Νέα

Γκόμενες πού ακούνε...σκυλοτράγουδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.965
Πόντοι
6.946
να ακουσεις τετοιες γυναικες να μιλανε μεταξυ τους
ρε μαλακα παλι με τρωει το μουνι μου
να λεει η μια στην άλλη

μακρια..... δε γαμαω καλυτερα κανα νταλικέρη.......
Τύπε μου, όσον αφορά το δεύτερο, πολλοί οι μερακληδες, δικαιολογία ψάχνουν.

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Πώς ορίζεις το "μορφωμένος"; Γιατί και πτυχίο Ιατρικής να έχεις, αν πιστεύεις π.χ. αυτά που λέει ο Light, πάλι αμόρφωτος είσαι. Επίσης, τι εννοείς "καυλιάρες"; Επειδή το 90% των αντρών (άλλο παράδειγμα) σε ένα δωμάτιο μπορεί να θέλει να δήξειπη τη γκόμενα του γεροΠλεύρη, δε σημαίνει ότι το άλλο 10% είναι μη σεξουαλικό. Εν πάση περιπτώσει, αν σου αρέσουν τα μπουζούκια πήγαινε και μη μας σκας. Έτσι και αλλιώς ο λαός μας δε πολυφημίζεται (πια) για τη μουσικότητά του (τραπ-σκυλοτράγουδα δεν είναι μουσική).

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.304
Πόντοι
2.256
Δέν ανοίγει τό link αυτό,μάλλον...θά "φλάσαρε" :grin:
Είναι μια που έχει ξαπλώσει στην πίστα σαν να είναι σε στρηπτιζάδικο, με ένα μίνι φωτιά, κερνάει μάτι όλον τον κόσμο, την ώρα που ο δικός της χορεύει ζεϊμπέκικο φορώντας ένα πουκάμισο Πειραϊκή Πατραϊκή. Θα το βρεις στη Βαβέλ.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πώς ορίζεις το "μορφωμένος"; Γιατί και πτυχίο Ιατρικής να έχεις, αν πιστεύεις π.χ. αυτά που λέει ο Light, πάλι αμόρφωτος είσαι. Επίσης, τι εννοείς "καυλιάρες"; Επειδή το 90% των αντρών (άλλο παράδειγμα) σε ένα δωμάτιο μπορεί να θέλει να δήξειπη τη γκόμενα του γεροΠλεύρη, δε σημαίνει ότι το άλλο 10% είναι μη σεξουαλικό. Εν πάση περιπτώσει, αν σου αρέσουν τα μπουζούκια πήγαινε και μη μας σκας. Έτσι και αλλιώς ο λαός μας δε πολυφημίζεται (πια) για τη μουσικότητά του (τραπ-σκυλοτράγουδα δεν είναι μουσική).
Δέν μιλάμε γιά μορφωμένους καί μορφωμένες,απλά νά υπάρχει κάποιο σχετικό επίπεδο πνευματικό,νά μπορείς νά κάνεις μία συζήτηση μέ τήν γκόμενα.
Καυλιάρα είναι η γκόμενα πού σέ εξιτάρει,πού εξάπτει τό σεξουαλικό ενδιαφέρον σου,νά υπάρχει συμμετοχή κατά κάποιο τρόπο.
Μπά τί νά μού αρέσουν τά μπουζούκια ούτε νά τά βλέπω δέν θέλω -Δέν ακούω Ελληνική μουσική-
Απλά επειδή κατά καιρούς γνωρίζω γκόμενες "Μπουζουκόβιες" έβαλα τό θέμα,διότι άλλοι γνωρίζουν...καί ήθελα νά μάθω!

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Δέν μιλάμε γιά μορφωμένους καί μορφωμένες,απλά νά υπάρχει κάποιο σχετικό επίπεδο πνευματικό,νά μπορείς νά κάνεις μία συζήτηση μέ τήν γκόμενα.
Καυλιάρα είναι η γκόμενα πού σέ εξιτάρει,πού εξάπτει τό σεξουαλικό ενδιαφέρον σου,νά υπάρχει συμμετοχή κατά κάποιο τρόπο.
Μπά τί νά μού αρέσουν τά μπουζούκια ούτε νά τά βλέπω δέν θέλω -Δέν ακούω Ελληνική μουσική-
Απλά επειδή κατά καιρούς γνωρίζω γκόμενες "Μπουζουκόβιες" έβαλα τό θέμα,διότι άλλοι γνωρίζουν...καί ήθελα νά μάθω!
Αυτό σου εξήγησα. Όλα είναι σχετικά. Το ότι σου αρέσει μια γκόμενα (και τη θεωρείς καυλιάρα), δε σημαίνει ότι θα αρέσει και σε άλλους. Ή για "φυσιολογική συζήτηση", εγώ μπορεί να σου πω ότι κάναμε κουβέντα που δείρανε τους ρομά στην πλατεία (υποθετικό σενάριο) με ένα γνωστό μου χθες και περάσαμε καταπληκτικά. Τελοσπάντων, πάνω κάτω είναι σπάνιο να βρεις ανθρώπους να κάνεις ουσιαστικό δεσμό. Αρκετά πιο σπάνιο σε σχέση με παλιότερα (που αντικειμενικά ήταν δύσκολο). Ανεξαρτήτως "μουσικών" γούστων.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.534
Πόντοι
3.556
να ακουσεις τετοιες γυναικες να μιλανε μεταξυ τους
ρε μαλακα παλι με τρωει το μουνι μου
να λεει η μια στην άλλη

μακρια..... δε γαμαω καλυτερα κανα νταλικέρη.......
Και που να ακούσεις τύπε να μιλάνε τραγουδιαρες μεταξύ τούς σε τριτοτεταρτα σκυλαδικα εκεί είναι που φεύγεις τρέχοντας

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Σκέτη φρίκη είναι! Ξασμενο ξανθό μαλλί, βαμμένο σε κάθε πιθανή απόχρωση, μανία με τα χρυσά, ντυμένες σα λατέρνες, μυαλό αμοιβαδας και κουβέντα να κάνεις υπομονή μη φύγεις τρέχοντας.
Μπορεί να είναι πρόθυμες στο ερωτικό κομμάτι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι επιδόσεις τους είναι και κάτι άξιο λόγου.
Μπροστά σε γυναίκες ιντελεκτσουελ, με καριέρα και αυτοπεποίθηση, δεν πιάνουν μία στο κρεβάτι.
Μονη περίπτωση να τις αντέξεις, να είσαι κι εσύ της σκυλαδικης κουλτούρας. Όσοι δικοί μου ήταν της φάσης, έβγαλαν γούστα και έφαγαν την κληρονομιά τους.
Αλλά δεν τους ζηλευω. Δεν άξιζε η φάση, στα δικά μου μάτια.

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
μπουζουκια, σκυλαδικα και λοιπα παρεμφερη ειναι καταλοιπα μια αλλης παλιας εποχης.
παρατηρω πως στους νεους παει να εξαλεφθει (βεβαια οδευουν σε αλλες μλκιες τυπου τραπ, πουτανες, ναρκωτικα, κοτερα κτλ).
στα μπουζουκια λοιπον (οσα εχουν απομεινει σμρ, μια και ειμαι απο τους τελευταιους που τα προλαβανε στο πικ), πανε αυτου του επιπεδου ανθρωποι
που πηγαινανε παντα. και οι μεν και οι δε ειτε γιατι εχουν νταλκα, ειτε γιατι χωρισανε ειτε γιατι ψαχνουν κατι περιστασιακο.
σε οποιον αρεσουν κοπελες στυλ Ιουλια Καλλιμανη μαγκια τους, θα βρουνε παρα πολλες.
απλα μετα δεν εχεις δικαιωμα να λες με παρατησε, με χρησιμοποιησε κτλ και αν οντως πιστευες θα βρεις τη γυναικα της ζωης σου σε εμφανιση Λενα Ζευγαρα,
μαλλον εισαι ολιγων χαζουλης? το αντιστοιχο ισχυει και για το αλλο φιλο. :wink:

ποιος-α λογικο ατομο σμρ εχει ορεξη και χρονο για κλαψες, γιατι με παρατησε, γιατι δε με θελει κτλ?
και να θες να ασχοληθεις, υπαρχουν τοσα πολλα προβληματα που δε σου μενει καθολου ενεργεια, η μηπως οχι? :undecided-old:

Τελευταία τροποποίηση:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.268
Πόντοι
456
μπουρναζογκομενες, μακραν τα μεγαλυτερα σκυλια του πολεμου για ανελέητο ξεσκισμα :fuck1::fuck1::fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom