Νέα

Γκόμενες που ΔΕΝ κάνουν μάκια τα πουλάκια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightwish1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Σας έχει τύχει να περιμένετε να έρθει η στιγμή και τότε αυτή να λέει ότι δεν κάνει τέτοια/αηδιάζει/δεν χωράει στο στόμα/δεν σε ξέρει καλά ακόμα και λοιπές μαλακίες/δικαιολογίες;
Τι κάνετε τότε; :tickedoff: :tickedoff:
Το παλεύετε ή το παίρνετε απόφαση ότι πίπα δε θα παίζει; :think: :think:

edit AssFiller :διόρθωση τίτλου

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σας έχει τύχει να περιμένετε να έρθει η στιγμή και τότε αυτή να λέει ότι δεν κάνει τέτοια/αηδιάζει/δεν χωράει στο στόμα/δεν σε ξέρει καλά ακόμα και λοιπές μαλακίες/δικαιολογίες;
Τι κάνετε τότε; :tickedoff: :tickedoff:
Το παλεύετε ή το παίρνετε απόφαση ότι πίπα δε θα παίζει; :think: :think:
Πρωσοπικά το παίρνω απόφαση για λίγο καιρό.Αν δεν αλλάξει την στέλνω.Μου έχουν τύχει 2 περιπτώσεις.Να μην τον κάνει μάκια και άλλη να μην δέχεται το φάρμακο για τον βήχα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Σχετικά με το φάρμακο αυτό ειναι συζητήσημο. Αλλα άμα δεν τον ρουφάει σαν την ηλεκτρική σκούπα τρώει σούτια και πέυτει ενημέρωση σε όλους τους ενδιαφερόμενους οτι είναι μάπα το καρπούζι.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
σε καποιες δεν αρεσει η γευση, βαλτε κανα μελι, καμια μερεντα, καμια μαρμελαδα κτλ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ενας απο τους λογους που οδηγει σε πουτανες!!!

Επισκέπτης
σε καποιες δεν αρεσει η γευση, βαλτε κανα μελι, καμια μερεντα, καμια μαρμελαδα κτλ
δεν φτανει που θα τους κανουμε την χαρη να τις γαμησουμε,σιγα μην τον ζαχαρωσουμε κιλας..ρε ουστ απ εδω..οποια δεν γουσταρει τον πουλο με ελαφρα πηδηματακια..το αυτο ισχυει & για οσες δεν τα καταπινουν-δεν τον τρωνε με τρελλα & κορδελα απο τον κωλο..

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν διαφωνω, αλλωστε μεσα στην φυση του ανθρωπου ειναι, απλα καμια φορα οι αρσενικοι πιθηκοι δελεαζουν τις πιθηκινες με μπανανες, που ξερεις, μπορει να υπαρχει λογος!

averel_dalton

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
όλες κάποια στιγμή θα τον τσιμπουκόσουν..άλλες με μαστοριά και χάρη και άλλες άχαρα και ξενέρωτα.  :jerking:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.414
Πόντοι
2.306
Σχετικά με το φάρμακο αυτό ειναι συζητήσημο. Αλλα άμα δεν τον ρουφάει σαν την ηλεκτρική σκούπα τρώει σούτια και πέυτει ενημέρωση σε όλους τους ενδιαφερόμενους οτι είναι μάπα το καρπούζι.
Εγώ σε τέτοια περίπτωση αφήνω τα φλόκια να φύγουν χωρίς προειδοποίηση, αφού έχω πάρει απόφαση ότι αν στραβώσει η γκόμενα θα τη σουτάρω. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει προλάβει να αναπτυχθεί συναίσθημα.
Έχει τύχει όμως η γκόμενα να γουστάρει με τρέλα τελικά και να αναθεωρήσει απόψεις! Από τότε και για όσο ήμασταν μαζί, δεν άφηνε σταγόνα να πάει χαμένη!!!
Γιαυτό μην κολώνετε....Στο κρεβάτι θέλει πρωτοβουλία!

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Αν δεν κάνει 'ΜΑΚΙΑ' το εργαλείο ΤΟΤΕ παίρνει τον λοπού, χωρίς 2η κουβέντα.

Ακούς εκεί....!        Ουστ μωρή καριόλα γαμώτ..!&^@$!*($!*@%@#$#!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Δεν ειναι γυναικα

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
ολα μεσα μωρη πιεστα ολα ολααααααα

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Οι περισσοτερες που εχω γνωρισει δεν θελουν να τελειωσεις στο στομα τους.
Αυτο αν και δε μου αρεσει το ανεχομαι.
Να μη κανει κλαρινο παντως δε θα το μπορουσα με τιποτα.

Επισκέπτης
Οι περισσοτερες που εχω γνωρισει δεν θελουν να τελειωσεις στο στομα τους.
Αυτο αν και δε μου αρεσει το ανεχομαι.
Να μη κανει κλαρινο παντως δε θα το μπορουσα με τιποτα.

Και εγω μια απο τα ιδια...Χωρις τσιμπουκακι δεν γινεται καλα η δουλεια!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
μέχρι τώρα δόξα το θεο μόνο μια μου έτυχε που ούτε καν πίπα ήθελε. μια που γνωριστήκαμε μια που αποχαιρετιστήκαμε.
κάποτε που τα είχα με πιτσιρίκι και δεν είχε  πολλές παραστάσεις, απλά δεν έβγαζα το λάστιχο (που είχε και γεύση σοκολάτα) και τελείωνα στο στόμα της.
1, 2, 3 το σκηνικό την επόμενη το έβγαλα, ήξερε τι την περίμενε οπότε το άφησα πάνω της.
δεν είπε οχι και απο τότε το είχε ως δεδομένο οτι δεν γλιτώνει το πιτσίλισμα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ολες το κανουν με εξυπνο τρόπο..

warnwarn.gif
 ..[/color[/URL]]

Επισκέπτης
Εμένα μου έχει τύχει σε πολλές περιπτώσεις και έχω μάθει το κόλπο. Αυτό κπου κάνω είναι να τις καυλώνω και την στιγμή που τον θέλει μέσα στο μουνί της σταματάω και την παίζω. Είναι το καλύτερο σημείο γιατί με αυτό το τρόπο τις εξαναγκάζω να μου πάρουν 100 πίπες αντί για μια. Πρεπει να δείτε την έκφρασή τους τη στιγμή που πας να την παίξεις :o :o

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
α καλα αυτο μου χει τυχει μια φορα.....!να μην θελει να μου κανει πιπα γιατι λεει σιχαινοταν...!ακου δικαιολογια και οταν την εκανα εγω γλυφομουι η ιδια δεν σιχαινοταν που ειτανε υγρη και μετα απο λιγα δευτερολεπτα ανεβαινα και την φιλουσα...!η κοπελα ητανε ψαρωμενη....!ε απο τοτε που τα χαλασα μαζι της οσες μου χουνε κατσει δεν εχω οπαραπονο....!πιπουλα κανουνε....!
οταν δεν κανεις καλο σεξ ειναι και αυτος ενας λογος για να τα χαλασεις....!και μου την σπαει που οι περισσοτερες συναισθηματικες γκομενες μετα σου λενε , μα μονο αυτα κοιτατε?,υπαρχουνε και αλλα πραγματα....!εμ το κοιτας και αυτο γιατι ειναι ενας λογος για ξενοοκοιταγμα απο την στιγμη που δεν ικανοποιουμαι....!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom