man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
κανα νεο απο το μαγαζι? εχει καποια αλλη εκτος της τονιας?
κανα νεο απο το μαγαζι?
6 μήνες για να κινηθεί το νήμα του μαγαζιού, σημαίνει πολλά......
μπα,2 τινα συμβαίνουν....Είτε οτι το μαγαζί δεν προσφέρει υπηρεσίες που να ενδιαφέρουν τα μέλη του φόρουμ (το πιθανότερο),είτε τις προσφέρει σε ολίγους και εκλεκτούς,οι οποίοι προφανώς δεν έχουν καμμία όρεξη να ενημερώσουν το ευρύ κοινό....
μπα,2 τινα συμβαίνουν....Είτε οτι το μαγαζί δεν προσφέρει υπηρεσίες που να ενδιαφέρουν τα μέλη του φόρουμ (το πιθανότερο),είτε τις προσφέρει σε ολίγους και εκλεκτούς,οι οποίοι προφανώς δεν έχουν καμμία όρεξη να ενημερώσουν το ευρύ κοινό....
Υπάρχει μια αρχή πάντως: μαγαζί που δεν κλείνει δουλευει......έστω βγάζει τα έξοδά του.Διαφορετικά,και να το κρατάει με τα δόντια ο ιδιοκτήτης,την κοπανάνε οι θεραπεύτριες......
Zητανε 200 ευρω/ωρα για body to body απο Ελληνιδα θεραπευτρια. Αυτα σε απαντηση ερωτησης μου απο το τηλεφωνο προ 15μερου.
Ειναι ακομα ανοικτο ???ειχα την εντυπωση οτι ειναι 150...
ειμαι σιγουρος οτι καποτε επερναν 150... δεν μπορει να θυμαμαι τοσο λαθος... αν το ανεβασαν και βαλαν και καινουργια κοπελα, μαλλον καποιοι τους χρυσωνουν..οι οποιοι δεν ενημερωνουν φυσικα για τπτ εδω μεσα...
Λογικό δεν είναι? απο τη μια θα "κάψουν" το μαγαζί η/και κάποιες κοπέλλες,απο την αλλη δε θα τους την πέσουν διάφοροι επειδή πληρώνουν τόσα και χαλάνε την πιάτσα,κλπ. Να ξέρεις και κάτι ακόμα....υπάρχουν αρκετά μέλη,με ελάχιστα posts,που και ενημερωμένοι είναι,και καλοπερνάνε και ξετρυπώνουν τις καλές περιπτώσεις.Αθόρυβα και αποτελεσματικά.....
Ακριβώς έτσι φίλε Kebaap.....και αυτά είναι που φαίνονται.....που να δεις όσα δεν φαίνονται....
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που και ειλικρινείς είναι και αλήθειες γράφουν και ενημερώνουν....Σιγα σιγα όμως απογοητευονται και απομακρύνονται,διότι το γενικότερο μπάχαλο τους "διώχνει".....εν πάσει περιπτώσει,η δύναμη του site εξακολουθεί να είναι μεγάλη,απο όποια πλευρά και να το δει κανεις....
Προχθες Τονια και Κατια, μονο.120 παντως ηταν σιγουρα. Τα πληρωνα και εγω ( ο μαλακας).
ειναι ακομα και η αννουλα εκει?
τους βαρεθηκα ειναι η αληθεια.
Και αυτά πολλά είναι αυτή την εποχή!Όποιος τα έδωσε πέρασε τουλάχιστον καλά ή ξενέρωσε??ειμαι σιγουρος οτι καποτε επερναν 150... δεν μπορει να θυμαμαι τοσο λαθος... αν το ανεβασαν και βαλαν και καινουργια κοπελα, μαλλον καποιοι τους χρυσωνουν..οι οποιοι δεν ενημερωνουν φυσικα για τπτ εδω μεσα...
Πιτσιρικι 22-23 καμπυλατο -δε το λες μπαμπατσικο- μακρια σπαστα ανοιχτα καστανα μαλλιαΕπίσης περιγραφη της κάτιας?