουν μελλοντικα θα ζητησουν 180e+, ισως και 200e/hr.
Αφου θα δουν οτι η βαση ειναι τα 160 e/hrπλεον..
Οχι, δεν νομιζω οτι κολανε στα 20ευρω διαφορα στην ωρα σιγουρα.Υπάρχει κόσμος που τις κλείνουν για 24 συνεχόμενες ώρες.
Νομίζεις ότι κολλάνε στα €20 την ώρα διαφορά ???
Το 20αρικο διαφορα δεν κανει φτανει να ερθει σωστο και τιμια.Ειμαι στα 140 και μετα απο 1 τουρ ερχομαι χωρις ενημερωσει στα 160,ουτε καν 150 ειναι θρασος και μαγκια και εγω δεν θα παρω.Θα την αφησω να δουλεψει κανενα 6μηνο και μετα μιας και τα 160 εχουν αλλη αξια με τις αναλογες απαιτησεις στις επιδοσεις.Αν ανταπεξελθει δεκτον θα ορμηξωΕσύ τι περίμενες ???
Ότι δεν θα ήταν φούλ ?
Σιγά το εικοσάρικο διαφορά που κάνει.
Το 20αρικο διαφορα δεν κανει φτανει να ερθει σωστο και τιμια.Ειμαι στα 140 και μετα απο 1 τουρ ερχομαι χωρις ενημερωσει στα 160,ουτε καν 150 ειναι θρασος και μαγκια και εγω δεν θα παρω.Θα την αφησω να δουλεψει κανενα 6μηνο και μετα μιας και τα 160 εχουν αλλη αξια με τις αναλογες απαιτησεις στις επιδοσεις.Αν ανταπεξελθει δεκτον θα ορμηξω
Jessica τελος ΦεβρουαριουΞέρει κανείς αν έρθει η τζεσικα ξανά ή η μαρίνα7 ?
Υπάρχει κόσμος που τις κλείνουν για 24 συνεχόμενες ώρες.
Νομίζεις ότι κολλάνε στα €20 την ώρα διαφορά ???
Σίγουρο;σταμάτησε δε σταμάτησε;Jessika τελος Φεβρουαριου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Jessica τελος Φεβρουαριου
Kαι ήμουν έτοιμος να ζητήσω πληροφορίες από όποιον καλό συναγωνιστή θέλει να τις μοιραστεί μαζί μου, αλλά βλέπω έχει έρθει ξανά με μέτριες κριτικές. Στα θετικά το πρωκτικό.
Οι φωτό δείχνουν ένα δυνατό μωρό, αλλά ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.
Μου φαίνεται θα επισκεφτώ πάλι τη Sasha.
Την καλησπέρα μου.
Σίγουρο;σταμάτησε δεΞερω οτι θα ερθει μετα τις 15 Φεβρουαριου. Ολα ειναι πιθανα φυσικα,Σίγουρο;σταμάτησε δε σταμάτησε;
Χωρίς κριτική δεν πιστευω τίποτα!Katya φωτιά στη βαρυχειμωνιά, αποκάλυψη! Φωτογραφίες ακριβέστατες, η ηλικία της παραπάνω από την αναγραφόμενη, αλλά κρατιέται μια χαρά. Γλωσσόφιλα γεωτρήσεις, διάθεση στο σεξ θυελλώδης με στόμα, χέρια, πόδια, κορμί, τα πάντα. Δεν έχασε καθόλου χρόνο και το κινητό της παρέμεινε σε όλο το ραντεβού πολύ μακριά αφημένο. Στοματικό με κοιτάγματα και λίγο δόντι. Η εξυπνάδα και το ταμπεραμέντο που εκπέμπουν οι φωτογραφίες επιβεβαιώνεται απολύτως! Δε θα γράψω κριτική, αν και το γραφείο μου τη συνέστησε ένθερμα και ήδη πρέπει να έχει αφήσει όνομα.
Χωρίς κριτική δεν πιστευω τίποτα!