Νέα

Γκόμενες και παραμύθι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Και για να το πω καλύτερα στην περίπτωση της γυναίκας τον καλό και χοντρό πουτσο την ευγένεια και το γλυκό γαμηση αλλά συνάμα αμαρτωλό και άγριο όταν πρέπει …..και την στιγμή που πρέπει ….στην περίπτωση του άνδρα τα ωραία βυζια τον πεταχτό κωλαρακι τα ωραία χειλάκια το καλό τσιμπουκακι το καλό στήσιμο την ευγένεια στα λόγια και την πουτανια στο κρεβάτι !!!!!

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Αν είσαι single, ναι.

Αν είσαι σε σχέση ή, ακόμη περισσότερο, παντρεμένος, ποτέ. Θα χάσεις λίγα γαμήσια, αλλά θα εξασφαλίσεις την οικογενειακή σου γαλήνη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
ενδιαφερον να διαβαζαμε την επιστολη αυτη ...
Την είχα βρει σε ένα αφιέρωμα για την ζωή του...έλεγε ,με τον δικό του τρόπο,ότι αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε .Ήταν αρκετά σεβαστικος στην επιστολή του αυτήν....

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.346
Πόντοι
1.056
Ένας γάμος άρα σεξ με κάποιον που θα τις ανεβάσει κοινωνικά και οικονομικά ώστε να έχουν προοπτικές τα παιδιά τους είναι ο προορισμός κάθε γυναίκας .

Δεν ειναι ο στόχος κάθε γυναίκας αυτό που λες.
Εγω γνωρίσει ανεξάρτητες γυναίκες με πτυχία και διδακτορικά που δουλεύουν σε καλη θέση με καλά χρήματα.
Δεν εχουν ανάγκη απο κανέναν και σεξ θα κανουν με αυτον που γουστάρουν και τους αρέσει, και οχι με αυτον που θα τους ανεβάσει κοινωνικά κλπ.

Αυτες που λες εσυ ειναι κατι χαζοβιόλες που κοιτάνε να τυλίξουν κανέναν ματσομενο μπας και βολευτούν.
Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες μην τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγω γνωρίσει ανεξάρτητες γυναίκες με πτυχία και διδακτορικά που δουλεύουν σε καλη θέση με καλά χρήματα.
Δεν εχουν ανάγκη απο κανέναν και σεξ θα κανουν με αυτον που γουστάρουν και τους αρέσει, και οχι με αυτον που θα τους ανεβάσει κοινωνικά κλπ.
υπάρχουν αλλου ειδους προβλήματα με αυτες τις τύπισσες και πολλες απο αυτες μενουν μόνες ακριβώς για τους λόγους που ανέφερες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αν μια γυναικα χρησιμοποιει ολα αυτα τα προσόντα σε βάρος σου (με την εννοια της συγκρισης) η σαν δικαιολογία για να μην σου ειναι υποταγμένη (οπως θεωρω οτι πρεπει να ειναι μια γυναίκα σε εναν αντρα) τοτε δεν βλέπω κατι θετικο σε αυτα στοιχεια.Για την ιδια ναι,καλα ειναι ...μαγκια της.Απο την αλλη ομως,υπάρχουν και γυναίκες που ακριβως επειδη δεν κατάφεραν αυτα που εχουν οι αλλες,ψάχνουν να βρουν εναν μαλάκα για να τους κάτσουν στον σβέρκο.Εγω ειμαι της γνωμης οτι μια γυναίκα πρεπει να ειναι υποταγμένη σε εναν αντρα,και δεν το λεω με φαλοκρατικο τροπο η οτι μαρεσει να λεω σκασε και να τη πλακώνω στις σφαλιάρες,αλλα επειδη ετσι ορίζει η φύση.Οπως και απο τη φύση της η γυναικα πολλες φορες θελει τον αντρα "απο πανω".Τωρα ειτε ειναι μορφωμενη με δουλεια,ειτε οχι,αν ξερει τον ρόλο της σαν γυναικα τοτε δε πιστευω οτι θα προκύψουν προβληματα...λοιπον....(κάτσε γιατι ειναι και πρωι και ειμαι θολωμένος)...συμφωνω σε μια ανεξαρτησια στη γυναίκα και σε μια οικονομικη άνεση,,,,ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ.... αρκει να μην δημιουργει αλλου ειδους προβλήματα.

