geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
Ο @geroksouras κοιλιά έχει όχι καράφλα
εδω μετα απο κλαμπ που πηγα με λαγο, εγω ειαι ο δεξια στο βιντεο ο λαγος στην μεση και ο @feragamo αριστερα
Ο @geroksouras κοιλιά έχει όχι καράφλα
Ετσι ακριβώς απίστευτος είσαι φίλε… ποιος μας βιντεοσκόπησε
εδω μετα απο κλαμπ που πηγα με λαγο, εγω ειαι ο δεξια στο βιντεο ο λαγος στην μεση και ο @feragamo αριστερα
Με τη πανσέληνο μεταλλάσσεται δηλαδή ?βρήκα το προφίλ του Ξούρα σε άλλο σάιτ
ναι... και με την πίπα επανέρχεται!Με τη πανσέληνο μεταλλάσσεται δηλαδή ?
Ρε το ταλέντο μας …ναι... και με την πίπα επανέρχεται!
τη γαμούσες και σου κοιμήθηκε?Σε αλλα νέα αυτη η Daniella μια χαρά πηδιέται σε οσους αρέσουν οι τσουπωτες , αλλα πολύ νύστα ρε φίλε .
Ακριβως ! Τελικά τη πήρα στα όρθια κ μόλις έχυσα έπεσε στο κρεβατι για νάνι .τη γαμούσες και σου κοιμήθηκε?
έπρεπε να την αφήσεις να κοιμηθεί και να φύγεις... άκαρδε το ξε-νύχτησες το κορίτσι...Ακριβως ! Τελικά τη πήρα στα όρθια κ μόλις έχυσα έπεσε στο κρεβατι για νάνι .
Ότι το ξε το ξε . Μαλλον τις υπνωτίζει ο έρωτας μου . Θα αλλάξω τακτικήέπρεπε να την αφήσεις να κοιμηθεί και να φύγεις... άκαρδε το ξε-νύχτησες το κορίτσι...
Λίγο για πιθικακι κάνει....η Ελληνίδαγια 1,50 την κόβω την Γιοβανέττα...
αφου ρε παπαρα κολλας την βαρεμαρα σου σε ολο το κοσμοΆλλοι θα τιυ ε
Ότι το ξε το ξε . Μαλλον τις υπνωτίζει ο έρωτας μου . Θα αλλάξω τακτική
αυτη στα ορθια εσυ σε σκαλα για να την φτανεις;Ακριβως ! Τελικά τη πήρα στα όρθια κ μόλις έχυσα έπεσε στο κρεβατι για νάνι .
Αυτό το κόμπλεξ σου με το ύψος μου θα σε φαει . Καρατρομπααφου ρε παπαρα κολλας την βαρεμαρα σου σε ολο το κοσμο
σορρυ οχι παπαρας
ΤΡΟΜΠΑΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτη στα ορθια εσυ σε σκαλα για να την φτανεις;
ηταν να μην κανεις επιθεση στο περουκινι μουΑυτό το κόμπλεξ σου με το ύψος μου θα σε φαει . Καρατρομπα