Εσένα θα σου κάτσω για τον τύπο σου ...χεχε
Ορίστε κύριοι και οι πρώτες επιτυχίες.
Εσένα θα σου κάτσω για τον τύπο σου ...χεχε
τα εχω .τα θελεις??????????????Η εξουσία και το χρήμα ειναι αφροδισιακά .. πές μου ότι δεν το ήξερες και το ακουσες πρώτη σου φορά απο εμένα!
Ναι εγώ θέλω πολλά φράγκα..κότερα, σπίτια, αυτοκίνητα κτλ Εχεις;
τα εχω .τα θελεις??????????????
οποτε να βγαλω εξω και την κορμαρα μου???????????????Για να πιασεις παντως κουβεντα, το κατοικιδιο αλλα πολυ περισσοτερο το παιδι ειναι μαγνητες. Η νυφη μου λεει να κανω κι εγω παιδι, αφου βγαζω τοσο συχνα την ανηψια μου βολτα για παιχνιδι! Ο αδερφος μου καταλαβαινει τον λογο.
Γενικοτερα, ως γνωστον, με μπρατσα η/και πολλα φραγκα γαμας οτιδηποτε.
οποτε να βγαλω εξω και την κορμαρα μου???????????????
αν ειναι για να κουραστω τοσο πολυ τρεχω να βρω το ψινακη ή ακομα καλυτερα καμια βεντη,λαμπρου,μπεζεντακου ολο και κανα ψωνιο θα υπαρχει τριγυρω!!Χαλαρά.
Μπορείς μάλιστα να έχεις μια συνδυαστική προσέγγιση.
Κορμάρα, πάνω στο σκάφος σου, 50-60 χιλιάρικα ευρώ στο τραπέζι να βρίσκονται, υπηρέτες να τρέχουν να προλάβουν κάθε σου επιθυμία και ο πρόεδρος Πούτιν να συναγωνίζεται τον Σαρκοζί ποιος θα σου μιλήσει πρώτος για κάτι συμφωνίες.
Τι περιμένεις, προχώρα και φώναξέ μας και εμάς να κάνουμε μια ωραία ατμόσφαιρα.
Για να πιασεις παντως κουβεντα, το κατοικιδιο αλλα πολυ περισσοτερο το παιδι ειναι μαγνητες. Η νυφη μου λεει να κανω κι εγω παιδι, αφου βγαζω τοσο συχνα την ανηψια μου βολτα για παιχνιδι! Ο αδερφος μου καταλαβαινει τον λογο.
Γενικοτερα, ως γνωστον, με μπρατσα η/και πολλα φραγκα γαμας οτιδηποτε.
Και μια που λέμε για γκομενοπαγίδες... ορίστε η Nicole "Coco" Austin, πρώην playmate και νυν σύζηγος του πολυεκατομμυριούχου raper ICE-T