Αν μια γυναικα χρησιμοποιει ολα αυτα τα προσόντα σε βάρος σου (με την εννοια της συγκρισης) η σαν δικαιολογία για να μην σου ειναι υποταγμένη (οπως θεωρω οτι πρεπει να ειναι μια γυναίκα σε εναν αντρα) τοτε δεν βλέπω κατι θετικο σε αυτα στοιχεια.Για την ιδια ναι,καλα ειναι ...μαγκια της.Απο την αλλη ομως,υπάρχουν και γυναίκες που ακριβως επειδη δεν κατάφεραν αυτα που εχουν οι αλλες,ψάχνουν να βρουν εναν μαλάκα για να τους κάτσουν στον σβέρκο.Εγω ειμαι της γνωμης οτι μια γυναίκα πρεπει να ειναι υποταγμένη σε εναν αντρα,και δεν το λεω με φαλοκρατικο τροπο η οτι μαρεσει να λεω σκασε και να τη πλακώνω στις σφαλιάρες,αλλα επειδη ετσι ορίζει η φύση.Οπως και απο τη φύση της η γυναικα πολλες φορες θελει τον αντρα "απο πανω".Τωρα ειτε ειναι μορφωμενη με δουλεια,ειτε οχι,αν ξερει τον ρόλο της σαν γυναικα τοτε δε πιστευω οτι θα προκύψουν προβληματα...λοιπον....(κάτσε γιατι ειναι και πρωι και ειμαι θολωμένος)...συμφωνω σε μια ανεξαρτησια στη γυναίκα και σε μια οικονομικη άνεση,,,,ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ.... αρκει να μην δημιουργει αλλου ειδους προβλήματα.