clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.616
- Πόντοι
- 5.946
δεν αναχωρείς και από το σάιτ όπου νάναι? μη μας κάνεις να περιμένουμε και τόσο πολύ...πριν αναχώρησω μόνιμα από τούτο τον μάταιο κόσμο.
δεν αναχωρείς και από το σάιτ όπου νάναι? μη μας κάνεις να περιμένουμε και τόσο πολύ...πριν αναχώρησω μόνιμα από τούτο τον μάταιο κόσμο.
μόνο ινκωλ για πάντα, σιγά μην βάλω τις βίζιτες στο σπίτι μου... αυτά τα έκανα πριν από 25 χρόνια όταν ψώνιζα στα τυφλά από την χρυσή ευκαιρία... έχω να πάρω βίζιτα στο σπίτι από το 2009...Ακριβως φίλε . Έχουν μπει σπίτι μου άγνωστοι μετά απο 2 μερες αφού το είχαν σταμπάρει φέρνοντας μια εργαζόμενη και όλος τυχαίως έλειπα … μπουρδελο το βρήκα .
μονο ουτκαλ για παντα! σιγα μη βγω απο το σπιτι μου για βιζιτα! αυτα τα εκανα πριν 25 χρονια οταν πηγαινα φυλης! εχω να βγω για βιζιτα απο το σπιτι απο το 2008!μόνο ινκωλ για πάντα, σιγά μην βάλω τις βίζιτες στο σπίτι μου... αυτά τα έκανα πριν από 25 χρόνια όταν ψώνιζα στα τυφλά από την χρυσή ευκαιρία... έχω να πάρω βίζιτα στο σπίτι από το 2009...
η θα κανεις outcall ή οχιΔε το ξέραμε ότι είσαι και survivor ρε
την γνώμη σου δεν λες απλά... κρίνεις και τις επιλογές των άλλων. Μην κρίνεις, αν δεν θες να κριθείς .Μόνο αυτό ?
Βουλωμένες ντουζιέρες, πετσέτες και σεντόνια χρησιμοποιημένα, κρύα δωμάτια και κρύο νερό στο ντούς κλπ κλπ ...
Εντάξει το να πηγαίνεις μιά στο τόσο το καταλαβαίνω αλλά συνέχεια μου φαίνεται κάπως τραβηγμένο.
Βεβαια ο καθένας όπως του αρέσει και τον βολεύει.
Άλλωστε την γνώμη μας λέμε αλλά okay.
εκλεισα σημερα αλλο νταρντανο μωρογιατί χτυπάς την Bony.... θέλει μπράτσα βέβαια
Πειράζει που εγώ δεν θέλω να βάλω στο σπίτι μου κάποια άγνωστη? αν κάνει οποιαδήποτε μαλακία θα την πετάξω έξω τσίτσιδη όπως της αξίζει δλδ.Μη το συζητάμε.
Μέρα με τη νύχτα είναι το να καλείς στο ζεστό σου χώρο από το να τρέχεις στα ξενοδοχεία 3ης κατηγορίας.
Μισή ώρα να πας και άλλη μισή να γυρίσεις + + + όλα τα άλλα ...
Ο καθένας βέβαια όπως του αρέσει ...
Εγώ πήρα Emma για να τη τεστάρω... για κανένα άλλο λόγο. Δεν τη ζόρισα και πολύ. Στην ετοίμασα και είναι έτοιμη. Πήγαινε μόνο για τον κώλο της.εκλεισα σημερα αλλο νταρντανο μωρο
δεν το λεω ομως γιατι ο αρχιδας ο @redb οταν γραφω ποια θελω παει και την χτυπαει μια ωρα πριν και την ξεπατωνει
ΑΑΑβαδιστα η ΑΑΑβασανιστα ψώνιζες πρώτα ? Εγώ ΑΑΑβαδισταμόνο ινκωλ για πάντα, σιγά μην βάλω τις βίζιτες στο σπίτι μου... αυτά τα έκανα πριν από 25 χρόνια όταν ψώνιζα στα τυφλά από την χρυσή ευκαιρία... έχω να πάρω βίζιτα στο σπίτι από το 2009...
Αυτές που έχουν ξανάρθει και έχουν στανταρντ πελατεία... έχουν και τα καλύτερα δωμάτια πραγματικάμονο το Athenaum grand ψιλοαξιζει κι εκει οχι ολα τα δωματια...
το 2010 γαμουσα city tours στο King George, στο Radisson Blue, στο Royal Olympic, στο President κτλ κτλ...
τωρα πολλη μιζερια, ειδικα το b4b και τo athenaum smart...
το eridanus ειναι καπως καλυτερο, εχει καποια δωματια πιο ευρυχωρα, οπως αυτο που εμενε η Nadi, οποιος πηγε incall
απαπαπαΕγώ πήρα Emma για να τη τεστάρω... για κανένα άλλο λόγο. Δεν τη ζόρισα και πολύ. Στην ετοίμασα και είναι έτοιμη. Πήγαινε μόνο για τον κώλο της.
ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΣ! έχω περιέργεια
"φίλοι¨ να σου πετύχουν που λένε... όλα για την πάρτυ σου.απαπαπα
σφιγκα απο εδω και περα
ασε που εχω στοχο να σε περασω
ξερεις εσυ που
την γνώμη σου δεν λες απλά... κρίνεις και τις επιλογές των άλλων. Μην κρίνεις, αν δεν θες να κριθείς .
Η γνώμη σου θα ήταν απλά θα ήταν η παρακάτω... δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε ινκολ, κλπ. Όχι ότι όταν πηγαίνει κάποιος ινκολ είναι επιεικώς απαράδεκτο όπως ανέφερες.
Μην γελιόμαστε και μεταξύ μας δλδ έλεος. Στο λέει άτομο που δεν έχει κάνει ινκολ ποτέ... ακόμα δλδ.
φιλε αναπουρνειρα , αν και σε διαλεγω στην ομαδα (του ουτκαλ και φοραμε μπλε) μου εισαι τελιως φαουλ! ειναι γνωστο οταν κανεις κριτικη χωρις να προσφερεις και αναλογη λυση, τοτε απλα εισαι μαλακας! (οπως σε ειχα ξαναπει , χωρις δικαιολογηση παλαιοτερα)!
Τι να πειραζει ρε μαγκες που παρεξιεστε με καθε τι ... Να μη γαμας πειραζει! Γαμιστε και σε παγκακια και σε πεζοδρομια!
Η ξεφτιλα που αναφερθηκε χωρις κακες προθεσεις ο συμπαιχτης μου αναπουρνειρα εννοει μαλλον την αντικειμενικη κουραση που πρεπει να υποβαλεις τον ευατο σου (να ετοιμαστεις .. να παρεις το αμαξι .. να παρκαρεις .. να μιλας με μπελ βοις .. 1 στις 3 να ξυπναει εκεινη τη στιγμη η κοπελα.. και παλι πισω παλι..) για να κανονισεις αυτο το ραντεβου ..
Οι μεταβλητες ειναι πολλες.. Απο το αν σου αρεσει το σπιτι σου και αν εισαι παντρεμενος μεχρι οτι δουλευεις και εισαι ουτως η αλλος ολη τη μερα εξω και σιγα μη γυρναω σπιτι να γαμαω και να το βρωμιζω ..
Εσείς οι εύποροι να προσέχετε.Ακριβως φίλε . Έχουν μπει σπίτι μου άγνωστοι μετά απο 2 μερες αφού το είχαν σταμπάρει φέρνοντας μια εργαζόμενη και όλος τυχαίως έλειπα … μπουρδελο το βρήκα .
Εσυ τη λέξη ΜΑΚΑΚΑΣ την χρησιμοποιείς πολύ συχνά.
Καλό θα είναι να το βουλώσεις γιατί δεν με γνωρίζεις και δεν σου επιτρεπω να μιλάς κατά αυτόν τον τρόπο όποιος και να είσαι.
Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό.
το πρωτο θεμα ειναι οσο εγκυρο οσο ο ΛιακοπουλοςΕσείς οι εύποροι να προσέχετε.
Εμείς στο χωριό, δεν παίζει outcall, γιατί η τουαλέτα και το ντους είναι στον κήπο. Οπότε τα βλαχορωσίδια που νομίζουν ότι έγιναν κυρίες επειδή σκαρφάλωσαν σε λούμπους και κουβαλάνε λουβού τσάντες, αγορασμένα με λεφτά από πίπες, δεν καταδέχονται το σπιτικό μας. Επειδή όμως σιχαίνομαι να ακουμπάω εκεί που ίδρωσε (για να μην πω έχυσε) κάποιος άλλος, δόξα τον Αλλάχ, υπάρχει το Λακόμπα, Πρίαμος κλπ....όπου θεωρητικά τουλάχιστον, πετσέτες, σεντόνια κλπ είναι φρέσκα.Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες
Μια νέα καταγγελία για το κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε στα νότια προάστια και αποκόμιζε κέρδη 12 εκατ. ευρώ το χρόνο φέρνει στο φως το protothema.grwww.protothema.gr
να το βουλωσω ? γιατι μαλακα μου? τι θα κανεις?
Ούτε καν ασχολούμαι μαζί σου.