MatureHunter77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ναι αλλα ειρωνευεται και πουλαει πνευμα η εριναλ...πραγμα που δυναμιτιζει το κλιμα της συζητησης
Αν και τώρα που το σκέφτομαι ξανά... δεν μπορώ γιατί θα πρέπει να ασχοληθώ με τον ενφόρσερ..αίσθημα βλεπεις ;)
Τι να τα κάνεις τα λεφτά ..
ναι αλλα ειρωνευεται και πουλαει πνευμα η εριναλ...πραγμα που δυναμιτιζει το κλιμα της συζητησης
Κατά...90% τουλάχιστον θα έλεγα......Δηλαδή πολλές φορές οι κοπελίτσες αλλά και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας κοιτούν τα υλικά αγαθα παρά την προσωπικότητα.
Εγώ είμαι πολύ ήρεμος και χαλαρός όπως πάντα άλλωστε!!! Όποιος peak-άρεται με τις συζητήσεις μάλλον πρέπει να κάνει και λίγο την αυτοκριτική του! Να αναθεωρήσει και κάποια πράγματα.
erinal_w εννοείται πως μπορείς να λες την άποψη σου ελεύθερα αλλά μέχρι ένα όριο! Εδώ μέσα δεν είμαστε επειδή ψάχνουμε απεγνωσμένα να γ*μ*σ*υμε ! Δεν είναι νταβατζο-site εδώ ούτε site γνωριμιών!
Με αυτά που έγραψες ποιο πριν (λεφτά, αυτοκίνητο κλπ.) επιβεβαιώνεται πως υπάρχουν γκομενο-ΠΑΓΙΔΕΣ ! Δηλαδή πολλές φορές οι κοπελίτσες αλλά και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας κοιτούν τα υλικά αγαθα παρά την προσωπικότητα.
Λεφτά.. λεφτά.. λεφτά ... λεφτ.. α......
Αν είχατε λεφτά θα θέλατε και άλλα; Αν το πει αυτό κάποιος άνδρας θα ήταν ή φτωχός, ή με φτωχά παιδικά χρόνια. Οι περισσότεροι αν δεν έχουν σοβαρό δυσμορφικό ή ψυχολογικό πρόβλημα κάτι τα κάνουν ή κάτι θέλουν.
Έσκασε μύτη το ''βαρύ πυροβολικό''......κοτερο? τουλαχιστον αεροπλανο
Μακριά απο εμένα αυτά.....υποννοεις κατι για τη μυτη μου κ το βαρος μου?
Η καλύτερη γκομενοπάγιδα για την ηλικία 18-30 με 35 είναι ένα πολύ καλο άμαξι και λεφτά να δείχνεις πολύ ματσωμένος και να έχεις και το υφάκι τους γαμάω όλους...μετά τα 35 χρείαζεται το άμαξι τα λεφτά και καμία σπιταρώνα με πισίνα και μια γαμηστερή δουλέια που να σου δίνει κύρος:p
κοτερο? τουλαχιστον αεροπλανο
Οχι παλικάρι η ερώτηση σου είναι λάθος και δεν έχει απάντηση. Η γυναίκα έχει εξουσία και εκεί είναι το θέμα..όλοΑν είχατε λεφτά θα θέλατε και άλλα; Αν το πει αυτό κάποιος άνδρας θα ήταν ή φτωχός, ή με φτωχά παιδικά χρόνια. Οι περισσότεροι αν δεν έχουν σοβαρό δυσμορφικό ή ψυχολογικό πρόβλημα κάτι τα κάνουν ή κάτι θέλουν.
Σόρρυ που χαλώ το εύχαρες κλίμα χα χα, αλλά είναι από τις λίγες πραγματικές απορίες που έχω για τις γυναίκες. Τι θα έκαναν αν είχαν δικαιωματικά εξουσία και χρήμα στη κοινωνία. Ξαναγράφω ότι θα ήθελαν κάποιον να τους κάνει κουμάντο.