Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Glamour Spa Ηλιουπόλεως 112

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asus09
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μπορει βεβαια αμα σκασεις καμια 30αρα στη ξανθια

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Α Ε Ρ Α !!!!!!!! Απλα - το λεω για αλλη μια φορα - θελει ΠΟΛΛΑ λεφτα  450- για την ακριβεια...
Δοκιμαστε και θα δειτε... Εγω ΕΦΑΓΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!

Τώρα αν ο pathos gia ta temaxia έλεγε ότι με αυτά τα χρήματα πας στο FKK Φρανκούρτης και περνάς βασιλικά, θα είχε άδικο;

gliogas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Διαβάζω διαβάζω και έχω συγχυστει πρώτη φορά πόσταρω αλλά δεν αντέχω το συγκεκριμένο μαγαζί ειναι μόνο για βιτζιοζους που θέλουν να πετάξουν 80 ευρώ μερικοί την βρίσκουν έτσι δεν τους κατηγορώ αλλα για οποίον θέλει να γαμησει ας παει σε ένα μπαρ στο κολόνα κι περισσότερες πιθανότητες θα έχει

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καθολου! Αλλα τι σχεση εχει αυτο??

Απλά υπαινίχτηκα ότι το εν λόγω μαγαζί δεν είναι, χμμμ... value for money.

Αλλά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δεν κατηγορώ κανένα που πηγαίνει και προσπαθεί.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Απλά υπαινίχτηκα ότι το εν λόγω μαγαζί δεν είναι, χμμμ... value for money.

Αλλά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δεν κατηγορώ κανένα που πηγαίνει και προσπαθεί.
Εννοειται πως δεν ειναι vfm!!!

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
μην πιστευεται οσα γραφουν για φουλ κλπ...
της τηλεφωνησα, και της λεω θελω κατι παραπανω απο την προηγουμενη των 150 (ειχε καταληξει μετα απο πιεση σε φραπε ανευ)..λεει τι εννοεις? της λεω στοματικο..λεει με τιποτα, της λεω με κανενα τιμημα? λεει με τιποτα...πακετο λοιπον ...

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
της τηλεφωνησα, και της λεω θελω κατι παραπανω απο την προηγουμενη των 150 (ειχε καταληξει μετα απο πιεση σε φραπε ανευ)..λεει τι εννοεις? της λεω στοματικο..λεει με τιποτα, της λεω με κανενα τιμημα? λεει με τιποτα...πακετο λοιπον ...
Λ Α Θ Ο Σ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τιποτα απολυτως μην ελπιζεται

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...σε γενικές γραμμές έτσι είναι για το 99,9% .. αν είσαι στο 0.1% που θέλει "με όποιο τίμημα" η πρόταση δεν γίνεται τηλεφωνικά...!!

manotiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2011
Like
6
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια,κανενα νεο απο δω?εχω παει 3 φορες και μονο φραπε απο την τονια,διαβαζω διαφορα  :zfuck: αλλα τα θεωρω υπερβολικα

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
συμφωνω και επαυξανω..μαλλον ειναι στα δεν και μονο με φραπε η κοπελα..εμενα μαλιστα επρεπε να παρω εξτρα προγραμμα και να δωσω 130 για να δω φραπε..στην πρωτη ωρα τοπαιζε δυσκολη και σαυτο ακομα

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ακομα δεν εκλεισε ???  :think: :think: :think:

Θα τρελαθω, αφου δεν εκλεισε ακομα, μπορει να δω και τον Πετσαλνικο πρωθυπουργο !!! :2funny:

Τον ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!  :headbang: :headbang: :headbang:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
συμφωνω και επαυξανω..μαλλον ειναι στα δεν και μονο με φραπε η κοπελα..εμενα μαλιστα επρεπε να παρω εξτρα προγραμμα και να δωσω 130 για να δω φραπε..στην πρωτη ωρα τοπαιζε δυσκολη και σαυτο ακομα
...αυτή είναι η τακτική της....

manotiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2011
Like
6
Πόντοι
0
Εκτος απο την ξανθια εχει ερθει τιποτα καινουργιο?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Όποιος θέλει να γελάσει, ας πάρει ένα τηλέφωνο εδώ

να ρωτήσει τιμές για το b2b...

είναι γνωστό ότι το μαγαζί είναι για τον π_ _ _ _ο, αλλά η τιμή που άκουσα ακόμα με κάνει και γελάω

Επισκέπτης
θέλει και αυτό την μεθόδευση του ,δεν γίνονται όλα μπάμ και κάτω ,με τηλέφωνα κλπ ερασιτεχνικές κινήσεις ,δείξε ότι είσαι φανατικός του αθλήματος και θάρθει μόνο του ....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
θέλει και αυτό την μεθόδευση του ,δεν γίνονται όλα μπάμ και κάτω ,με τηλέφωνα κλπ ερασιτεχνικές κινήσεις ,δείξε ότι είσαι φανατικός του αθλήματος και θάρθει μόνο του ....

εγώ το ξέρω αυτό που λες, αλλά φαντάζεσαι πόσοι ανίδεοι θα πηγαίνουν και όταν τους λένε την τιμή που μου είπαν θα μπαίνουν, νομίζοντας ότι βρήκαν κάτι ξεχωριστό, και χωρίς να γνωρίζουν ότι σε άλλα θα το πληρώσουν κάτω από το 60% της τιμής που μου είπαν στο τηλέφωνο ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom