Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.978
- Πόντοι
- 2.846
Είναι ήδη στη Μόσχα.
Όλα τα ξέρεις βλέπω...
Είναι ήδη στη Μόσχα.
ΜΙα γρηγορη ενημερωση για 2 κοπελες : Cindy και μονικα11
Cindy μεγαλυτερη σε ηλικια την εκανα μεγαλυτερη απο οτι γραφει, εχει κανει πλαστικες σε βυζια, κωλο, μιλαει αγγλικα
της ειπα για μπανιο μου ειπε εχει κανει ηδη, αλλα ξαναπηγε και αφησε την βρυση να τρεχει για λιγη ωρα χωρις να κανει μπανιο απλα εφαγε τον χρονο λες και ειμαστε χαζοι δε το καταλαβαινουμε αν κανει η οχι
Τουλαχιστον στις υπηρεσιες ηταν οκ προσπαθουσε να ικανοποιησει στο σεξ
Μονικα11 σε οσους αρεσουν τα πιπινια ειναι must με δυνατο σημειο το κωλαρακι της
5/10 η ταινια , πολυ μπλεγμενη και δεν τη λες κομεντι ..... Εχουμε μηπως Margot Robbie σε glamour ?Amsterdam
Πολύ ωραία ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.
Ο λόγος που το αναφέρω είναι διότι στην αρχή του έργου έχει έναν μικρό ρόλο η Taylor Swift στην οποία μοιάζει πολύ η Arina του Γκλάμουρα.
Παίζουν επίσης η πανέμορφη Margot Robbie, Christian Bale, Robert De Niro, Rami Malek, John Washington και άλλοι.
Ὡραῖα... Γράψε καί κανονικές κριτικές μόλις μπορέσης...
5/10 η ταινια , πολυ μπλεγμενη και δεν τη λες κομεντι ..... Εχουμε μηπως Margot Robbie σε glamour ?
Έτσι όπως πάμε σε λίγα χρόνια το μπορέσεις θα το γράφουμε με γιώτα.
Τό "ει" εἶναι ἁπλοποιημένο, δημοτικίστικο γιά βλάχους... Τό ὀρθόν ἐτυμολογικῶς εἶναι μέ "η" καί μάλιστα "ῃ"
δυσκολο φιλε εγχειρημα η Taylor SwiftΞύνεις πληγές αγαπητέ !
Δυστυχώς δεν την πρόλαβα !
Βρε καλέ μου άνθρωπε.
Εμείς που κατεβήκαμε από τα βουνά το μπορέσεις το μάθαμε με ει.
μπορώ - Βικιλεξικό
el.m.wiktionary.org
Μη μας μπερδεύεις και ξεχάσουμε και τα λίγα που γνωρίζουμε.
οχιΤό "ει" εἶναι ἁπλοποιημένο, δημοτικίστικο γιά βλάχους... Τό ὀρθόν ἐτυμολογικῶς εἶναι μέ "η" καί μάλιστα "ῃ"
Καλά... Τϊποτα ἀπ'αὐτά δε΄ν ἰσχύει... Διάβασε τό βιβλίο τοῦ Χριστίδη γιά τὴν ἀρχαία ἑλληνική ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣοχι
κατασκευασμενη γλωσσα η καθαρευουσα
ουτε καν απο την ελληνιστικη κοινη
που ολα ηταν ατονα και κεφαλαια
μαλακιες του Κοραη φιλεΚαλά... Τϊποτα ἀπ'αὐτά δε΄ν ἰσχύει... Διάβασε τό βιβλίο τοῦ Χριστίδη γιά τὴν ἀρχαία ἑλληνική ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
Ενας απο τους λογους που μου αρεσει αυτο το site ειναι οτι παντα μαθαινεις καινουργια πραγματα που δεν ξερειςΒρε καλέ μου άνθρωπε.
Εμείς που κατεβήκαμε από τα βουνά το μπορέσεις το μάθαμε με ει.
Μη μας μπερδεύεις και ξεχάσουμε και τα λίγα που γνωρίζουμε.
Καλά... Τϊποτα ἀπ'αὐτά δε΄ν ἰσχύει... Διάβασε τό βιβλίο τοῦ Χριστίδη γιά τὴν ἀρχαία ἑλληνική ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
μαλακιες του Κοραη φιλε
πηγαινε μια κωνσταντινουπολη και δες απεναντι την στηλη του Ιουστινιανου (δεν θυμαμαι τον αυτοκρατορα) και μετα ελα να μου πεις
πνευματα δασειες περισπωμενες κτλ πνευματα δεν υπηρχαν
τοποθετηθηκαν μετα για να βοηθαν την προφορα που ειχε ηδη χαθει
4η σταυροφοριαὍσο γιά τὴ λογία γλῶσσα δέν τὴν κατ
Διάβασε τὴν Ἄννα Κομνηνή στό ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ τῆς ἐποχῆς τῆς ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑΣ καί μετά τὰ λέμε... Οἱ ἐπιγραφές τῶν ὁδῶν εἶναι μέ μικρά ἤ κεφαλαῖα; Μήν τὰ μπερδεύης...
Ενας απο τους λογους που μου αρεσει αυτο το site ειναι οτι παντα μαθαινεις καινουργια πραγματα που δεν ξερεις
Τωρα μολις καταλαβα γιατι ειχα γραψει 14 στην εκθεση μια φορα και εναν καιρο οταν εδινα Πανελληνιες (και οχι παραπανω).. Διοτι δεν εβαζα οξιες και δασιες και επειδη εκανα αυτα τα συντακτικα λαθη στις καταληξεις
Υ.Γ. Τελικα για να μαθαινουμε και εμεις να γραφουμε σωστα οπως αρμοζει (ασχετα αν ζουμε στο 2022) το αρεσει, μαθαινεις και ξερεις γραφονται με ει ?
Η μηπως γραφονται ετσι: αρεση, μαθαινης, ξερης?
Υ.Γ.2. @Annapurna μην γελας καθολου, αυτο ειναι σοβαρο.. Ξερεις τι ειναι να συνηδητοποιεις οτι οι καταληξεις των ρηματων δεν γραφονται κανονικαστο τελος με ει?
Εγω σοκαριστικα και ντρεπομαι για τον τροπο με τον οποιο εμαθα να γραφω στα σχολικα και στα φοιτιτικα μου χρονια, αλλα θα παλεψω να το διιρθωσω ποτε δεν ειναι αργα
4η σταυροφορια
μαλιστα
απο κοινη ελληνιστικη τσουπ πεταχτηκες στην κλασσικη ελληνικη του 11ου αιωνα