Ισοτητα δεν υπαρχει στην Ελλαδα.
Η γυναικα ειναι απειρως πιο "ιση" απο τον αντρα.
Θελουν ισοτητα τα τσολια, αλλα να εχουν περισσοτερα δικαιωματα και λιγοτερες υποοχρεωσεις.
Μιλαω για τις φεμινιστριες.
Γιατι να μη πηγαινουν οι γυναικες στον στρατο?
Λενε οτι δεν μπορουν.
Αν πατε στα στρατοπεδα θα δειτε οτι ειναι γεματα απο γυναικες ΕΠΟΠ.
Και απεξω κανουν κρα χιλιαδες για να μπουν.
Οταν πληρωνονται μπορουν.
Γιατι να παιρνουν συνταξη σε τοσο μικρη ηλικια?
Γιατι να υπαρχει η ποσοστοση? Οταν γινετια μια προκηρυξη στο δημοσιο συνηθως πρεπει υποχρεωτικα ενα ποσοστο να ειναι γυναικες ανεξαρτητως προσοντων (σε σχεση με τους αντρες). Δηλ: Απαιτουμενα προσοντα: Πτυχια, προυπηρεσια και ΜΟΥΝΙ
Kαλημερα κατ'αρχην
Ρε συ πισοχοστη,οι γυναικες πρεπει να εχουν μια καποια διαφορα με τους αντρες,δεν νομιζεις;Γενικως μιλαω...
Στην κοινωνια που εγω ονειρευομαι,οι γυναικες θα κατειχαν αλλη θεση,τελειως διαφορετικη απο αυτην που εχουν σημερα.Θα ηταν τα τιμωμενα προσωπα ,γενικα...
Και οσο για τις φεμινιστριες,ειναι το πιο μαλακισμενο κινημα απο αρχης κοσμου,και για μενα το καστρο ΓΥΝΑΙΚΑ απο αυτες τις καριολες αλωθηκε και διαλυθηκε να ξερεις...
Φεμινισμος= προδοσια για τις γυναικες φιλε μου....
Οι φεμινιστριες συνεπραξαν με το Κεφαλαιο,και πεταξαν το μπαλακι μιας δηθεν χειραφετησης στις γυναικες...Και οι χαζες τσιμπησαν...Και πανε για το μεροκαματο καθε μερα,και γεννανε,και φτηνα τις πληρωνουν,και ανταγωνιζονται τους αντρες σε καθε τομεα...
Εκει που ηταν αρχοντισσες στα σπιτια τους,και θα μπορουσαν να διεκδικησουν καλυτερα τα δικαιωματα τους,πατησαν την φλουδα και γινανε γραναζακια σε ενα συστημα εργασιας που το στησαν αντρες,οι καημενες...
Τεσπα σηκωνει πολυ κουβεντα το θεμα...
Για τις δεσποινιδες που κοιτανε ποιος εχει το καλυτερο τουτου για να τον βαλουν στα ποδια τους μεσα,τι να πω...Ενταξει,ειπαμε ειναι στην φυση της γυναικας να ψαχνει τον καλυτερο σπορο(γενικα μιλαω...),αλλα εδω εχουν κανει σειβ στο σκληρο τους,λαθος προτυπο..
Και το οποιο προτυπο κατασκευασαμε εμεις οι αντρες.Δεν ειμαστε αμοιροι ευθυνων...
Ετσι παει..γιαλαντζι αντρακια-γιαλαντζι γυναικακια
Η λεξη ΑΝΤΡΑΣ και η λεξη ΓΥΝΑΙΚΑ....εχουν αλλο νοημα στο καυκαλο μου..