Νέα

Ωραίες γκόμενες με ιδιαιτερότητες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Περπατας στο δρομο και βλεπεις ενα 9αρι με εναν και λες πως γίνεται αυτη να ειναι με αυτον. Ε αυτος ημουν εγω. Με μια 25 χρονη τοτε η οποια ηταν πανεμορφη. Η τύπισσα ενο τραβιομασταν κανα 8μηνο μου ειχε πει οτι βλεπει ψυχιατρο. Δε το πηρα στραβα γιατι οκ λεω ευαίσθητη κτλ. Μετα απο καποια φαση εκει που τελειωνε η πραξη κ ολα κλ. Σηκωνόταν μεσα στη νυχτα και εφευγε. Το εκανε μια, δυο και μετα απο καποιο διαστημα σχεδον καθε μερα. Χανοταν καποιες ωρες κ μετα ολα κλ. Δεν ηξερα τι να κανω γτ την γουσταρα κ πολυ. Τελικα έληξε. Τι να εκανε ρε μαγκες; εμενα μου ελεγε οτι ηθελε καθαρο αερα γτ την επιανε ψυχοπλακωμα.
Η ιδανικη γυναικα τυπε μου!
Μετα την πραξη να φευγει!
Δυστυχως οι πιο πολλες θελουν να σ ανεβουν στο σβερκο
Τυχερος εισαι που το εζησες κι ας μη σου αρεσε οταν το ζουσες(προφανως ειχες αισθηματα για εκεινη οκ κατανοητο)

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.815
Πόντοι
1.206
Περπατας στο δρομο και βλεπεις ενα 9αρι με εναν και λες πως γίνεται αυτη να ειναι με αυτον. Ε αυτος ημουν εγω. Με μια 25 χρονη τοτε η οποια ηταν πανεμορφη. Η τύπισσα ενο τραβιομασταν κανα 8μηνο μου ειχε πει οτι βλεπει ψυχιατρο. Δε το πηρα στραβα γιατι οκ λεω ευαίσθητη κτλ. Μετα απο καποια φαση εκει που τελειωνε η πραξη κ ολα κλ. Σηκωνόταν μεσα στη νυχτα και εφευγε. Το εκανε μια, δυο και μετα απο καποιο διαστημα σχεδον καθε μερα. Χανοταν καποιες ωρες κ μετα ολα κλ. Δεν ηξερα τι να κανω γτ την γουσταρα κ πολυ. Τελικα έληξε. Τι να εκανε ρε μαγκες; εμενα μου ελεγε οτι ηθελε καθαρο αερα γτ την επιανε ψυχοπλακωμα.

ήρωας μπράβο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Για την εν λόγω φάση έχει πάρει ΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ο Τσάρλι Σην. Είπε ....Δεν πληρώνω τις Πόρνες για το Σεξ. Τις πληρώνω για να μην με ακολουθήσουν στο σπίτι μου....

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
δεν πρέπει να είμαστε κατά των γυναικών και να αποκαλύπτουμε εδω τις παραξενιές τους...αλλά ίσα ίσα να αποδώσουμε δικαιοσύνη , :rockon:καθώς τους άνδρες διαχρονικά τους χαρακτηρίζουν ψυχάκηδες κλπ εύκολα και με τη μία...ενώ οι κοπέλες ένεκεν μιας ωραίας εμφάνισης...μιας εντυπωσιακής κορμοστασιάς ,μιας σεξουαλικότητας ,μιας κωλάρας ρε αδερφέ που μας ξεγελάει...έχουν γλιτώσει διαχρονικά απ το να τις χαρακτηρίζουμε κι εμεις ως τρελές και παλαβές...και μάλιστα όπως δείχνουν τα περιστατικά των συναγωνιστών εδω....τα περιστατικά με τρελές πρέπει να ειναι πααρα πολλά... :cheesy:
:cheesy::cheesy:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Γνωρίζεις λοιπόν πολύ καλά την γυναικεία ψυχολογία. Όμως υπάρχει μια ποιοτική διαφορά ανάμεσα στη Γυναίκα που χρησιμοποιεί τούς άντρες σαν Συναισθηματικά ταμπόν, ώστε να ξεφορτωθεί πάνω τους τα αρνητικά της συναισθήματα και να ξεσπάσει με αυτό τον τρόπο, και στη Γυναίκα που γκρινιάζει εκβιάζοντας με τον τρόπο αυτό κάποιον άντρα, ώστε να πετύχει κάτι από αυτόν. Στην πρώτη περίπτωση κάνουμε υπομονή μπας και τις κουτουπώσουμε, κι αν δεν το καταφέρουμε, οκ, δεν θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε και η τελευταία μας φορά. Στη δεύτερη περίπτωση όμως, ο κίνδυνος είναι φανερός
Η πρώτη περίπτωση, δηλ. το να φορτώνεις τα προβλήματά σου σε άλλον, δεν είναι γυναικείο χαρακτηριστικό. Είναι θέμα χαρακτήρα και μπορεί να γίνεται συνειδητά ή ασυνείδητα.

Την δεύτερη περίπτωση ωστόσο, δηλ. την κατάστρωση σχεδίου για επίτευξη στόχων ζωής μέσω σχέσης, την έχω συναντήσει σχεδόν αποκλειστικά σε γυναίκες. Πιστεύω ότι σχετίζεται με λόγους κοινωνικής επιβίωσης. Μία νοοτροπία που περνάει από τη μάνα στην κόρη, επειδή οι γυναίκες πάντα ήταν καταπιεσμένες λόγω πατριαρχίας κι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν την πονηριά για να βελτιώσουν τη θέση τους.

Η συγκεκριμμένη κοπέλα τα είχε και τα δύο, αλλά ήταν και η ίδια θύμα της καταπίεσης της μάνας της. Μου έλεγε ότι κάθε φορά που ερχόταν ήταν σαν να της απορροφούσε όλη την ενέργεια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Τι καιρό άραγε να έχει σήμερα στη Γαλλική Ριβιέρα;;; :coffee:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Μόνος σου πίνεις τον καφέ σου και με τον εαυτό σου μιλάς, γερομαγκούφη.
Αφού ρωτάς, ο καιρός ήταν καλός και βγήκαμε για καφέ παραλιακά με τη γκόμενα. Φαντάζεσαι ότι κάποιος που ζει στην Γαλλική Ριβιέρα σκοτίζεται για τα καμώματα ενός γεροκλόουν που αγωνίζεται να αποκτήσει ζωή σε ένα φόρουμ για κώλους;
Νόμιζες ότι έκανες και φίλους, αλλά σε πρόδωσαν το καλοκαίρι και γύρευες να τους δικάσεις «ευκαιρίας δοθείσης».
Βρες πραγματική ζωή, φουκαρά, γιατί από τη μοναξιά και τη στενοχώρια σε βλέπω να πηγαίνεις να συναντήσεις το σκύλο σου. :confused:

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Αφού ρωτάς, ο καιρός ήταν καλός και βγήκαμε για καφέ παραλιακά με τη γκόμενα. Φαντάζεσαι ότι κάποιος που ζει στην Γαλλική Ριβιέρα σκοτίζεται για τα καμώματα ενός γεροκλόουν που αγωνίζεται να αποκτήσει ζωή σε ένα φόρουμ για κώλους;
Νόμιζες ότι έκανες και φίλους, αλλά σε πρόδωσαν το καλοκαίρι και γύρευες να τους δικάσεις «ευκαιρίας δοθείσης».
Βρες πραγματική ζωή, φουκαρά, γιατί από τη μοναξιά και τη στενοχώρια σε βλέπω να πηγαίνεις να συναντήσεις το σκύλο σου. :confused:
Γεια σου μωράκι μου
Μου έλειψε το κωλαρακι σου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Αν εσύ που (υποτίθεται) ζεις στη Γαλλική Ριβιέρα δεν σκοτιζόσουν για τα καμώματα κάποιου που τον θεωρείς "γεροκλόουν", δεν θα του αφιέρωνες το πρώτο σου πόστ, ευθύς αμέσως μετά από το δίμηνο μπανάρισμά σου. Πολύ περισσότερο δε, δεν θα καθόσουν να ξεψαχνίσεις τις αναρτήσεις που έκανε ο "γεροκλόουν" κατά το διάστημα που ήσουν τιμωρημένος, και ούτως δεν θα είχες ιδέα για την κατάληξη του σκύλου. Γι αυτό λοιπόν τράβα να ξεβουλώσεις καμιά χέστρα, και να βάψεις κάνα αποχωρητήριο στο ξενοδοχείο που εργάζεσαι ως συντηρητής, κι άσε μας εμένα και το μακαρίτη το σκύλο στην μοναξιά μάς. :wink:

jimbo24

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Απρ 2016
Κριτικές
32
Like
1.240
Πόντοι
1.071
Γκόμενα που πηδουσα με μεγάλη όρεξη, είχε την απαίτηση να τελειώνω έξω, πολλές φορές με δύο προφυλακτικά. Κατάλαβα ότι είχε παίξει πολύ χάπι επόμενης μέρας αλλά δεν τα έπαιρνε και στόμα να με ξαλαφρωσει. Σαν να φτάνεις στο τέλος της κούρσας και να σωριάζεσαι επιδεικτικα (και όχι ε-πηδηκτικά) πριν τη γραμμη του τερματισμού

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Αν εσύ που (υποτίθεται) ζεις στη Γαλλική Ριβιέρα δεν σκοτιζόσουν για τα καμώματα κάποιου που τον θεωρείς "γεροκλόουν", δεν θα του αφιέρωνες το πρώτο σου πόστ, ευθύς αμέσως μετά από το δίμηνο μπανάρισμά σου. Πολύ περισσότερο δε, δεν θα καθόσουν να ξεψαχνίσεις τις αναρτήσεις που έκανε ο "γεροκλόουν" κατά το διάστημα που ήσουν τιμωρημένος, και ούτως δεν θα είχες ιδέα για την κατάληξη του σκύλου. Γι αυτό λοιπόν τράβα να ξεβουλώσεις καμιά χέστρα, και να βάψεις κάνα αποχωρητήριο στο ξενοδοχείο που εργάζεσαι ως συντηρητής, κι άσε μας εμένα και το μακαρίτη το σκύλο στην μοναξιά μάς. :wink:
Ξαναδοκίμασε με κάτι καλύτερο, γεροκλόουν...
Το πρώτο ποστ μου αφορούσε dating apps και ήταν μία μέρα νωρίτερα. Ούτε κάθισα να ξεψαχνίσω, έβαλα το νικ σου στην Αναζήτηση και ο σκύλος βγήκε στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων (τώρα είναι στη δεύτερη).
Στο ξενοδοχείο κάνω κάποιες δουλειές, εχμ γιατί... είμαι συνιδιοκτήτης με τη γκόμενά μου.
Άστο, δεν σου βγαίνει το αφήγημα. Πάλι μαλακίες λες (ως συνήθως).

Μόνος ήσουν και πριν την απώλεια του σκύλου, αφού κατάντησες να κάνεις socializing με σεξεργάτρια, η οποία επιπλέον σε κορόιδευε πουλώντας σου έρωτα για να μένει σε ένα νήμα που δεν κόλλαγε με τίποτα, μπας και βρει κάνα πελατάκι.
Άλλο όμως σεξουαλικές υπηρεσίες, κι άλλο socializing. Τα πραγματικά αρσενικά κάνουν socializing προς τα πάνω, γεροκλόουν, ενώ οι απελπισμένοι σαν και σένα προς τα κάτω.

Το μπαν το έφαγα, γιατί έριξα φτύσιμο σε αυτήν την ενοχλητική πόρνη που θεωρώ ανάξια λόγου και με την οποία σαλιάριζες, γιατί δεν έχεις καλύτερες επιλογές. Αν είναι πες μου, όσες φτύνω στο ιντερνέτ, να στις στέλνω να κάνεις socializing μη σε βαρέσει κατακούτελα η μοναξιά και σαλτάρεις, γιατί δεν κατάφερες να κάνεις και φίλους τόσα χρόνια που το προσπαθείς.
Αν υποφέρεις πολύ, σίγουρα θα υπάρχει και κάποια γραμμή βοηθείας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Ξαναδοκίμασε με κάτι καλύτερο, γεροκλόουν...
Το πρώτο ποστ μου αφορούσε dating apps και ήταν μία μέρα νωρίτερα. Ούτε κάθισα να ξεψαχνίσω, έβαλα το νικ σου στην Αναζήτηση και ο σκύλος βγήκε στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων (τώρα είναι στη δεύτερη).
Στο ξενοδοχείο κάνω κάποιες δουλειές, εχμ γιατί... είμαι συνιδιοκτήτης με τη γκόμενά μου.
Άστο, δεν σου βγαίνει το αφήγημα. Πάλι μαλακίες λες (ως συνήθως).

Μόνος ήσουν και πριν την απώλεια του σκύλου, αφού κατάντησες να κάνεις socializing με σεξεργάτρια, η οποία επιπλέον σε κορόιδευε πουλώντας σου έρωτα για να μένει σε ένα νήμα που δεν κόλλαγε με τίποτα, μπας και βρει κάνα πελατάκι.
Άλλο όμως σεξουαλικές υπηρεσίες, κι άλλο socializing. Τα πραγματικά αρσενικά κάνουν socializing προς τα πάνω, γεροκλόουν, ενώ οι απελπισμένοι σαν και σένα προς τα κάτω.

Το μπαν το έφαγα, γιατί έριξα φτύσιμο σε αυτήν την ενοχλητική πόρνη που θεωρώ ανάξια λόγου και με την οποία σαλιάριζες, γιατί δεν έχεις καλύτερες επιλογές. Αν είναι πες μου, όσες φτύνω στο ιντερνέτ, να στις στέλνω να κάνεις socializing μη σε βαρέσει κατακούτελα η μοναξιά και σαλτάρεις, γιατί δεν κατάφερες να κάνεις και φίλους τόσα χρόνια που το προσπαθείς.
Αν υποφέρεις πολύ, σίγουρα θα υπάρχει και κάποια γραμμή βοηθείας.
Το ότι κάθισες και συνέταξες ολόκληρο σεντόνι, και μάλιστα απολογίας, φανερώνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεσαι. :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.352
Πόντοι
12.756
τι ωραιο ευχάριστο νήμα αυτο
θα κατσω για λίγο :coffee:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Το ότι κάθισες και συνέταξες ολόκληρο σεντόνι, και μάλιστα απολογίας, φανερώνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ισχυρίζεσαι. :sunglasses:
Κρατάει πολύ ο καφές μου και γουστάρω να σε ξεβρακώνω, βγάζοντας στο φως τη μιζέρια σου και τις πουστίτσες που κάνεις για να την καλύψεις.

Το θες σε short version? Κάνω ζωάρα στη Γαλλική Ριβιέρα, βρες πόρνη για socializing να αισθανθείς ότι ζεις. :sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Κρατάει πολύ ο καφές μου και γουστάρω να σε ξεβρακώνω, βγάζοντας στο φως τη μιζέρια σου και τις πουστίτσες που κάνεις για να την καλύψεις.

Το θες σε short version? Κάνω ζωάρα στη Γαλλική Ριβιέρα, βρες πόρνη για socializing να αισθανθείς ότι ζεις. :sunglasses:
Μάλιστα. Την έγραψες την εξυπνάδα σου. Τράβα τώρα στα Πυρηναία να κάνεις το τσοπανόσκυλο στα εξήντα σου, μπας και μυρίσεις επιτέλους μουνί. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom