Νέα

Γκόμενες και παραμύθι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Πρέπει να λέμε παραμύθι στις γκόμενες και, αν ναι, μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αν είναι για ένα βράδυ ναι αν δεν είναι για ένα βράδυ και παλι ναι αλλα παραμυθια που να σώζονται. Η έστω λιγότερη αλήθεια

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.812
Πόντοι
3.506
Πρέπει να λέμε παραμύθι στις γκόμενες και, αν ναι, μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε;
Απαραίτητο. Το G spot τους είναι στο αυτί.

Να μπορείς να το υποστηρίξεις όμως.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Ανάλογα το παραμύθι...δεν μπορεί να κάνεις τον φραγκατο ενώ δεν μπορείς να πάρεις ένα κουλούρι.
Στοιχειώδης αυτοσεβασμός επιβάλλει να μην ξεφτιλιζεσαι για μια γκόμενα...οι ξεφτιλες τέτοιου τύπου δεν πρέπει να φοράνε παντελόνια.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
πρέπει να πίνεις νερό για να μην αφυδατωθείς. Το παραμύθι επιλέγεις να το λες για να πετύχεις το σκοπό σου.
Το ερώτημά σου σχεδόν ρητορικό. Αν σε ενδιαφέρει πολύ μια γυναίκα θα κάνεις μέχρι και τον αναστενάρη. Τώρα αν πουλάς φίδια ,ρισκάρεις να ξεφτιλιστείς και να σε παρατήσει, για αυτό κοίτα να προετοιμάζεις τα σενάριά σου πριν τη συνάντηση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.135
Πόντοι
3.506
Προσωπικά είμαι της αντίθετης άποψης, ποτέ παραμύθι δεν είναι του στύλ μου έτσι κι αλλιώς...Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και σε καμία περίπτωση δεν αναζητώ επιβεβαίωση από κανέναν-μια. Νομίζω πως αυτό που αναζητούν οι γυναίκες είναι η προσοχή, δεν το λέω με κακή έννοια φυσικά και να τις κάνουμε να νιώθουν μοναδικές δίπλα μας. Η φύση τους είναι να θέλουν να αρέσουν και η επιτυχία για εμένα είναι να μπορώ να κάνω μια κοπέλα να αισθάνεται το κέντρο του κόσμου μαζί μου χωρίς σάλτσες, υπερβολές κλπ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Προσωπικά είμαι της αντίθετης άποψης, ποτέ παραμύθι δεν είναι του στύλ μου έτσι κι αλλιώς...Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου και σε καμία περίπτωση δεν αναζητώ επιβεβαίωση από κανέναν-μια. Νομίζω πως αυτό που αναζητούν οι γυναίκες είναι η προσοχή, δεν το λέω με κακή έννοια φυσικά και να τις κάνουμε να νιώθουν μοναδικές δίπλα μας. Η φύση τους είναι να θέλουν να αρέσουν και η επιτυχία για εμένα είναι να μπορώ να κάνω μια κοπέλα να αισθάνεται το κέντρο του κόσμου μαζί μου χωρίς σάλτσες, υπερβολές κλπ
Το να λες σε κάποια ότι σου άρεσε πολύ κάτι πάνω της την κάνει βασίλισσα έστω για λίγα λεπτά....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.135
Πόντοι
3.506

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.998
Πόντοι
6.236
Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Κάποια από αυτά τα λέω κι εγώ :)
Απλά τώρα τελευταία το έχω επεκτείνει στο ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να αισθάνονται ότι είναι μοναδικοί - όχι μόνο οι γυναίκες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Αυτό είναι μια καλή αρχή :wink: Δεν το αφήνουμε όμως εκεί !
Φυσικά και το επαναλαμβάνουμε με κάθε ευκαιρία!Ακόμα κι αν είναι παντρεμένη ας σκέφτεται τι ακούει από εμάς και τι ακούει από τον άνδρα της που μάλλον δεν εκτιμά ιδιαίτερα τι έχει.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.135
Πόντοι
3.506
Φυσικά και το επαναλαμβάνουμε με κάθε ευκαιρία!Ακόμα κι αν είναι παντρεμένη ας σκέφτεται τι ακούει από εμάς και τι ακούει από τον άνδρα της που μάλλον δεν εκτιμά ιδιαίτερα τι έχει.
Ομως πρέπει να το βλέπει και στις πράξεις, ωραία τα λόγια αλλά κάπου γίνονται βαρετά...ένας ας πούμε δυνατό σημείο είναι στις ''ιδιαίτερες'' στιγμές :wink:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Ομως πρέπει να το βλέπει και στις πράξεις, ωραία τα λόγια αλλά κάπου γίνονται βαρετά...ένας ας πούμε δυνατό σημείο είναι στις ''ιδιαίτερες'' στιγμές :wink:
Αν δεν έχουμε φτάσει ακόμα στις ιδιαίτερες στιγμές μερικά δωράκια θα βοηθούσαν φαντάζομαι....

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Συμφωνώ με το μέλος @Αγράμματος. Εάν πουλάς παραμύθι θα πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις και σήμερα οι γυναίκες είναι πανέξυπνες και μας αντιλαμβάνονται. Δεν είναι οι παλιές γυναίκες από το χωριό που δεν είχαν εμπειρίες και δελεάζονταν με το μπλα μπλα....Εάν παραμυθιάζεις και αποκαλυφθείς τότε χάνεις την αξιοπρέπεια σου κι αυτό είναι μειωτικό και δεν σώνεται. Εγώ είναι κι από χαρακτήρα ευθύς οπότε δεν το έχω να παραμυθιάζω. Αυτό που ξέρω όμως και το έχω διαδαχτεί από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του εικονιζόμενου τύπου στο avantar μου, είναι πως όσα περισσότερα μαθαίνει μια γυναίκα που γνωρίζεις για το παρελθόν σου, όσες πιο πολλά ξέρει για εσένα (σε σκανάρει) τόσο αυξάνονται και οι λόγοι τους οποίους θα βρει για να μην σου κάτσει.
Dating equals porking ._ Αυτός πρέπει να είναι ο αντικειμενικός μας σκοπός.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Συμφωνώ με το μέλος @Αγράμματος. Εάν πουλάς παραμύθι θα πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις και σήμερα οι γυναίκες είναι πανέξυπνες και μας αντιλαμβάνονται. Δεν είναι οι παλιές γυναίκες από το χωριό που δεν είχαν εμπειρίες και δελεάζονταν με το μπλα μπλα....Εάν παραμυθιάζεις και αποκαλυφθείς τότε χάνεις την αξιοπρέπεια σου κι αυτό είναι μειωτικό και δεν σώνεται. Εγώ είναι κι από χαρακτήρα ευθύς οπότε δεν το έχω να παραμυθιάζω. Αυτό που ξέρω όμως και το έχω διαδαχτεί από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του εικονιζόμενου τύπου στο avantar μου, είναι πως όσα περισσότερα μαθαίνει μια γυναίκα που γνωρίζεις για το παρελθόν σου, όσες πιο πολλά ξέρει για εσένα (σε σκανάρει) τόσο αυξάνονται και οι λόγοι τους οποίους θα βρει για να μην σου κάτσει.
Dating equals porking ._ Αυτός πρέπει να είναι ο αντικειμενικός μας σκοπός.
Μια γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ για την εμπειρία η απλώς για να ικανοποιήσει μια ανάγκη.
Συνήθως όμως κάνουν. σεξ για να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση.Αν δεν κάνεις "κλικ" στην τσέπη τους ,δεν θα "σκοράρεις".Μιλάω για γυναίκες άνω των 25 που αρχίζουν να ψάχνουν για "αποκατάσταση".

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.135
Πόντοι
3.506
Μια γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ για την εμπειρία η απλώς για να ικανοποιήσει μια ανάγκη.
Συνήθως όμως κάνουν. σεξ για να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση.Αν δεν κάνεις "κλικ" στην τσέπη τους ,δεν θα "σκοράρεις".Μιλάω για γυναίκες άνω των 25 που αρχίζουν να ψάχνουν για "αποκατάσταση".
Ε με αυτές δεν ασχολούμεθα μύστη μου... Αν θέλουν λεφτά να πάρουν δάνειο από την τράπεζα :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom