Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ρε παιδια πως γίνεται κάποιος να έχει σχέση και να πηγαίνει με πουτάνες? και λέω ενα απλό παράδειγμα, πχ σπάει το προφυλακτκό με μια πουτάνα, εκεί τι κάνει κάποιος? το λεει στη γυναίκα/γκόμενα του ??? εκτός απο τον εαυτό του πρεπει μετά να αγχώνεται και για τη συντροφό του
απλά θα βρει τρόπο να μην έρθει σε επαφή με την γυναίκα/σύντροφό του (αν είναι υπεύθυνος), μέχρι να βγουν οι ιατρικές εξετάσεις...  :- :- :- :- :-

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ρε παιδια πως γίνεται κάποιος να έχει σχέση και να πηγαίνει με πουτάνες? και λέω ενα απλό παράδειγμα, πχ σπάει το προφυλακτκό με μια πουτάνα, εκεί τι κάνει κάποιος? το λεει στη γυναίκα/γκόμενα του ??? εκτός απο τον εαυτό του πρεπει μετά να αγχώνεται και για τη συντροφό του
Βασικά δεν ξέρω γιατί αλλά κάποιοι βρίσκουν κάτι εκπληκτικό στο σεξ με τις επαγγελματίες(οπότε ίσως να έχει εν μέρει δίκιο ο tommaso).
Δεν έχω δοκιμάσει cg και ct.
Το έχω δοκιμάσει ελάχιστες φορές το πληρωμένο και για κάποιο διάστημα και συνδιαστικά(μάλλον επειδή η γκόμενα δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο),έκανα και έναν έλεγχο είμαι οκ δεν έχω ενθουσιαστεί και ψάχνω κάτι καλό για <<μονιμή>> σχέση(όσο πάει)!!! :rockon:

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
απλά θα βρει τρόπο να μην έρθει σε επαφή με την γυναίκα/σύντροφό του (αν είναι υπεύθυνος), μέχρι να βγουν οι ιατρικές εξετάσεις...  :- :- :- :- :-
λίγο δύσκολο αυτό αν σκεφτείς ότι τα σοβαρα δείχνουν με εξετασεις μετά απο 3 μήνες, τι θα λες για 3 μήνες στη γυναίκα σου??? με πονάει το κεφάλι μου???η θα χρησιμοποείς προφυλακτικό με τη γυναίκα σου???

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
λίγο δύσκολο αυτό αν σκεφτείς ότι τα σοβαρα δείχνουν με εξετασεις μετά απο 3 μήνες, τι θα λες για 3 μήνες στη γυναίκα σου??? με πονάει το κεφάλι μου???η θα χρησιμοποείς προφυλακτικό με τη γυναίκα σου???
τότε το λες (αλλά θέλει @@ και το εννοώ) και περιμένεις τις οποιεσδήποτε επιπτώσεις!!!!!

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
τότε το λες (αλλά θέλει @@ και το εννοώ) και περιμένεις τις οποιεσδήποτε επιπτώσεις!!!!!
δύσκολα πράγματα, εγώ πάντως όταν είχα σοβαρή σχέση ήμουν πιστός για να μη βρεθώ σε τέτοια θέση,

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
Βασικά δεν ξέρω γιατί αλλά κάποιοι βρίσκουν κάτι εκπληκτικό στο σεξ με τις επαγγελματίες(οπότε ίσως να έχει εν μέρει δίκιο ο tommaso).

οι επαγγελματιες ειναι πολυ καλες μονο για να σου καλυψουν την αναγκη για σεξ οταν εισαι μονος
αν ομως το παρακανεις και παψεις να εκτελεις το ρολο σου που ειναι αντρας-κυνηγος και καταληξεις να γαμας πληρωμενα μονο πουτανες τοτε δεν διαφερεις καθολου με τον μαλακα με την κλασσικη εννοια του ορου που απλα παιζει το πουλι του

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
οι επαγγελματιες ειναι πολυ καλες μονο για να σου καλυψουν την αναγκη για σεξ οταν εισαι μονος
αν ομως το παρακανεις και παψεις να εκτελεις το ρολο σου που ειναι αντρας-κυνηγος και καταληξεις να γαμας πληρωμενα μονο πουτανες τοτε δεν διαφερεις καθολου με τον μαλακα με την κλασσικη εννοια του ορου που απλα παιζει το πουλι του
μπορεί να έχεις δίκιο, εγώ πάντως αυτόν τον καιρό μετά από μια μακροχρόνια σχέση δεν έχω καμία διάθεση να κυνηγήσω ή να το παίξω αγαπούλης σε κάθε τσουλάκι, οπότε ενδιαφέρομαι μόνο και μόνο για σέξ 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Παιδιά νομίζω πως εξαιρετική σημασία για την απάντηση στην ερώτηση έχει το άν απευθύνεται σε παντεμένους, ιδίως αν σκοπέυουν να κρατήσουν το γάμο τους αλλά τους ενδιαφέρει και ένα περιστασιακό ξενοπήδημα, ή σε ελέυθερους.

Φυσικά και άμα είσαι ελεύθερος θέλεις μια μόνιμη γκόμενα για να μην είσαι μπάκουρος, για να πας μια βόλτα, μιαν εκδρομή, μια βραδυνή έξοδο, δεν λέει να πηδάς για 15 λεπτά έως 2 ώρες και μετά να γυρνάς στο σπίτι σου μόνος σου ή να βγαίνεις όλο με μπακουροπαρέες!

Άμα όμως είσαι παντρεμένος, πιστέψτε με, δεν λέει να έχεις μόνιμη γκόμενα, είναι ψυχοφθόρο!
Η μόνιμη γκόμενα και παντρεμένη να είναι και αυτή, πόσο μάλλον αν είναι ανύπανδρη, θα σου βγάλει την ψυχή με τις απαιτήσεις της, πότε θα σε ξαναδώ και τι θα γίνει με εμάς και τέτοια. Άρα άμα είσαι παντρεμένος με "ανησυχίες" ή τις πνίγεις και μένεις "καλό παιδί" ή καταφεύγεις σε Μπουρδέλα, Στούντιο, Call Girls, C.T., ότι αντέχει η τσέπη σου.

Είναι σαφώς ασφαλέστερο και συχνά και φτηνότερο ή τουλάχιστον ελεγχόμενου κόστους!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Συμφωνώ πάνω κάτω με όσα έχουν ειπωθεί αλλά προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο να είσαι παντρεμένος και να κάνεις ακάπωτα και 69(πόσο μάλλον άμα έχεις και παιδιά...)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Συμφωνώ πάνω κάτω με όσα έχουν ειπωθεί αλλά προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο να είσαι παντρεμένος και να κάνεις ακάπωτα και 69(πόσο μάλλον άμα έχεις και παιδιά...)

αν εισαι ελευθερος και σε σχεση? επιτρεπεται?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Eίναι λιγότερο απαράδεκτο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Να υποθέσω πως είσαι ανύπαντρος; Άμα παντρευτείς και μείνεις κάμποσα χρόνια παντρεμένος να μου πεις ξανά τί θα θεωρείς παραδεκτό και τί απαράδεκτο.

Εγώ θεώρησα απαράδεκτο να πηδήσω την κουμπάρα μου, δυό φίλες της γυναίκας μου και μερικές πελάτισες μου [γιατρός είμαι] που μου την πέσανε και όχι γιατί είμαι καλό παιδί αλλά γιατί φοβήθηκα τις ενδεχόμενες συνέπειες. Τώρα ακάποτα [στοματικά εννοείς υποθέτω] και 69 έχουν ένα μικρό ρίσκο για δευτερεύουσας σημασίας αφροδίσια αλλά ποτέ δεν μου έχουν τύχει, ίσως να είμαι τυχερός. Ξέρεις όμως καθημερινά σε τροχαία σκοτώνονται άνθρωποι και προσωπικά έχω δεί δυό φορές το χάρο με τα μάτια μου, χωρίς να φταίω, οπότε να μην ξαναοδηγήσω;

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
Να υποθέσω πως είσαι ανύπαντρος; Άμα παντρευτείς και μείνεις κάμποσα χρόνια παντρεμένος να μου πεις ξανά τί θα θεωρείς παραδεκτό και τί απαράδεκτο.

Εγώ θεώρησα απαράδεκτο να πηδήσω την κουμπάρα μου, δυό φίλες της γυναίκας μου και μερικές πελάτισες μου [γιατρός είμαι] που μου την πέσανε και όχι γιατί είμαι καλό παιδί αλλά γιατί φοβήθηκα τις ενδεχόμενες συνέπειες. Τώρα ακάποτα [στοματικά εννοείς υποθέτω] και 69 έχουν ένα μικρό ρίσκο για δευτερεύουσας σημασίας αφροδίσια αλλά ποτέ δεν μου έχουν τύχει, ίσως να είμαι τυχερός. Ξέρεις όμως καθημερινά σε τροχαία σκοτώνονται άνθρωποι και προσωπικά έχω δεί δυό φορές το χάρο με τα μάτια μου, χωρίς να φταίω, οπότε να μην ξαναοδηγήσω;

μπραβο μεγαλε η γυναικα σου θα καμαρωνει που δε γαμησες τη κουπαρα
ο κουμπαρος σου βεβαια δεν ξερουμε αν επραξε το ιδιο
δευτερευουσας σημασιας ειναι πχ η ηπατιτιδα?
περναει με ασπιρινη?
εισαι και γιατρος τρομαρα σου

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

η ερωτικη επιθυμια χανεται μεσα σε 2-3 χρονια για τον συντροφο μας.

δεν ειναι το ιδιο το σεξ οσο και αν τον αγαπαμε.

αν λοιπον θελεις να ικανοποιησεις αυτην την αναγκη

η πρεπει να το απιστησεις με μια φιλη ,γραμματεα στο γραφειο,συναδελφο κλπ

η να πας σε ενα στουντιακι για 20 λεπτα.

εκτος και αν μπορεις να το καταπνιξεις και

να το ριξεις στην λογοτεχνια και την κηπουρικη..

οπως μπορει ο καθενας. ;)

Tiger_

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
θα προτιμησω την ασφάλεια μιας γκομενας αλλά την χάρη μια πουτανας!!!!!!!!

οσο για αυτο που συζητατε...
οντως ειναι απαραδεκτο να κανεις ακαπωτα και να βαζεις σε κινδινο τον συντροφο σου.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
η αλήθεια είναι οτι αν εισαι παντρεμένος η έχεις μακροχρόνια σχέση αναπολείς και το σεξ με αλλες γκόμενες. Το είχα παθει και εγώ να σκέφτομαι ότι δε θα ξαναχαρω άλλη γυναίκα, ότι τελείωσα σαν άντρας κτλ.
Το χειρότερο όμως που έκανα ήταν να προσηλωθώ αποκλειστικά σε αυτην με αποτέλεσμα, τώρα που το σκέφτομαι, κάπου αυτό να την έπνιγε. ίσως αν πήγαινα τότε σε studio και CT να ήταν καλύτερα τα πράγματα μεταξύ μας.  

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
θα προτιμησω την ασφάλεια μιας γκομενας αλλά την χάρη μια πουτανας!!!!!!!!

οσο για αυτο που συζητατε...
οντως ειναι απαραδεκτο να κανεις ακαπωτα και να βαζεις σε κινδινο τον συντροφο σου.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ενω αμα πας απλα με πουτανες αλλα με προφυλακτικο, η κοπελα σου θα σου πει μπραβο.. ωραια πραγματα :)

την επομενη μερα στο γιατρο θα παει ,αν μαθει οτι πας με πουτανες.

το προφυλακτικο σπαει. η μπορεις να κολλησεις κι αλλα πραγματα.

και η κοπελα να παθει κολπιτιδα.

οταν πας με πουτανες,να εισαι προετοιμασμενος για οτιδηποτε. ;)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
η αλήθεια είναι οτι αν εισαι παντρεμένος η έχεις μακροχρόνια σχέση αναπολείς και το σεξ με αλλες γκόμενες. Το είχα παθει και εγώ να σκέφτομαι ότι δε θα ξαναχαρω άλλη γυναίκα, ότι τελείωσα σαν άντρας κτλ.
Το χειρότερο όμως που έκανα ήταν να προσηλωθώ αποκλειστικά σε αυτην με αποτέλεσμα, τώρα που το σκέφτομαι, κάπου αυτό να την έπνιγε. ίσως αν πήγαινα τότε σε studio και CT να ήταν καλύτερα τα πράγματα μεταξύ μας.  
όλοι τα περάσαμε αυτά! αρκεί να βρεις την χρυσή τομή και τα κάνεις όλα...

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
δευτερευουσας σημασιας ειναι πχ η ηπατιτιδα?
περναει με ασπιρινη?
εισαι και γιατρος τρομαρα σου
απ ότι ξέρω, χωρίς να είμαι γιατρός, απο το στόμα υπάρχει πιθανότητα μόνο για την Β η οποία κατα 93% αντιμετωπίζεται επιτυχώς απο τον ίδιο τον οργανισμό, η C η οποια ειναι και η πιο επικύνδυνη, μεταδίδεται απο σεξ χωρίς προφυλακτικό

Tiger_

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ενω αμα πας απλα με πουτανες αλλα με προφυλακτικο, η κοπελα σου θα σου πει μπραβο.. ωραια πραγματα :)

την επομενη μερα στο γιατρο θα παει ,αν μαθει οτι πας με πουτανες.

το προφυλακτικο σπαει. η μπορεις να κολλησεις κι αλλα πραγματα.

και η κοπελα να παθει κολπιτιδα.

οταν πας με πουτανες,να εισαι προετοιμασμενος για οτιδηποτε. ;)
κι αν σου πέσει μια γλαστρα στο κεφαλι? πολυ καταθλιτικα σκεφτεστε εδω μεσα. στην σταδιοδρομια μου στα μπουρδελα ποτέ δεν μου εχει σπασει η καποτα! αν φοβαται κανεις τοσο πολυ ποιος ο λογος να πηγαινει σε πουτανες? να κατσει σπιτι του και να το βουλωσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom