Μην τις περνεται τοις μετρητοις-ειναι ηθοποιοι -ταλενταρες οι περισσότερες. Απλα στην Ευρωπη δεν εχουμε Χολυγουντ και σοβαρη πορνοβιομηχανια και τελικα καταληγουν στις "περιοδειες".
Μιλαμε -υπαρχουν σαφεστατα και οι εξαιρεσεις- για κοπελες πολυ εμφανισημες, σεξουλιαρες που προερχονται απο κατωτερα κοινωνικο-οικονομικα στωματα των χωρων τους και κινουνται με τη λογικη "να πιασουμε τη καλη". Στο τελος παιρνουν τα αρχιδια τους αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Οτι ψεμα, ιστορια μπορεις να ακουσεις θα το ακουσεις απο αυτες. Μολις αποκτησουν το κολάι ζυγιζουν πελατες και αναλογως παιζουν ρολους.
Ιστορια
Κλεινω ενα ωριαιο τυπικο ραντεβουδακι με μια γνωστου γραφειου σε χοτελ....καλο σεξ τιποτα σπουδαιο ομως και ψιλοκουβεντουλαστο τελος. Η κοπελα παιζει το ρολο της "μορφωμενης πλην ατυχουσας επιστημονος" απο μια χωρα που παραγει με το κιλο τις πορνες. Δεν δινω ιδιαιτερη σημασια μεχρι που μου ζητα τηλ για μηνυματα και δινω.
Αρχιζει για μερικες μερες ενα καυλαντισμα με μηνυματα, τις το παιζω αδιαφορος και σε καποια φαση τις λεω "οποτε εισαι ελευθερη παμε για ενα ποτο". Μερικες μερες αργοτερα σκαει μηνυμα "που εισαι, τι κανεις , ειμαι ελευθερη και μενω εκει-ελα εαν θελεις".
Παω ο τυπος,μες τη τρελη χαρα αυτη λες και ειμαστε ζευγαρι νεονυμφων και μπαινω στο διαμερισμα του Αρ Μπιν Εν Μπι που νοικιαζε. Και αρχιζει ο κακος χαμος. Ακαποτα και συνεχες σφυροκοπημα. Βαθια μεσα στη ζεστη νυχτα και ενω ειχα εξαντληθει και οι ενδομορφινες μου ειχαν χτυπησει κοκκινο ενω η τεστοστερονη ειχε εξαντληθει μου αρχιζει το μπλαμπλα με μια σεξουαλικη χροια στη φωνη "ξερεις θα παω και σε ενα αλλο τουρ, μολις τωρα το εμαθα και πρεπει να πληρωσω το ειστηριο μου και εχω και ενα αλλο εξοδο κτλ κτλ"για να πεσει στο προκειμενο "μπορεις να μου δωσεις ΤΩΡΑ 800 ευρ" την ιδια στιγμη μου χαιδευε τον πουτσο (οπωςλεει και η παλια Ρωσικη παροιμια "αδεια αρχιδια -ζεστη καρδια".
Κατα διαβολικη συμπτωση (η απλα κοιταξε το πορτοφολιμου οταν ειμουν στο μπανιο) ειχα 820 ευρω. Τα οποια σε στιγμιαια φαση εμειναν 20.Τουλαχιστον εφτασαν για το ταξι τα ξημερωματα.
Τι ειχε γινει-τι εμαθα μετα απο καιρο.
Αυτη εκανε το ιδιο σε αλλα 4 ατομα . Σταχυολογησε ποιους γουσταρε απο το τουρ της στη Αθηνα-ανταλλαγη τηλ και μετα κανονιζω ραντεβου και "κοβω ταριφα"
Δεν λεω πολυ καλα περασα...απλα μιλαμε για κοπελες που δεν παιζονται και δεν εχουν φραγμους.
Που και που στελνει μηνυματα με το τελευταιο να ειναι "θα ειμαι στη Βαρκελωνη ...μπλα μπλα μπλα-εαν εχεις χρονο δεν ερχεσαι στο τελος του τουρ μου?"