Τελευταία τροποποίηση:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Οι γκομενες πλεον γουσταρουν τον κακο τον λυκο :upsidedown:

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.346
Πόντοι
1.056
Αν μια γυναικα χρησιμοποιει ολα αυτα τα προσόντα σε βάρος σου (με την εννοια της συγκρισης) η σαν δικαιολογία για να μην σου ειναι υποταγμένη (οπως θεωρω οτι πρεπει να ειναι μια γυναίκα σε εναν αντρα) τοτε δεν βλέπω κατι θετικο σε αυτα στοιχεια.Για την ιδια ναι,καλα ειναι ...μαγκια της.Απο την αλλη ομως,υπάρχουν και γυναίκες που ακριβως επειδη δεν κατάφεραν αυτα που εχουν οι αλλες,ψάχνουν να βρουν εναν μαλάκα για να τους κάτσουν στον σβέρκο.Εγω ειμαι της γνωμης οτι μια γυναίκα πρεπει να ειναι υποταγμένη σε εναν αντρα,και δεν το λεω με φαλοκρατικο τροπο η οτι μαρεσει να λεω σκασε και να τη πλακώνω στις σφαλιάρες,αλλα επειδη ετσι ορίζει η φύση.Οπως και απο τη φύση της η γυναικα πολλες φορες θελει τον αντρα "απο πανω".Τωρα ειτε ειναι μορφωμενη με δουλεια,ειτε οχι,αν ξερει τον ρόλο της σαν γυναικα τοτε δε πιστευω οτι θα προκύψουν προβληματα...λοιπον....(κάτσε γιατι ειναι και πρωι και ειμαι θολωμένος)...συμφωνω σε μια ανεξαρτησια στη γυναίκα και σε μια οικονομικη άνεση,,,,ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ.... αρκει να μην δημιουργει αλλου ειδους προβλήματα.

Προσωπικά μου αρέσουν οι δυναμικές και μορφωμένες γυναίκες που ειναι ανεξάρτητες και καταφέρνουν πράγματα μόνες τους...

Τα ψωνισμένα τσιμπουκια, που βγάζουν τον κώλο τους έξω και κύριο μέλημα τους ειναι πως θα τα φάνε απο κανένα πλούσιο, τις εχω μονο για ένα χύσιμο!

Έτσι και αλλιώς κάτι παραπάνω δεν μπορείς να πεις μαζί τους αφού με το μονο πράγμα που ασχολούνται ειναι οι τρίχες τους, τα νύχια τους και τα ξεκωλα ρούχα τους!

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
Εννοείται παραμύθι. Θα γαμήσεις for sure με εκατομμύριες περισσότερες πιθανότητες. Τώρα αν θες να προχωρήσεις όμως με το καιρό με κάποια, σιγά σιγά θα καταρρέει όλο το κάστρο ψέματος που έχεις φτιάξει. Αλλά μάλλον θα το καταπιεί αν της φέρεσαι όπως αρμόζει
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Δεν ενδείκνυνται για σχέσεις διάρκειας.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Προσωπικά μου αρέσουν οι δυναμικές και μορφωμένες γυναίκες που ειναι ανεξάρτητες και καταφέρνουν πράγματα μόνες τους...

Τα ψωνισμένα τσιμπουκια, που βγάζουν τον κώλο τους έξω και κύριο μέλημα τους ειναι πως θα τα φάνε απο κανένα πλούσιο, τις εχω μονο για ένα χύσιμο!

Έτσι και αλλιώς κάτι παραπάνω δεν μπορείς να πεις μαζί τους αφού με το μονο πράγμα που ασχολούνται ειναι οι τρίχες τους, τα νύχια τους και τα ξεκωλα ρούχα τους!
Αυτές είναι μια κατηγορία από μόνες τους. Εμένα μ'αρέσουν οι απλές καθημερινές γυναίκες. Της διπλανής πορτας που λενε. Ουτε τα τσιμπουκια τα ψωνισμενα αλλά ουτε και οι Jenkins han

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Το παραμμυθι γενικα βοηθαει, αρκει να μπορεις να το υποστηριξεις, γιατι περισσοτερη σημασια εχει το πως λες κατι και οχι το τι λες..

Γενικα οι ιστοριες αρεσουν, (αν ειναι αληθινες ακομη καλυτερα) αλλα αν δεν τις λες καλα, καλυτερα κρατα το στομα σου κλειστο..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το παραμμυθι γενικα βοηθαει, αρκει να μπορεις να το υποστηριξεις, γιατι περισσοτερη σημασια εχει το πως λες κατι και οχι το τι λες..

Γενικα οι ιστοριες αρεσουν, (αν ειναι αληθινες ακομη καλυτερα) αλλα αν δεν τις λες καλα, καλυτερα κρατα το στομα σου κλειστο..
Εγώ αν δω πως με μια αλήθεια θα χάσω μια δυο τρεις πεντε δέκα γκόμενες ε κάποια στιγμή θα πω ψέμματα αναγκαστικά. Απλα θα φροντίσω να το καμουφλαρω καλά ώστε να μην εκτεθω

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
δηλαδη λετε ψεματα οτι εχετε λεφτα μενετε βουλιαγεμενη και οδιγατε πορσε..μα τι χαζομαρες..λες και δεν θα το δει η γκομενα οτι δεν εχετε μια στη πορτοφολα και οταν θα ερθει σπιτι σας θα μενετε σε δυαρι στο περισετρι και οδιγατε φιατ πουντο του 99..πιο καλο ειναι να μην πεις τιποτα για λεφτα..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Το θέμα είναι να λες ψέματα, Λλα όχι υπερβολικά ψέματα.. Πχ αν νοικιάζεις ένα διαμέρισμα και παίρνεις 500εβρο,μπορεις να πεις ψέματα ότι νοικιάζεις 5,6 διαμεριδματα και μόνο μας 3 χιλιάρικα.. Δεν θα πάρεις όμως ότι έχεις τίποτα βίλες στη Βουλιαγμένη.. Αν πχ είσαι ταμίας σουπερ μαρκετ μπορείς να πεις ψέματα ότι είσαι διεφιντης στο σούπερ μάρκετ, δεν θα πεις μεγάλο ψέμα ότι είσαι εφοπλιστής.. Με λίγα λόγια να λες ψέματα, αλλά οχι και υπερβολές.. Εγώ πχ. Όταν η. Ουνα ταρίφας δεν έβγαζα καθόλου καλά λεφτά, δλγα όμως ψέμα στις γκόμενες ότι κονομαω 100 με 120εβροτη μέρα μεροκαματο. Ενώ στα αλήθεια έβγαζα 20 με 25 τη μέρα.. Δεν ελεγα όμως ότι είμαι εφοπλιστής, έλεγα κάτι που το πιστεύανε οι γκόμενές..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ για την εμπειρία η απλώς για να ικανοποιήσει μια ανάγκη.
Συνήθως όμως κάνουν. σεξ για να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση.Αν δεν κάνεις "κλικ" στην τσέπη τους ,δεν θα "σκοράρεις".Μιλάω για γυναίκες άνω των 25 που αρχίζουν να ψάχνουν για "αποκατάσταση".
Όπως τα λες ειναι??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom