Νέα

Γκόμενες και παραμύθι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.148
Πόντοι
3.506
Να πω ένα παράδειγμα μύστη argyrotoxos .Γνωρίζοντας πως το σημαντικότερο πράγμα για μια γυναίκα είναι η εμφανισή της, στα πρώτα ραντεβού παρατηρώ τα πάντα πάνω της, το άρωμα που φορά, τα σκουλαρίκια κλπ Προσέχω τυχόν αλλαγές και πάντα τις αναφέρω με σχετικά κοπλιμέντα (οχι υπερβολές), είναι ένα μεγάλο ++ καταλαβαίνει οτι της αρέσεις πολύ και νομίζω πως λειτουργεί αφροδισιακά σε μια γυναίκα, βέβαια με τόσες μπύρες που έχω πιεί πιθανότατα να γράφω μαλακίες :confused: :confused: :confused:

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.832
Πόντοι
2.357
Μια γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ για την εμπειρία η απλώς για να ικανοποιήσει μια ανάγκη.
Συνήθως όμως κάνουν. σεξ για να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση.Αν δεν κάνεις "κλικ" στην τσέπη τους ,δεν θα "σκοράρεις".Μιλάω για γυναίκες άνω των 25 που αρχίζουν να ψάχνουν για "αποκατάσταση".
Κατι σαν αποκατασταση αρχαιοτητων; :confused:

Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
89
Πόντοι
0
Αν δεν έχουμε φτάσει ακόμα στις ιδιαίτερες στιγμές μερικά δωράκια θα βοηθούσαν φαντάζομαι....
Αν η γυναίκα είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και οικονομικά αυτάρκης, δηλαδή όχι διψασμένη για δωράκια, την υποψιάζεται γρήγορα τη δουλειά, ότι δηλαδή δίνονται ως αντάλλαγμα για σεξ. Μου έτυχε σχετικά πρόσφατα γυναίκα που στράβωσε με την απλοχεριά που προηγήθηκε των ιδιαίτερων στιγμών θεωρώντας ότι θα ζητηθούν και απαιτητικά σεξουαλικά ανταλλάγματα

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Οπως ειπε και κάποιος αλλος ναι χρειάζεται παραμύθι αλλα να μην το παρατραβας κι ολας.. Εγω λεω μικρά ψεμματάκια όπως π.χ. ψαχνω γυναικα να παντρευτω, θελω σοβαρη σχεση ψαχνω ατομα για συγκατοίκηση, μονο το σεξ δεν με γεμίζει κλπ κλπ
Φυσικά τα υποστηρίζω όπως δεν παω σε πρωτο ραντεβού ποτε με προφυλακτικα και αν προκύψει κατι αν δεν εχουν αυτές εγω δεν κάνω τιποτα.
Ακόμα και σε κοπέλες που βρηκα μεσα απο dating apps το λεω.
Το περίεργο ειναι οι περισσοτερες φαινεται οτι δεν ψαχνουν κατι σοβαρο, αλλα μονο που το ακουν απενοχοποιούν το πηδημα στο μυαλο τους και δεν αισθανονται φτηνές.
Ουσιαστικά ψάχνουν να βρουν ενα αλοθι..
Φυσικά καμια φορά η μπλόφα δεν βγαινει αλλες ξενερωνουν και σου λενε δεν ψαχνω το ιδιο :P

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.769
Πόντοι
2.306
Να πω ένα παράδειγμα μύστη argyrotoxos .Γνωρίζοντας πως το σημαντικότερο πράγμα για μια γυναίκα είναι η εμφανισή της, στα πρώτα ραντεβού παρατηρώ τα πάντα πάνω της, το άρωμα που φορά, τα σκουλαρίκια κλπ Προσέχω τυχόν αλλαγές και πάντα τις αναφέρω με σχετικά κοπλιμέντα (οχι υπερβολές), είναι ένα μεγάλο ++ καταλαβαίνει οτι της αρέσεις πολύ και νομίζω πως λειτουργεί αφροδισιακά σε μια γυναίκα, βέβαια με τόσες μπύρες που έχω πιεί πιθανότατα να γράφω μαλακίες :confused: :confused: :confused:
Και ναι και οχι τυπε μου.
Καλο ειναι να δειχνεις σε μια γυναικα οτι παρατηρεις και εκτιμας την εμφανιση της. Χρειαζεται ομως που και που και μια μικρη απαξιωση για να καταλαβαινει οτι οδηγεις εσυ το παιχνιδι και οχι αυτή.
ειναι παγκοσμιος κανονας ότι λιγο φτυσιμο βοηθα πολυ να εξελιχθουν τα πραγματα υπερ σου.
γυναικα που ξερει οτι σου αρεσει πολυ σου βγαζει το λαδι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Kαθολου...συνέχισε.

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Όχι ρε στα ίσια να είσαι ο εαυτός σου!
Δεν συζητώ για κάτι τύπους καφρους παντρεμενους που παραμυθιαζουν την γκομενα ότι όλο χωριζω δεν πάει καλά ο γάμος και τέτοια σωτα που λένε και οτι μετά θα είμαστε μαζί!
Και απλά η άλλη μένει στο περίμενε...
Το θέμα είναι να έχεις το σθενος να πεις αυτός είμαι εγώ μπορώ πχ να σου προσφέρω 5-10 καλά γαμησια θες...;
Υπάρχει περίπτωση να χωρισεις για να παντρευτείς την γκομενα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Είναι όλες έτσι δηλαδή; :think:
Ένας γάμος άρα σεξ με κάποιον που θα τις ανεβάσει κοινωνικά και οικονομικά ώστε να έχουν προοπτικές τα παιδιά τους είναι ο προορισμός κάθε γυναίκας .

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.148
Πόντοι
3.506
Και ναι και οχι τυπε μου.
Καλο ειναι να δειχνεις σε μια γυναικα οτι παρατηρεις και εκτιμας την εμφανιση της. Χρειαζεται ομως που και που και μια μικρη απαξιωση για να καταλαβαινει οτι οδηγεις εσυ το παιχνιδι και οχι αυτή.
ειναι παγκοσμιος κανονας ότι λιγο φτυσιμο βοηθα πολυ να εξελιχθουν τα πραγματα υπερ σου.
γυναικα που ξερει οτι σου αρεσει πολυ σου βγαζει το λαδι.
Πολύ σωστά μύστη μου !

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297
Αν η γυναίκα είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και οικονομικά αυτάρκης, δηλαδή όχι διψασμένη για δωράκια, την υποψιάζεται γρήγορα τη δουλειά, ότι δηλαδή δίνονται ως αντάλλαγμα για σεξ. Μου έτυχε σχετικά πρόσφατα γυναίκα που στράβωσε με την απλοχεριά που προηγήθηκε των ιδιαίτερων στιγμών θεωρώντας ότι θα ζητηθούν και απαιτητικά σεξουαλικά ανταλλάγματα
Αν τα δωράκια ήταν δονητές η σέξυ εσώρουχα ,είχε άδικο σε αυτό που σκέφθηκε;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.769
Πόντοι
2.306
Το κσλυτερο απ ‘ ολα ειναι περιπτωσεις νεαρων ομορφων γυναικων με γερους με γερά πορτοφολια.
Λειει η αλλη « με κερδισε η προσωπικοτητα του».
Γιατι δεν εχω δει ουτε ενα φτωχο γέροντα με πιτσιρικα? Φιανεται όποιος ειναι φτωχός δεν έχει προσωπικότητα εξ’ ορισμου

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.178
Πόντοι
3.346
Πρέπει να λέμε παραμύθι στις γκόμενες και, αν ναι, μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε;
Απο δικες μου εμπειριες θα σου πω οχι.
Αντε σε καμια χαζογκομενα να ριξεις κανα μανικι μεχρι εκει...
Αν πας για σοβαρη σχεση ουτε για πλακα παραμυθια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.143
Πόντοι
9.297

Stories

Νέο!