Εγώ δεν προσπάθησα ακόμη...Πράγματι ! Προσπάθησα να την κλείσω για απόψε αλλά δεν ήταν διαθέσιμη!.
Θα προσπαθήσω μάλλον...
Εγώ δεν προσπάθησα ακόμη...Πράγματι ! Προσπάθησα να την κλείσω για απόψε αλλά δεν ήταν διαθέσιμη!.
Πήρα Ρονυ τελικά , καλό κομμάτι τίμιο.Εγώ δεν προσπάθησα ακόμη...
Θα προσπαθήσω μάλλον...
Πήρα Ρονυ τελικά , καλό κομμάτι τίμιο.
Ακριβώς!Έχει χαρακτηριστικά ασιατισας. Σωστά; Κλειστό μουνι;
Ακριβώς!
Πολύ στενή!
Αν με προλάβεις!!!Πω θα κάνω πάρτι σε τέτοιο μουνι.
Με κάθε επιφύλαξη.Καλημέρα παίδες, μιας και μετα από χρόνια θα κάτσω αυτές τις μέρες και έχω σκοπό να τα κάψω τα ρημάδια, ήθελα να ρωτήσω έχει κανείς ιδέα για δυνατά duo από το πρακτορείο ρωτώ διότι οι περισσότερες κριτικές είναι σόλο! Όποια βοήθεια δεκτή! Καλές γιορτές
Ευχαριστώ αλλά είναι ο νόμος του murphy, είναι αυτές που δεν με ψήνουν καθόλου! Σκεφτόμουν jessi με stella ή marina με StellaΑν με προλάβεις!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με κάθε επιφύλαξη.
Μasha Nastya μόνο και μόνο επείδη είναι φιλενάδες!
κοιτάζοντας τις φωτογραφιες της και τον καθρεφτη μου , αναφωνω " ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ??? ¨
Δεν τις γνωρίζω τις κοπέλες και δεν μπορώ να σου πω. Καλό θα ήταν πάντως οι κοπέλες να γνωρίζονται μεταξύ τους. Είναι και θέμα χημείας. Μίλα και με το γραφείο.Ευχαριστώ αλλά είναι ο νόμος του murphy, είναι αυτές που δεν με ψήνουν καθόλου! Σκεφτόμουν jessi με stella ή marina με Stella
Καλημέρα παίδες, μιας και μετα από χρόνια θα κάτσω αυτές τις μέρες και έχω σκοπό να τα κάψω τα ρημάδια, ήθελα να ρωτήσω έχει κανείς ιδέα για δυνατά duo από το πρακτορείο ρωτώ διότι οι περισσότερες κριτικές είναι σόλο! Όποια βοήθεια δεκτή! Καλές γιορτές
Φίλε η Stella με τη Marina είναι επικίνδυνος συνδυασμόςΕυχαριστώ αλλά είναι ο νόμος του murphy, είναι αυτές που δεν με ψήνουν καθόλου! Σκεφτόμουν jessi με stella ή marina με Stella
Φίλε η Stella με τη Marina είναι επικίνδυνος συνδυασμός
Η Stella παει προς pse/ bdsm και η άλλη είναι φορτωμένη με στραπον
Αν το επιχειρήσεις παρε μια τάπα για να είσαι σίγουρος
Βλέπω την ξεκινάς την εβδομάδα όπως πρέπει...Καλή εβδομάδα !!!
Σαν να μην ταιριάζουν αυτές…Ευχαριστώ αλλά είναι ο νόμος του murphy, είναι αυτές που δεν με ψήνουν καθόλου! Σκεφτόμουν jessi με stella ή marina με Stella
Αλλά τίποτα το αξιομνημόνευτο φαντάζομαι.Πήρα Ρονυ τελικά , καλό κομμάτι τίμιο.
Αλλά έχουν βάλει Marina με Dasha σε extra για λεσβιακό. Τι παίζει ξέρουμε?Φίλε η Stella με τη Marina είναι επικίνδυνος συνδυασμός
Η Stella παει προς pse/ bdsm και η άλλη είναι φορτωμένη με στραπον
Αν το επιχειρήσεις παρε μια τάπα για να είσαι σίγουρος
Καλύτερη από την Ναταλι4!Αλλά τίποτα το αξιομνημόνευτο φαντάζομαι.
Κρίμα και σκεφτόμουν να τη συναντήσω τώρα τελευταία
Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Δεν θυμάμαι καν τη συνάντηση. Μόνο τα 140 ευρώ που έφυγαν.Καλύτερη από την Ναταλι4!