George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.543
- Πόντοι
- 5.646
Από φωτογραφίες πάντως πιο ενδιαφέρον κορμί της ΡονιΚαλύτερη από την Ναταλι4!
Από φωτογραφίες πάντως πιο ενδιαφέρον κορμί της ΡονιΚαλύτερη από την Ναταλι4!
Δεν ξέρω φίλε εγώ τις πηδάω κατά μοναςΑλλά έχουν βάλει Marina με Dasha σε extra για λεσβιακό. Τι παίζει ξέρουμε?
Σκέφτομαι να κάνω και εγώ κανά duo για να φύγει με το καλό ο χρόνος αλλά δεν βλέπω καθόλου καλούς συνδυασμούς
Και εγώ ένα DUO έχω κάνει και ήταν ένα απίστευτο fail... \Δεν ξέρω φίλε εγώ τις πηδάω κατά μονας
αυτά τα τρίο είναι του διαβολου πραματα
By the way τώρα που το είδα!
Αυτή
είναι ίδια με
αν μπορεί να ενημερωθεί το νήμα της.
Εγώ duo μόνο αν οι κοπέλες γνωρίζονται και το προτείνουν αυτές.Και εγώ ένα DUO έχω κάνει και ήταν ένα απίστευτο fail... \
Να μην μείνει η ξινίλα φέτος σε αυτόν τον τομέα
Εγώ duo μόνο αν οι κοπέλες γνωρίζονται και το προτείνουν αυτές.
Μπορεί να την πήραν πολυήμερο για τις γιορτέςΧρόνια πολλά σε όλους! Betty 0 κριτικές full booked .Γράψτε κάποιος ρε παιδιά.
Φίλε η Stella με τη Marina είναι επικίνδυνος συνδυασμός
Η Stella παει προς pse/ bdsm και η άλλη είναι φορτωμένη με στραπον
Αν το επιχειρήσεις παρε μια τάπα για να είσαι σίγουρος
Γουρούνι στο σακί ένα πράγμα?Μπορεί να την πήραν πολυήμερο για τις γιορτές
Χρόνια πολλά!
Λες;Η την δοκίμασαν.Αξιζε και την κράτησαν για πάρτι τουςΓουρούνι στο σακί ένα πράγμα?
Χρόνια πολλά σε όλους! Betty 0 κριτικές full booked .Γράψτε κάποιος ρε παιδιά.
Τι να πρωτοπείς για τη Betty.... Δεν βρίσκω λόγια.Μπορεί να την πήραν πολυήμερο για τις γιορτές
Χρόνια πολλά!
Να πας … να πας … να πας…. ????Χρόνια πολλά σε όλους! Betty 0 κριτικές full booked .Γράψτε κάποιος ρε παιδιά.
Δεν προλαβαίνω να γράψωΑν κρίνω από p.m που έλαβα θα πεσει σύντομα κριτική εμπεριστατωμένη κ ακριβής …έτσι χωρίς μα κ μου δε πάμε . Το ματσάκι είναι ωραιο να ναι και λίγο ντέρμπι .
Γίγαντας !Δεν προλαβαίνω να γράψω
Πήγαινε και γράψε και για μένα ????
Απλά και ξεκάθαρα η κοπέλα αξίζει κατά την άποψη μου.δεν κατάλαβα λέξη... να πάμε ή να μην πάμε... επειδή δε λέει μα και μου... αλλά δεν αντέχει και PSE... και θα μας δείρει κιόλας? τα θέλεις και τα γράφεις κόκκινε? θα μας τρελλάνεις...
Η βιζιτα μποξέρ ήρθε στη γειτονιά σας … ρε συ η Betty όλα αυτα σίγουρα ? Μήπως εννοείς για άλλη γιατί έχει κάτι τέτοιες τώρα εδώ που τα γουσταρουν αυτα .Απλά και ξεκάθαρα η κοπέλα αξίζει κατά την άποψη μου.
Έγραψα ότι συνέβη στις συναντήσεις, απλά και χωρίς νόημα, γιατί ο καθένας πρέπει να αποφασίζει μόνος του.
Θα κάνει ότι θες να σε ευχαριστήσει, χωρίς να το γουστάρει μέχρι τα όρια της. Εγώ δεν γουστάρω να βλέπω τη κοπέλα να δυσανασχετεί και να κάνει αυτά που θέλω... δεν μου βγαίνει.
Θέλει να ρίχνει ξύλο αλλά όχι να τρώει.. και όταν μιλάμε θέλει να ρίχνει χαστούκια με αρκετή δύναμη... να κουδουνίζει το αυτί σου, εξού και το εξτρά που έχει. Αυτή δεν θα αντέξει κάτι αντίστοιχο, καθώς σε χαλαρό τέμπο μπατσάκια ήθελε πιο χαλαρά.
Ανέβηκε και περιληπτική κριτική