Νέα

«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη γκομενο-παγίδα;

• Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μηχανή

• Σκάφος-Κότερο

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Εξοχικό-Villa (πισίνα, τζακούζι κλπ.)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Επάγγελμα

• Πολλά "Ευρώπουλα"

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σκύλος-Γάτα (ή άλλο κατοικίδιο)

• Να είσαι ο εαυτός σου !!!!!

• Μια άλλη Γκόμενα !!!!!!!!!!!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σ'ενα παρτυ καθομουν μονος σαν  :jerking: ερχειται μια γκομενα "ΑΑΑ δεν κανει να καθεσαι παμε να χορεψουμε......Να σου συστησω την κολλητη μου και ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ :idiot: :idiot: εκατσα 3 λεπτα σαν πάλτο να κουνιεμαι και πηγα σπιτι!!!!!
Λογικα σπασιμο στον γκομενο της ηθελε να κάνει η γκομενα...

Ισως ήθελε να σε κάνει πάσα στην φίλη της... ;)

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Για μένανε που είμαι τυπάς και όμορφος η καλύτερη γκομενοπαγίδα είμαι εγώ. Οταν κοιτάζω τη γκόμενα πάντα, μα πάντα ξύνω τη μύτη μου. Αν τύχει και βγάλω κάτι καλό, την κοιτάζω χαμογελώντας με νόημα. ΜΕτά το τρώω.
Είσαι όλα τα λεφτά!!!!  :2funny:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
με μια ανοιχτη mercedes(προσωπικα δεν τρελαινομαι) και ενα καλο ντυσιμο με ενα στοιχειωδες καμακι πιστευω οτι οι περισσοτερες πουτανιτσες ανοιγουνε τα ποδαρακια τους

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Μια άλλη γκόμενα και φράγκα.Υπάρχουν πολλές ΠΟΥΤΑΝΕΣ που θα ενδιαφερθούν άμα έχεις τα παραπάνω. 

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Η εξουσία και το χρήμα ειναι αφροδισιακά .. πές μου ότι δεν το ήξερες και το ακουσες πρώτη σου φορά απο εμένα!
Ναι εγώ θέλω πολλά φράγκα..κότερα, σπίτια, αυτοκίνητα κτλ Εχεις; :dancing: :2funny:

Αυτό κολλάει υποθέτω, στο άλλο ποστ περί ταξικής προέλευσης του μισογυνισμού χα χα χα
Η απορία μου είναι, αν τα είχαν οι γυναίκες όλα αυτά τι θα επιθυμούσαν. Ένα τεκνό, δύο τεκνά ίσως. Πιθανότα και βέβαια κάποιον να τους κάνει κουμάντο.

Επισκέπτης
Αυτό κολλάει υποθέτω, στο άλλο ποστ περί ταξικής προέλευσης του μισογυνισμού χα χα χα
Η απορία μου είναι, αν τα είχαν οι γυναίκες όλα αυτά τι θα επιθυμούσαν. Ένα τεκνό, δύο τεκνά ίσως. Πιθανότα και βέβαια κάποιον να τους κάνει κουμάντο.

Λεφτά.. λεφτά.. λεφτά ... λεφτ.. α...... :grin: :grin: :grin:

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Η εξουσία και το χρήμα ειναι αφροδισιακά .. πές μου ότι δεν το ήξερες και το ακουσες πρώτη σου φορά απο εμένα!
Ναι εγώ θέλω πολλά φράγκα..κότερα, σπίτια, αυτοκίνητα κτλ Εχεις; :dancing: :2funny:

Μυαλό, αγάπη, σεβασμό, κατανόηση..... και άλλα τέτοια θα ήθελες ???

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω που εχω καλο Τουτου, καλη δουλεια και παιρνω καλα γκαφρα μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν εχω γκομενα και εχω μινει με τις παγιδες?
(Μην αρχισετε να λετε πως ειμαι μαλακας, γιατι ξερω οτι ειμαι...) Η Εμπηρεια μου με εχει μαθει οτι αν δεν εχεις το λεγειν δεν εχεις τιποτα τελικα.

Επισκέπτης
Μυαλό, αγάπη, σεβασμό, κατανόηση..... και άλλα τέτοια θα ήθελες ???

Τι μου λες τώρα; Θέλεις απάντηση σοβαρή; Γράφεις σε θρέντ για γκομενοπαγίδες (μπας και βρείτε καμία να εκτονωθείτε ) και περιμένεις σου απαντήσω ότι η δικιά μου είναι η αγάπη, η κατανόηση και ο σεβασμός; Και άντε εγώ σου απαντάω. Τι θα γίνει ; Θα με εκτιμήσεις; Θα άλλαξεις άποψη για τον κόσμο ;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγω που εχω καλο Τουτου, καλη δουλεια και παιρνω καλα γκαφρα μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν εχω γκομενα και εχω μινει με τις παγιδες?
(Μην αρχισετε να λετε πως ειμαι μαλακας, γιατι ξερω οτι ειμαι...) Η Εμπηρεια μου με εχει μαθει οτι αν δεν εχεις το λεγειν δεν εχεις τιποτα τελικα.
Τελικά η...αυτοκριτική είναι πάντα καλή με τέλεια αποτελέσματα....
:2funny: :2funny: :2funny:
ούτε λέγειν ούτε τίποτα.....απλά να είσαι αυτός που είσαι...ο εαυτός σου....το πρόβλημα είναι γενικότερο στα νέα παιδιά......και στα κορίτσια.... :headbang: :headbang:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τι μου λες τώρα; Θέλεις απάντηση σοβαρή; Γράφεις σε θρέντ για γκομενοπαγίδες (μπας και βρείτε καμία να εκτονωθείτε ) και περιμένεις σου απαντήσω ότι η δικιά μου είναι η αγάπη, η κατανόηση και ο σεβασμός; Και άντε εγώ σου απαντάω. Τι θα γίνει ; Θα με εκτιμήσεις; Θα άλλαξεις άποψη για τον κόσμο ;

Οχι. Ετσι κι αλλιως ξερουμε οτι ολες σας ειστε Π....νες!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τελικά η...αυτοκριτική είναι πάντα καλή με τέλεια αποτελέσματα....
:2funny: :2funny: :2funny:
ούτε λέγειν ούτε τίποτα.....απλά να είσαι αυτός που είσαι...ο εαυτός σου....το πρόβλημα είναι γενικότερο στα νέα παιδιά......και στα κορίτσια.... :headbang: :headbang:

Σωστα τα λες μεγαλε...Ολοι (Ολες δηλαδη) σημερα, κοιτανε το φενεσθαι και οχι το ειναι!

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Το thread απευθύνεται κυρίως σε ανδρικό πληθυσμό και η ερώτηση είναι για το ποια ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι είναι η καλύτερη γκομενοπαγίδα. Γιατί και εσείς οι γυναίκες είσαστε τόσο χαζές που μόνο σε παγίδα μπορείτε να πέσετε... Ο ίσιος και ο σωστός δρόμος και ο ασφαλής συνάμα , είναι κάτι το ανύπαρκτο για εσάς!!!

λες, "μπας και βρείτε καμιά και εκτονωθείτε"..... Και που ξέρεις εσύ πόσες *αμάω εγώ και πως ρίχνω τις γκόμενες? Προσωπικά έχω δικό μου σπίτι, ακριβό αυτοκίνητο, ακριβό ντύσιμο, ωραίο σώμα, κερδοφόρο επάγγελμα, τι άλλο ? Απλά πέρα από αυτά που δεν κρύβονται (σε πρώτη φάση τουλάχιστον) όπως είναι το ντύσιμο και το αμάξι (από τα υλικά αγαθά) δεν μιλάω ποτέ για την κατάστασή μου (μην κοιτάς εδώ , εδώ είναι εντελώς απρόσωπη η συζήτηση!). Αλλά με τις γκόμενες συμπεριφέρομαι εντελώς διαφορετικά!

Επίσης το site που αυτή τη στιγμή φιλοξενεί τις απόψεις μας και το διάλογο μας και ο,τι άλλο, λόγω βασικής του θεματολογίας απευθύνεται σε άνδρες. Εσύ τι ψάχνεις εδώ? Μήπως να βρεις κανένα γαμπρό για να μετριάσεις τις ορμές σου? Γιατί από το επιθετικό ύφος που δείχνεις , μόνο ένα συμπέρασμα βγαίνει.... ΕΛΛΕΙΨΗ !!! Και η έλλειψη είναι πολύ κακό πράγμα... Τεντώνει τα νεύρα !

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Το thread απευθύνεται κυρίως σε ανδρικό πληθυσμό και η ερώτηση είναι για το ποια ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι είναι η καλύτερη γκομενοπαγίδα. Γιατί και εσείς οι γυναίκες είσαστε τόσο χαζές που μόνο σε παγίδα μπορείτε να πέσετε... Ο ίσιος και ο σωστός δρόμος και ο ασφαλής συνάμα , είναι κάτι το ανύπαρκτο για εσάς!!!

λες, "μπας και βρείτε καμιά και εκτονωθείτε"..... Και που ξέρεις εσύ πόσες *αμάω εγώ και πως ρίχνω τις γκόμενες? Προσωπικά έχω δικό μου σπίτι, ακριβό αυτοκίνητο, ακριβό ντύσιμο, ωραίο σώμα, κερδοφόρο επάγγελμα, τι άλλο ? Απλά πέρα από αυτά που δεν κρύβονται (σε πρώτη φάση τουλάχιστον) όπως είναι το ντύσιμο και το αμάξι (από τα υλικά αγαθά) δεν μιλάω ποτέ για την κατάστασή μου (μην κοιτάς εδώ , εδώ είναι εντελώς απρόσωπη η συζήτηση!). Αλλά με τις γκόμενες συμπεριφέρομαι εντελώς διαφορετικά!

Επίσης το site που αυτή τη στιγμή φιλοξενεί τις απόψεις μας και το διάλογο μας και ο,τι άλλο, λόγω βασικής του θεματολογίας απευθύνεται σε άνδρες. Εσύ τι ψάχνεις εδώ? Μήπως να βρεις κανένα γαμπρό για να μετριάσεις τις ορμές σου? Γιατί από το επιθετικό ύφος που δείχνεις , μόνο ένα συμπέρασμα βγαίνει.... ΕΛΛΕΙΨΗ !!! Και η έλλειψη είναι πολύ κακό πράγμα... Τεντώνει τα νεύρα !

Γιατι το λες αυτο??
Δλδ εμεις δεν μπορουμε να πουμε τις αποψεις μας???
τςτςτςτς :- Δημοκρατια σου λεει μετα :P

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
god_gr χαλάρωσε.

Πολύ σοβαρά το πήρες

Επισκέπτης
Έχεις παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Το thread απευθύνεται κυρίως σε ανδρικό πληθυσμό και η ερώτηση είναι για το ποια ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι είναι η καλύτερη γκομενοπαγίδα.

Τότε γιατί ρωτάς εμένα; Αν με ρωτάς να δέχεσαι και την απάντηση.

Γιατί και εσείς οι γυναίκες είσαστε τόσο χαζές που μόνο σε παγίδα μπορείτε να πέσετε... Ο ίσιος και ο σωστός δρόμος και ο ασφαλής συνάμα , είναι κάτι το ανύπαρκτο για εσάς!!!
[/quote]

Αναιρείς την ίδια σου την ερώτηση σχετικά με την αγπάη και τον σεβασμό που έκανες πιο πάνω….

[/quote]

Τώρα που μου τα είπες αυτά αρχίζω να σε εκτιμώ… χε χε

[/quote]

Αν χρειαστώ κάλυψη πάντως θα σε προτιμήσω αφού έχεις λεφτά… χεχε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom