Νέα

Γκόμενες και αυτοκίνητο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα No_Guts_No_Sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Λοιπον ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη!

Ας πουμε πως εγω εχω μια Ferrari (ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΗ) και σκαω μυτη με αυτην εξω απο ενα club...τι νομιζετε πως θα γινει στο τελος της βραδυας?
Το λιγοτερο θα καταληξω σε οργιο με καμια 10 λυσσασμενες (για το φεναισθαι) τσουλες.

Ας παρουμε τωρα την περιπτωση που σκαω στο ιδιο club με ενα Datsun (αν θελετε βαλτε και πατατες μεσα) αλλα σε αυτην την περιπτωση ειμαι φραγκατος (τρελα ομως).
Θα μπορεσω με την ιδια ευκολια να κανω το ιδιο οργιο?
ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ.

Γιατι?
Πολυ απλα επειδη στην πρωτη περιπτωση το αυτοκινητο κανει την διαφορα και οχι τα φραγκα!

Που θελω να καταληξω?
Πως ολη την δουλεια την κανει το αυτοκινητο για καποιον που δεν εχει την ικανοτητα του λογου!
Αυτα που λες...ξερω οτι τα κανουν μονο τα λιγουρια...εσυ..
για να'χουμε καλο ρωτημα...σ'αυτο το κλαμπ απευθυνεσαι?
Για να ξερω..αν αξιζει να επιτρεψω στο βλεφαρο μου..να εστιασει για να διαβασω τα ποστς σου...!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αυτα που λες...ξερω οτι τα κανουν μονο τα λιγουρια...εσυ..
για να'χουμε καλο ρωτημα...σ'αυτο το κλαμπ απευθυνεσαι?
Για να ξερω..αν αξιζει να επιτρεψω στο βλεφαρο μου..να εστιασει για να διαβασω τα ποστς σου...!!!!

Εγω απλα λεω τι μπορει να κανει σημερα το καθε μαλακιστιρι για να προσεγκυσει το ενδιαφερον μιας γκομενας.
ΠΟΤΕ ΜΟΥ δεν θα εκανα κατι τετοιο. Συγνωμη αν εδωσα λαθος εντυπωση.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
εξ αλλου αν θελω να γ@μησω παω και σε ενα μπουρδελο και την βγαζω και φτηνοτερα!
Σιγα μην κανω επιδειξη στο καθε κοριτσακι που θελει τσεπη φραγκατη και μπετονιερα σωμα για να ευχαριστηθει και να νομιζει πως ειναι καποια!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εξ αλλου αν θελω να γ@μησω παω και σε ενα μπουρδελο και την βγαζω και φτηνοτερα!
Σιγα μην κανω επιδειξη στο καθε κοριτσακι που θελει τσεπη φραγκατη και μπετονιερα σωμα για να ευχαριστηθει και να νομιζει πως ειναι καποια!
Νομιζω τωρα οτι το βλεφαρο μου κερδισε..οσο και η ικανοτητα του λογου σου...
Το'χεις...το'χεις..
Λυπαμαι μονο μερικους...ασχετα απο εδω..γενικα μιλαω..οτι θελουν να προβληθουν..μεσω μιας ψευδαισθησης...που επι της ουσιας...κενου περιεχομενου..!!!
Πιστευω...να γινομαι αντιληπτη..!!
Κι αυτο ισχυει...για γυναικες-αντρες..!!

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σωστή η  Κατερήνα.
καλημέρα.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Για ένα πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα ειχα το ψώνιο με τα αυτοκίνητα. Ξεκίνησε κάπου στα 16 και έκλεισε στα 21-22.

Σπάνια κοιτάζω αυτοκίνητα στο δρόμο. Μόνη εξαίρεση κάποιο κλασσικό.

Μηχανές και αυτοκινητα ειναι ή για να μετακινείσαι ή επειδή γουστάρεις. Τις περισσότερες φορές ένα πολύ καλό αμάξι ή μηχανή καταλήγει στα χέρια κάποιου που προσπαθεί να αναπληρώσει τους λειψούς πόντους του μέσω της κατάθεσης μετρητών. Ντάξει, πρόβλημά τους, στα παπάρια μου. Να'ναι καλα τα παιδια που μας κάνουν και γελάμε.

Πρόσφατα γκομενάκι που κανονίζαμε να βγούμε για καφέ, μου είπε οτι δεν ανεβαίνει ποτέ σε μηχανή. Και αν έχω αμάξι και τι αμάξι.

