You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Γκομενο-Παγίδες». Ποιά είναι η «καλύτερη»;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 70Silencer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 65K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αν και δεν έχω κοράκλα, πιστεύω ΄τι αν είσαι επαρχία και την βγάλεις βόλτα θα βρεις το γνωστό του γνωστού.Αρα μιλάτε μόνο για μεγάλες πόλεις.
Πάντως γεγονός είναι ότι πολλές απόψεις που αναφέρονται στο Site γενικά στην επαρχία δεν πιάνουν τόπο.
Πάντως γεγονός είναι ότι πολλές απόψεις που αναφέρονται στο Site γενικά στην επαρχία δεν πιάνουν τόπο.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ακόμα καλλίτερη παγίδα:
(Αλλά θέλει χρόνο, χώρο, κόπο, το χρήμα στην διακριτική ευχέρια του καθενός)
-Δημιουργείς προφίλ στο bourdela.com
-Τσεκάρεις ποιες και πόσες έχουν account και δηλώνουν γυναίκες(αν μπορείς να το εξακριβώσεις ακόμα καλλίτερα)
-Παρακολουθείς πότε ποστάρουν και ποστάρεις και εσύ, είτε παίζοντας το παιχνίδί τους(τις κακόμοιρες που τις λιθοβολείτε φαλλοκρατικά γουρούνια...), είτε κάνοντας τον βαρύμαγκα(αλλά με εμφανείς τάσεις μουνοδουλίασης ώστε να σε νιώσουνε οικείο)
-Τις έχεις από κοντά και κάνεις βήματα προσέγγισης(μέσω pm π.χ.)
-Αν είσαι παίχτης, μάλλον θα τις καταφέρεις(το πότε έγγειται στις αντοχές σου)
Φτάνει η ώρα της συνεύρεσης. Την πας στο σπίτι φίλού σου και από άλλ'αντ'άλλων δρόμο ώστε να μην καταλάβει(αυτό είναι ιδιαιτέρως εύκολο δεδομένου του ταλέντού τους στην οδήγηση).
-Έχεις καλέσει τους φίλούς σου και τους έχεις κρύψει σε: κουρτίνες, κρεβάτια, ντουλάπες, τουαλέτες(πιο επιτυχές είναι αν έχεις φίλο παπά και τον καταφέρεις και αυτόν), τους εφοδιάζεις με κάθε λογής gadget(κάμερες, τηλέφωνα, φωτογραφικές)
-Την γδύνεις, την παραμυθιάζεις και ξεκινάς να την ζεσταίνεις.
-Στο σινιάλό σου(μόλις ανοίξει τα πόδια), βγαίνουν όλοι οι φίλοί σου στην επιφάνεια με φλας, κάμερες να τραβάνε κλπ ουρλιάζοντας Whazzuuuuuup!!!! Surprise! κλπ...
-Αν δεν μείνει στον τόπο, θα της ασπρίσουν οι τρίχες και εσύ θα έχεις υλικό να την ξεφτυλίζεις για μια ζωή!
...Η παγίδα αυτή ήταν παραγγελιά!
(Αλλά θέλει χρόνο, χώρο, κόπο, το χρήμα στην διακριτική ευχέρια του καθενός)
-Δημιουργείς προφίλ στο bourdela.com
-Τσεκάρεις ποιες και πόσες έχουν account και δηλώνουν γυναίκες(αν μπορείς να το εξακριβώσεις ακόμα καλλίτερα)
-Παρακολουθείς πότε ποστάρουν και ποστάρεις και εσύ, είτε παίζοντας το παιχνίδί τους(τις κακόμοιρες που τις λιθοβολείτε φαλλοκρατικά γουρούνια...), είτε κάνοντας τον βαρύμαγκα(αλλά με εμφανείς τάσεις μουνοδουλίασης ώστε να σε νιώσουνε οικείο)
-Τις έχεις από κοντά και κάνεις βήματα προσέγγισης(μέσω pm π.χ.)
-Αν είσαι παίχτης, μάλλον θα τις καταφέρεις(το πότε έγγειται στις αντοχές σου)
Φτάνει η ώρα της συνεύρεσης. Την πας στο σπίτι φίλού σου και από άλλ'αντ'άλλων δρόμο ώστε να μην καταλάβει(αυτό είναι ιδιαιτέρως εύκολο δεδομένου του ταλέντού τους στην οδήγηση).
