Και εγω δεν καταλαβα την απαντηση του protaris2018. Απο οτι γνωριζω οσες κορασιδες ασχολουνται και ρωτανε για κριτικες ειναι σαφης στο τι θελουν-γραψε καλη κριτικη μη γραψεις κακη κριτικη...τωρα να ειναι σουπερ στο κρεβατι και να ΜΗΝ θελουν καλη κριτικη τοτε αυτο σημαινει μονο ενα πραγμα που μου εχει τυχει στο παρελθον....να εχουν καποιο γκομενο/αγαπουλη/υποψηφιο γαμπρο-αλλα και πελατη στον οποιο να του πουλανε φουμαρα οτι "μωρο μου δεν ευχαριστιεμαι το σεξ με πελατες μονο εσενα θελω-δωσε και 200 Ε για κατι ψιλοεξοδα που εχω, κτλ, κτλ". Γνωριζοντας λοιπων οι παμπονηρες κορασιδες οτι ο "πελατης-γαμπρος" παρακολουθει το σαιτ, οταν γαμιονται ασυστολα δεν ξεχνουν να παρουν και τα μετρα τους.....
παλια το μακρινο 2006 ειχε ερθει ενα φεγγαρι μια ρωσιδα που ειχε αφησει εποχη στις υπολοιπες πουτανες-την εχω αναφερει & σε μια κριτικη μου,η οποια πραγματικα τα εδινε ολα ηταν λυσσασμενη για πουτσα-ειχα περασει φανταστικα τοτε.
αυτη λοιπον καμια φορα στους καλους πελατες εκανε κ εξτραδακια χωρις χρεωση στους καλους πελατες & μετα οι πελατες οταν π.χ.χυνανε στο στομα τις αλλες πουτανες & αυτες ζητουσαν τα εξτρα λεφτα οι πελατες διαμαρτυρονταν κ λεγανε αφου η μαριαννα δεν μας παιρνει εξτρα λεφτα & ειχανε γινει βαπορια οι αλλες πουτανες.
αφου εφυγε λοιπον η μαριαννα μου
συναντησα μια αλλη πουτανα η οποια μου ειπε"εμεις λεει τα κοριτσια εχουμε ερθει απο του διαολου τη μανα να βγαλουμε 2 φραγκα & εχει την καργιολα τη μαριαννα η οποια ηρθει να κανει σεξοτουρισμο & μας εχει χαλασει την πιατσα".
παραθετω & μια φωτογραφια απο το αρχειο μου-δεν ηταν πολυ ομορφη,αλλα πραγματικο εκανε διαστημικο γαμησι,να ναι καλα οπου ειναι τωρα!!!!!