κουκος μονος
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κατουρας καθολου barone η ολο μεσα τον εχεις?
Το όλο θέμα το εγραψα για να πω τι κατα την γνωμη μου ειναι γκομενοπαγίδα όπως λεει το θρεντ. Αμα σου εμεινε μόνο αυτό, να σου απαντησω, οτι πραγματικά γαμαω τόσο και αν εσυ δεν μπορεις δεν σημαινει οτι και εγω δεν μπορω, αλλα και στα αρχιδια μου και αν δεν το πιστευεις. Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.κατουρας καθολου barone η ολο μεσα τον εχεις?
οταν ειρθε μια φορα ο κολητος μου και με πηρε με ενα mercedes clk cabrio 4 θεσιο και μονο που μπηκα και εκανα βολτες εκσπερματωσα....οπως και με μια bmw cabrio (black)
Καλά, ξέρω... για σεβασμό, εκτίμηση και τέτοια δεν θα πω κουβέντα. Αλλά κανένα σαϊνι δεν σκέφτηκε το cunnilingus varvatus (κοινώς γλυφομούνι);
Για να σε αφησει όμως να της κανεις γλυφομούνι φιλε μου, πρέπει να εχεις και ολα τα άλλα!!!Αυτά για τις επιλογές που προτάθηκαν, αλλά υπάρχουν κι άλλες. Καλά, ξέρω... για σεβασμό, εκτίμηση και τέτοια δεν θα πω κουβέντα. Αλλά κανένα σαϊνι δεν σκέφτηκε το cunnilingus varvatus (κοινώς γλυφομούνι);
δεν ξερω τι λενε οι αλλοι και δεν με ενδιαφερει....!!!Κάποτε είχα μόνο την εμφάνιση μου και τη γοητεία μου!!! τα πήγαινα μέτρια με τις κοπέλες!!! Είχα χάσει πολλές όμως, γιατί πάντα κάποιος είχε κάτι περισσότερο από έμενα, αλλά δεν ήξερα τι…..
Είχα μια καλή δόση αλητείας! Άρεσε πολύ παραπάνω από την εμφάνιση!!!
Μετά απέκτησα λεφτά και ποιοτική ζωή και είχα ακόμα εμφάνιση και αλητεία! Πήγαινα καταπληκτικά! σχεδόν κάθε μήνα και άλλη κοπέλα.
Μετά όμως απέκτησα το πιο σημαντικό όλων!!! ΕΞΟΥΣΙΑ - ΔΥΝΑΜΗ - ΚΥΡΟΣ!!!!! Κάθε βδομάδα σχεδόν κύριοι, όσο και να μην το πιστέψετε έχω διαφορετική γυναίκα. Κάθε μέρα είμαι με κάποια και σχεδόν 30 έως 40 φόρες το μηνά έχω σεξουαλική επαφή.
Έχω γίνει περιζήτητος γαμπρός , γκόμενος, σύντροφος, φίλος και πια δεν αναγκάζομαι ούτε καν να φλερτάρω μερικές φορές.
Έτσι ανακάλυψα στη ζωή μου, ότι άλλες κοπέλες θέλουν την γοητεία, άλλες το χιούμορ, άλλες τα λεφτά, μα καμία δεν αντιστέκεται στην Εξουσία!!!!!!
Ευτύχησα να συνδυάζω όλο αυτό το πακέτο, νιάτα, γοητεία, λεφτά, μια δόση αλητείας, πολύ χιούμορ, αίσθημα, ευαισθησία (αρέσει πολύ), κάλους τρόπους, πείρα, μα πάνω από όλα ΕΞΟΥΣΙΑ, σημείο που καμία δεν το προσπερνά!!!! Κάποτε γέλαγα και εγώ και πίστευα ότι με την μαγκιά μου μπορώ να γαμήσω όποια ήθελα. Μερικές τις γαμούσα, αλλά στο τέλος τις έχανα γιατί κάποιος είχε κάτι παραπάνω από τα προηγούμενα.
Τώρα πια ξέρω τι θέλουν οι γυναίκες…..
Μπράβο ρε Κατερίνα πολύ διακριτικά το θέτεις στον υποψήφιο γαμπρό.....χε,χε.....Μου συμβαινουν διαφορα καμακια στο δρομο…
Άλλος με το γλυκο μπλα μπλα…
Άλλος με τα λεφτα…
Άλλος με το ωραιο αυτοκινητο…..
Όταν τους λεω ότι ειμαι….’’τανα’’….εξατμιζονται…
Και η πλακα είναι ότι το λεω επιτηδες επειδη εχω παρει
ενα ρολοι με χρονομετρο και θελω να το δοκιμασω….
Ο τελευταιος έκανε το 100σταρι σε 15δευτερα…
Ψαχνω πρωταθλητη……
Αχαχαχαχαχαχα….!!!!!
... Άλλος με τα TATTOO ...Μου συμβαινουν διαφορα καμακια στο δρομο…
Άλλος με το γλυκο μπλα μπλα…
Άλλος με τα λεφτα…
Άλλος με το ωραιο αυτοκινητο…..
Όταν τους λεω ότι ειμαι….’’τανα’’….εξατμιζονται…
Και η πλακα είναι ότι το λεω επιτηδες επειδη εχω παρει
ενα ρολοι με χρονομετρο και θελω να το δοκιμασω….
Ο τελευταιος έκανε το 100σταρι σε 15δευτερα…
Ψαχνω πρωταθλητη……
Αχαχαχαχαχαχα….!!!!!
μαγκια του επειδη εχει επειχηρηση........και ειδεικα αν την εκανε μονος του..........!Μπράβο ρε Κατερίνα πολύ διακριτικά το θέτεις στον υποψήφιο γαμπρό.....χε,χε.....
Εκφράσου πιο διακριτικά βρε παιδί μου.....
Πες "είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, έχω δική μου επιχείρηση....."
Άσε να έχει και λίγο μυστήριο η ιστορία.....
Και ύστερα όλα θα πάρουν το δρόμο τους!!!!!
Μωρέ το έχουμε σκεφτεί.....όπως φυσικά και κάποια άλλα πράγματα sia.....Αυτά για τις επιλογές που προτάθηκαν, αλλά υπάρχουν κι άλλες. Καλά, ξέρω... για σεβασμό, εκτίμηση και τέτοια δεν θα πω κουβέντα. Αλλά κανένα σαϊνι δεν σκέφτηκε το cunnilingus varvatus (κοινώς γλυφομούνι);
Ο μόνος λόγος να μην το κάνεις είναι ότι δεν θα σε πιστέψει - και δικαίως, με τόση μούφα που κυκλοφορεί στην πιάτσα (Βιβλιογραφία το ποστ της Κατερίνας, λίγο πριν). Αν όμως είσαι ο εαυτός σου (παγίδα υπ' αριθμ. 9) θα βρεις τον τρόπο και ... καλό βόλιΔηλαδή , αν κατάλαβα καλά προτείνεις αν δώ μια ωραία γκόμενα να τις πω ότι κάνω καλό cunnilingus varvatus και αν θέλει να τις δείξω κιόλας, προκειμένου να την ρίξω ???
Τελείως άσχετη απάντηση φίλε.....μαγκια του επειδη εχει επειχηρηση........και ειδεικα αν την εκανε μονος του..........!
αν την βρηκε παλι ετοιμη παλι μαγκια του........!
τι θες να μας πεις οτι εσυ αν την ειχε ο πατερας σου δεν θα την επαιρνες...?????
η αν ειχες την οικονομικη δυνατοτητα να παρεις ενα καλο bmw cabrio δεν θα το παιρνες για να μην σε ζηλευουν.....????
οτι και να κανεις παντα θα σχολιαζεσαι.....!
κατσε το νταλαβερι πως το ενοεις???Εγώ πάντως δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να νταλαβερίζομαι με "τάνα" , αλλά τα ταμπού μου και οι προκαταλήψεις μου δεν θα με άφηναν να το παω παραπέρα!
δεν απαντησα σε σενα....!!!Τελείως άσχετη απάντηση φίλε.....
Εγώ έλεγα έκανα χιούμορ στο τι θα έπρεπε να πει η Κατερίνα στο "καμάκι", στον τύπο που της την "έπεσε".....
(Για τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ, αλλά ποιος σου είπε ότι έχω πρόβλημα; Άλλα έγραψα , άλλα κατάλαβες....)