Της είπα να πάρει το λεωφορείο και να βρεθούμε όπου θέλει.

Δεν ξαναπήρε.

Ρε ουρντ πίσω στα χωριά σας παλιογύφτισσες!

Μπραβο καλα της ειπες.

frappes

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
44
Like
11
Πόντοι
10
Αυτή δεν είχε αμάξι , ε; και ύστερα σου λένε ισότητα. Ισότητα όπως τους βολεύει , όπως τους συμφέρει , όπως εννοούν αυτές την ισότητα. Καλά της είπες. Ούστ!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Αυτή δεν είχε αμάξι , ε; και ύστερα σου λένε ισότητα. Ισότητα όπως τους βολεύει , όπως τους συμφέρει , όπως εννοούν αυτές την ισότητα. Καλά της είπες. Ούστ!

Ισοτητα δεν υπαρχει στην Ελλαδα.
Η γυναικα ειναι απειρως πιο "ιση" απο τον αντρα.
Θελουν ισοτητα τα τσολια, αλλα να εχουν περισσοτερα δικαιωματα και λιγοτερες υποοχρεωσεις.
Μιλαω για τις φεμινιστριες.
Γιατι να μη πηγαινουν οι γυναικες στον στρατο?
Λενε οτι δεν μπορουν.
Αν πατε στα στρατοπεδα θα δειτε οτι ειναι γεματα απο γυναικες ΕΠΟΠ.
Και απεξω κανουν κρα χιλιαδες για να μπουν.
Οταν πληρωνονται μπορουν.
Γιατι να παιρνουν συνταξη σε τοσο μικρη ηλικια?
Γιατι να υπαρχει η ποσοστοση? Οταν γινετια μια προκηρυξη στο δημοσιο συνηθως πρεπει υποχρεωτικα ενα ποσοστο να ειναι γυναικες ανεξαρτητως προσοντων (σε σχεση με τους αντρες). Δηλ: Απαιτουμενα προσοντα: Πτυχια, προυπηρεσια και ΜΟΥΝΙ

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ισοτητα δεν υπαρχει στην Ελλαδα.
Η γυναικα ειναι απειρως πιο "ιση" απο τον αντρα.
Θελουν ισοτητα τα τσολια, αλλα να εχουν περισσοτερα δικαιωματα και λιγοτερες υποοχρεωσεις.
Μιλαω για τις φεμινιστριες.
Γιατι να μη πηγαινουν οι γυναικες στον στρατο?
Λενε οτι δεν μπορουν.
Αν πατε στα στρατοπεδα θα δειτε οτι ειναι γεματα απο γυναικες ΕΠΟΠ.
Και απεξω κανουν κρα χιλιαδες για να μπουν.
Οταν πληρωνονται μπορουν.
Γιατι να παιρνουν συνταξη σε τοσο μικρη ηλικια?
Γιατι να υπαρχει η ποσοστοση? Οταν γινετια μια προκηρυξη στο δημοσιο συνηθως πρεπει υποχρεωτικα ενα ποσοστο να ειναι γυναικες ανεξαρτητως προσοντων (σε σχεση με τους αντρες). Δηλ: Απαιτουμενα προσοντα: Πτυχια, προυπηρεσια και ΜΟΥΝΙ

Kαλημερα κατ'αρχην
  Ρε συ πισοχοστη,οι γυναικες πρεπει να εχουν μια καποια διαφορα με τους αντρες,δεν νομιζεις;Γενικως μιλαω...

Στην κοινωνια που εγω ονειρευομαι,οι γυναικες θα κατειχαν αλλη θεση,τελειως διαφορετικη απο αυτην που εχουν σημερα.Θα ηταν τα τιμωμενα προσωπα ,γενικα...

Και οσο για τις φεμινιστριες,ειναι το πιο μαλακισμενο κινημα απο αρχης κοσμου,και για μενα το καστρο ΓΥΝΑΙΚΑ απο αυτες τις καριολες αλωθηκε και διαλυθηκε να ξερεις...

Φεμινισμος= προδοσια για τις γυναικες φιλε μου....

Οι φεμινιστριες συνεπραξαν με το Κεφαλαιο,και πεταξαν το μπαλακι μιας δηθεν χειραφετησης στις γυναικες...Και οι χαζες τσιμπησαν...Και πανε για το μεροκαματο καθε μερα,και γεννανε,και φτηνα τις πληρωνουν,και ανταγωνιζονται τους αντρες σε καθε τομεα...

Εκει που ηταν αρχοντισσες στα σπιτια τους,και θα μπορουσαν να διεκδικησουν καλυτερα τα δικαιωματα τους,πατησαν την φλουδα και γινανε γραναζακια σε ενα συστημα εργασιας που το στησαν αντρες,οι καημενες...

Τεσπα σηκωνει πολυ κουβεντα το θεμα...

Για τις δεσποινιδες που κοιτανε ποιος εχει το καλυτερο τουτου για να τον βαλουν στα ποδια τους μεσα,τι να πω...Ενταξει,ειπαμε ειναι στην φυση της γυναικας να ψαχνει τον καλυτερο σπορο(γενικα μιλαω...),αλλα εδω εχουν κανει σειβ στο σκληρο τους,λαθος προτυπο..

Και το οποιο προτυπο κατασκευασαμε εμεις οι αντρες.Δεν ειμαστε αμοιροι ευθυνων...

Ετσι παει..γιαλαντζι αντρακια-γιαλαντζι γυναικακια

Η λεξη ΑΝΤΡΑΣ και η λεξη ΓΥΝΑΙΚΑ....εχουν αλλο νοημα στο καυκαλο μου..

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
  Kαλημερα κατ'αρχην
  Ρε συ πισοχοστη,οι γυναικες πρεπει να εχουν μια καποια διαφορα με τους αντρες,δεν νομιζεις;Γενικως μιλαω...

Στην κοινωνια που εγω ονειρευομαι,οι γυναικες θα κατειχαν αλλη θεση,τελειως διαφορετικη απο αυτην που εχουν σημερα.Θα ηταν τα τιμωμενα προσωπα ,γενικα...

Και οσο για τις φεμινιστριες,ειναι το πιο μαλακισμενο κινημα απο αρχης κοσμου,και για μενα το καστρο ΓΥΝΑΙΚΑ απο αυτες τις καριολες αλωθηκε και διαλυθηκε να ξερεις...

Φεμινισμος= προδοσια για τις γυναικες φιλε μου....

Οι φεμινιστριες συνεπραξαν με το Κεφαλαιο,και πεταξαν το μπαλακι μιας δηθεν χειραφετησης στις γυναικες...Και οι χαζες τσιμπησαν...Και πανε για το μεροκαματο καθε μερα,και γεννανε,και φτηνα τις πληρωνουν,και ανταγωνιζονται τους αντρες σε καθε τομεα...

Εκει που ηταν αρχοντισσες στα σπιτια τους,και θα μπορουσαν να διεκδικησουν καλυτερα τα δικαιωματα τους,πατησαν την φλουδα και γινανε γραναζακια σε ενα συστημα εργασιας που το στησαν αντρες,οι καημενες...

Τεσπα σηκωνει πολυ κουβεντα το θεμα...

Για τις δεσποινιδες που κοιτανε ποιος εχει το καλυτερο τουτου για να τον βαλουν στα ποδια τους μεσα,τι να πω...Ενταξει,ειπαμε ειναι στην φυση της γυναικας να ψαχνει τον καλυτερο σπορο(γενικα μιλαω...),αλλα εδω εχουν κανει σειβ στο σκληρο τους,λαθος προτυπο..

Και το οποιο προτυπο κατασκευασαμε εμεις οι αντρες.Δεν ειμαστε αμοιροι ευθυνων...

Ετσι παει..γιαλαντζι αντρακια-γιαλαντζι γυναικακια

Η λεξη ΑΝΤΡΑΣ και η λεξη ΓΥΝΑΙΚΑ....εχουν αλλο νοημα στο καυκαλο μου..

Στον στρατο μια γυναικα δε χρειαζεται να κουβαλαει σακια. Υπαρχουν χιλιαδες θεσεις που μπορουν να εχουν.

Επισκέπτης
Δηλαδή από όλη αυτήν την κουβέντα κατάλαβα ότι εσείς ΔΕΝ νοιάζεστε για τα φράγκα.
Οι άντρες ειναι υπεράνω χρημάτων; Ζούνε φτωχά φτάνει να έχουν μια μουνάρα δίπλα τους;Μας δουλευετε;
Και τότε γιατί κομπλεξάρετε όταν η γυναίκα βγάζει πολλά;
Επίσης θέλετε μουνάρες. Γιατί; επειδή κάπως βλέπεστε, έχετε την αίσθηση ότι σας χρωστάει ο Θεός ;; Η μήπως και εσείς έχετε χαθεί μέσα σε κάποια διαφημιση;
Και άντε και βρίσκετε μια γυναίκα με όλα αυτά που ζητάτε, μουνάρα, με λεφτά, υπάκουη, πρόθυμη στο σεξ, εσείς τι της προσφέρετε ακριβώς; Το πολύτιμο πουλί σας ; Την εξαιρετική σας ρατσιστική διαθεση;Την υπεροχή σας τριχοφυία, το φτωχο σας πορτοφόλι, η τα πηδήματα εδώ και εκεί;;
Γιατί αυτά βλεπω να προσφέρετε αφειδώς...τα παραπάνω και αλλά απείρου κάλλους.

Οι σχέσεις ρε παλικάρια είναι αμφίδρομες απο όσο γνωρίζω στην μικρή μου ζωή. Ούτε εσείς επιλέγετε μια χωρίς λόγο..., ούτε εμείς..
Και ναι οι εποχές είναι δύκολες ο κόσμος κοιτάει το συμφέρον του και την προσωπική τους ικανοποίηση, αυτό είναι σίγουρο...αλλά μην το ρίχνουμε όλο στις γυναίκες. Και οι άντρες το ίδιο κοιτούν. Το συμφέρον τους και τον εαυτό τους. Και είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις όταν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου, το γαμήσι σου, την παρτυ σου, και δεν θες να έχεις και συνέπειες για τις πραξεις σου. ...
Το δύσκολο σε αυτήν την ζωή δεν είναι να εισαι παρτάκιας. Ειναι να εκτιμάς τον αλλο ως προσωπικότητα.
Εδώ εγώ βλέπω ότι δεν εκτιμάτε τις ελληνίδες ως προσωπικότητες. Και το βλέπω και απο παιδιά που δεν εχουν προλάβει και ζήσουν και τόσα μέχρι τα 20 τους έτη. Οπότε γιατί αυτές να σταθούν στην προσωπικότητα σας;;;;; και όχι στο αυτοκινητό σας;;;
Πιστεύω ότι είστε απόλυτα ίδιας νοοτροπίας έλληνες σαν και αυτές.
Πιστεύω ότι ιστορικά τρώτε ο ενας τον αλλον σαν λαός.
Πιστεύω ότι εκεί σε αυτήν την φαγωμάρα σας την εσωτερική οφείλονται πολλά προβλήματα απο αυτά που έχετε πολιτικά, κοινωνικά, διαπροσωπικά.
Και άν δεν μάθετε να μην μπάινετε σε κουτιά και ταμπελες ...δεν θα αλλάξει τίποτα στον τόπο.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Δηλαδή από όλη αυτήν την κουβέντα κατάλαβα ότι εσείς ΔΕΝ νοιάζεστε για τα φράγκα.
Οι άντρες ειναι υπεράνω χρημάτων; Ζούνε φτωχά φτάνει να έχουν μια μουνάρα δίπλα τους;Μας δουλευετε;
Επίσης θέλετε μουνάρες. Γιατί; επειδή κάπως βλέπεστε, έχετε την αίσθηση ότι σας χρωστάει ο Θεός ;; Η μήπως και εσείς έχετε χαθεί μέσα σε κάποια διαφημιση;
Και άντε και βρίσκετε μια γυναίκα με όλα αυτά που ζητάτε, μουνάρα, με λεφτά, υπάκουη, πρόθυμη στο σεξ, εσείς τι της προσφέρετε ακριβώς; Το πολύτιμο πουλί σας ; Την εξαιρετική σας ρατσιστική διαθεση;Την υπεροχή σας τριχοφυία, το φτωχο σας πορτοφόλι, η τα πηδήματα εδώ και εκεί;;

Οι σχέσεις ρε παλικάρια είναι αμφίδρομες απο όσο γνωρίζω στην μικρή μου ζωή. Ούτε εσείς επιλέγετε μια χωρίς λόγο..., ούτε εμείς..
Και ναι οι εποχές είναι δύκολες ο κόσμος κοιτάει το συμφέρον του και την προσωπική τους ικανοποίηση, αυτό είναι σίγουρο...αλλά μην το ρίχνουμε όλο στις γυναίκες. Και οι άντρες το ίδιο κοιτούν. Το συμφέρον τους και τον εαυτό τους. Και είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις όταν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου, το γαμήσι σου, την παρτυ σου, και δεν θες να έχεις και συνέπειες για τις πραξεις σου. ...
Το δύσκολο σε αυτήν την ζωή δεν είναι να εισαι παρτάκιας. Ειναι να εκτιμάς τον αλλο ως προσωπικότητα.
Εδώ εγώ βλέπω ότι δεν εκτιμάτε τις ελληνίδες ως προσωπικότητες. Και το βλέπω και απο παιδιά που δεν εχουν προλάβει και ζήσουν και τόσα μέχρι τα 20 τους έτη. Οπότε γιατί αυτές να σταθούν στην προσωπικότητα σας;;;;; και όχι στο αυτοκινητό σας;;;
Πιστεύω ότι εκεί σε αυτήν την φαγωμάρα σας την εσωτερική οφείλονται πολλά προβλήματα απο αυτά που έχετε πολιτικά, κοινωνικά, διαπροσωπικά.
Και άν δεν μάθετε να μην μπάινετε σε κουτιά και ταμπελες ...δεν θα αλλάξει τίποτα στον τόπο.

Η γυναικα που κανει ερωτικη σχεση με εναν ανδρα για τα λεφτα του ειναι ΠΟΥΤΑΝΑ.
ΤΕΛΟΣ

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

ΠΕΣΤΑΑΑΑΑ Ντεεεεε

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Mπορεις να μου πεις εσυ επιγραμματικα τον ορισμο της πορνης?

αρχ. ετυμολ. απο το περνημι = αυτη που εχει πουληθει για σκλαβα

erinal αν και στα εχω χωσει μερικες φορες συμφωνω μαζι σου / το προβλημα των διαπροσωπικων σχεσεων σημερα στην Ελλαδα οφειλεται και στους αντρες και στις γυναικες και σε αλλους παραγοντες - ακομα και πολιτικους θα ελεγα / απλα ξερετε που ειναι το θεμα : δεν ξερω ποτε θα γινουμε Σουηδια ή Αγγλια εδω στην Ελλαδα ???? - ισως και ποτε .....

Επισκέπτης
Απο ότι βλεπω δεν θελεις διαλογο θέλεις να μιλαμε με ερωτήσεις.
Θα το πω τελευταία φορά και ίσως το αντιληφθείς.
Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει σύντροφο σύμφωνα με κάποια δεδομένα που έχει στον εγκεφαλό του και σύμφωνα με το τι του προσφερεται.
Οπως εσύ κοιτάς την εμφάνιση σε μια κοπέλα.... απο συμφέρον φυσικά προς τον εαυτό σου, και δεν επιλέγεις μια θεοχοντρη όσο ωραίο και καλό χαρακτηρα κι αν εχει..ετσι και μια γυναίκα επιλέγει την οικονομική εξασφάλιση. Το κάνει απο προσωπικό συμφερον και αυτή ναι.
Και ερωτώ: θα επελέγες μια γυναίκα φτωχή και άσχημη και χοντρη;;; Μαλλον όχι ακόμα και αν αυτή ήταν αγία. Γιατί; επειδή εισαι πουστρακι; επειδή εισαι φιλανθρωπος και φιλέσπαλαχνος;
φίλε μου με λίγα λόγια θεωρώ ότι ζούμε σε μια εποχή που ο καθένας κοιτάει σε διαφορετικά επιπεδα τι τον συμφέρει. Πχ ο αλλος εχει σχεση και ξενοπηδάει. Γιατι κοιτάει την παρτυ του και έχει βρει και τις δικαιολογίες ανεξάρτητα αν ειναι υποκριτης στην σχεση του και στην ζωη του.
Αυτό γιατί δεν το κατακρίνεις; Επειδή δεν σε συμφέρει φυσικά;
Δεν εχεις δικαιωμα να λες πουτανα τότε την γκομενα που σε κοιταει πρωτα στο αυτοκινητο αφού εσύ την κοιτάς στα βυζια. ο καθένας την παρτυ του.

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
ερι...στη κουζινα σου...αντε πρωινιατικα.... :-*

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1

Όσον αφορά στην Ελληνική πραγματικότητα πολύ σωστή και ας κοιτούν όσοι μπορούν για να ξεδιαλυθούν καποιά πράγματα. Όσον αφορά στις σχέσεις άντρα - γυναίκα , πάλι λάθος  και αποδείχτηκε περίτρανα χθες βράδυ. Βγες και λίγο παραέξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom