You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκόμενες και παραμύθι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
ΝαιΠρέπει να λέμε παραμύθι στις γκόμενες και, αν ναι, μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε;
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Η παραμυθια η λιγότερα λόγια...
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Αν είναι για ένα βράδυ ναι αν δεν είναι για ένα βράδυ και παλι ναι αλλα παραμυθια που να σώζονται. Η έστω λιγότερη αλήθεια
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.812
- Πόντοι
- 3.506
Απαραίτητο. Το G spot τους είναι στο αυτί.Πρέπει να λέμε παραμύθι στις γκόμενες και, αν ναι, μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε;
Να μπορείς να το υποστηρίξεις όμως.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.054
- Πόντοι
- 9.297
Ανάλογα το παραμύθι...δεν μπορεί να κάνεις τον φραγκατο ενώ δεν μπορείς να πάρεις ένα κουλούρι.
Στοιχειώδης αυτοσεβασμός επιβάλλει να μην ξεφτιλιζεσαι για μια γκόμενα...οι ξεφτιλες τέτοιου τύπου δεν πρέπει να φοράνε παντελόνια.
Στοιχειώδης αυτοσεβασμός επιβάλλει να μην ξεφτιλιζεσαι για μια γκόμενα...οι ξεφτιλες τέτοιου τύπου δεν πρέπει να φοράνε παντελόνια.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.237
- Πόντοι
- 3.846
πρέπει να πίνεις νερό για να μην αφυδατωθείς. Το παραμύθι επιλέγεις να το λες για να πετύχεις το σκοπό σου.
Το ερώτημά σου σχεδόν ρητορικό. Αν σε ενδιαφέρει πολύ μια γυναίκα θα κάνεις μέχρι και τον αναστενάρη. Τώρα αν πουλάς φίδια ,ρισκάρεις να ξεφτιλιστείς και να σε παρατήσει, για αυτό κοίτα να προετοιμάζεις τα σενάριά σου πριν τη συνάντηση.
Το ερώτημά σου σχεδόν ρητορικό. Αν σε ενδιαφέρει πολύ μια γυναίκα θα κάνεις μέχρι και τον αναστενάρη. Τώρα αν πουλάς φίδια ,ρισκάρεις να ξεφτιλιστείς και να σε παρατήσει, για αυτό κοίτα να προετοιμάζεις τα σενάριά σου πριν τη συνάντηση.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.054
- Πόντοι
- 9.297
Αν η πραγματικότητα δεν είναι ανάλογη αρχίζουν οι ανεπανόρθωτες φθορές....Ο Τσαρούχης είπε ότι μόνο με παραμύθια κατακτώνται οι άνθρωποι.
Λες τελικά;
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.909
- Πόντοι
- 3.656
Shimon Hayut: Ο απατεώνας του Tinder που παρίστανε τον δισεκατομμυριούχο πλεϊμπόιΠοιος είναι ο Ισραηλινός απατεώνας, που συνελήφθη τελικά το 2019 στην Ελλάδα; - Τι έταζε στις γυναίκες-θύματά του και πώς τις ξεγελούσε, για να ζει πλουσιοπάροχα
www.protothema.gr
|
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.135
- Πόντοι
- 3.506
Προσωπικά είμαι της αντίθετης άποψης, ποτέ παραμύθι δεν είναι του στύλ μου έτσι κι αλλιώς...Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και σε καμία περίπτωση δεν αναζητώ επιβεβαίωση από κανέναν-μια. Νομίζω πως αυτό που αναζητούν οι γυναίκες είναι η προσοχή, δεν το λέω με κακή έννοια φυσικά και να τις κάνουμε να νιώθουν μοναδικές δίπλα μας. Η φύση τους είναι να θέλουν να αρέσουν και η επιτυχία για εμένα είναι να μπορώ να κάνω μια κοπέλα να αισθάνεται το κέντρο του κόσμου μαζί μου χωρίς σάλτσες, υπερβολές κλπ
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.054
- Πόντοι
- 9.297
Το να λες σε κάποια ότι σου άρεσε πολύ κάτι πάνω της την κάνει βασίλισσα έστω για λίγα λεπτά....Προσωπικά είμαι της αντίθετης άποψης, ποτέ παραμύθι δεν είναι του στύλ μου έτσι κι αλλιώς...Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και σε καμία περίπτωση δεν αναζητώ επιβεβαίωση από κανέναν-μια. Νομίζω πως αυτό που αναζητούν οι γυναίκες είναι η προσοχή, δεν το λέω με κακή έννοια φυσικά και να τις κάνουμε να νιώθουν μοναδικές δίπλα μας. Η φύση τους είναι να θέλουν να αρέσουν και η επιτυχία για εμένα είναι να μπορώ να κάνω μια κοπέλα να αισθάνεται το κέντρο του κόσμου μαζί μου χωρίς σάλτσες, υπερβολές κλπ
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.135
- Πόντοι
- 3.506
Αυτό είναι μια καλή αρχή Δεν το αφήνουμε όμως εκεί !Το να λες σε κάποια ότι σου άρεσε πολύ κάτι πάνω της την κάνει βασίλισσα έστω για λίγα λεπτά....
Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Κάποια από αυτά τα λέω κι εγώΠροσωπικά είμαι της αντίθετης άποψης, ποτέ παραμύθι δεν είναι του στύλ μου έτσι κι αλλιώς...Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και σε καμία περίπτωση δεν αναζητώ επιβεβαίωση από κανέναν-μια. Νομίζω πως αυτό που αναζητούν οι γυναίκες είναι η προσοχή, δεν το λέω με κακή έννοια φυσικά και να τις κάνουμε να νιώθουν μοναδικές δίπλα μας. Η φύση τους είναι να θέλουν να αρέσουν και η επιτυχία για εμένα είναι να μπορώ να κάνω μια κοπέλα να αισθάνεται το κέντρο του κόσμου μαζί μου χωρίς σάλτσες, υπερβολές κλπ
Απλά τώρα τελευταία το έχω επεκτείνει στο ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να αισθάνονται ότι είναι μοναδικοί - όχι μόνο οι γυναίκες.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.054
- Πόντοι
- 9.297
Φυσικά και το επαναλαμβάνουμε με κάθε ευκαιρία!Ακόμα κι αν είναι παντρεμένη ας σκέφτεται τι ακούει από εμάς και τι ακούει από τον άνδρα της που μάλλον δεν εκτιμά ιδιαίτερα τι έχει.Αυτό είναι μια καλή αρχή Δεν το αφήνουμε όμως εκεί !
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.135
- Πόντοι
- 3.506
Ομως πρέπει να το βλέπει και στις πράξεις, ωραία τα λόγια αλλά κάπου γίνονται βαρετά...ένας ας πούμε δυνατό σημείο είναι στις ''ιδιαίτερες'' στιγμέςΦυσικά και το επαναλαμβάνουμε με κάθε ευκαιρία!Ακόμα κι αν είναι παντρεμένη ας σκέφτεται τι ακούει από εμάς και τι ακούει από τον άνδρα της που μάλλον δεν εκτιμά ιδιαίτερα τι έχει.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.054
- Πόντοι
- 9.297
Αν δεν έχουμε φτάσει ακόμα στις ιδιαίτερες στιγμές μερικά δωράκια θα βοηθούσαν φαντάζομαι....Ομως πρέπει να το βλέπει και στις πράξεις, ωραία τα λόγια αλλά κάπου γίνονται βαρετά...ένας ας πούμε δυνατό σημείο είναι στις ''ιδιαίτερες'' στιγμές
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.414
- Πόντοι
- 6.955
Συμφωνώ με το μέλος @Αγράμματος. Εάν πουλάς παραμύθι θα πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις και σήμερα οι γυναίκες είναι πανέξυπνες και μας αντιλαμβάνονται. Δεν είναι οι παλιές γυναίκες από το χωριό που δεν είχαν εμπειρίες και δελεάζονταν με το μπλα μπλα....Εάν παραμυθιάζεις και αποκαλυφθείς τότε χάνεις την αξιοπρέπεια σου κι αυτό είναι μειωτικό και δεν σώνεται. Εγώ είναι κι από χαρακτήρα ευθύς οπότε δεν το έχω να παραμυθιάζω. Αυτό που ξέρω όμως και το έχω διαδαχτεί από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του εικονιζόμενου τύπου στο avantar μου, είναι πως όσα περισσότερα μαθαίνει μια γυναίκα που γνωρίζεις για το παρελθόν σου, όσες πιο πολλά ξέρει για εσένα (σε σκανάρει) τόσο αυξάνονται και οι λόγοι τους οποίους θα βρει για να μην σου κάτσει.
Dating equals porking ._ Αυτός πρέπει να είναι ο αντικειμενικός μας σκοπός.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.054
- Πόντοι
- 9.297
Μια γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ για την εμπειρία η απλώς για να ικανοποιήσει μια ανάγκη.Συμφωνώ με το μέλος @Αγράμματος. Εάν πουλάς παραμύθι θα πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις και σήμερα οι γυναίκες είναι πανέξυπνες και μας αντιλαμβάνονται. Δεν είναι οι παλιές γυναίκες από το χωριό που δεν είχαν εμπειρίες και δελεάζονταν με το μπλα μπλα....Εάν παραμυθιάζεις και αποκαλυφθείς τότε χάνεις την αξιοπρέπεια σου κι αυτό είναι μειωτικό και δεν σώνεται. Εγώ είναι κι από χαρακτήρα ευθύς οπότε δεν το έχω να παραμυθιάζω. Αυτό που ξέρω όμως και το έχω διαδαχτεί από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του εικονιζόμενου τύπου στο avantar μου, είναι πως όσα περισσότερα μαθαίνει μια γυναίκα που γνωρίζεις για το παρελθόν σου, όσες πιο πολλά ξέρει για εσένα (σε σκανάρει) τόσο αυξάνονται και οι λόγοι τους οποίους θα βρει για να μην σου κάτσει.
Συνήθως όμως κάνουν. σεξ για να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση.Αν δεν κάνεις "κλικ" στην τσέπη τους ,δεν θα "σκοράρεις".Μιλάω για γυναίκες άνω των 25 που αρχίζουν να ψάχνουν για "αποκατάσταση".
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.135
- Πόντοι
- 3.506
Ε με αυτές δεν ασχολούμεθα μύστη μου... Αν θέλουν λεφτά να πάρουν δάνειο από την τράπεζαΜια γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ για την εμπειρία η απλώς για να ικανοποιήσει μια ανάγκη.
Συνήθως όμως κάνουν. σεξ για να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση.Αν δεν κάνεις "κλικ" στην τσέπη τους ,δεν θα "σκοράρεις".Μιλάω για γυναίκες άνω των 25 που αρχίζουν να ψάχνουν για "αποκατάσταση".
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 4K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 123