Τα είπες όλα. Παίζει όμως ρόλο και η προσωπικότητα του καθ'ενός από εμάς για τη δημιουργία της ατμόσφαιρας που θα ωθήσει τη θεραπεύτρια να προσφέρει το κάτι παραπάνω.
μια χαρά τα λέτε, αλλά αν είναι να διαλέγουνε αυτές που το δίνουνε (ανάλογα το πόσο "μερακλής" (δηλαδή πόσο μεγάλο πορτοφόλι έχεις ) είσαι) ή το πόσο όμορφος ή οτιδήποτε άλλο, τότε το τίμημα για να δεις μετά από 2-3 φορες αν θα τα έχεις καταφε΄ρει για μένα είναι κοροϊδία.
Να το πω αλλιώς:
εγώ μπορεί να είμαι όμορφος (λέμε και καμιά μαλακία), να έχω λεφτά να μου ρέουνε (λέμε και δο μαλακίες δηλαδή άμα λάχει), να έχει και χρόνο και υπομονή να τα σκάσω και μία και δύο και τρεις φορές και τελικά να "ενδώσει.
ένας που όμως δεν είναι όμορφος ας πουμε, δεν θα δώσει λιγότερα. Απλά θα πάρει λιγότερα...και το πιο σημαντικό...δεν θα πάρει αυτό που θέλει εκείνος, αλλά αυτό που θέλουνε αυτές.
Λοιπόν, εγώ ξέρω πως όταν πας σε ένα μαγαζί ψωνίζεις αυτό που διαλέγεις εσύ κι όχι αυτό που διαλέγει ο πωλητής να σου δώσει.
Και μην μου πει κανείς πως ο καλός ο συναγωνιστής ξέρει να κινείται και να παίρνει αυτό που θέλει. Γιατί με την ίδια λογική και η καλή "πωλήτρια" ξέρει να μη δίνει αυτό που δεν θέλει ΠΟΤΕ.
Αν κάποιος θέλει να πάει να σκάει τα λεφτά του με την αβεβαιότητα του ΑΝ (και ΠΟΤΕ) θα πάρει το κάτι παραπάνω, με γεια του με χαρά του, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να παραπονιέται.
Συμφωνώ πως ενδεχομένως (δεν την έχω δοκιμάσει και επομένως δεν μπορώ να κρίνω) η κοπέλα στο ίδρυμα η Τόνια όπως λέτε να είναι αριστούργημα και ανώτερη σε σύγκριση με άλλες σε άλλα ιδρύματα. Τότε λοιπόν θα έπρεπε το ΜΑΣΑΖ που προσφέρει να το έχει ΦΤΗΝΑ και, εφόσον αποφασίσει πως θα σου κάτσει, να το χρεώνει πολύ ακριβά. Τότε για μένα οι υπηρεσίες θα ήταν σωστά τιμώμενες.
Και από κει και πέρα ο καθένας κανονίζει την τσέπη του.
Αλλιώς είναι ξερό δάγκωμα και όσο πιο μαλάκα και λιγούρη σε βρουνε, τόσο σε δαγκώνουνε.Προσωπική άποψη πάντα.