Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Glamour Spa Ηλιουπόλεως 112

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asus09
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
ποσο πιο χοντρα ρε φιλε? 2 φορες απο 150 εχω δωσει..

Με συγχωρείς που σε ρωτάω, αλλά μέχρι στιγμής έχεις δώσει 300 ευρώ και έχεις πάρει τα @@.
Αν σου πω ότι έχω καταφέρει να μου πάρει πίπα με 200, θα πας να της τα σκάσεις για να σου πάρει??
Δηλαδή θα έχεις δώσει 500 ευρώ για να σου πάρει μια πίπα ένα ξέκωλο που το παίζει δύσκολη???
Και αν είσαι τυχερός και τη βρεις σε καλή μέρα??
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Υπάρχουν 12 σελίδες εδώ, εκ των οποίων οι 10 τουλάχιστον λένε ότι η κοροιδία πάει σύννεφο και απλά ψάχνουν να βρουν θύματα.
Και παρόλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν στη φόλα με βάρκα το πορτοφόλι.

Αλήθεια πιστεύει κανείς μας ότι αν μπορούν να παίρνουν 150άρια για να μας κάνουν ψευτομασάζ, θα αναγκαστούν ποτέ να πάρουν πίπα για 200???

Ξερω πως θα μου πεις ότι δικιά σου είναι η τσέπη.
Και θα σου πω ότι έχεις δίκιο.

Μπορεί να μου πεις ότι σκέφτηκες για δεύτερη φορά με το κάτω κεφάλι.
Και θα σου πω ότι έχεις δίκιο, αλλά στα λέω επειδή ετοιμάζεσαι να το σκεφτείς και τρίτη.

έλεος ρε παιδιά.
Δεν με πειράζουν οι ακριβές τιμές.
Αυτό που δεν ανέχομαι είναι η κοροιδία που απ'όσο θυμάμαι εκεί έχει πραγματικά φτάσει τα όρια της απάτης!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Με συγχωρείς που σε ρωτάω, αλλά μέχρι στιγμής έχεις δώσει 300 ευρώ και έχεις πάρει τα @@.
Αν σου πω ότι έχω καταφέρει να μου πάρει πίπα με 200, θα πας να της τα σκάσεις για να σου πάρει??
Δηλαδή θα έχεις δώσει 500 ευρώ για να σου πάρει μια πίπα ένα ξέκωλο που το παίζει δύσκολη???
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Υπάρχουν 12 σελίδες εδώ, εκ των οποίων οι 10 τουλάχιστον λένε ότι η κοροιδία πάει σύννεφο και απλά ψάχνουν να βρουν θύματα.

Αλήθεια πιστεύει κανείς μας ότι αν μπορούν να παίρνουν 150άρια για να μας κάνουν ψευτομασάζ, θα αναγκαστούν ποτέ να πάρουν πίπα για 200???

Και θα σου πω ότι έχεις δίκιο, αλλά στα λέω επειδή ετοιμάζεσαι να το σκεφτείς και τρίτη.

έλεος ρε παιδιά.
Αυτό που δεν ανέχομαι είναι η κοροιδία που απ'όσο θυμάμαι εκεί έχει πραγματικά φτάσει τα όρια της απάτης!!
:thumbsup:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6

έλεος ρε παιδιά.

Πραγματικά τα είπες όλα!!!!!!
Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερος τρόπος να περιγράψει κανείς το συγκεκριμένο απατεωνομάγαζο!!!!!!!!!!

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερος τρόπος να περιγράψει κανείς το συγκεκριμένο απατεωνομάγαζο!!!!!!!!!!

Αρχίζω και δεν καταλαβαίνω με το ζόρι σας τα πήρανε τα φράγκα ή εσείς τα δώσατε ? πάτε σε ένα ίδρυμα και εκβιάζετε καταστάσεις με την πρώτη εμφάνιση εκεί τάζετε χρήματα κλπ και θέλετε φούλ εδώ και τώρα και τελικά όταν δεν, τότε μιλάτε για απατεωνιά κλπ. Κάθε ίδρυμα έχει την δική του λογική και την δική του ανασφάλεια σε κάθε πρωτοεμφανιζόμενο (φόβος για μπατσικά πάντα),την φυλάγεται ,αλλά άν εσείς μεγάλα παιδιά τώρα πάτε και να χώνετε αυτές δεν θα τα πάρουν ? για πιό λόγο είναι εκεί ? για την κονόμα μας τρώνε στην μάπα .Το ίδρυμα υτό είναι ειδικού χειρισμού και εφόσον νοιώσουν ασφάλεια και ότι δεν θα βγείς να κράξεις την εχτρα κατάσταση και εδώ όπως άλλωστε παντού έχει μεζέ για μερακλήδες.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Δηλαδή μεχρι να νιώσουν ασφάλεια έχεις πάει 3-4 φορές και έχεις δώσει ένα μηνιάτικο!!
Αλλά και πάλι δεν είσαι σίγουρος αν θα κολατσήσεις!!!! Αραγες καλό μασαζ κάνουν?
Μαλλον θα βαράει μύγες ή θα είναι για πολύ χοντρα πορτοφόλια!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Δηλαδή μεχρι να νιώσουν ασφάλεια έχεις πάει 3-4 φορές και έχεις δώσει ένα μηνιάτικο!!
Αλλά και πάλι δεν είσαι σίγουρος αν θα κολατσήσεις!!!! Αραγες καλό μασαζ κάνουν?
...με τα νέα δεδομένα το μηνιάτικο είναι λίγο....όσο για μασαζ χάϊδεμα με λίγο γραντζούνισμα από νύχι...όχι άσχημο , καλή αίσθηση αλλά όχι μασαζ...καλό μασάζ εκεί-και μόνο μασάζ- έκανε η κατερίνα κατά τους πρώτους μήνες λειτουργίας του ιδρύματος...Για να μην ξεχνάμε (και για να υπενθυμίσουμε σε κάποιους που δικαιολογούν την κατάσταση εκεί) είναι  ότι ζητάνε προκαταβολικά τα χρήματα ενέργεια που τα λέει όλα ..... 

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
h toniα δεν κανει τπτ...η αλλη τι λεει ρε παιδια?

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
993
Πόντοι
96
πρόκειται για τρελές απατεώνισσες και όποιος δεν είναι εντελώς ηλίθιος .... μ  α  κ  ρ  ι  α      

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Αρχίζω και δεν καταλαβαίνω με το ζόρι σας τα πήρανε τα φράγκα ή εσείς τα δώσατε ? πάτε σε ένα ίδρυμα και εκβιάζετε καταστάσεις με την πρώτη εμφάνιση εκεί τάζετε χρήματα κλπ και θέλετε φούλ εδώ και τώρα και τελικά όταν δεν, τότε μιλάτε για απατεωνιά κλπ. Κάθε ίδρυμα έχει την δική του λογική και την δική του ανασφάλεια σε κάθε πρωτοεμφανιζόμενο (φόβος για μπατσικά πάντα),την φυλάγεται ,αλλά άν εσείς μεγάλα παιδιά τώρα πάτε και να χώνετε αυτές δεν θα τα πάρουν ? για πιό λόγο είναι εκεί ? για την κονόμα μας τρώνε στην μάπα .Το ίδρυμα υτό είναι ειδικού χειρισμού και εφόσον νοιώσουν ασφάλεια και ότι δεν θα βγείς να κράξεις την εχτρα κατάσταση και εδώ όπως άλλωστε παντού έχει μεζέ για μερακλήδες.
:dancing: :rockon: :headbang2:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
... το 40 είναι το πρόγραμμα που είχαν πρώτα των 50 € για μισή ώρα ....χωρίς τίποτε άλλο ... τα άλλα για φραπέ και b2b ας βρούνε αλλού ενδιαφερόμενους μια που δεν ξέρουνε  το τι ζητάνε και για ποιά θεραπεία...έχουμε αναφερθεί για αυτά σε προηγούμενες σελίδες και δεν έχουν διαφοροποιηθεί μέχρι τώρα...
σορρυ αλλά εσφαλμένες πληροφορίες δίνεις
τα 40 είναι για πρόγραμμα 25 λεπτών
σε επίμονες ερωτήσεις για το αν το οποιοδήποτε πακέτο συμπεριλαμβάνει και κάτι παραπάνω από μασάζ η διαρκής μονότονη απάντηση ήταν μασάζ full body, δηλαδή μασάζ και τίποτα άλλο.

είναι κρίμα γιατί την Εύη που είδα εγώ στην υποδοχή θα την επισκεπτόμουν κάθε εβδομάδα....πολύ όμορφη κοπέλα.
Αλλά μιλάμε για τον ορισμό των "πεταμένων λεφτών" όποιος τα δώσει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όπως και τη λογική ορισμένων πως ορισμένα μαγαζιά είναι ακριβά (δηλαδή πρέπει να σκάσεις 500 γιούργια για μια υπηρεσία που συνήθως την παίρνεις με 100 μάξ.

και δεν είναι θέμα "ό,τι πληρώνεις παίρνεις"
είναι θέμα πως συνήθως όσο πιο πολλά λφτά διαθέσεις τόσο πιο μαλάκα σε πιάνουνε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σόρρυ αλλά καλό μασάζ ξέρω μασατζίδικο στην Κηφησιά που μπαίνεις μέσα και βγαίνεις άλλος άνθρωπος
και πληρώνεις 30 ευρώ για μία ώρα.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
σόρρυ αλλά καλό μασάζ ξέρω μασατζίδικο στην Κηφησιά που μπαίνεις μέσα και βγαίνεις άλλος άνθρωπος
και πληρώνεις 30 ευρώ για μία ώρα.

που είναι αυτό;...off topic, αλλά χρήσιμη πληροφορία ;)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Δεν έχει όμως κοκό.... :uglystupid:    :2funny:

δεν τρέχει τίποτα...μερικές φορές ένα καλό μασάζ είναι αναγκαίο, μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ;)

τα 30 ευρώ είναι μια αποδεκτή τιμή.

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.530
Πόντοι
3.412
Το εν λόγω ίδρυμα είναι ο ορισμός της απόλυτης απάτης...

Λάδι - λάδι κ ξανά λάδι...

Ούτε τηγανίτες , ούτε φραπέδες , ούτε λουκούμια , ούτε γλυκά , ούτε μπριτζόλες,,,

Πόσο οξύμωρος πρέπει να είσαι για να δώσεις 40 € για 25΄ απλού τριψίματος από κατάστημα που δεν προσδιορίζεται , που δεν ανήκει πουθενά ?? Ούτε φυσιοθεραπευτήριο είναι ,ούτε μπριτζολάδικο ...

Προσφέρεται για δείπνο αμύητων ηλίθιων...

Μακριά παίδες , ούτε απ΄ έξω να μην περνάτε...

Ανάξιο συζήτησης.... Ας το κλείσουν καλύτερα

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Το εν λόγω ίδρυμα είναι ο ορισμός της απόλυτης απάτης...

Λάδι - λάδι κ ξανά λάδι...

Ούτε τηγανίτες , ούτε φραπέδες , ούτε λουκούμια , ούτε γλυκά , ούτε μπριτζόλες,,,

Πόσο οξύμωρος πρέπει να είσαι για να δώσεις 40 € για 25΄ απλού τριψίματος από κατάστημα που δεν προσδιορίζεται , που δεν ανήκει πουθενά ?? Ούτε φυσιοθεραπευτήριο είναι ,ούτε μπριτζολάδικο ...

Προσφέρεται για δείπνο αμύητων ηλίθιων...

Μακριά παίδες , ούτε απ΄ έξω να μην περνάτε...

Ανάξιο συζήτησης.... Ας το κλείσουν καλύτερα

ανάλογα γιατί πας εκεί ,γιατί δεν νομίζω να σε έστειλε κανένας με το ζόρι.Δεν νομίζω ότι επειδή εσύ το φαντάζεσαι διαφορετικά θα πρέπει αυτές εκει πέρα να πρέπει να καταλαβαίνουν τις δικές σου φαντασιώσεις.Πάτε ,τα σκάτε ,και αν δεν σας αρέσει μαύρο

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ακούμε-διαβάζουμε αυτούς που πήγαν και επειδή δεν μας αρέσει καθόλου,μα καθόλου, όχι απλά μαύρο,ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ!!!
Και μην σπεύσεις να μου απαντήσεις,γιατί θα παρεξηγηθείς.
...και δεν το θέλω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom