Frank DeSimone
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Like
- 964
- Πόντοι
- 81
ανηκεις στο "σχεδον". Εμενα προσωπικα μου αρεσουν ΟΛΕΣ οι φυλες, χα,χα. Ειμαι υπερ του πολυποικιλιακουΚιόμως! Διαφωνώ κάθετα! Συζήτηση για άλλο thread Ομως.
ανηκεις στο "σχεδον". Εμενα προσωπικα μου αρεσουν ΟΛΕΣ οι φυλες, χα,χα. Ειμαι υπερ του πολυποικιλιακουΚιόμως! Διαφωνώ κάθετα! Συζήτηση για άλλο thread Ομως.
2κε γενικοτερα να πανε στο Τσουμ οχι καταναγκη να αγορασουν καρτιε. Οι περισσοτεροι ολιγαρχες μενουν στη Μοσχα. Οσοι φευγου ειναι ειτε εχθροι του Κρεμλινου ειτε εχουν κανει συμφωνια για αυτο και τους επιτρεπου να ζουν στο εξωτερικο.Δεν νομίζω....ανάθεμα εάν είναι 100.000. Μην ξεχνάς, ζάμπλουτος Ρώσος, ειδικότερα εάν έχει μία στοιχειώδη σοβαρότητα, δεν ζει στην Μόσχα.
Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση "τι τύπος γυναίκα μας αρέσει". Προσωπικά, οι σλάβεις είναι στην καλύτερη για παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Toys for boys. Ρίχνεις κέρμα, παίζεις, έφυγες. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.ανηκεις στο "σχεδον". Εμενα προσωπικα μου αρεσουν ΟΛΕΣ οι φυλες, χα,χα. Ειμαι υπερ του πολυποικιλιακου
Προφανώς κ γνωρίζουν ότι όλοι μα όλοι οι άντρες είναι ίδιοι , στη ρωσια πίνουν , στην Ελλάδα πηδάνε άλλες 10 παράλληλα στο Ντουμπάϊ πέφτει ξύλο κ τις έχουν για φωτιστικά όρθιες στο σαλόνι . Προφανώς κ ξέρουν τα πάντα κ ακοποτα η τσάμπα γαμισια θα πληρωθούν όχι με τραπεζάκι στη θάλασσα η τσαντούλα από το Ζάρα . Θα πληρωθεί με εισιτήρια , διακοπές σε νησάκι χλιδα κ πιστωτική καρτούλα εις υγείας του κορόιδου . Απλά πραγματάκια , στοχευμένα .προφανως και γνωριζουν. Ειναι αφραγκες ομως. Και δινουν το μουνι τους με ανταλλαγμα χρηματα η τροπο ζωης. Ειναι οι απολυτες σκλαβες. Αυτο λεω. Αυτος ειναι ορισμος του σκλαβου.
Διαφωνούμε. Τέσπα, τσουμ ξετσουμ, και αυτό loyalty και discounts cards δίνει. Οπότε.... Εάν ήταν πραγματικά exclusive, όχι discount cards δεν θα έδινε, για να μπεις θα έπρεπε να χτυπάς κουδουνι πρώτα. Αλλά οκ, με τη βλακεία που δέρνει τους ρώσους, καλά κάνουν. Το ίδιο branded προιόν στο τσουμ, κοστίζει 20% παραπάνω από ότι στο γκουμ και 30% παραπάνω από την ανάλογη branded μπουτικ στον πεζόδρομο και όλα αυτά within 15 minutes walking distance. Ναι, ο και καλά αζέρος ολιγάρχης, με την δίμετρη καριόλα ουκρανή που λέει ότι έιναι ρωσίδα, θα προτιμήσει να το αγοράσει στο τσουμ, για να πάει με την τσάντα του τσουμ στο vogue παραδίπλα και να ζηλεύουν οι υπόλοιπες πουτάνες εκεί μέσα. Τους κοιτάς και γελάς απλά.2κε γενικοτερα να πανε στο Τσουμ οχι καταναγκη να αγορασουν καρτιε. Οι περισσοτεροι ολιγαρχες μενουν στη Μοσχα. Οσοι φευγου ειναι ειτε εχθροι του Κρεμλινου ειτε εχουν κανει συμφωνια για αυτο και τους επιτρεπου να ζουν στο εξωτερικο.
Προσωπικά καμία. Αν ήταν υποχρεωτικό τότε μια από τις τηλεφωνήτριες του glamourΓια να παμε στη θεματολογια του θρεντ..απο αυτες που ειναι τωρα διαθεσιμες στο γκλαμουρ αυτες τις μερες ποια θα διαλεγατε εαν σας υποχρεωνε καποιος να εχετε μονο μια γυναικα στη ζωη σας και να μη μπορειτε να κοιταξτε καν καποια αλλη.
Δηλαδη εαν με καποιο τροπο επρεπε να επιλεξτε μονο μια και για παντα...
Εάν έπρεπε να κάνω οτιδήποτε από αυτά που βάζεις σαν προϋπόθεση, θα άλλαζα απλά thread! Δεν παίζουν τα διλήματα που θέτεις, απλά δεν παίζουν.Για να παμε στη θεματολογια του θρεντ..απο αυτες που ειναι τωρα διαθεσιμες στο γκλαμουρ αυτες τις μερες ποια θα διαλεγατε εαν σας υποχρεωνε καποιος να εχετε μονο μια γυναικα στη ζωη σας και να μη μπορειτε να κοιταξτε καν καποια αλλη.
Ποια θεματολογία να πάμε;Για να παμε στη θεματολογια του θρεντ..απο αυτες που ειναι τωρα διαθεσιμες στο γκλαμουρ αυτες τις μερες ποια θα διαλεγατε εαν σας υποχρεωνε καποιος να εχετε μονο μια γυναικα στη ζωη σας και να μη μπορειτε να κοιταξτε καν καποια αλλη.
ειναι ελευθερο μονοπρακτο , δηλαδη αποψε αυτοσχεδιαζουμε μεχρι να ερθει καμια σοβαρη μουναρα στο γκλαμουρ και να γραφουμε μονο για αυτην, αχαχαχαΠοια θεματολογία να πάμε;
Μας έχεις πάει από το ένα θέμα στο άλλο...
Κεντρικό δελτίο και όχι τόσο πολύ εγκυκλοπαίδεια μου θυμίζει...
Φίλτατε, με όλο το σεβασμό....αλλά τι μανία είναι αυτή με την μοναδικότητα. Το άθλημα αυτό υπάρχει ακριβώς για τον αντίθετο σκοπό. Δεν μπορώ να σκεφτώ με τον τρόπο που ζητάς! Άλλωστε, όλοι ξέρουμε, ότι το καλύτερο μουνί είναι απλά το επόμενο.ωραια..παμε αλλη μια ερωτηση για οποιον εχει ορεξη. Ποιο ηταν το "απολυτο" θυληκο που περασε απο γκλαμουρ ολα αυτα τα χρονια? καθαρα υποκειμενικες οι κρισεις ασφαλως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτη που δεν εΓια να παμε στη θεματολογια του θρεντ..απο αυτες που ειναι τωρα διαθεσιμες στο γκλαμουρ αυτες τις μερες ποια θα διαλεγατε εαν σας υποχρεωνε καποιος να εχετε μονο μια γυναικα στη ζωη σας και να μη μπορειτε να κοιταξτε καν καποια αλλη.
Προσωπικά καμία. Αν ήταν υποχρεωτικό τότε μια από τις τηλεφωνήτριες του glamourΠροσωπικά καμία. Αν ήταν υποχρεωτικό τότε μια από τις τηλεφωνήτριες του glamour
ασφαλως ,απλα θελω να δω-ως καινουργιος στο θρεντ- σε πιο μηκος κυματος κινουνται οι υπολοιποι συναθλητες. Εμενα για παραδειγμα οι πλαστικουρες, φουσκωμενα χειλι και σιλικονατα με απωθουν.Φίλτατε, με όλο το σεβασμό....αλλά τι μανία είναι αυτή με την μοναδικότητα. Το άθλημα αυτό υπάρχει ακριβώς για τον αντίθετο σκοπό. Δεν μπορώ να σκεφτώ με τον τρόπο που ζητάς! Άλλωστε, όλοι ξέρουμε, ότι το καλύτερο μουνί είναι απλά το επόμενο.
Για πες μας εσυ καλύτερα εμεις ήμαστε νιάτα …ασφαλως ,απλα θελω να δω-ως καινουργιος στο θρεντ- σε πιο μηκος κυματος κινουνται οι υπολοιποι συναθλητες. Εμενα για παραδειγμα οι πλαστικουρες, φουσκωμενα χειλι και σιλικονατα με απωθουν.
μολις το ειπα-φυσικοτητα σε σωμα και εμφανιση σιγουρα υπερ για μεναΓια πες μας εσυ καλύτερα εμεις ήμαστε νιάτα …
Βρε κανα όνομα δωσε …μολις το ειπα-φυσικοτητα σε σωμα και εμφανιση σιγουρα υπερ για μενα
Έχεις δει σίγουρα την ταινία "Weird Science". Κάπως έτσι, θα έφτιαχνα την ιδανική γυναίκα από όσες πέρασαν από το glamour. Say, the ideal glamourwoman. Bits and pieces από διάφορες για το compilation της ιδανικής. Πέραν της πλάκας, το ζητούμενο δεν είναι τι μας απωθεί αλλά τι μας έλκει. Προσωπικά, με έλκουν γυναίκες που ξέρουν ότι είναι γυναίκες και δεν ντρέπονται να δείξουν ότι γουστάρουν το σεξ. Ο τρόπος με τον οποίο το κάνουν αυτό, κάνει και την διαφορά. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρεις, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει, ότι εάν μου φέρεις κανένα gremlin που ξέρει ότι είναι γυναίκα και δεν ντρέπεται να δείξει ότι γουστάρει το σεξ, ότι θα την γαμήσω κιόλας. Μην μπερδευόμαστε.ασφαλως ,απλα θελω να δω-ως καινουργιος στο θρεντ- σε πιο μηκος κυματος κινουνται οι υπολοιποι συναθλητες. Εμενα για παραδειγμα οι πλαστικουρες, φουσκωμενα χειλι και σιλικονατα με απωθουν.