Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Glamour Spa Ηλιουπόλεως 112

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asus09
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Ακούμε-διαβάζουμε αυτούς που πήγαν και επειδή δεν μας αρέσει καθόλου,μα καθόλου, όχι απλά μαύρο,ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ!!!
Και μην σπεύσεις να μου απαντήσεις,γιατί θα παρεξηγηθείς.
...και δεν το θέλω...
Εισαι ΛΑΘΟΣ φιλε, εγω παω καιρο τωρα και μπορει να δινω τα διπλα ++ απο τα "συνηθισμενα" αλλα περναω ΣΟΥΠΕΡ -ΝΤΟΥΠΕΡ
Εσυ και οποιος αλλος, πειτε οτι θελετε, ο καθενας μιλα για παρτη του και τον ΣΕΒΟΜΑΙ.
Συγκρινε την Τονια με τις ξεχειλωμενες και συχνα σιτεμενες ανατολικες... και αλλες "παντοφλες" της πιατσας.
Για εμενα προσωπικα ειναι απο τα ωραιοτερα κοριτσια του χωρου και αν γινεις πελατης εχεις κορυφαιο για τα γουστα μου παντα σερβις.
Φιλικα και ειλικρινα!!

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εισαι ΛΑΘΟΣ φιλε, εγω παω καιρο τωρα και μπορει να δινω τα διπλα ++ απο τα "συνηθισμενα" αλλα περναω ΣΟΥΠΕΡ -ΝΤΟΥΠΕΡ
Εσυ και οποιος αλλος, πειτε οτι θελετε, ο καθενας μιλα για παρτη του και τον ΣΕΒΟΜΑΙ.
Συγκρινε την Τονια με τις ξεχειλωμενες και συχνα σιτεμενες ανατολικες... και αλλες "παντοφλες" της πιατσας.
Για εμενα προσωπικα ειναι απο τα ωραιοτερα κοριτσια του χωρου και αν γινεις πελατης εχεις κορυφαιο για τα γουστα μου παντα σερβις.
Φιλικα και ειλικρινα!!

Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος.
Εγώ είπα την γνώμη μου η οποία τυχαίνει να συμπίπτει με την γνώμη πολλών άλλων φίλων.
Σαφώς και είναι δικαίωμα σου να δίνεις τα διπλά++ όπου και όπως εσύ γουστάρεις.Κουμάντο στην τσέπη σου δεν θα σου κάνει κανείς.Απλά εγώ το θεωρώ πολύ υπερτιμημένο.
Τέλος θα ήθελα να μου εξηγήσεις αυτό το <<αν γίνεις πελάτης>>,πως το εννοείς.Η μάλον πώς το εννοούν αυτές.Πότε δηλαδή θεωρούν οτι έχεις γίνει πελάτης?
Φιλικά και από εμένα.

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ακούμε-διαβάζουμε αυτούς που πήγαν και επειδή δεν μας αρέσει καθόλου,μα καθόλου, όχι απλά μαύρο,ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ!!!
Και μην σπεύσεις να μου απαντήσεις,γιατί θα παρεξηγηθείς.
...και δεν το θέλω...

αν διαμορφώνεις άποψη και έχεις γνώμη απο αυτά που γράφονται ,τότε θα είσαι μόνιμα στην απορία.Είναι σαν να μην πατάς σε γήπεδο και να έχεις άποψη διαβάζοντας μόνο αθλητικές εφημερίδες

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
αν διαμορφώνεις άποψη και έχεις γνώμη απο αυτά που γράφονται ,τότε θα είσαι μόνιμα στην απορία.Είναι σαν να μην πατάς σε γήπεδο και να έχεις άποψη διαβάζοντας μόνο αθλητικές εφημερίδες
Φιλε μου βεβαια υπαρχουν παρα πολλα ιδρυματα και ειναι δυσκολο να βρισκεσαι καθημερινα σε ολα και να μαθαινεις τι γινεται παντου. Αυτος ειναι και ο σκοπος του φορουμ. Μαθαινεις χωρις να χρειαζεται να πας (και ενημερωνεις οταν πας  :). Το θεμα ειναι πως μετα απο τοσο καιρο γνωριζεις ποιων την γνωμη να εμπιστευεσαι και για ποιων την γνωμη να αμφιβαλλεις (συμφωνα με τα δικα σου γουστα παντα).

Σιγουρα το να αρκεισαι σε αυτα που διαβαζεις δεν ειναι αρκετο αλλα καταλαβαινεις περι τινος προκειται. Επι του προκειμενου αν καποιοι συναδελφοι εχουν φαει φολα με τις πρωτες επισκεψεις του τοτε ο καθενας τον εκλαμβανει οπως θελει...π.χ. α) πιστευει ειναι ο γαμιας και παει γιατι θεωρει θα  :knockinb: με την πρωτη...ή β) ειναι λεφτας και δεν τον νοιαζει να σκασει μερικα λεφτακια παραπανω μεχρι να  :fuck1:....ή γ) δεν εχει λεφτα για πεταμα και ψαχνει κανα σιγουρακι... :pipa2:

Και οι 3 δικιο εχουν απο την πλευρα τους

φιλικα παντα...την καλησπερα μου

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Φιλικα και ειλικρινα!!
Πελατης γινεσαι οταν "φας", μετα τα πολλα λογια ειναι "φτωχεια"...
Θελει υπομονη και επιμονη... δεν ειναι αναγκη να "περνας" οταν δεν παιρνεις αυτο που θες...
Χρειαζεται "ψηστηρι" για τα τοπ και αν σου κατσουν... Μια ετσι, μια αλλιως... συνηθως "καθοντε"
αλλα θα σου κοστισει η 1η φορα...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Πελατης γινεσαι οταν "φας", μετα τα πολλα λογια ειναι "φτωχεια"...
Θελει υπομονη και επιμονη... δεν ειναι αναγκη να "περνας" οταν δεν παιρνεις αυτο που θες...
Χρειαζεται "ψηστηρι" για τα τοπ και αν σου κατσουν... Μια ετσι, μια αλλιως... συνηθως "καθοντε"
αλλα θα σου κοστισει η 1η φορα...
...μα και στη 2η και 3η....οι τιμές ίδιες είναι....

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
...μα και στη 2η και 3η....οι τιμές ίδιες είναι....

εδώ δεν μιλάμε για τιμές ,αλλά για υπηρεσίες και εγω επιμένω ότι ο έμπειρος ΄συναγωνιστής στο τέλος παιρνει αυτό που θέλει.Ολες οι θεραπεύτριες στον χώρο αυτό ξέρουν απο την ώρα που μπαινουν σε αυτή την δουλειά ότι οι υπηρεσίες είναι πολλές και διαφορετικές ,Αλλού το μπριζόλιασμα ειναι must ,αλλού κατά περίπτωση κλπ ,αναλόγως το γήπεδο.Πάντως ένα είναι σίγουρο ότι σε όλα και όλες συμβαίνει το γκόλ ,αλλάζει η συχνότητα και η επιλογή ή μη συναγωνιστών.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εδώ δεν μιλάμε για τιμές ,αλλά για υπηρεσίες και εγω επιμένω ότι ο έμπειρος ΄συναγωνιστής στο τέλος παιρνει αυτό που θέλει.Ολες οι θεραπεύτριες στον χώρο αυτό ξέρουν απο την ώρα που μπαινουν σε αυτή την δουλειά ότι οι υπηρεσίες είναι πολλές και διαφορετικές ,Αλλού το μπριζόλιασμα ειναι must ,αλλού κατά περίπτωση κλπ ,αναλόγως το γήπεδο.Πάντως ένα είναι σίγουρο ότι σε όλα και όλες συμβαίνει το γκόλ ,αλλάζει η συχνότητα και η επιλογή ή μη συναγωνιστών.

Τα είπες όλα. Παίζει όμως ρόλο και η προσωπικότητα του καθ'ενός από εμάς για τη δημιουργία της ατμόσφαιρας που θα ωθήσει τη θεραπεύτρια να προσφέρει το κάτι παραπάνω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τα είπες όλα. Παίζει όμως ρόλο και η προσωπικότητα του καθ'ενός από εμάς για τη δημιουργία της ατμόσφαιρας που θα ωθήσει τη θεραπεύτρια να προσφέρει το κάτι παραπάνω.

Μονο η ατμοσφαιρα θα ....ωθησει ???  Εμειs τπτ???

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
997
Πόντοι
96
επιμονή υπομονή, μάτσα λεφτά για πέταμα, και καλή καρδιά , και όλοι φίλοι είμαστε...

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
γιαυτό όλα τα ιδρύματα δεν είναι, γιατί όλοι μας δεν είμαστε ίδιοι  και υπάρχουν πελάτες με διαφορετικά γούστα ,φράγκα,κλπ. Τα ιδρύματα είναι για μεγάλα παιδιά και τελικά δεν σημαίνει ότι κάποιος που γράφει ότι πήρε ή δεν πήρε θα αγχώσει τον φανατικό του αθλήματος και θα του κόψει την φόρα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.161
Πόντοι
46.232
σωστός.....
επί τόπου δοκιμή....φόλες θα φας , θα βρεις και καλές....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μια χαρά τα λέτε, αλλά αν είναι να διαλέγουνε αυτές που το δίνουνε (ανάλογα το πόσο "μερακλής" (δηλαδή πόσο μεγάλο πορτοφόλι έχεις ) είσαι) ή το πόσο όμορφος ή οτιδήποτε άλλο, τότε το τίμημα για να δεις μετά από 2-3 φορες αν θα τα έχεις καταφε΄ρει για μένα είναι κοροϊδία.

Να το πω αλλιώς:
εγώ μπορεί να είμαι όμορφος (λέμε και καμιά μαλακία), να έχω λεφτά να μου ρέουνε (λέμε και δο μαλακίες δηλαδή άμα λάχει), να έχει και χρόνο και υπομονή να τα σκάσω και μία και δύο και τρεις φορές και τελικά να "ενδώσει.
ένας που όμως δεν είναι όμορφος ας πουμε, δεν θα δώσει λιγότερα. Απλά θα πάρει λιγότερα...και το πιο σημαντικό...δεν θα πάρει αυτό που θέλει εκείνος, αλλά αυτό που θέλουνε αυτές.

Λοιπόν, εγώ ξέρω πως όταν πας σε ένα μαγαζί ψωνίζεις αυτό που διαλέγεις εσύ κι όχι αυτό που διαλέγει ο πωλητής να σου δώσει.

Και μην μου πει κανείς πως ο καλός ο συναγωνιστής ξέρει να κινείται και να παίρνει αυτό που θέλει. Γιατί με την ίδια λογική και η καλή "πωλήτρια" ξέρει να μη δίνει αυτό που δεν θέλει ΠΟΤΕ.

Αν κάποιος θέλει να πάει να σκάει τα λεφτά του με την αβεβαιότητα του ΑΝ (και ΠΟΤΕ) θα πάρει το κάτι παραπάνω, με γεια του με χαρά του, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να παραπονιέται.

Συμφωνώ πως ενδεχομένως (δεν την έχω δοκιμάσει και επομένως δεν μπορώ να κρίνω) η κοπέλα στο ίδρυμα η Τόνια όπως λέτε να είναι αριστούργημα και ανώτερη σε σύγκριση με άλλες σε άλλα ιδρύματα. Τότε λοιπόν θα έπρεπε το ΜΑΣΑΖ που προσφέρει να το έχει ΦΤΗΝΑ και, εφόσον αποφασίσει πως θα σου κάτσει, να το χρεώνει πολύ ακριβά. Τότε για μένα οι υπηρεσίες θα ήταν σωστά τιμώμενες.

Και από κει και πέρα ο καθένας κανονίζει την τσέπη του.
Αλλιώς είναι ξερό δάγκωμα και όσο πιο μαλάκα και λιγούρη σε βρουνε, τόσο σε δαγκώνουνε.Προσωπική άποψη πάντα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σωστός.....
επί τόπου δοκιμή....φόλες θα φας , θα βρεις και καλές....
υποτίθεται πως το παρόν θρεντ και ο παρών ιστότοπος έχει σκοπό να αποφεύγεις τις φόλες και να μειώνεις τις δοκιμές και τις ταρζανιές

και σόρρυ, αλλά δεν είναι θέμα χρημάτων το συγκεκριμένο ίδρυμα.
η πολιτική του είναι να σε ματσαλίσει. Αν στους 10 πελάτες, κρατάς τον έναν που τον αρμέγεις για μπριζόλα και τους άλλους 9 τους αρμέγεις χωρίς μπριζόλα, δεν είναι θέμα καπατσοσύνης του πελάτη, αλλά θέμα μαλακίας των υπόλοιπων. Και όσο υπάρχουνε μαλάκες που τα σκάνε για 3-4-5 ραντεβού με την ελπίδα να φάνε, προφανώς το μαγαζί δεν έχει λόγο να αλλάξει πολιτική.

Το ξαναλέω, μια χαρά ο χώρος, το Ευάκι πολύ όμορφο, αλλά το να σκάσω εκ των προτέρων ένα 200άρι για απλό body μασαζ και με την ελπίδα πως θα μου κάτσει κάτι στην 2η - 3η συνεδρία και αν ...
σόρρυ αλλά τα τρώω σε καμάκι και βγάζω και καλύτερες γκόμενες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βέβαια το θεϊκό είναι το 200άρι για να σου χορέψει ανατολίτικο χορό...
αχαχχαχαχα
εκεί μόνο που δεν έβαλα τα γέλια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.161
Πόντοι
46.232
υποτίθεται πως το παρόν θρεντ και ο παρών ιστότοπος έχει σκοπό να αποφεύγεις τις φόλες και να μειώνεις τις δοκιμές και τις ταρζανιές
ναι συμφωνώ μαζί σου........δές πχ αν δεν γράψω αναφορά εγώ όλοι μιλανε περι ανέμων και υδάτων...........
η επι τόπου δοκιμή είναι απαραίτητη παρόλο την ενημέρωση  ;) έχουμε πει μια κοπέλα δεν είναι το ίδιο με σένα το ίδιο με μένα............

Επισκέπτης
Το ξαναλέω, μια χαρά ο χώρος, το Ευάκι πολύ όμορφο, αλλά το να σκάσω εκ των προτέρων ένα 200άρι για απλό body μασαζ και με την ελπίδα πως θα μου κάτσει κάτι στην 2η - 3η συνεδρία και αν ...
σόρρυ αλλά τα τρώω σε καμάκι και βγάζω και καλύτερες γκόμενες
[/quote]

νομίζω καλύτερα στο καμάκι ,πόσο μάλον όταν παίζει και κατάσταση για καλύτερς γκόμενες

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
997
Πόντοι
96
μεγάλα παιδιά και με μεγάλα πορτοφόλια ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom