Νέα

Γκόμενες που ΔΕΝ κάνουν μάκια τα πουλάκια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
α καλα αυτο μου χει τυχει μια φορα.....!να μην θελει να μου κανει πιπα γιατι λεει σιχαινοταν...!
αν η άλλη σιχαίνεται λες δεν γαμιέται, στην τελική δεν έχεις δικαίωμα να τις αλλάξεις την συνήθεια.
αυτό που ποτέ δεν χώνεψα είναι το "ε να γνωριστούμε καλύτερα"  :idiot:
με αφήνει άφωνο αυτή η ατάκα. τι να ρωτήσεις, τι να εξηγήσεις, απλά τα μαζεύεις και φεύγεις

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αν η άλλη σιχαίνεται λες δεν γαμιέται, στην τελική δεν έχεις δικαίωμα να τις αλλάξεις την συνήθεια.
αυτό που ποτέ δεν χώνεψα είναι το "ε να γνωριστούμε καλύτερα"  :idiot:
με αφήνει άφωνο αυτή η ατάκα. τι να ρωτήσεις, τι να εξηγήσεις, απλά τα μαζεύεις και φεύγεις

Συγνωμη ,μολις διαβασα το θεμα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ κοπελες που δεν κανουν στοματικο στο αγορι τους???  :huh: :huh:

Ειλικρινα νομιζα οτι κατι τετοιο ειναι τοσο κοινο οσο ενα φιλι στο μαγουλο.

Επισκέπτης
Μου έχει τύχει ΜΙΑ φορά στην ζωή μου. Ήμουν πιτσιρικάς, 22-23 χρονών κι αυτή 2-3 χρόνια μικρότερη. Τσιμπούκι δεν μου έκανε, αλλά τον έφαγε από τον κώλο κι ηρέμησε!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Μου έχει τύχει ΜΙΑ φορά στην ζωή μου. Ήμουν πιτσιρικάς, 22-23 χρονών κι αυτή 2-3 χρόνια μικρότερη. Τσιμπούκι δεν μου έκανε, αλλά τον έφαγε από τον κώλο κι ηρέμησε!!!
χαχαχαχαχχα....!ε καλη φαση....!το βγαλες το αχτι σου τουλαχιστον...!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
χαχαχα!!Ο τιμωρός!!

Επισκέπτης
Γνώμη μου είναι ότι αν η γκόμενα δεν κάνει πιπίλα, τότε ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα δώσει κώλο. Αλλιώς τι να την κάνεις?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Ας τα πάρουμε από την αρχή (και επειδή μου έχουν τύχει οι περιπτώσεις όπως ρωτάς φίλε) λοιπόν

1.Αν Αηδιάζει:  (αν και δεν διευκρινίζεις αν αηδιάζει στην θέα,στην οσμή ή στην ιδέα και μόνο -για γεύση δεν το συζητάω αφού δεν πλησιάζει καν, θα προσπαθήσω να καταγράψω την άποψή μου)
α.Αν την ενοχλεί η θέα τότε είναι πολύ απλό της λες
-αγάπη μου κλείσε σε παρακαλώ τα μάτια σου και άνοιξε το στόμα σου
β.Αν πάλι την ενοχλεί η οσμή της λες
- αγάπη μου σήμερα θα παίξουμε το ποιός θα κρατήσει την αναπνοή του πιο πολύ,κλείσε την μύτη σου    
γ.Περίπτωση τρίτη και πιο δύσκολη,την ενοχλεί και μόνο η ιδέα να τον έχει στο στόμα της
Και όμως υπάρχει λύση: Της λές
-αγάπη μου σου αρέσει το λουκάνικο? - το αγγούρι? - η μπανάνα?(εν πάσει περιπτώσει βρές το αγαπημένο της )
- ναι ρε μωρό μου αφού το ξέρεις, σου λέει εκείνη
- ε λοιπόν από σήμερα θα έχω πάντα μαζί μου το αγαπημένο σου λουκάνικο -αγγούρι - μπανάνα και όταν θα σε πιάνει λιγουρα θα μου το ζητάς κλείνωντας τα μάτια και την μύτη.
Ετσι λοιπόν έχεις καλύψει και τις τρεις υποπεριπτώσεις με κίνηση ΜΑΤ.

2.Αν δεν χωράει στο στόμα της :(πάλι μισά μου τα άφησες,δεν χωράει επειδή έχει μικρό στόμα ή επειδή έχεις χοντρό - μεγάλο πουλί)
α.Αν έχει μικρό στόμα της λες:
- αγάπη μου βγάλε σε παρακαλώ την γλώσα σου έξω να σου δώσω να γλύψεις το αγαπημενο σου λουκάνικο - αγγούρι -μπανάνα
β.Αν πάλι τον έχεις χοντρό ή μεγάλο της ξαναλές:
- μωρό μου κοίτα πόσο μεγάλο και χοντρό τον έχω,επειδή είμαι προληπτικός μου τον φτύνεις να μην μου τον ματιάσεις?

3.Δεν σε ξέρει καλά ακόμα : (άντε πάλι τα ίδια,δεν σε ξέρει γιατί την γνώρισες πριν 5'λεπτά ,δεν σε ξέρει γιατί γνωρίζεστε λίγο ή δεν σε ξέρει γιατί δεν της ανοίχτηκες ακόμα μπαγασάκο?)
α.Αν την ξέρεις 5'και της ζητάς πίπα τότε (αν και πίστεψέ με οι πιθανότητες είναι ελάχιστες)της λες:
- μωρό μου σου έχω μία έκπληξη,κλείσε τα μάτια και την μύτη και άνοιξε το στόμα σου (μπορεί πίπα να μην σου πάρει ,αλλά πίστεψε με είναι ο μοναδικός τρόπος να της τον βάλεις στο στόμα σε 5' γνωριμίας)
β.Αν έχετε περάσει τα 5'γνωριμίας και έχετε για λίγο καιρό σχέση με sex (ε?)τότε της λες (προτιμητέο χρονικό διαστημα κατά την διάρκεια της περίοδου της:
- αγάπη μου να σου ζητήσω μία χάρη ?
- τί χάρη μωρό μου ,ζήτα μου ότι θές μου αρέσουν οι εκπλήξεις,θα σου πει εκείνη
- να κάπου διάβασα πως αν το σπέρμα λυμνάσει στους όρχεις για πάνω από 3 ημέρες τότε παίρνει την γεύση λουκάνικού - αγγουριού -μπανάνας (ανάλογα την προτίμησή της)και υπάρχει κίνδυνος σαπίσματος αν δεν κυκλοφορήσει,μπορείς σε παρακάλω να κλείσεις τα μάτια σου και την μύτη σου και να το δοκιμάσεις γιατί με έχει φάει αγωνία αφού θα κάνουμε πάλι sex σε 4 ημέρες?
γ. Αν δεν της ανοίχτηκες ακόμη και αυτό σας έχει δημιουργήσει απόσταση αλλά παρόλα αυτά κανετε sex της κατά την διάρκεια του (sex):
- μωρό μου θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα?
- ναι μωρό μου θέλω ,σου λέει και εκείνη

"κλείσε τα μάτια και την μύτη σου μωρό μου και βγάλε έξω την γλώσα..."

NITRO

Σας έχει τύχει να περιμένετε να έρθει η στιγμή και τότε αυτή να λέει ότι δεν κάνει τέτοια/αηδιάζει/δεν χωράει στο στόμα/δεν σε ξέρει καλά ακόμα και λοιπές μαλακίες/δικαιολογίες;
Τι κάνετε τότε; :tickedoff: :tickedoff:
Το παλεύετε ή το παίρνετε απόφαση ότι πίπα δε θα παίζει; :think: :think:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ας τα πάρουμε από την αρχή (και επειδή μου έχουν τύχει οι περιπτώσεις όπως ρωτάς φίλε) λοιπόν

1.Αν Αηδιάζει:  (αν και δεν διευκρινίζεις αν αηδιάζει στην θέα,στην οσμή ή στην ιδέα και μόνο -για γεύση δεν το συζητάω αφού δεν πλησιάζει καν, θα προσπαθήσω να καταγράψω την άποψή μου)
α.Αν την ενοχλεί η θέα τότε είναι πολύ απλό της λες
-αγάπη μου κλείσε σε παρακαλώ τα μάτια σου και άνοιξε το στόμα σου
β.Αν πάλι την ενοχλεί η οσμή της λες
- αγάπη μου σήμερα θα παίξουμε το ποιός θα κρατήσει την αναπνοή του πιο πολύ,κλείσε την μύτη σου   
γ.Περίπτωση τρίτη και πιο δύσκολη,την ενοχλεί και μόνο η ιδέα να τον έχει στο στόμα της
Και όμως υπάρχει λύση: Της λές
-αγάπη μου σου αρέσει το λουκάνικο? - το αγγούρι? - η μπανάνα?(εν πάσει περιπτώσει βρές το αγαπημένο της )
- ναι ρε μωρό μου αφού το ξέρεις, σου λέει εκείνη
- ε λοιπόν από σήμερα θα έχω πάντα μαζί μου το αγαπημένο σου λουκάνικο -αγγούρι - μπανάνα και όταν θα σε πιάνει λιγουρα θα μου το ζητάς κλείνωντας τα μάτια και την μύτη.
Ετσι λοιπόν έχεις καλύψει και τις τρεις υποπεριπτώσεις με κίνηση ΜΑΤ.

2.Αν δεν χωράει στο στόμα της :(πάλι μισά μου τα άφησες,δεν χωράει επειδή έχει μικρό στόμα ή επειδή έχεις χοντρό - μεγάλο πουλί)
α.Αν έχει μικρό στόμα της λες:
- αγάπη μου βγάλε σε παρακαλώ την γλώσα σου έξω να σου δώσω να γλύψεις το αγαπημενο σου λουκάνικο - αγγούρι -μπανάνα
β.Αν πάλι τον έχεις χοντρό ή μεγάλο της ξαναλές:
- μωρό μου κοίτα πόσο μεγάλο και χοντρό τον έχω,επειδή είμαι προληπτικός μου τον φτύνεις να μην μου τον ματιάσεις?

3.Δεν σε ξέρει καλά ακόμα : (άντε πάλι τα ίδια,δεν σε ξέρει γιατί την γνώρισες πριν 5'λεπτά ,δεν σε ξέρει γιατί γνωρίζεστε λίγο ή δεν σε ξέρει γιατί δεν της ανοίχτηκες ακόμα μπαγασάκο?)
α.Αν την ξέρεις 5'και της ζητάς πίπα τότε (αν και πίστεψέ με οι πιθανότητες είναι ελάχιστες)της λες:
- μωρό μου σου έχω μία έκπληξη,κλείσε τα μάτια και την μύτη και άνοιξε το στόμα σου (μπορεί πίπα να μην σου πάρει ,αλλά πίστεψε με είναι ο μοναδικός τρόπος να της τον βάλεις στο στόμα σε 5' γνωριμίας)
β.Αν έχετε περάσει τα 5'γνωριμίας και έχετε για λίγο καιρό σχέση με sex (ε?)τότε της λες (προτιμητέο χρονικό διαστημα κατά την διάρκεια της περίοδου της:
- αγάπη μου να σου ζητήσω μία χάρη ?
- τί χάρη μωρό μου ,ζήτα μου ότι θές μου αρέσουν οι εκπλήξεις,θα σου πει εκείνη
- να κάπου διάβασα πως αν το σπέρμα λυμνάσει στους όρχεις για πάνω από 3 ημέρες τότε παίρνει την γεύση λουκάνικού - αγγουριού -μπανάνας (ανάλογα την προτίμησή της)και υπάρχει κίνδυνος σαπίσματος αν δεν κυκλοφορήσει,μπορείς σε παρακάλω να κλείσεις τα μάτια σου και την μύτη σου και να το δοκιμάσεις γιατί με έχει φάει αγωνία αφού θα κάνουμε πάλι sex σε 4 ημέρες?
γ. Αν δεν της ανοίχτηκες ακόμη και αυτό σας έχει δημιουργήσει απόσταση αλλά παρόλα αυτά κανετε sex της κατά την διάρκεια του (sex):
- μωρό μου θέλεις να γνωριστούμε καλύτερα?
- ναι μωρό μου θέλω ,σου λέει και εκείνη

"κλείσε τα μάτια και την μύτη σου μωρό μου και βγάλε έξω την γλώσα..."

NITRO

οπα οπα για κατσε ρε φιλε αν σιχενεται η αναγουλιαζει παω πασο....!τωρα το οτι μπορει να με γνωριζει 2 ωρες παλι παω πασο γιατι που ξερει αυτη τι εχω γαμησει εγω.....εμεις τωρα λεμε να μην σου κανει πιπουλα και μετα απο κανα μηνα....!αν μυριζει τι θα της πεις μωρο μου κλεισε την μυτη σου??τι παπαριλικια ιναι αυτα ρε παιδια????αυτο ειναι καταρχην και θεμα υγιυνης....!αν μυριζει καλα κανει και δεν πιπωνει.....!ελεος η αν σε καποιους που δεν κατεβενει το πετσακι παρα πολυ τους εχει πιασει κασερια απο την απλυσια ΓΑΜΑΤΑ....!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom