Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
στην πρωτη σου φραση απλα να πω οτι καποιοι παρα-εγιναν αμερικανακια και πως με ευκολια θα εβγαιναν και στην τατιανα για να της κανουν ''νούμερααααα''..

στην τριτη απλα να πω πως αν καταλαβαν τιποτε ας μας το πουν..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μήπως δηλαδή τελικά η μέση μαλακισμένη Πουτανο-Ελληνίδα βρίσκει πιο 'συναρπαστικό' τον παντρεμένο λεφτά παρά το νέο χαμηλό εισοδηματία;
'Πάλι για καφέ θα πάμε; Αχ βρε παιδί μου πως να είναι αυτά τα εστιατόρια; Τη Τζένη την πήγε ο διευθυντής Σαββατοκύριακο στη Βενετία'!
Συμπεριφορα ΒΛΑΧΑΡΑΣ(οχι απο θεμα καταγωγης αλλα συμπεριφορας)που δυστυχως υιοθετουν πολλα κοριτσακια με σκοπο να εχουν και το ''μαλακα'' και τον ''λεφτα'' γκομενο-Ο αντρας στην ελληνικη κοινωνια θα επρεπε να ειναι πιο σκληροπυρινικος και να μη μασαει αν το καθε μουνι του κανει τσαλιμακια προκειμενου να πηδηξει-
Οι γυναικες εχουν ξεφυγει στα θελω τους απο καθε αποψη-Υπαρχουν βεβαια και καποιες cool γκομενες που τα εχουνε ''γραμμενα''ολα αυτα-Η πλυση εγκεφαλου ειναι μεγαλη-
Οταν θελουμε μια γκομενα για πηδουλο ξηγιομαστε αναλογΑ
                            ΣΧΕΣΗ αν ΔΕΝΕΙ η ΧΗΜΕΙΑ ΟΚ
      ΑΛΛΙΩΣ
NON STOP

μπουρδελα/studio/CG(kαι CT)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εδω η αλλη ρωτουσε αν θα μεινει εγγυος επειδη τα καταπιε...

Λες να πιάσει παιδί από πίπα;

Δε γίνεται να διαφωνήσω!
Να που όμως η πραγματικότητα είναι κάπως έτσι, και να που πολλές εικοσάχρονες σαν τα κρύα τα νερά προτιμάνε μεγαλύτερους και παντρεμένους. Μήπως δεν είναι μόνο το 'μαζοχιστικό', μήπως είναι (βασικά) το οικονομικό; Μήπως δηλαδή τελικά η μέση μαλακισμένη Πουτανο-Ελληνίδα βρίσκει πιο 'συναρπαστικό' τον παντρεμένο λεφτά παρά το νέο χαμηλό εισοδηματία;
[size=12pt]'Πάλι για καφέ θα πάμε; Αχ βρε παιδί μου πως να είναι αυτά τα εστιατόρια; Τη Τζένη την πήγε ο διευθυντής Σαββατοκύριακο στη Βενετία'![/size]

Καλός παπάρας και ο διευθυντής  :jerking:
Αντί να πάρει ένα καλό ct, πάει την άσχετη μαλάκω στη Βενετία...
Σε όλες αυτές, διαθέτω μόνο την ψωλή μου, λεφτά μόνο στις επαγγελματίες  :rockon:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αλλο γκόμενα, άλλο σχέση, άλλο πουτάνα.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αλλο γκόμενα, άλλο σχέση, άλλο πουτάνα.
Γκομενα Πουτανελληνιδα ιδιωτικη υπαλληλος με αξιωσεις Ευρωπαιας και μυαλα Πακιστανοτουρκαλας ηθελε και καλα να κανει μπανιο σε σαμπανια για την γκλαμουρια γιατι δεν της αρεσαν οι φτωχομπινεδες  :jerking: . Ο καθενας οτι ζηταει περνει. Γ@@@στρωνας με μπανιερα. Σαμπανια Κα'ι'ρ απο τις πολυ φτηνες, μεσα στην μπανιερα με νερο και ... κατουρημα για να παρει χρωμα το νερο :jerking:. Η παλιοχαμουρα εκανε μπανιο και ηταν τετοιο το νουμεριλικι της που της ειπα να κανει γαργαρες και τις εκανε. Α! Νομιζε οτι η σαμπανια ηταν πανακριβη.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Και το κρίσιμο ερώτημα:
Iερόδουλες ή γκόμενες (και οι δύο πάντως στα τρώνε);! :grin: :think:
Y.Γ.Μπορεί και να έχει ξανα παιχτεί το εργάκι!!! :cheesy:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
τι σημαινουν τα ( + και -).????????? θετικα και αρνητικα?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
επρεπε να βαλεις και επιλογη......και γκομενες και ιεροδουλες....
να δεις τι ψηφους θα παρει....

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
επρεπε να βαλεις και επιλογη......και γκομενες και ιεροδουλες....να δεις τι ψηφους θα παρει....
Μετα θα ήταν απόλυτο!!! :grin:
Όλοι εκεί θα πήγαιναν!!! :cheesy:
Σκοπός είναι να γίνει μία σύγκριση!!! :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κοιτα εγω προτιμω την γκομενα.....ας με πουνε καποιοι και φλωρο....
στα @@@@@@@@@ μου! και οι 2 στην τελικη εχουνε απαιτησεις.....αλλα την γκομενα σου ειναι και πως θα την μαθεις!αποψη μου! αν την κερνας συνεχεια....μαλακια.....σε περιπτωση που ειναι μακροχρονια σχεση εχει και τα καλα και τα κακα της......ρουτινα π.χ.!! ξερεις οτι θα σου σταθει και στα καλα και στα κακα....αν σε αγαπαει και το αντιστροφο φυσικα.......! απο αποψη σεξ......δοκιμαζεις οτι γουσταρεις χωρις να σε παρεξηγησει....αλωστε σε ξερει και της ξερεις....δεν θα παρεξηγηθει.....σε μπουρδελακι με 25 ευρα θα παω 10 λεπτα τακ τακ τακ και γεια σας....πιο πολυ για να ικανοποιηθω σωματικα! τα ct ειναι αλλη φαση αλλα και αλλα ποσα.....αυτα λιγο πολυ.....
τα χουμε πει απειρες φορες.....cosmopolitan εχουμε καταντησει!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
κοιτα εγω προτιμω την γκομενα.....ας με πουνε καποιοι και φλωρο....
στα @@@@@@@@@ μου! και οι 2 στην τελικη εχουνε απαιτησεις.....αλλα την γκομενα σου ειναι και πως θα την μαθεις!αποψη μου! αν την κερνας συνεχεια....μαλακια.....σε περιπτωση που ειναι μακροχρονια σχεση εχει και τα καλα και τα κακα της......ρουτινα π.χ.!! ξερεις οτι θα σου σταθει και στα καλα και στα κακα....αν σε αγαπαει και το αντιστροφο φυσικα.......! απο αποψη σεξ......δοκιμαζεις οτι γουσταρεις χωρις να σε παρεξηγησει....αλωστε σε ξερει και της ξερεις....δεν θα παρεξηγηθει.....σε μπουρδελακι με 25 ευρα θα παω 10 λεπτα τακ τακ τακ και γεια σας....πιο πολυ για να ικανοποιηθω σωματικα! τα ct ειναι αλλη φαση αλλα και αλλα ποσα.....αυτα λιγο πολυ.....
τα χουμε πει απειρες φορες.....cosmopolitan εχουμε καταντησει!
Σου φαίνεται να επαναλαμβανόμαστε επικίνδυνα δηλαδή;! :grin: :think:
Nα πέσει delete καλύτερα λες;! :cheesy: :think:
Κοίτα δεν ξέρω αργότερα πάντως στις νεαρές ηλικίες πολύ τρέλα βαράνε οι γκόμενες(προσωπικά έχω ψιλό χαζέψει με δαύτες)!!! :dancing:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Βασικά λίγο πολύ έχει παιχτεί το έργο αλλά και μία ψηφοφορία γιατί όχι σκέφτηκα!!! :grin:
Υ.Γ.Τελοσπάντων αμά είναι ας το σβήσουν οι κύριοι mods(τους βρήκα δουλειά πάλι)!!! :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κοιταξε.....λιγο πολυ....αυτο το θεμα με τις ιεροδουες vs γκομενες το χουμε συζητησει στο θεμα με τις ελλεηνιδες...εχει συζητηθει....
οχι να μην γινει διαγραφη...αν δεν υπαρχει προβλημα και απο τους διαχειριστες-συντονιστες.....αστο...

εγω ξερεις πως το κοβω το θεμα? να γαμιεται στα of topic και να μπουν μερικοι σαν και μενα να πουν την αποψη τους και να μπει και η αντιπαλη ομαδα μετα και να λεει ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ...θα λενε οτι τουλαχιστον δεν μου πρηζουν τα παπαρια κλπ........αυτη ειναι η προβλεψη μου.... :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
κοιταξε.....λιγο πολυ....αυτο το θεμα με τις ιεροδουες vs γκομενες το χουμε συζητησει στο θεμα με τις ελλεηνιδες...εχει συζητηθει....
οχι να μην γινει διαγραφη...αν δεν υπαρχει προβλημα και απο τους διαχειριστες-συντονιστες.....αστο...

εγω ξερεις πως το κοβω το θεμα? να γαμιεται στα of topic και να μπουν μερικοι σαν και μενα να πουν την αποψη τους και να μπει και η αντιπαλη ομαδα μετα και να λεει ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ...θα λενε οτι τουλαχιστον δεν μου πρηζουν τα παπαρια κλπ........αυτη ειναι η προβλεψη μου.... :2funny:
Μα κάτι τέτοιο σκέφτηκα οτί θα γίνει και δεν με χαλάει(εδώ μέσα έτσι και αλλιώς θέμα να κρατηθει αναλίωτο δεν γίνεται οπότε)!!! :grin:
Σαματάς ρε,κάντε το bourdela.tv bourdeloooo!!! :cheesy:
Nα υποθούν γνώμες να γίνει και χαβάς(αυτό είναι το site)!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Οπως και να εχει το πραγμα μονο αν εχεις γκομενα πραγματικα ευχαριστιεσαι και χορταινεις το μουνι.
Τι να λεει το σεξ του πενταλεπτου στο μπουρδελο. Οταν εχεις γκομενα την εχεις για ολοκλημερες μερες,
πραγματικα ευχαριστιεσαι το μουνι και εισαι για ωρες αγκαλια με τα μουνοχειλα,
και αυτο ειναι που θελουμε ολοι.
Η γκομενα εχει αλλες μαλακιες βεβαια, σου φωρτωνεται και σου ζαλιζει τα παπαρια κλπ

Βεβαια παμε και στα μπουρδελα για κατι που δε κανει η γκομενα η για να μη βαριομαστε!
Οσον αφορα τα λεφτα εγω οταν εχω γκομενα χαλαω πολυ ποιο λιγο γιατι οταν δεν εχω τα
χαλαω ολα στο αγοραιο σεξ.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Οπως και να εχει το πραγμα μονο αν εχεις γκομενα πραγματικα ευχαριστιεσαι και χορταινεις το μουνι.
Τι να λεει το σεξ του πενταλεπτου στο μπουρδελο. Οταν εχεις γκομενα την εχεις για ολοκλημερες μερες,
πραγματικα ευχαριστιεσαι το μουνι και εισαι για ωρες αγκαλια με τα μουνοχειλα,
και αυτο ειναι που θελουμε ολοι.
Η γκομενα εχει αλλες μαλακιες βεβαια, σου φωρτωνεται και σου ζαλιζει τα παπαρια κλπ

Βεβαια παμε και στα μπουρδελα για κατι που δε κανει η γκομενα η για να μη βαριομαστε!
Οσον αφορα τα λεφτα εγω οταν εχω γκομενα χαλαω πολυ ποιο λιγο γιατι οταν δεν εχω τα
χαλαω ολα στο αγοραιο σεξ.
Απόλυτα σωστό σε βρίσκω!!! :thumbsup:
Εγώ πάλι έχω γενικά μία τάση υπέρ γκόμενας αλλά τελευταία πολύ τρελές μου βγαίνουν και λέω να αλλάξω κατηγόρια!!!
Δεν ψήφισα παρόλο που άνοιξα το θέμα γιατί είμαι ανάμεσα στα δύο!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom