Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Τελευταία έχω και έναν προβληματισμό με τις γκόμενες:
Καλύτερα να είναι <<ισαξιά>> σου ή <<κατωτερή>> σου (καλά για ανώτερη δεν το συζητώ,πιστεύω σε σακάτεψε μετά);! :grin: :think:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τελευταία έχω και έναν προβληματισμό με τις γκόμενες:
Καλύτερα να είναι <<ισαξιά>> σου ή <<κατωτερή>> σου (καλά για ανώτερη δεν το συζητώ,πιστεύω σε σακάτεψε μετά);! :grin: :think:

Καλά εσύ το 'χεις κάψει τελείως μου φαίνεται. :grin:
Αυτά τα περί "ισάξιας" & "κατώτερης" δε μπήκες στο κόπο να τα εξηγήσεις για να μην αρχίσει το μαζικό spam, ε? :2funny:
Ειδικά στην ηλικία μας δεν πρέπει να τα πολυσκέφτεσαι αυτά. Άμα λες για γκόμενα που το σκηνικό θα κρατήσει Μ.Ο. κανα εξάμηνο, το μόνο που πρέπει να σε νοιάζει είναι να είναι ένα καλό μουνί για να χαίρεσαι να το γαμάς/χαζεύεις/κυκλοφορείς και να είναι νορμάλ άτομο/να μην σε πρήζει. Επίσης για το σακάτεμα που λες, νομίζω ότι είναι στο άτομο. Δηλαδή αποκλείεις το ενδεχόμενο να είσαι με μία "ανώτερη", να περάσετε καλά και στο τέλος να σου μείνει ένα αίσθημα υπερηφάνειας αντί "σακατέματος"? Πιστεύω ότι αυτό είναι κυρίως θέμα προσωπικότητας αφού έτσι και κάποιος είναι σαλιάρης/σαλίγκαρος, πάντα στο τέλος θα νιώθει "σακατεμένος" ανεξαρτήτως επιπέδου γκόμενας.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Καλά εσύ το 'χεις κάψει τελείως μου φαίνεται. :grin:
Αυτά τα περί "ισάξιας" & "κατώτερης" δε μπήκες στο κόπο να τα εξηγήσεις για να μην αρχίσει το μαζικό spam, ε? :2funny:
Ειδικά στην ηλικία μας δεν πρέπει να τα πολυσκέφτεσαι αυτά. Άμα λες για γκόμενα που το σκηνικό θα κρατήσει Μ.Ο. κανα εξάμηνο, το μόνο που πρέπει να σε νοιάζει είναι να είναι ένα καλό μουνί για να χαίρεσαι να το γαμάς/χαζεύεις/κυκλοφορείς και να είναι νορμάλ άτομο/να μην σε πρήζει. Επίσης για το σακάτεμα που λες, νομίζω ότι είναι στο άτομο. Δηλαδή αποκλείεις το ενδεχόμενο να είσαι με μία "ανώτερη", να περάσετε καλά και στο τέλος να σου μείνει ένα αίσθημα υπερηφάνειας αντί "σακατέματος"? Πιστεύω ότι αυτό είναι κυρίως θέμα προσωπικότητας αφού έτσι και κάποιος είναι σαλιάρης/σαλίγκαρος, πάντα στο τέλος θα νιώθει "σακατεμένος" ανεξαρτήτως επιπέδου γκόμενας.
Mα το θέμα αγαπητέ είναι οτί με καμία τελευταία δεν βγάζω άκρηηη!!! :grin:
Πραγματικά στο θέμα γκόμενα είμαι καμμένος(είμαι και μόλις 20,τι έχω να τραβήξω ακόμα)!!! :cheesy:
Οι πιο <<κάτω>> δεν μου βγαίνουν,οι <<ισάξιες>> ούτε,καλά στις πιο <<πάνω>> κωλώνω εγώ έχοντας χαζέψει από τις άλλες(στις επαγγελματίες με βλέπω ξανά)!!! :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Κάθε συμβουλή ευσπρόδεκτή!!! :dancing:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
το περιεργο θα ηταν να εβγαζες ακρη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Koulouri_

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ψιφισα: Τίποτα καλά και μόνος μου περνώ!!!

οταν εισαι μονος σου μπορεις να πηαγαινεις και σε πουτανες αλλα και να πιασεις γκομενα!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ψιφισα: Τίποτα καλά και μόνος μου περνώ!!!

οταν εισαι μονος σου μπορεις να πηαγαινεις και σε πουτανες αλλα και να πιασεις γκομενα!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ναι,βέβαια το εννοούσα καλύτερα μόνος-μόνος(χωρίς τίποτα,δύσκολο πράγμα) αλλά οκ!!! :grin:

Koulouri_

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Eγώ ψηφίζω ιερόδουλες για γκόμενες και γκόμενες για ιερόδουλες... :P

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
συγνωμη αλλα πηγαινοντας σε πουτανα χωρις να εχεις ενα φλερτ,κατι τελος παντων με πραγματικη κοπελα που ψηνεται για να

γινει σχεση και εχει σοβαρες πιθανοτητες,οχι μονο στο μυαλο σου αλλα και στο δικο της(δεν λεω να εχεις ηδη σχεση)

ειναι ανουσιο.καταρχας δεν εχεις ορεξη για σεξ,η δεν πιανεις καλη αποδοση.το ενα σου βρωμαει το αλλο σου ξινιζει.

ενω οταν εισαι μεσα στο πραγματικο παιχνιδι,απλα συμπληρωνεις με τις ιεροδουλες για τις σωματικες αναγκες.

το να πηγαινες μονο σε πουτανες χωρις να εχεις επιτυχια στην πραγματικη ζωη ειναι ανουσιο και καταθλιπτικο.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
συγνωμη αλλα πηγαινοντας σε πουτανα χωρις να εχεις ενα φλερτ,κατι τελος παντων με πραγματικη κοπελα που ψηνεται για να

γινει σχεση και εχει σοβαρες πιθανοτητες,οχι μονο στο μυαλο σου αλλα και στο δικο της(δεν λεω να εχεις ηδη σχεση)

ειναι ανουσιο.καταρχας δεν εχεις ορεξη για σεξ,η δεν πιανεις καλη αποδοση.το ενα σου βρωμαει το αλλο σου ξινιζει.

ενω οταν εισαι μεσα στο πραγματικο παιχνιδι,απλα συμπληρωνεις με τις ιεροδουλες για τις σωματικες αναγκες.

το να πηγαινες μονο σε πουτανες χωρις να εχεις επιτυχια στην πραγματικη ζωη ειναι ανουσιο και καταθλιπτικο.
Αλληλοσυμπληρώμενα δηλαδή με μία λέξη,δεν είναι λάθος άποψη απλά δεν την έχω καταφέρει ακόμα(παλαιότερα ναι,τώρα όχι γμτ :()!!!

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235

ρε παιδια πως γίνεται κάποιος να έχει σχέση και να πηγαίνει με πουτάνες? και λέω ενα απλό παράδειγμα, πχ σπάει το προφυλακτκό με μια πουτάνα, εκεί τι κάνει κάποιος? το λεει στη γυναίκα/γκόμενα του ??? εκτός απο τον εαυτό του πρεπει μετά να αγχώνεται και για τη συντροφό του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom