Νέα

«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη γκομενο-παγίδα;

• Αυτοκίνητο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μηχανή

• Σκάφος-Κότερο

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Εξοχικό-Villa (πισίνα, τζακούζι κλπ.)

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Ντύσιμο

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Επάγγελμα

• Πολλά "Ευρώπουλα"

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σκύλος-Γάτα (ή άλλο κατοικίδιο)

• Να είσαι ο εαυτός σου !!!!!

• Μια άλλη Γκόμενα !!!!!!!!!!!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ρε γαμωτο, ειπα κατι τοσο εξωπραγματικο και μου την πέσατε ολοι????? Δοξα τον παναγαθο τοσο γαμάω και δεν ειναι το θεμα εδω το ποσο γαμαει ο καθένας. Ξεχάστε το στο κατω κατω το ποσο γαμαει ο Barone και εστιάστε στο θεμα του θρεντ!!! Αντε αμα δεν σου αρεσει φιλε Flesh, ενταξει δεν μου σηκωνεται καν.... Τι αλλο να πω???? τελος παντων φίλε, ποιο  ειναι αυτο που λες οτι πρεπει να επεξεργαστει κάποιος???
εγω παντως φιλε εχω καταλαβει πως το χεις θεσει και κατα 80% συμφωνω........!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Οσο και να θες δε μπορείς να είσαι ο εαυτός σου....Γιατί η κοπέλα που θα την πέσεις δε θα είναι ποτέ μόνη της, πάντα θα υπάρχουν οι φίλες που θα την επηρεάζουν, που θα τη ζηλεύουν και που στο τέλος θα σου κάνουν και χαλάστρα.

Γι΄αυτο κινείσαι όσο πιο πονηρά και έξυπνα μπορείς, χρησιμοποιώντας τα υλικά αγαθά που διαθέτεις..μέχρι να τη γαμήσεις.

Γιατί πάντα θα υπάρχουν τα εμπόδια που δε θα μπορείς να τα ξεπεράσεις με το να είσαι απλά ο εαυτός σου..
Α γεια σου….
Καπως ετσι λειτουργει η γυναικα….
Θελει το παραμυθι της….όπως το κινητο τον γερμανο του…
Κακα τα ψεμματα….Όσο πιο δηθεν είσαι…τοσο πιο
ευκολα μπορεις να ριξεις μια γυναικα….
Όταν της εμφανιζεσαι αληθινος….τοτε είναι που σε φτυνει
γιατί νομιζει ότι της πουλας τρελα για έναν απωτερο σκοπο….
και στο τελος σε αφηνει μαλακα και αναρωτιεσαι τι εγινε και ετζασε…
Και όλα αυτά…εχουν και την ριζα τους…
Ο σουπερ ανταγωνισμος μεταξυ φιλεναδων ποια θα ριξει τον καλυτερο
γκομενο…..η η ανατροφη από το σπιτι….που η κάθε τυχαια κυρα-μαμα
πασχιζει με χιλιους δυο τροπους να μυησει την κορη στα πονηρα
θελγητρα….για να εξοικονομησει έναν σουπερ-γαμπρο…..
Αει σιχτιρ πια…..
Δεν αφηνουν τα κοριτσακια να μεγαλωσουν με σειρα……
Από τις κουδουνιστρες…κατ’ευθειαν στην τσαπου….
Γι’αυτό βλεπεις 25-30 χρονων γαιδουρες … και παιζουν με κουκλακια και
μπεμπεδιζουν……..Γιατί δεν τις αφησαν να το κανουν όταν επρεπε….
Αααααμα πια….!!!!!
Και μετα αναρωτιομαστε…γιατί είναι παντα γεματα τα μπουρδελα….!!!!!

Επισκέπτης
Φίλε Dark μπορώ να μιλάω με τις ώρες για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά πίστεψε με το κακό ξεκινάει από τους παπούδες μας: Ο άντρας πρέπει να είναι κουβαρντάς, τα αρχίδια μας κουνιούνται, προσωπικά επιλέγω ακόμα ποια γκόμενα θα κεράσω και αυτές που δεν κερνάω συνήθως κολλάνε γιατί άραγε  :think: ;)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Διαφωνώ με όλους ριζικά. Πριν λίγο καιρό συμφωνούσα με τους περισσότερους ότι ναι τα λεφτά, η εξουσία όλα είναι αφροδισιακά για τις γυναίκες. Το σφάλμα που κάνουμε σήμερα εμείς οι άντρες είναι ότι θεωρούμε ότι με τα υλικά αγαθά θα γαμάμε όποια γουστάρουμε κτλ.
Μάγκες καταλάβετε ποια είναι η σημερινή μας κατάσταση, οι μισοι άντρες 50% έχουν γίνει γκει ενώ ένα 30% μαλακίζετε με το πως θα αποκτήσει λεφτά (βάζω και τον εαυτό μου στο 30%). Πρέπει να καταλάβουμε ότι σήμερα μας αντιστοιχούν από 5 γυναίκες στον καθένα, ακούγεται φαντασμαγορικό αλλά δεν είναι, πιστέψτε με, σε λίγο καιρό οι γυναίκες θα αναρωτιούνται ποιά είναι η καλύτερη αντροπαγίδα γιατι με τη συμπεριφορά τους μας έχουν χάσει. Θα δείτε σε λίγο καιρό ότι θα μας παρακαλάνε και εμείς θα τις ρωτάμε για τα εισοδήματά τους, για το αν έχουν αυτοκίνητο να μας πηγαινοφέρνουν. Μιλάω για Revolution. 

Κρατείστε τα μπόσικα ωρέ! 

Τέτοια πες μου, γιατί έλεγα να κόψω τα γυμναστήρια και τα κολυμβητήρια και να δουλεύω πιο πολύ :rockon:

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
οι μισοι άντρες 50% έχουν γίνει γκει
Παιδιά μην αναπαράγουμε τις μαλακίες που ξεστομίζουν κάποιες πικραμένες κατίνες στα κανάλια....

Θα δείτε σε λίγο καιρό ότι θα μας παρακαλάνε και εμείς θα τις ρωτάμε για τα εισοδήματά τους, για το αν έχουν αυτοκίνητο να μας πηγαινοφέρνουν. Μιλάω για Revolution. 
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω φίλε.....

Εδώ δεν μιλάς για Revolution, μιλάς για θαύμα!

Τι να πω; Κάτι τέτοιο βέβαια θα συνέφερε όλους μας.....

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!

Χε,χε..... :grin:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Φίλε Dark μπορώ να μιλάω με τις ώρες για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά πίστεψε με το κακό ξεκινάει από τους παπούδες μας: Ο άντρας πρέπει να είναι κουβαρντάς, τα αρχίδια μας κουνιούνται, προσωπικά επιλέγω ακόμα ποια γκόμενα θα κεράσω και αυτές που δεν κερνάω συνήθως κολλάνε γιατί άραγε  :think: ;)

Αλλάξανε οι εποχές. Κερνάει όποιος έχει να προσφέρει τα λιγότερα. Πέρα από την όποια αντρικη αβροφροσύνη.

Επισκέπτης
Τέτοια πες μου, γιατί έλεγα να κόψω τα γυμναστήρια και τα κολυμβητήρια και να δουλεύω πιο πολύ :rockon:

Αγορίνα μου ξέρεις ποιά είναι η μεγαλύτερη ευτυχία για εμένα; Την ώρα που η γκόμενα παίζει πιάνο στους κοιλιακούς μου. keep going ;)

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
[size=10pt]23 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.[/size]
Καλά πάμε και εδώ!!!

Στάλθηκε από: Alexman_13  
Οσο και να θες δε μπορείς να είσαι ο εαυτός σου....Γιατί η κοπέλα που θα την πέσεις δε θα είναι ποτέ μόνη της, πάντα θα υπάρχουν οι φίλες που θα την επηρεάζουν, που θα τη ζηλεύουν και που στο τέλος θα σου κάνουν και χαλάστρα.

εμένα μου λες..... ο πρώτος παθών είμαι..... αυτές οι καριόλες οι φίλες πάντα κάνουν την ζημιά!!! Από ζήλια 100000000000%

Επισκέπτης
[size=10pt]23 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.[/size]
Καλά πάμε και εδώ!!!

Στάλθηκε από: Alexman_13 

εμένα μου λες..... ο πρώτος παθών είμαι..... αυτές οι καριόλες οι φίλες πάντα κάνουν την ζημιά!!! Από ζήλια 100000000000%

Μπορείς να την πέσεις και στις φίλες της  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Για να καταλάβεςις ότι και οι γκει επειδή είναι πάρα πολυ έχουν το χωριό τους

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Μπορείς να την πέσεις και στις φίλες της  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σε άλλη περίπτωση ναι. Αλλά αν οι φίλες της είναι ό,τι χειρότερο-ασχημότερο κυκλοφορεί στην πιάτσα δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα!!!
Το τι πλύση εγκεφάλου έτρωγε η πρωην μου από τις φίλες της δεν περιγράφεται... anyway..... back to topic...

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Μαλακίες ξε μαλακίες πήγαινε στο γκάζι με το μετρο να καταλάβεις φίλε τι παίζει
Και επειδή υπάρχουν κάποια τέτοια μαγαζιά στο Λεκανοπέδιο Αττικής , μια περιοχή με 5.000.000 πληθυσμό, σημαίνει ότι το 50% των Ελλήνων έχουμε γίνει σαν και αυτούς;

Ήμαρτον.....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
φίλε, ποιο  ειναι αυτο που λες οτι πρεπει να επεξεργαστει κάποιος???

Από πρώτη άποψη, το κείμενο αναφέρει όλα όσα είναι επιθυμητά από τις γυναίκες, το λεγόμενο "πακέτο"
Στατιστικά, δύσκολο να το έχει ένα άτομο αυτό, γι' αυτό, οι γυναίκες αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους ανάλογα με το τί θέλουν κάθε φορά...Σε φάση που θέλουν αλητεία και τσογλανιά,  γουστάρουν τύπο με αυτά τα χαρακτηριστικά, μερικές φορές μάλιστα αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα του πακέτου, ακόμα και για την εμφάνιση...Σε κάποια φάση γουστάρουν "μούρη", κοιτάζουν τους αντίστοιχους, είτε αυτό εκφράζεται με εμφάνιση, είτε με αμάξια, είτε με θέση σε κλμπάκια ή μπουζούκια...Αν γουστάρουν κύρος, εξουσία και χρήμα (συνήθως συνυπάρχουν), ψάχνουν τα ανάλογα...Όταν αποφασίσουν ότι είναι καιρός για άραγμα, ψάχνουν και το χαρακτήρα (προς το τέλος της καριέρας τους  :grin: )...
Αυτό στο οποίο δεν μπορώ να τις κατηγορήσω, είναι ότι στο στάδιο της ωρίμανσης, που έρχεται πιο αργά από τα υπόλοιπα, ζητάνε τη σταθερότητα.Δηλαδή τί να κάνουν, να μην ωριμάσουν επειδή κάποιοι δεν τις πήδηξαν όσο ήταν νέες;
Προσωπικά, αυτό που αποκόμισα από το ποστ του Barone, είναι ότι όταν διαθέτουμε κάποια assets, καλό είναι να τα καλλιεργούμε και να τα αναδεικνύουμε, οι χαμηλοί τόνοι δεν οδηγούν κάπου..
Ένα δεύτερο, που συγκράτησα, είναι το γιατί θέλουμε κάποια γυναίκα, μόνο να την πηδήξουμε, ή να κάνουμε κάτι περισσότερο μαζί της; Σε κάθε περίπτωση, δεν ακολουθούμε την ίδια τακτική... :boobies:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Επισκέπτης
Αφαίρεσαι από τα 5.000.000 τις γυναίκες,  τους ανίκανους , τους τρελούς, κτλ και δες τι πραγματικά μένει

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Α γεια σου….
Καπως ετσι λειτουργει η γυναικα….
Θελει το παραμυθι της….όπως το κινητο τον γερμανο του…
Κακα τα ψεμματα….Όσο πιο δηθεν είσαι…τοσο πιο
ευκολα μπορεις να ριξεις μια γυναικα….
Όταν της εμφανιζεσαι αληθινος….τοτε είναι που σε φτυνει
γιατί νομιζει ότι της πουλας τρελα για έναν απωτερο σκοπο….
και στο τελος σε αφηνει μαλακα και αναρωτιεσαι τι εγινε και ετζασε…
Και όλα αυτά…εχουν και την ριζα τους…
Ο σουπερ ανταγωνισμος μεταξυ φιλεναδων ποια θα ριξει τον καλυτερο
γκομενο…..η η ανατροφη από το σπιτι….που η κάθε τυχαια κυρα-μαμα
πασχιζει με χιλιους δυο τροπους να μυησει την κορη στα πονηρα
θελγητρα….για να εξοικονομησει έναν σουπερ-γαμπρο…..
Αει σιχτιρ πια…..
Δεν αφηνουν τα κοριτσακια να μεγαλωσουν με σειρα……
Από τις κουδουνιστρες…κατ’ευθειαν στην τσαπου….
Γι’αυτό βλεπεις 25-30 χρονων γαιδουρες … και παιζουν με κουκλακια και
μπεμπεδιζουν……..Γιατί δεν τις αφησαν να το κανουν όταν επρεπε….
Αααααμα πια….!!!!!
Και μετα αναρωτιομαστε…γιατί είναι παντα γεματα τα μπουρδελα….!!!!!

Catherine for president.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Από πρώτη άποψη, το κείμενο αναφέρει όλα όσα είναι επιθυμητά από τις γυναίκες, το λεγόμενο "πακέτο"
Στατιστικά, δύσκολο να το έχει ένα άτομο αυτό, γι' αυτό, οι γυναίκες αλλάζουν ερωτικούς συντρόφους ανάλογα με το τί θέλουν κάθε φορά...Σε φάση που θέλουν αλητεία και τσογλανιά,  γουστάρουν τύπο με αυτά τα χαρακτηριστικά, μερικές φορές μάλιστα αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα του πακέτου, ακόμα και για την εμφάνιση...Σε κάποια φάση γουστάρουν "μούρη", κοιτάζουν τους αντίστοιχους, είτε αυτό εκφράζεται με εμφάνιση, είτε με αμάξια, είτε με θέση σε κλμπάκια ή μπουζούκια...Αν γουστάρουν κύρος, εξουσία και χρήμα (συνήθως συνυπάρχουν), ψάχνουν τα ανάλογα...Όταν αποφασίσουν ότι είναι καιρός για άραγμα, ψάχνουν και το χαρακτήρα (προς το τέλος της καριέρας τους  :grin: )...
Αυτό στο οποίο δεν μπορώ να τις κατηγορήσω, είναι ότι στο στάδιο της ωρίμανσης, που έρχεται πιο αργά από τα υπόλοιπα, ζητάνε τη σταθερότητα.Δηλαδή τί να κάνουν, να μην ωριμάσουν επειδή κάποιοι δεν τις πήδηξαν όσο ήταν νέες;
Προσωπικά, αυτό που αποκόμισα από το ποστ του Barone, είναι ότι όταν διαθέτουμε κάποια assets, καλό είναι να τα καλλιεργούμε και να τα αναδεικνύουμε, οι χαμηλοί τόνοι δεν οδηγούν κάπου..
Ένα δεύτερο, που συγκράτησα, είναι το γιατί θέλουμε κάποια γυναίκα, μόνο να την πηδήξουμε, ή να κάνουμε κάτι περισσότερο μαζί της; Σε κάθε περίπτωση, δεν ακολουθούμε την ίδια τακτική... :boobies:

Πολύ σωστή ανάλυση. Βέβαια, όταν ωριμάζουν (αν και μπορεί να μη γίνει ποτέ αυτό), τότε δε τις θέλουμε εμείς γιατί ποιός γουστάρει να περάσει τη ζωή του με μία σιτεμένη στα πρόθυρα της εμμηνόπαυσης; Που μας φέρνει στο τελευταίο ερώτημα, μία που έχει κάψει πολλά χιλιόμετρα τη θέλουμε έτσι κι αλλιώς για να κάψει 1-2 ακόμα (ή για να κοιτάμε με περιφρόνηση το σαράβαλο), όχι για να τη φορτωθούμε και να την τρέχουμε στο σέρβις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom