You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Α Ε Ρ Α !!!!!!!! Απλα - το λεω για αλλη μια φορα - θελει ΠΟΛΛΑ λεφτα 450- για την ακριβεια...
Δοκιμαστε και θα δειτε... Εγω ΕΦΑΓΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Α Ε Ρ Α !!!!!!!! Απλα - το λεω για αλλη μια φορα - θελει ΠΟΛΛΑ λεφτα 450- για την ακριβεια...
Δοκιμαστε και θα δειτε... Εγω ΕΦΑΓΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!
Τώρα αν ο pathos gia ta temaxia έλεγε ότι με αυτά τα χρήματα πας στο FKK Φρανκούρτης και περνάς βασιλικά, θα είχε άδικο;
Διαβάζω διαβάζω και έχω συγχυστει πρώτη φορά πόσταρω αλλά δεν αντέχω το συγκεκριμένο μαγαζί ειναι μόνο για βιτζιοζους που θέλουν να πετάξουν 80 ευρώ μερικοί την βρίσκουν έτσι δεν τους κατηγορώ αλλα για οποίον θέλει να γαμησει ας παει σε ένα μπαρ στο κολόνα κι περισσότερες πιθανότητες θα έχει
Καθολου! Αλλα τι σχεση εχει αυτο??Τώρα αν ο pathos gia ta temaxia έλεγε ότι με αυτά τα χρήματα πας στο FKK Φρανκούρτης και περνάς βασιλικά, θα είχε άδικο;
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καθολου! Αλλα τι σχεση εχει αυτο??
Απλά υπαινίχτηκα ότι το εν λόγω μαγαζί δεν είναι, χμμμ... value for money.
Αλλά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δεν κατηγορώ κανένα που πηγαίνει και προσπαθεί.
Εννοειται πως δεν ειναι vfm!!!Απλά υπαινίχτηκα ότι το εν λόγω μαγαζί δεν είναι, χμμμ... value for money.
Αλλά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δεν κατηγορώ κανένα που πηγαίνει και προσπαθεί.
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
μην πιστευεται οσα γραφουν για φουλ κλπ...
της τηλεφωνησα, και της λεω θελω κατι παραπανω απο την προηγουμενη των 150 (ειχε καταληξει μετα απο πιεση σε φραπε ανευ)..λεει τι εννοεις? της λεω στοματικο..λεει με τιποτα, της λεω με κανενα τιμημα? λεει με τιποτα...πακετο λοιπον ...
της τηλεφωνησα, και της λεω θελω κατι παραπανω απο την προηγουμενη των 150 (ειχε καταληξει μετα απο πιεση σε φραπε ανευ)..λεει τι εννοεις? της λεω στοματικο..λεει με τιποτα, της λεω με κανενα τιμημα? λεει με τιποτα...πακετο λοιπον ...
Λ Α Θ Ο Σμην πιστευεται οσα γραφουν για φουλ κλπ...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...σε γενικές γραμμές έτσι είναι για το 99,9% .. αν είσαι στο 0.1% που θέλει "με όποιο τίμημα" η πρόταση δεν γίνεται τηλεφωνικά...!!μην πιστευεται οσα γραφουν για φουλ κλπ...
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
συμφωνω και επαυξανω..μαλλον ειναι στα δεν και μονο με φραπε η κοπελα..εμενα μαλιστα επρεπε να παρω εξτρα προγραμμα και να δωσω 130 για να δω φραπε..στην πρωτη ωρα τοπαιζε δυσκολη και σαυτο ακομα
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...αυτή είναι η τακτική της....συμφωνω και επαυξανω..μαλλον ειναι στα δεν και μονο με φραπε η κοπελα..εμενα μαλιστα επρεπε να παρω εξτρα προγραμμα και να δωσω 130 για να δω φραπε..στην πρωτη ωρα τοπαιζε δυσκολη και σαυτο ακομα
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..χριστίνα και αυτή ξανθιά...Εκτος απο την ξανθια εχει ερθει τιποτα καινουργιο?
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Όποιος θέλει να γελάσει, ας πάρει ένα τηλέφωνο εδώ
να ρωτήσει τιμές για το b2b...
είναι γνωστό ότι το μαγαζί είναι για τον π_ _ _ _ο, αλλά η τιμή που άκουσα ακόμα με κάνει και γελάω
να ρωτήσει τιμές για το b2b...
είναι γνωστό ότι το μαγαζί είναι για τον π_ _ _ _ο, αλλά η τιμή που άκουσα ακόμα με κάνει και γελάω
Επισκέπτης
θέλει και αυτό την μεθόδευση του ,δεν γίνονται όλα μπάμ και κάτω ,με τηλέφωνα κλπ ερασιτεχνικές κινήσεις ,δείξε ότι είσαι φανατικός του αθλήματος και θάρθει μόνο του ....
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
θέλει και αυτό την μεθόδευση του ,δεν γίνονται όλα μπάμ και κάτω ,με τηλέφωνα κλπ ερασιτεχνικές κινήσεις ,δείξε ότι είσαι φανατικός του αθλήματος και θάρθει μόνο του ....
εγώ το ξέρω αυτό που λες, αλλά φαντάζεσαι πόσοι ανίδεοι θα πηγαίνουν και όταν τους λένε την τιμή που μου είπαν θα μπαίνουν, νομίζοντας ότι βρήκαν κάτι ξεχωριστό, και χωρίς να γνωρίζουν ότι σε άλλα θα το πληρώσουν κάτω από το 60% της τιμής που μου είπαν στο τηλέφωνο ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K