-Έχεις καλέσει τους φίλούς σου και τους έχεις κρύψει σε: κουρτίνες, κρεβάτια, ντουλάπες, τουαλέτες(πιο επιτυχές είναι αν έχεις φίλο παπά και τον καταφέρεις και αυτόν), τους εφοδιάζεις με κάθε λογής gadget(κάμερες, τηλέφωνα, φωτογραφικές)
-Την γδύνεις, την παραμυθιάζεις και ξεκινάς να την ζεσταίνεις.
-Στο σινιάλό σου(μόλις ανοίξει τα πόδια), βγαίνουν όλοι οι φίλοί σου στην επιφάνεια με φλας, κάμερες να τραβάνε κλπ ουρλιάζοντας Whazzuuuuuup!!!! Surprise! κλπ...
-Αν δεν μείνει στον τόπο, θα της ασπρίσουν οι τρίχες και εσύ θα έχεις υλικό να την ξεφτυλίζεις για μια ζωή!
...Η παγίδα αυτή ήταν παραγγελιά!
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Και μια παγίδα από το μακρινό Μεξικό!
Συγγραφέας- κανίβαλος τηγάνισε την ερωμένη του
Ένα πιάτο με τηγανισμένη ανθρώπινη σάρκα πάνω στο στρωμένο τραπέζι, ανθρώπινα μέλη μέσα στο ψυγείο κι ένα κουτί δημητριακών γεμάτο με ανθρώπινα οστά, είναι το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο σπίτι Μεξικανού την περασμένη εβδομάδα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι μεξικανικές Αρχές τη Δευτέρα (15/10), ο συγγραφέας Χοσέ Λούις Κάλβα αφού στραγγάλισε την 32χρονη πρώην σύντροφο του, Αλεχάνδρα Γκαλεάνα, την ακρωτηρίασε και έφαγε κομμάτια του σώματος της, το οποίο φυλούσε στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του.
Ο Κάλβα, στην προσπάθεια του να διαφύγει κατά την έφοδο της αστυνομίας, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, στο διαμέρισμα του άνδρα βρέθηκαν βιβλία μαύρης μαγείας, καθώς και το τελευταίο του χειρόγραφο, ένα βιβλίο με τον τίτλο «Κανιβαλικά Ένστικτα», στο εξώφυλλο του οποίου απεικονιζόταν ένας άνδρας που του έμοιαζε και φορούσε μια μάσκα ανάλογη με εκείνη του Άντονι Χόπκινς στην «Σιωπή των Αμνών».
Ο Κάλβα αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες ανθρωποκτονίας όχι μόνο για τη δολοφονία της Γκαλεάνα, αλλά και για το στραγγαλισμό και τον ακρωτηριασμό άλλων δύο γυναικών την τελευταία διετία, με μία εκ των οποίων συζούσε μέχρι τη μέρα του θανάτου της. Όπως κατέθεσε μια πρώην σύντροφος του στην αστυνομία, ήταν ζηλότυπος, κτητικός, πίστευε τυφλά στη μαγεία και πραγματοποιούσε τελετές, καρφώνοντας γλώσσες βοδινού σε ξύλα.
Συγγραφέας- κανίβαλος τηγάνισε την ερωμένη του
Ένα πιάτο με τηγανισμένη ανθρώπινη σάρκα πάνω στο στρωμένο τραπέζι, ανθρώπινα μέλη μέσα στο ψυγείο κι ένα κουτί δημητριακών γεμάτο με ανθρώπινα οστά, είναι το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο σπίτι Μεξικανού την περασμένη εβδομάδα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι μεξικανικές Αρχές τη Δευτέρα (15/10), ο συγγραφέας Χοσέ Λούις Κάλβα αφού στραγγάλισε την 32χρονη πρώην σύντροφο του, Αλεχάνδρα Γκαλεάνα, την ακρωτηρίασε και έφαγε κομμάτια του σώματος της, το οποίο φυλούσε στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του.
Ο Κάλβα, στην προσπάθεια του να διαφύγει κατά την έφοδο της αστυνομίας, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, στο διαμέρισμα του άνδρα βρέθηκαν βιβλία μαύρης μαγείας, καθώς και το τελευταίο του χειρόγραφο, ένα βιβλίο με τον τίτλο «Κανιβαλικά Ένστικτα», στο εξώφυλλο του οποίου απεικονιζόταν ένας άνδρας που του έμοιαζε και φορούσε μια μάσκα ανάλογη με εκείνη του Άντονι Χόπκινς στην «Σιωπή των Αμνών».
Ο Κάλβα αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες ανθρωποκτονίας όχι μόνο για τη δολοφονία της Γκαλεάνα, αλλά και για το στραγγαλισμό και τον ακρωτηριασμό άλλων δύο γυναικών την τελευταία διετία, με μία εκ των οποίων συζούσε μέχρι τη μέρα του θανάτου της. Όπως κατέθεσε μια πρώην σύντροφος του στην αστυνομία, ήταν ζηλότυπος, κτητικός, πίστευε τυφλά στη μαγεία και πραγματοποιούσε τελετές, καρφώνοντας γλώσσες βοδινού σε ξύλα.
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
αγοράζεις μία μεγάλη φάκα, μπορείς να το κάνεις και παραγγελία στον σιδερά της γειτονιάς σου, βάζεις στο κέντρο ένα τραπεζάκι με ένα μονόπετρο, μια πιστωτική και ένα κλειδί από κάμπριο Peugeot207. Στήνεις τη φάκα σε κεντρικό σημείο π.χ. Ερμού και περιμένεις.
Έχεις φτιάξει την τέλεια μουνοπαγήδα..!
(εκτός κι αν καταλλήξεις με τον Αλβανό τον Λούμπα πιασμένο μέσα).
Έχεις φτιάξει την τέλεια μουνοπαγήδα..!
(εκτός κι αν καταλλήξεις με τον Αλβανό τον Λούμπα πιασμένο μέσα).
Κάτσε να δεις ..υπάρχει μια λέξη για αυτό.........η οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των ποινικών αδικημάτων ..κάτσε ,κάτσε θα μου έρθει... …-Αν δεν μείνει στον τόπο, θα της ασπρίσουν οι τρίχες και εσύ θα έχεις υλικό να την ξεφτυλίζεις για μια ζωή!
Α Α ….Εκβιασμός ..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Κάτσε να δεις ..υπάρχει μια λέξη για αυτό.........η οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των ποινικών αδικημάτων ..κάτσε ,κάτσε θα μου έρθει... …
Α Α ….Εκβιασμός ..
εγω παλι νομιζω οτι αυτο το κουστουμακι παει με τα απαραιτητα παρελκομενα..
να δεις πως λεγονται....
α.. ναι !!!! βραχιολακια..
24 χρονών είμαι ακόμα, ανύπαντρος και άτεκνος !!!Προφανώς αυτός που έκανε την ψηφοφορία δεν έχει σχέση με το "άθλημα" μας ;)
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Με λίγα λογια αν εχεις μεταφορικό μεσο και χωρο για συνευρεση (δεν λες ελα να πηδηχτουμε αλλα ελα να δουμε το Prison Break) αλλα εχεις και την ανεση να γαμησεις και δεν φοβασαι μην πεταχτει η μανα σου με τιποτα τυροπιτάκια εισαι κορυφαιος και ας εχεις και λιγα €€€€€€€€€€ στην τραπεζα!!
ταυτοχρονα εχεις φτιαξει και μια "πονεμένη' ιστορια (σχεσεις με γονεις, γκομενα που σε πλήγωσε κτλπ). Επιμένω οτι ο πόνος βοηθαει τισ γκόμενες να ανοιχτουν. ΑΦΟΥ πηδηξεις εχεις ΟΛΗ την άνεση να εισαι ο εαυτος σου!!!
Τα γιουρια τα θες για να δέσεις την γκόμενα και οχι για να πηδηξεις!!!!
Αν δεν εχεις τίποτα απο τα παραπάνω διαλεγεις ενα στοχο και επιμενεις!!! Θα ξεφτιλιστεις καμια 10αρια φορες αλλα θα πηδηξεις καποια στιγμη!!!
Τωρα οσο για τα σκυλια/παιδια/γατια που λέτε οσες φορες λέω σε γκόμενα οτι ειμαι παντρεμενος με κοιταει σαν ΕΞΩΓΗΙΝΟ.
Τελειωνοντας πιστευω οτι οι γυναικες ειναι ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ για αυτο και αλλα λένε και αλλα κάνουνε και συνηθως φτυνουν τον εναν φυνουν τον άλλον και τελικα καθονται στο χειρότερο!!!
ΥΓ Αν ισχυε αυτο που λενε οι τηλεγκομενες "να εχει χιουμορ και να ειναι ο εαυτος του' θα ειχα πηδηξει τις μισες γυναικες στην Β΄Αθηνων και υπόλοιπο Αττικης!!
ΥΓ2 Δεν ξερω αν "μουνοπαγιδα" ενουμε απλο πηδο ή σχεση!!!
ταυτοχρονα εχεις φτιαξει και μια "πονεμένη' ιστορια (σχεσεις με γονεις, γκομενα που σε πλήγωσε κτλπ). Επιμένω οτι ο πόνος βοηθαει τισ γκόμενες να ανοιχτουν. ΑΦΟΥ πηδηξεις εχεις ΟΛΗ την άνεση να εισαι ο εαυτος σου!!!
Τα γιουρια τα θες για να δέσεις την γκόμενα και οχι για να πηδηξεις!!!!
Αν δεν εχεις τίποτα απο τα παραπάνω διαλεγεις ενα στοχο και επιμενεις!!! Θα ξεφτιλιστεις καμια 10αρια φορες αλλα θα πηδηξεις καποια στιγμη!!!
Τωρα οσο για τα σκυλια/παιδια/γατια που λέτε οσες φορες λέω σε γκόμενα οτι ειμαι παντρεμενος με κοιταει σαν ΕΞΩΓΗΙΝΟ.
Τελειωνοντας πιστευω οτι οι γυναικες ειναι ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ για αυτο και αλλα λένε και αλλα κάνουνε και συνηθως φτυνουν τον εναν φυνουν τον άλλον και τελικα καθονται στο χειρότερο!!!
ΥΓ Αν ισχυε αυτο που λενε οι τηλεγκομενες "να εχει χιουμορ και να ειναι ο εαυτος του' θα ειχα πηδηξει τις μισες γυναικες στην Β΄Αθηνων και υπόλοιπο Αττικης!!
ΥΓ2 Δεν ξερω αν "μουνοπαγιδα" ενουμε απλο πηδο ή σχεση!!!
Με τον όρο "μουνο-παγίδα" εννοούμε κυρίως το μέσον και το χαρακτηριστικό που θα κάνει μια γκόμενα να μας "προσέξει" και να μας "προσεγγίσει" με μεγάλο ή μικρό βαθμό. Γκόμενες οι οποίες πηδιούνται με κάποιον με το που δουν ότι έχει Porsche/Ferrari etc. απλά δεν είναι γκόμενες. Είναι 100% ζώα και τίποτα περισσότερο.
(Με τον όρο "γκόμενα" ενοούμε ένα ανθρωποειδές ων, το οποίο έστω και ένα πολύ μικρό ποσοστό, της τάξης του 0,01%, έχει λογική, το ανθρώπινο χαρακτηριστικό δηλαδή που μας διαφοροποιεί απο τα κατά τα άλλα συμπαθή τετράποδα!!!)
(Με τον όρο "γκόμενα" ενοούμε ένα ανθρωποειδές ων, το οποίο έστω και ένα πολύ μικρό ποσοστό, της τάξης του 0,01%, έχει λογική, το ανθρώπινο χαρακτηριστικό δηλαδή που μας διαφοροποιεί απο τα κατά τα άλλα συμπαθή τετράποδα!!!)
Επισκέπτης
Ο Λυσιστράτης! χεχε
Καλά περίμενε σε λίγο καιρό να δεις τι θα γίνει κι ας μοιάζεις με τη μόνικα μπελούτσι ;)
Επισκέπτης
1ο mercedes έχουν όλοι οι μαμάκιδες και bmw οι βλάχοι.(ΑΥΤΑ είναι λόγια μια φίλης μου όταν και εγώ έθεσα αυτό το ερώτημα)
Ε τότε καλύτερα να πάρουμε φεράρι οι υπόλοιποι
Η καλυτερη γκομενοπαγιδα ειναι το επαγγελμα.
Οταν λες οτι εισαι καθηγητης,γιατρος,φαρμακοποιος
αυτο εχει καποιο κυρος και σημαινει εξυπναδα,σταθερο εισοδημα και σιγουρια.
Η μορφωση με την ειδική η την ευρύτερη έννοια της ειναι το οπλο και για να επιβιωσεις αλλα και για να φλερταρεις μια κοπελα.Και μιλαμε τωρα για κοπελες που αξιζουν σε ολους τους τομεις.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Οταν λες οτι εισαι καθηγητης,γιατρος,φαρμακοποιος
αυτο εχει καποιο κυρος και σημαινει εξυπναδα,σταθερο εισοδημα και σιγουρια.
Η μορφωση με την ειδική η την ευρύτερη έννοια της ειναι το οπλο και για να επιβιωσεις αλλα και για να φλερταρεις μια κοπελα.Και μιλαμε τωρα για κοπελες που αξιζουν σε ολους τους τομεις.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Αυτό που μετράει πολύ είναι:
1)Να δείχνεις ότι είσαι σε θέση να κάνεις καμάκι παντού και συνέχεια.
2)Να δείχνεις ότι έτσι και την αφήσεις θα βρείς άλλη σε dt.
3)Να φοβάται ότι η άλλη που θα βρείς υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να είναι καλύτερη.
4)Να είναι σίγουρη ότι αν χωρίσετε στα @@ σου.
5)Να δείχνεις ότι δεν σκέφτεσαι εσύ το μέλλον της σχέσης, αλλά αυτή.Να ανησυχεί αυτή.
Τέτοιους άνδρες δεν θέλουν να τους χάσουν με τίποτε.
Όσο κι αν φαίνεται σε πολλούς απίστευτο, [size=12pt]είναι πέρα για πέρα ΑΛΗΘΙΝΟ!!![/size]
Υπάρχουν πολλοί με μπόλικες μουνοπαγίδες, που έχασαν και θα χάσουν τις γκόμενές τους από τέτοιους τύπους (αν και κάποιες, μπορεί μετά από καιρό να γυρίσουν και να παντρευτούν το φτυσμένο κάτοχο μουνοπαγίδων ;) )
Οι γυναίκες βρίσκουν απωθητική τη μόρφωση. Γουστάρουν όμως το στάτους και την εξασφάλιση ενός καλού επαγγέλματος. Έχουν τις κεραίες τους έτοιμες, και μόλις εμφανιστεί γαμπρός με καλή δουλειά στον ορίζοντα αρχίζουν τα προξενειά από καλοθελητές.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Οι γυναίκες βρίσκουν απωθητική τη μόρφωση. Γουστάρουν όμως το στάτους και την εξασφάλιση ενός καλού επαγγέλματος. Έχουν τις κεραίες τους έτοιμες, και μόλις εμφανιστεί γαμπρός με καλή δουλειά στον ορίζοντα αρχίζουν τα προξενειά από καλοθελητές.
Ακριβώς!!!Στο μυαλό τους, τα πράγματα είναι απλά τακτοποιημένα σε μία δυϊκή λογική...
Μορφωμένος: αυτός που πήζει διαβάζοντας, ΔΕ ΓΑΜΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ, άρα έχει μειωμένη "αξία" στα μάτια του γυναικόκοσμου, και κάποτε μπορεί να βγάλει φράγκα, άρα καλός γαμπρός ΑΡΓΌΤΕΡΑ...
Χύμα (ψιλοστόκος) αλανιάρης: κάνει δουλειές του ποδαριού, μπορεί να επιβιώνει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και με ΟΣΑΔΗΠΟΤΕ, είναι "μάγκας", γαμάει πολύ κι από μικρός, άρα είναι περιζήτητος γι' αυτό και μόνο από τον γυναικόκοσμο...Είναι γαμπρός προς αποφυγή, αλλά με αυτόν θα κερατώσουν το μορφωμένο-καλοβαλμένο κοινωνικά και μαλακοπίτουρα άντρα τους...
[size=15pt]ΤΕΛΟΣ[/size]
Όσο κι αν φαίνεται σε πολλούς απίστευτο, [size=12pt]είναι πέρα για πέρα ΑΛΗΘΙΝΟ!!![/size]
Υπάρχουν πολλοί με μπόλικες μουνοπαγίδες, που έχασαν και θα χάσουν τις γκόμενές τους από τέτοιους τύπους (αν και κάποιες, μπορεί μετά από καιρό να γυρίσουν και να παντρευτούν το φτυσμένο ;) )
Συμφωνώ και επαυξάνω. Η μεγαλύτερη και μόνη αληθινή μουνοπαγίδα είναι το social proof (όπως το αντιλαμβάνονται αυτές με τη διεστραμμένη λειψή λογική τους).
Μάγκες, όλες οι απόψεις ακούγονται κατά έναν τρόπο σωστές ;)
...κι εγώ κάπου ανάμεσα στα λεφτά είμαι, και η εμπειρία μου, μου δείχνει ότι κάποιος πρέπει να φαινεται άνετος...
έτσι γενικά σε όλα του,
κι ας μην είναι.
Πάντως διαβάζοντας όλες τις απαντήσεις έμεινα με μια απορία
που βρίσκεις χρόνο βαρόνε, και εκτός από τις τόσες γυναικες,
δεν έχεις αφήσει και κανένα τραβέλι (με προσόντα) παραπονεμένο?????
...κι εγώ κάπου ανάμεσα στα λεφτά είμαι, και η εμπειρία μου, μου δείχνει ότι κάποιος πρέπει να φαινεται άνετος...
έτσι γενικά σε όλα του,
κι ας μην είναι.
Πάντως διαβάζοντας όλες τις απαντήσεις έμεινα με μια απορία
Κάποτε είχα μόνο την εμφάνιση μου και τη γοητεία μου!!! τα πήγαινα μέτρια με τις κοπέλες!!! Είχα χάσει πολλές όμως, γιατί πάντα κάποιος είχε κάτι περισσότερο από έμενα, αλλά δεν ήξερα τι…..
Είχα μια καλή δόση αλητείας! Άρεσε πολύ παραπάνω από την εμφάνιση!!!
Μετά απέκτησα λεφτά και ποιοτική ζωή και είχα ακόμα εμφάνιση και αλητεία! Πήγαινα καταπληκτικά! σχεδόν κάθε μήνα και άλλη κοπέλα.
Μετά όμως απέκτησα το πιο σημαντικό όλων!!! ΕΞΟΥΣΙΑ - ΔΥΝΑΜΗ - ΚΥΡΟΣ!!!!! Κάθε βδομάδα σχεδόν κύριοι, όσο και να μην το πιστέψετε έχω διαφορετική γυναίκα. Κάθε μέρα είμαι με κάποια και σχεδόν 30 έως 40 φόρες το μηνά έχω σεξουαλική επαφή.
Έχω γίνει περιζήτητος γαμπρός , γκόμενος, σύντροφος, φίλος και πια δεν αναγκάζομαι ούτε καν να φλερτάρω μερικές φορές.
Έτσι ανακάλυψα στη ζωή μου, ότι άλλες κοπέλες θέλουν την γοητεία, άλλες το χιούμορ, άλλες τα λεφτά, μα καμία δεν αντιστέκεται στην Εξουσία!!!!!!
Ευτύχησα να συνδυάζω όλο αυτό το πακέτο, νιάτα, γοητεία, λεφτά, μια δόση αλητείας, πολύ χιούμορ, αίσθημα, ευαισθησία (αρέσει πολύ), κάλους τρόπους, πείρα, μα πάνω από όλα ΕΞΟΥΣΙΑ, σημείο που καμία δεν το προσπερνά!!!! Κάποτε γέλαγα και εγώ και πίστευα ότι με την μαγκιά μου μπορώ να γαμήσω όποια ήθελα. Μερικές τις γαμούσα, αλλά στο τέλος τις έχανα γιατί κάποιος είχε κάτι παραπάνω από τα προηγούμενα.
Τώρα πια ξέρω τι θέλουν οι γυναίκες…..
που βρίσκεις χρόνο βαρόνε, και εκτός από τις τόσες γυναικες,
δεν έχεις αφήσει και κανένα τραβέλι (με προσόντα) παραπονεμένο?????