Νέα

«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη γκομενο-παγίδα;

• Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μηχανή

• Σκάφος-Κότερο

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Εξοχικό-Villa (πισίνα, τζακούζι κλπ.)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Επάγγελμα

• Πολλά "Ευρώπουλα"

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σκύλος-Γάτα (ή άλλο κατοικίδιο)

• Να είσαι ο εαυτός σου !!!!!

• Μια άλλη Γκόμενα !!!!!!!!!!!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Κάνεις λάθος!
Οι γυναίκες είναι γυναίκες,
και οι πουτάνες είναι πουτάνες.
Για να σε πουν πουτάνα πρώτα πρέπει να δείξεις χαρακτήρα.
Εσυ προς το παρόν είσαι γυναίκα και μάλιστα αντιδραστική,
το οποίο συνήθως οφείλεται σε στέρηση!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αμα πουμε οτι μετραει το χιουμορ το λεγειν το στυλ το να εισαι ο εαυτος σου
θα μας πουν οτι λεμε κλισεδακια
οποτε...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
οπως στο ψαρεμα χρειαζεται διαφορετικο δολωμα για καθε ειδους ψαριου ετσι ειναι και στις γυναικες.
αναλογα με το τι γυναικα θελεις να βρεις χρειαζεται και το αντιστοιχο δολωμα !!!
αν θελουμε μια γυναικα η οποια δεν εχει ηθη και κοιταει την βολεψη της τοτε χρειαζεσαι υλικα μεσα για να την ψαρεψετε.
αν ομως θελετε μια πραγματικη γυναικα η οποια ειναι για σοβαρη σχεση και να κανετε και καποια οικογενεια μαζι της, τοτε θα πρεπει να χρησιμοποιησετε το μυαλο σας και τους τροπους σας,
μην ξεχνατε οτι το σημειο G στην γυναικα βρισκεται στο αυτι !!!
(κοινως σε αυτα που θα της πουμε)

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ειναι αυτο που λεμε οταν δεν μας βολευει ενα τοπικ αλλαζουμε θεμα και το ριχνουμε στο χιουμορ..σωστα κοριτσια?τρομερη και δυσκολη παγιδα τι να πω :2funny: :2funny: :P

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ψάχνετε για χαζοχαρούμενα μου φαίνεται και οι κυρίες τις παρέας
θέλουν μόνο χιούμορ.
Θέλετε μόλις σας γαμάνε να γελάνε;;

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Σαν το φεγγάρι ε; μου αρέσει  :)

Γύρω από τον Ήλιο. Απλά γίνονται και εκλείψεις. Μέχρι τις επαναλαμβανόμενες περιστροφές.
Η απορία μου χα χα είναι άμα, Επ. Φαντ., είχατε κάποια εξουσία ως πλειοψηφία, αλλά είναι λάθος ώρα χα χα. Ζεστάσου

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Βαριέμαι να διαβάσω όλες τις απαντήσεις, οπότε μπορεί να έχει γραφτεί ήδη.

Η μόνη σίγουρη παγίδα είναι ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Και φαίνονται τα άτιμα. και αν τα έχεις και αν δεν τα έχεις...

Επισκέπτης
ψάχνετε για χαζοχαρούμενα μου φαίνεται και οι κυρίες τις παρέας
θέλουν μόνο χιούμορ.
Θέλετε μόλις σας γαμάνε να γελάνε;;

Εσύ πάνε να διαβάσεις το θρέντ του σπίνου να μάθεις τίποτα γιατί σε βλέπω συνεχώς αδιάβαστο  :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ρε λεφτα να υπαρχουνε.οποιος εχει λεφτα δεν ξεμενει απο μουνι.και τυφλος να ειναι

SUBARAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Αν υπάρχει κάποιος που πιστέυει ότι οι γυναίκες (αλλά και οι άντρες) δεν εντυπωσιάζονται από ένα καλό αμάξι, ένα γεμάτο πορτοφόλι μια δουλειά με κύρος και λεφτά απλά αιθεροβατεί  :uglystupid: αν τα παραπάνω συνδυαστούν και με μια άνω του μετρίου εμφάνιση και προσωπικότητα οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται τραγικά.

Αυτό δεν είναι καλό ούτε κακό απαραίτητα. Είναι στην κρίση του καθενός να κρίνει και να καταλάβει τους ανθρώπους που επιλέγει για παρέα ή σύντροφό του και το που πραγματικά αποσκοπούν ή για ποιο λόγο βρίσκοται δίπλα του.

Anyway αν ρίξουμε λίγο το επίπεδο, είναι πολύ εύκολο για ένα 30άρη με καλή δουλειά, λεφτά και καλό αμάξι να εντυπωσιάσει σχεδόν οποιαδήποτε γυναίκα αρκεί να ξέρει και τα στοιχειώδη να στηρίξει την εικόνα αυτή.

Απλά η γνώμη μου

Επισκέπτης
οπως στο ψαρεμα χρειαζεται διαφορετικο δολωμα για καθε ειδους ψαριου ετσι ειναι και στις γυναικες.
αναλογα με το τι γυναικα θελεις να βρεις χρειαζεται και το αντιστοιχο δολωμα !!!
αν θελουμε μια γυναικα η οποια δεν εχει ηθη και κοιταει την βολεψη της τοτε χρειαζεσαι υλικα μεσα για να την ψαρεψετε.
αν ομως θελετε μια πραγματικη γυναικα η οποια ειναι για σοβαρη σχεση και να κανετε και καποια οικογενεια μαζι της, τοτε θα πρεπει να χρησιμοποιησετε το μυαλο σας και τους τροπους σας,
(κοινως σε αυτα που θα της πουμε)

Εσύ καλά πας. Πολυ καλά παλικάρι. ;)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τι μου λες τώρα; Θέλεις απάντηση σοβαρή; Γράφεις σε θρέντ για γκομενοπαγίδες (μπας και βρείτε καμία να εκτονωθείτε ) και περιμένεις σου απαντήσω ότι η δικιά μου είναι η αγάπη, η κατανόηση και ο σεβασμός; Και άντε εγώ σου απαντάω. [size=11pt]Τι θα γίνει ; Θα με εκτιμήσεις; Θα άλλαξεις άποψη για τον κόσμο ; [/size]

Μήπως θα σταματήσουν να ανοίγουν threads για μουνοπαγίδες και για κακούργες γκόμενες; :tickedoff:

Εσύ τι ψάχνεις εδώ? Μήπως να βρεις κανένα γαμπρό για να μετριάσεις τις ορμές σου?

Λες να έχουμε Success Story στο bourdela.com; :dancing:
(Είναι καλό παλληκάρι ο enforcer) :rockon:

και η γυναικα μου μεσα στην πισινα μελετουσε  σχεδια για το ΤΖΑΚΟΥΖΙ [size=11pt]μαζι με εναν νεαρο που μου συστηθηκε ως poolboy.[/size].. μετα εμαθα οτι ηταν και αρχιτεκτονας...
  στην Παρο γνωρισα και καποιους φιλους του πατερα της [size=11pt]οι οποιοι ομως ηταν συνομηλικοι μου..[/size]
Τελικα με ολα αυτα συνειδητοποιησα οτι δεν ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ και αποφασισα να βρω ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ...

Κλαδευτήρι έχεις; :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν θελουμε μονο χιουμορ αλλα αυτο ειναι παρα πολυ σημαντικο κ δεν θα επρεπε να λειπει
(προσωπικη αποψη δεν ξερω αμα σε αλλες γυναικες αρεσει ο γκομενος να ειναι ξινος κ να μη γελαει)

τωρα τα λεφτα... αμα συνοδευονται απο ενα πακετο αισχους (συμφωνα με τα προσωπικα γουστα του καθενος/καθεμιας) ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αποτελουν "παγιδα"...
μετρανε πολλα πραγματα οχι μονο τα υλικα αγαθα... τωρα βεβαια αναλογα κ τι ψαχνεις

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Έσκασε μύτη το ''βαρύ πυροβολικό''......:2funny::2funny::2funny:

υποννοεις κατι για τη μυτη μου κ το βαρος μου? :rolleyes: :P

Η μύτη και το βάρος είναι το βαρύ πυροβολικό; :think:  :rockon:

[size=12pt](κοινως σε αυτα που θα της πουμε)[/size]

[size=12pt]ΨΕΜΜΑΤΑ!!![/size]

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
με μια ανοιχτη mercedes(προσωπικα δεν τρελαινομαι) και ενα καλο ντυσιμο με ενα στοιχειωδες καμακι πιστευω οτι οι περισσοτερες πουτανιτσες ανοιγουνε τα ποδαρακια τους

Με ενα Μ3 Ε30 ομως στα αρχιδια μας για την καθε λογης καριολα καθως θα εχουμε ξηλωσει το καθισμα του συνοδηγου  :rockon:

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Κάποτε είχα μόνο την εμφάνιση μου και τη γοητεία μου!!! τα πήγαινα μέτρια με τις κοπέλες!!! Είχα χάσει πολλές όμως, γιατί πάντα κάποιος είχε κάτι περισσότερο  από έμενα, αλλά δεν ήξερα τι…..
Είχα μια καλή δόση αλητείας! Άρεσε πολύ παραπάνω από την εμφάνιση!!!
Μετά απέκτησα λεφτά και ποιοτική ζωή και είχα ακόμα εμφάνιση και αλητεία! Πήγαινα καταπληκτικά! σχεδόν κάθε μήνα και άλλη κοπέλα.
Μετά όμως απέκτησα το πιο σημαντικό όλων!!! ΕΞΟΥΣΙΑ - ΔΥΝΑΜΗ - ΚΥΡΟΣ!!!!! Κάθε βδομάδα σχεδόν κύριοι, όσο και να μην το πιστέψετε έχω διαφορετική γυναίκα. Κάθε μέρα είμαι με κάποια και σχεδόν 30 έως 40 φόρες το μηνά έχω σεξουαλική επαφή.
Έχω γίνει περιζήτητος γαμπρός , γκόμενος, σύντροφος, φίλος και πια δεν αναγκάζομαι ούτε καν να φλερτάρω μερικές φορές.
Έτσι ανακάλυψα στη ζωή μου, ότι άλλες κοπέλες θέλουν την γοητεία, άλλες το χιούμορ, άλλες τα λεφτά, μα καμία δεν αντιστέκεται στην Εξουσία!!!!!!
Ευτύχησα να συνδυάζω όλο αυτό το πακέτο, νιάτα, γοητεία, λεφτά, μια δόση αλητείας, πολύ χιούμορ, αίσθημα, ευαισθησία (αρέσει πολύ), κάλους τρόπους, πείρα, μα πάνω από όλα ΕΞΟΥΣΙΑ, σημείο που καμία δεν το προσπερνά!!!!  Κάποτε γέλαγα και εγώ και πίστευα ότι με την μαγκιά μου μπορώ να γαμήσω όποια ήθελα. Μερικές τις γαμούσα, αλλά στο τέλος τις έχανα γιατί κάποιος είχε κάτι παραπάνω από τα προηγούμενα.
Τώρα πια ξέρω τι θέλουν οι γυναίκες…..

Επισκέπτης
Κάποτε είχα μόνο την εμφάνιση μου και τη γοητεία μου!!! τα πήγαινα μέτρια με τις κοπέλες!!! Είχα χάσει πολλές όμως, γιατί πάντα κάποιος είχε κάτι περισσότερο  από έμενα, αλλά δεν ήξερα τι…..
Είχα μια καλή δόση αλητείας! Άρεσε πολύ παραπάνω από την εμφάνιση!!!
Μετά απέκτησα λεφτά και ποιοτική ζωή και είχα ακόμα εμφάνιση και αλητεία! Πήγαινα καταπληκτικά! σχεδόν κάθε μήνα και άλλη κοπέλα.
Μετά όμως απέκτησα το πιο σημαντικό όλων!!! ΕΞΟΥΣΙΑ - ΔΥΝΑΜΗ - ΚΥΡΟΣ!!!!! Κάθε βδομάδα σχεδόν κύριοι, όσο και να μην το πιστέψετε έχω διαφορετική γυναίκα. Κάθε μέρα είμαι με κάποια και σχεδόν 30 έως 40 φόρες το μηνά έχω σεξουαλική επαφή.
Έχω γίνει περιζήτητος γαμπρός , γκόμενος, σύντροφος, φίλος και πια δεν αναγκάζομαι ούτε καν να φλερτάρω μερικές φορές.
Έτσι ανακάλυψα στη ζωή μου, ότι άλλες κοπέλες θέλουν την γοητεία, άλλες το χιούμορ, άλλες τα λεφτά, μα καμία δεν αντιστέκεται στην Εξουσία!!!!!!
Ευτύχησα να συνδυάζω όλο αυτό το πακέτο, νιάτα, γοητεία, λεφτά, μια δόση αλητείας, πολύ χιούμορ, αίσθημα, ευαισθησία (αρέσει πολύ), κάλους τρόπους, πείρα, μα πάνω από όλα ΕΞΟΥΣΙΑ, σημείο που καμία δεν το προσπερνά!!!!  Κάποτε γέλαγα και εγώ και πίστευα ότι με την μαγκιά μου μπορώ να γαμήσω όποια ήθελα. Μερικές τις γαμούσα, αλλά στο τέλος τις έχανα γιατί κάποιος είχε κάτι παραπάνω από τα προηγούμενα.
Τώρα πια ξέρω τι θέλουν οι γυναίκες…..

ξάδελφος του ντουρασέλ να υποθέσω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom