lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Σε κάποιες φωτογραφίες μου αρέσει σε κάποιες έτσι και έτσι.Θα πάω incall μάλλον...
Σε κάποιες φωτογραφίες μου αρέσει σε κάποιες έτσι και έτσι.Θα πάω incall μάλλον...
ειναι πολυ σκυλι..Σε κάποιες φωτογραφίες μου αρέσει σε κάποιες έτσι και έτσι.Θα πάω incall μάλλον...
Ηλια ριχτο
Μα είναι κ φυσικό ή κοπέλα να μην αλλαζει σεντόνια με κάθε πελάτη κ καμία φορά μπορεί να σου δώσει κ χρησιμοποιημενη πετσέτα η οποία απλά έχει στεγνώσει στο δωμάτιο... Θυμίζει πολύ στούντιο η φάση.... Είναι καλή για πηδημα γνωριμίας για μισάωρο... Test drive που λένε.... Κ πιο οικονομικό φυσικά...Ότσν κάναμε τα incall παλιά στα πεντάστερα δεν υπήρχαν τέτοια και το incall ήταν η πρώτη επιλογή. Με την κατάντια που επικρατεί τώρα ΜΟΝΟ outcall. Το σχολιάζω μόνο απο πλευράς ποιότητας δωματίου. Όλα τα άλλα είναι πως του βγαίνει του καθένα. Εγώ παλιά έκανα μόνο incall. Τώρα δεν διανοούμαι να βγω απο το σπίτι για να δω βίζιτα.
Συμφωνώ. Ο καθένας επιλέγει ώρα , μέρος , κοπελα . in call θα πάω 1 στις 20 κ αυτό αν βολεύει το μέρος που θα κινούμαι .Μα είναι κ φυσικό ή κοπέλα να μην αλλαζει σεντόνια με κάθε πελάτη κ καμία φορά μπορεί να σου δώσει κ χρησιμοποιημενη πετσέτα η οποία απλά έχει στεγνώσει στο δωμάτιο... Θυμίζει πολύ στούντιο η φάση.... Είναι καλή για πηδημα γνωριμίας για μισάωρο... Test drive που λένε.... Κ πιο οικονομικό φυσικά...
Εγώ βαριέμαι τις μετακινήσεις κ αφού παίρνω δίωρα κ τριωρα δεν το διανοούμαι καν να τρέχω στα ξενοδοχεία... Σπίτι ή κοπέλα θα πλυθεί πριν κάνουμε οτιδήποτε κ τα σεντόνια πετσέτες είναι μια χαρά... Δεν ξέρω αλλά ψιλό σιχαίνομαι πια εκτός σπιτιού... Μάλλον γέρασα.... Τι να κανς? Να μαλοις?
Εντάξει το να πας μια φορά το καταλαβαίνω.
Αλλά το να πηγαίνεις συνέχεια καταντά ξεφτίλα ...
Εδώ είσαι ….τι χαζα λες ρε ανναπουρνα
εισαι σοβαρος;
εγω δηλαδη που παω ινκολ ειμαι ξεφτιλας;
βουτα λιγο τη γλωσσα σου στο μυαλο σου πριν προσβαλεις το κοσμο
μην ασχολεισαιΕδώ είσαι ….
Ρε α παράτα μας και εσυ , όλη μέρα με σένα ασχολούμαι . Άντε κανα in call που έχεις καιρό να παςτον τελευταιο καιρο γουσταρω νταρντανομωρα
ψαχβω κατι αλλα δεν βρισκω
ενι αϊντια;
αυριο ρεΡε α παράτα μας και εσυ , όλη μέρα με σένα ασχολούμαι . Άντε κανα in call που έχεις καιρό να πας
αντε ρε τελευταιε απο εδωΕ μα το ξεφτιλίσαμε ρε συ με τα incall. Μόλις πιάσουν οι ζέστες θα παίρνω outcall στον Αστέρα Βουλιαγμένης μέρα μεσημέρι.
Ελευθερια στα ανω πουρνανια.. εκει που λετε εχουν λεφτα ηδη για τα 5στερα και απλα γαμανε με τα ρεστα που μενουν βρε κουταβακια! Μετα περνανε και λενε τις εμπειριες σε φτωχοτερους για αναθαρηση του εγω! Πολυ υπερ! Στα ανω πουρνανια φημες λενε οτι μετα το 6ωρο ανακαλυπτεις τη γυναικα πισω απο τη πουτανα!
Δε το ξέραμε ότι είσαι και survivor ρεαντε ρε τελευταιε απο εδω
εγω θα κανω σε σκηνη σε καμπινγκ
οταν λεμε αουτκολ να το εννοουμε κιολας
Μπα εγώ δεν κάνω 6ωρα από δω μέσα.
Μέχρι 2ωρα το πολύ.
Αλλού βέβαια έχω κάνει υπερωρίες ... αλλά δεν γράφω κριτικές για να μην αρχίσετε τις εξυπνάδες ...
Μα μέχρι ω2ωρο να αποδώσεις καλά. Παραπάνω δεν χρειάζεται
γιατί χτυπάς την Bony.... θέλει μπράτσα βέβαιατον τελευταιο καιρο γουσταρω νταρντανομωρα
ψαχβω κατι αλλα δεν βρισκω
ενι αϊντια;